Läs den officiella beskrivningen

University of Arts, vetenskap och kommunikation, UNIACC är ett bolag av autonoma Private högre utbildning. Visionen är att vara ett universitet känt för att erbjuda högre utbildning kvalitet i olika former av undervisning och lärande -I närvaro, blandas och frånvaro (full online) - så att deras program underlätta tillgången till högre utbildning alla som vill träna i konstnärliga områdena samhällsvetenskap och ledning, med tonvikt på kommunikation, användning av teknik och innovation.

Den Universidad UNIACC är en institution som erkänts av undervisningsministeriet i Chile och en institution inte godkänd av National Accreditation Commission (CNA).

HISTORIA

Idag, mer än nio tusen akademiker i Universidad UNIACC är huvudpersoner i olika arbetssammanhang i världen av kommunikation.

Uppkomsten av Universidad UNIACC går tillbaka till 1981 då det tekniska utbildningscentret kallas Superior (CFT IACC) Institute of Arts och kommunikationsvetenskap skapades. Det var den första högre utbildningscentret som specialiserat sig på utbildning proffs för en värld av kommunikation Chile.

Således var läroplaner och utbildning som leder till karriärer erfarna tekniker inom områdena audiovisuell kommunikation och reklam genereras.

År 1987 beviljade IACC CFT officiellt erkännande och blev IACC Professional Institute. År 1989 med stöd av utestående yrkesverksamma, University of Arts, vetenskap och kommunikation, UNIACC bildades.

Universidad UNIACC föddes med syfte att utveckla en institutionell och akademiskt projekt förbundit sig att främja konst, kultur, humaniora, ny teknik och kommunikation.

Universitetet började undervisa karriärer i journalistik och arkitektur i 1991.

Parallellt började han utveckla ett företags ledningsstruktur och självvärdering, som syftar till att förbättra det systematiska och kontinuerliga processer, metoder och procedurer.

Som akademiskt projekt vid universitetet fått högre nivåer av prestation och konsolidering har nya kurser och program till. År 1993 institutionen öppnade karriärer för psykologi, PR, reklam och design.

Tillsammans med expanderande akademiska erbjudanden, Universidad UNIACC ökade fysiska och teknisk infrastruktur, system, tematiska laboratorier och avancerad utrustning.

I detta skede av sin institutionella liv, universitetet främjas starkt internationella relationer, utgör ett brett nätverk av länkar och kontakter med ansedda akademiska institutioner i Latinamerika, USA och EU.

År 1998 tog universitetet ett avgörande steg i synligheten av deras akademiska arbete, öppna sändningar sin TV-kanal i UHF-bandet. Kanal 34 TV UNIACC sedan integreras i en bredare universitetsutbyggnadsprojektet, samman med Radio UNIACC, som började som en upplevelse av intern diffusion. Idag har det blivit en station som sänder 24 timmar om dygnet via Internet, tack vare det arbete och kreativitet studenter.

Utbildningsrådet högre i december 1999 certifierade fullt institutionell autonomi universitetet, som gör det möjligt att utfärda examina och grader oberoende, från detta datum.

I detta scenario Universidad UNIACC genomförde en ambitiös reform av sin läroplaner, som gjordes i 2000, född nya karriärer och utbildningar särskilt utformade för professionella insatser i anställningsförhållanden.

Universidad UNIACC i XXI århundradet

Under 2004 Universidad UNIACC började en banbrytande process chilenska utbildningen: lärarkarriär och professionella program för online och blandade inlärningsformer. Loppet uruppfördes systemet Commercial Engineering. Doktorander och därefter 2016, diplom och utbildningsprogram samt universitetsexamen (TLU) tillsattes.

I alla kurser online och blandade inlärningsformer, har eleverna införlivade i sina nya lärande digital, interaktiv och multimediateknik. Huvudentrén till kunskap är genom eCampus plattform, som finns även för on-campus studenter från institutionen.

I sina program distansutbildning, Universidad UNIACC har differentierande fördelar: erfarenhet och kunskap för att utveckla metoder och innehåll utformat för modaliteter; dator och audiovisuell art infrastruktur; samt yrkeserfarenhet inom mediefrågor.

På grund av att den internationella potential Universidad UNIACC började utveckla genom online och blandade inlärningsformer under 2008 högskolan blev en del av den amerikanska konsortium av högre utbildning Apollo Group Inc., genom Apollo Global.

Idag antar universitetet som en kontinuerlig omskolning och omkonfigurering av deras fakulteter och skolor, tillsammans med införlivandet av nya strukturer och undervisningsmetoder.

Således Universidad UNIACC har etablerat sig som ett utbildningsprojekt med nästan tre årtionden av erfarenhet, integrerade i det globala nätverket av institutioner för högre utbildning och alltid inställnings trender i de olika uttrycken för kreativitet.

Programmen undervisas på:
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Universidad UNIACC

Akademiker i masterprogrammet BIM blir proffs med en global vision och kritik av den fragmenterade byggbranschen, och med en positiv syn på möjligheterna för teknik som e ... [+]

Akademiker i masterprogrammet BIM blir proffs med en global vision och kritik av den fragmenterade byggbranschen, och med en positiv syn på möjligheterna för teknik som en faktor för förändring och integration i alla processer som konvergerar i det faktum byggas. Denna uppfattning, i kombination med en djup förståelse för de möjligheter och begränsningar av tillgängliga mjukvaruverktyg och färdigheter integration i kombination med de mänskliga och tekniska samverkansgrupper, levererade examen förmåga både inom organisationen som spela, och utanför dessa-bli en faktor för förändring och CQI genom att tillämpa BIM processen. Dessa färdigheter gör det möjligt studenter att bli viktiga offentliga och privata organisationer bitar. Visst, justerar de sina nuvarande processer kräver den virtuella verkligheten i BIM främjar konstruktion. I sin tur, även detta ses som en verklig faktor för förändring i en alltmer komplex och krävande global ekonomi effektiva och hållbara processer.... [-]

Chile Santiago
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
18 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Universidad UNIACC

Graduate Master i Organizational Coaching kommer att kunna automatiskt liderarse och hantera gruppen och organisatoriska förändringar, med hjälp av olika färdigheter och ... [+]

Graduate Master i Organizational Coaching kommer att kunna automatiskt liderarse och hantera gruppen och organisatoriska förändringar, med hjälp av olika färdigheter och verktyg från sin utbildning som en fenomenologisk coach. I sin tur kan du leverera dina kunskaper till tjänsten av människor, system och organisationer, med fokus sina ansträngningar på utbyggnaden av möjligheter i samband med måluppfyllelsen, liksom en hög individuell och organisatorisk välbefinnande.

behörighet/>Costulantes chilenare och utlänningar som kommer in en magisterexamen i Universidad UNIACC måste visa sin grundexamen eller en professionell, original eller legaliseras innan en notarie, nivån och innehållet i examensstudier är likvärdiga med dem som krävs för att erhålla en kandidatexamen. När det gäller utländska sökande måste lägga fram sin akademiska examen eller yrkesexamen apostille eller godkänts av den chilenska konsulatet i ursprungslandet och utrikesministeriet i Chile.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfylla de övriga kraven för tillträde som fastställts av universitetet för programmet i fråga.Beskrivning av läget/>... [-]
Chile Santiago
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
18 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska

360º Universidad UNIACC

Universidad UNIACC