Universidad UNIACC

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Arts, vetenskap och kommunikation, UNIACC är ett bolag av autonoma Private högre utbildning. Visionen är att vara ett universitet känt för att erbjuda högre utbildning kvalitet i olika former av undervisning och lärande -I närvaro, blandas och frånvaro (full online) - så att deras program underlätta tillgången till högre utbildning alla som vill träna i konstnärliga områdena samhällsvetenskap och ledning, med tonvikt på kommunikation, användning av teknik och innovation.

Den Universidad UNIACC är en institution som erkänts av undervisningsministeriet i Chile och en institution inte godkänd av National Accreditation Commission (CNA).

HISTORIA

Idag, mer än nio tusen akademiker i Universidad UNIACC är huvudpersoner i olika arbetssammanhang i världen av kommunikation.

Uppkomsten av Universidad UNIACC går tillbaka till 1981 då det tekniska utbildningscentret kallas Superior (CFT IACC) Institute of Arts och kommunikationsvetenskap skapades. Det var den första högre utbildningscentret som specialiserat sig på utbildning proffs för en värld av kommunikation Chile.

Således var läroplaner och utbildning som leder till karriärer erfarna tekniker inom områdena audiovisuell kommunikation och reklam genereras.

År 1987 beviljade IACC CFT officiellt erkännande och blev IACC Professional Institute. År 1989 med stöd av utestående yrkesverksamma, University of Arts, vetenskap och kommunikation, UNIACC bildades.

Universidad UNIACC föddes med syfte att utveckla en institutionell och akademiskt projekt förbundit sig att främja konst, kultur, humaniora, ny teknik och kommunikation.

Universitetet började undervisa karriärer i journalistik och arkitektur i 1991.

Parallellt började han utveckla ett företags ledningsstruktur och självvärdering, som syftar till att förbättra det systematiska och kontinuerliga processer, metoder och procedurer.

Som akademiskt projekt vid universitetet fått högre nivåer av prestation och konsolidering har nya kurser och program till. År 1993 institutionen öppnade karriärer för psykologi, PR, reklam och design.

Tillsammans med expanderande akademiska erbjudanden, Universidad UNIACC ökade fysiska och teknisk infrastruktur, system, tematiska laboratorier och avancerad utrustning.

I detta skede av sin institutionella liv, universitetet främjas starkt internationella relationer, utgör ett brett nätverk av länkar och kontakter med ansedda akademiska institutioner i Latinamerika, USA och EU.

År 1998 tog universitetet ett avgörande steg i synligheten av deras akademiska arbete, öppna sändningar sin TV-kanal i UHF-bandet. Kanal 34 TV UNIACC sedan integreras i en bredare universitetsutbyggnadsprojektet, samman med Radio UNIACC, som började som en upplevelse av intern diffusion. Idag har det blivit en station som sänder 24 timmar om dygnet via Internet, tack vare det arbete och kreativitet studenter.

Utbildningsrådet högre i december 1999 certifierade fullt institutionell autonomi universitetet, som gör det möjligt att utfärda examina och grader oberoende, från detta datum.

I detta scenario Universidad UNIACC genomförde en ambitiös reform av sin läroplaner, som gjordes i 2000, född nya karriärer och utbildningar särskilt utformade för professionella insatser i anställningsförhållanden.

Universidad UNIACC i XXI århundradet

Under 2004 Universidad UNIACC började en banbrytande process chilenska utbildningen: lärarkarriär och professionella program för online och blandade inlärningsformer. Loppet uruppfördes systemet Commercial Engineering. Doktorander och därefter 2016, diplom och utbildningsprogram samt universitetsexamen (TLU) tillsattes.

I alla kurser online och blandade inlärningsformer, har eleverna införlivade i sina nya lärande digital, interaktiv och multimediateknik. Huvudentrén till kunskap är genom eCampus plattform, som finns även för on-campus studenter från institutionen.

I sina program distansutbildning, Universidad UNIACC har differentierande fördelar: erfarenhet och kunskap för att utveckla metoder och innehåll utformat för modaliteter; dator och audiovisuell art infrastruktur; samt yrkeserfarenhet inom mediefrågor.

På grund av att den internationella potential Universidad UNIACC började utveckla genom online och blandade inlärningsformer under 2008 högskolan blev en del av den amerikanska konsortium av högre utbildning Apollo Group Inc., genom Apollo Global.

Idag antar universitetet som en kontinuerlig omskolning och omkonfigurering av deras fakulteter och skolor, tillsammans med införlivandet av nya strukturer och undervisningsmetoder.

Således Universidad UNIACC har etablerat sig som ett utbildningsprojekt med nästan tre årtionden av erfarenhet, integrerade i det globala nätverket av institutioner för högre utbildning och alltid inställnings trender i de olika uttrycken för kreativitet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se skolans Masterprogram » Se Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Intervention MA I Hållbar Arkitektoniska Arvet

Online och Campus-kombinerat Heltid 18 månader May 2018 Chile Santiago

Den examen från Master i Sustainable Architectural Heritage Kultur Intervention omfattar utvecklingspotential som finns i det arkitektoniska arvet och dess olika former. Har en kritisk uppfattning om de olika formerna av utveckling, dess fördelar och konsekvenser, i jakten på sina strukturella, fysiska och sociala aktiviteter, göra det möjligt för nya generationer att använda dessa resurser icke-förnybara arv, förstås som. [+]

Den examen från Master i Sustainable Architectural Heritage Kultur Intervention omfattar utvecklingspotential som finns i det arkitektoniska arvet och dess olika former. Har en kritisk uppfattning om de olika formerna av utveckling, dess fördelar och konsekvenser, i jakten på sina strukturella, fysiska och sociala aktiviteter, göra det möjligt för nya generationer att använda dessa resurser icke-förnybara arv, förstås som. I sin tur, inbegriper arbete aktivering och återvinning av kulturarvet som en tvärvetenskapligt. För att göra detta, du vet olika teknologier, tekniker, former för deltagande, planering och förvaltning som gäller i tillfrisknandet och i eget kapital, som integrerar tid genom att använda olika metoder.... [-]


Interventions Masters I Ungdom Och Ungdomar

Online och Campus-kombinerat Heltid 18 månader May 2018 Chile Santiago

Den examen från Master i Intervention ungdom och ungdoms Universidad UNIACC fördjupar kunskapen om tonåren och ungdom, samt stora psykiska problem i denna åldersgrupp inom ett givet socialt och politiskt sammanhang. Utveckla specifika färdigheter som ger dem möjlighet att planera, genomföra och utvärdera förebyggande åtgärdsstrategier, psyko utbildnings- och rådgivning för att främja en sund utveckling och minska riskfaktorer i samband med denna grupp, ur ett etiskt och icke-dömande perspektiv. [+]

Den examen från Master i Intervention ungdom och ungdoms Universidad UNIACC fördjupar kunskapen om tonåren och ungdom, samt stora psykiska problem i denna åldersgrupp inom ett givet socialt och politiskt sammanhang. Utveckla specifika färdigheter som ger dem möjlighet att planera, genomföra och utvärdera förebyggande åtgärdsstrategier, psyko utbildnings- och rådgivning för att främja en sund utveckling och minska riskfaktorer i samband med denna grupp, ur ett etiskt och icke-dömande perspektiv.

Samtidigt är det möjligt att utveckla vetenskapliga forskningsprojekt för att fördjupa kunskapen om verkligheten i ungdomar och ungdomar.

behörighetChilenska och utländska sökande in en magisterexamen måste visa sin grundexamen eller en professionell, original eller legaliseras inför en notarie, nivån och innehållet i examensstudier är likvärdiga med dem som krävs för att erhålla en kandidatexamen. När det gäller utländska sökande måste lägga fram sin akademiska examen eller yrkesexamen apostille eller godkänts av den chilenska konsulatet i ursprungslandet och utrikesministeriet i Chile.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfylla de övriga kraven för tillträde som fastställts av universitetet för programmet i fråga.Beskrivning av läget... [-]

Magister I Management Building Information Modeling - BIM

Online och Campus-kombinerat Heltid 18 månader May 2018 Chile Santiago

Akademiker i masterprogrammet BIM blir proffs med en global vision och kritik av den fragmenterade byggbranschen, och med en positiv syn på möjligheterna för teknik som en faktor för förändring och integration i alla processer som konvergerar i det faktum byggas. [+]

Akademiker i masterprogrammet BIM blir proffs med en global vision och kritik av den fragmenterade byggbranschen, och med en positiv syn på möjligheterna för teknik som en faktor för förändring och integration i alla processer som konvergerar i det faktum byggas. Denna uppfattning, i kombination med en djup förståelse för de möjligheter och begränsningar av tillgängliga mjukvaruverktyg och färdigheter integration i kombination med de mänskliga och tekniska samverkansgrupper, levererade examen förmåga både inom organisationen som spela, och utanför dessa-bli en faktor för förändring och CQI genom att tillämpa BIM processen. Dessa färdigheter gör det möjligt studenter att bli viktiga offentliga och privata organisationer bitar. Visst, justerar de sina nuvarande processer kräver den virtuella verkligheten i BIM främjar konstruktion. I sin tur, även detta ses som en verklig faktor för förändring i en alltmer komplex och krävande global ekonomi effektiva och hållbara processer.... [-]


MA I Organizational Coaching

Online och Campus-kombinerat Heltid 18 månader May 2018 Chile Santiago

Graduate Master i Organizational Coaching kommer att kunna automatiskt liderarse och hantera gruppen och organisatoriska förändringar, med hjälp av olika färdigheter och verktyg från sin utbildning som en fenomenologisk coach. I sin tur kan du leverera dina kunskaper till tjänsten av människor, system och organisationer, med fokus sina ansträngningar på utbyggnaden av möjligheter i samband med måluppfyllelsen, liksom en hög individuell och organisatorisk välbefinnande. [+]

Graduate Master i Organizational Coaching kommer att kunna automatiskt liderarse och hantera gruppen och organisatoriska förändringar, med hjälp av olika färdigheter och verktyg från sin utbildning som en fenomenologisk coach. I sin tur kan du leverera dina kunskaper till tjänsten av människor, system och organisationer, med fokus sina ansträngningar på utbyggnaden av möjligheter i samband med måluppfyllelsen, liksom en hög individuell och organisatorisk välbefinnande.

behörighet/>Costulantes chilenare och utlänningar som kommer in en magisterexamen i Universidad UNIACC måste visa sin grundexamen eller en professionell, original eller legaliseras innan en notarie, nivån och innehållet i examensstudier är likvärdiga med dem som krävs för att erhålla en kandidatexamen. När det gäller utländska sökande måste lägga fram sin akademiska examen eller yrkesexamen apostille eller godkänts av den chilenska konsulatet i ursprungslandet och utrikesministeriet i Chile.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfylla de övriga kraven för tillträde som fastställts av universitetet för programmet i fråga.Beskrivning av läget/>... [-]

Master I Familjerätt Och Familje Intervention

Online och Campus-kombinerat Heltid 18 månader May 2018 Chile Santiago

Den examen från denna Master vilja och begreppskunskapsbaser, procedimientales och attityd, att ta itu med olika procedurer som rör familjerätten, beroende på regleringen av familjeförhållanden från det ögonblick dess tillkomst och uppsägning. Det kommer också att hantera och fördjupa begrepp relaterade till medling, våld i hemmet, förfaranden skydd, vårdnad, adoption, familjedomstolar, bland annat. I detta sammanhang gäller metoder och interventionsverktyg, för att bidra från sitt yrkesarbete, en harmonisk hantering av konflikter och relationer som tas upp i familjen. [+]

Den examen från denna Master vilja och begreppskunskapsbaser, procedimientales och attityd, att ta itu med olika procedurer som rör familjerätten, beroende på regleringen av familjeförhållanden från det ögonblick dess tillkomst och uppsägning. Det kommer också att hantera och fördjupa begrepp relaterade till medling, våld i hemmet, förfaranden skydd, vårdnad, adoption, familjedomstolar, bland annat. I detta sammanhang gäller metoder och interventionsverktyg, för att bidra från sitt yrkesarbete, en harmonisk hantering av konflikter och relationer som tas upp i familjen.

behörighetChilenska och utländska sökande in en magisterexamen i Universidad UNIACC måste visa sin grundexamen eller en professionell, original eller legaliseras innan en notarie, nivån och innehållet i examensstudier är likvärdiga med dem som krävs för att erhålla en kandidatexamen. När det gäller utländska sökande måste lägga fram sin akademiska examen eller yrkesexamen apostille eller godkänts av den chilenska konsulatet i ursprungslandet och utrikesministeriet i Chile.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfylla de övriga kraven för tillträde som fastställts av universitetet för programmet i fråga. Beskrivning av läget... [-]

Master I Strategic Communication Management

Online och Campus-kombinerat Heltid 18 månader May 2018 Chile Santiago

Mästaren i Strategic Communication Management utbildar professionella som leder, på ett kreativt och innovativt sätt, de kommunikativa tillgångar i en organisation genom utformning, genomförande och utvärdering av projekt och initiativ som tillför värde till den övergripande strategin. Den examen från denna forskar svarar med en kritisk och konstruktiv frågor och föränderliga behov miljön leta efter lösningar ger en effektiv relation mellan en enhet, oavsett dess natur och dess intressenter. [+]

Mästaren i Strategic Communication Management utbildar professionella som leder, på ett kreativt och innovativt sätt, de kommunikativa tillgångar i en organisation genom utformning, genomförande och utvärdering av projekt och initiativ som tillför värde till den övergripande strategin. Den examen från denna forskar svarar med en kritisk och konstruktiv frågor och föränderliga behov miljön leta efter lösningar ger en effektiv relation mellan en enhet, oavsett dess natur och dess intressenter. Således artikulerar och synkronisera strategiska kommunikationsverktyg, både digitala och traditionella uttryck, för att möta behoven hos varje organisation mot dess socialt erkännande.... [-]


Master I Urban Landscape

Online och Campus-kombinerat Heltid 18 månader May 2018 Chile Santiago

Den examen från Master i Urban Paisajimo har de nödvändiga verktygen för att hantera urbana landskapet ur olika perspektiv, integrera tekniska estetiska rättsliga aspekter och hållbarhet. På samma sätt vet de administrativa aspekterna som krävs för utvecklingen av projekt av olika omfattning och mål, och kan hantera och bygga projekt i urbana landskaps territorium med tekniska och miljömässiga argument. [+]

Den examen från Master i Urban Paisajimo har de nödvändiga verktygen för att hantera urbana landskapet ur olika perspektiv, integrera tekniska estetiska rättsliga aspekter och hållbarhet. På samma sätt vet de administrativa aspekterna som krävs för utvecklingen av projekt av olika omfattning och mål, och kan hantera och bygga projekt i urbana landskaps territorium med tekniska och miljömässiga argument.

behörighet/>Chilenska och utländska sökande in en magisterexamen i Universidad UNIACC måste visa sin grundexamen eller en professionell, original eller legaliseras innan en notarie, nivån och innehållet i examensstudier är likvärdiga med dem som krävs för att erhålla en kandidatexamen. När det gäller utländska sökande måste lägga fram sin akademiska examen eller yrkesexamen apostille eller godkänts av den chilenska konsulatet i ursprungslandet och utrikesministeriet i Chile.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfylla de övriga kraven för tillträde som fastställts av universitetet för programmet i fråga.Beskrivning av läget/>... [-]

Masters I Estetik Populärmusik

Online och Campus-kombinerat Heltid 18 månader May 2018 Chile Santiago

Examen från Masters i estetik Popmusik Universidad UNIACC är en professionell möjlighet att analysera och forskningsprocesser som involverar musik som ett uttryck för kultur och en skylt av sin tid. Möt tekniska resurser som ger både produktion och spridning av musicerande och länkar kännetecken för stilar och genrer, sociokulturella fenomen som de manifesterar estetiskt. [+]

Examen från Masters i estetik Popmusik Universidad UNIACC är en professionell möjlighet att analysera och forskningsprocesser som involverar musik som ett uttryck för kultur och en skylt av sin tid. Möt tekniska resurser som ger både produktion och spridning av musicerande och länkar kännetecken för stilar och genrer, sociokulturella fenomen som de manifesterar estetiskt. Hans utbildningen ingår fenomenologiska principer estetik, liksom delar av skapande och produktion av musik i en populär inriktning, som alla bygger på teoretiska kunskaper som förkroppsligas genom övning. Det är en professionell som identifierar den musikaliska syntax, projicera den konceptuella sammanhang som uppmuntrar detta ljud uttryck. Det är en plats som deltar i samarbetsarbetsrelationer och att vara medveten om procedur och attityd engagemang som är implicado- platser och planer formulerade musikaliska projekt, deltar metakognition egna medel.... [-]


Masters I Sustainable Architectural Design

Online och Campus-kombinerat Heltid 18 månader May 2018 Chile Santiago

Graduate Architectural Design Master i Hållbara kända, handtag och förvaltar kunskap, bakgrund och kunskap om miljöpåverkan och energiutmaningarna inom byggsektorn, i stadsområden och utformning av en byggnad. Du kan bestämma genom preliminär analys av lokala förhållanden, arkitektoniska designstrategier och energibesparing, utvärdera deras prestanda genom energiberäkning verktyg och simuleringar. Programmet ger examen en kritik av den globala bilden av hållbarhet, tillsammans med att leverera praktiska verktyg som ska tillämpas i arkitekturprojekt som studenterna möter i akademisk forskning eller professionell vision. [+]

Graduate Architectural Design Master i Hållbara kända, handtag och förvaltar kunskap, bakgrund och kunskap om miljöpåverkan och energiutmaningarna inom byggsektorn, i stadsområden och utformning av en byggnad. Du kan bestämma genom preliminär analys av lokala förhållanden, arkitektoniska designstrategier och energibesparing, utvärdera deras prestanda genom energiberäkning verktyg och simuleringar. Programmet ger examen en kritik av den globala bilden av hållbarhet, tillsammans med att leverera praktiska verktyg som ska tillämpas i arkitekturprojekt som studenterna möter i akademisk forskning eller professionell vision.

Fortsätta utbildningen ger specifika studier nationellt eller internationellt, för ackrediteringar av bedömare och / eller energi certifierare, eftersom även om varje kräver sin certifiering programspecifika kurser, levererar magister inledande och allmänna begrepp att komma in dem.... [-]


Videoklipp

360º Universidad UNIACC

Universidad UNIACC