Universidad UNIACC

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Arts, vetenskap och kommunikation, UNIACC är ett bolag av autonoma Private högre utbildning. Visionen är att vara ett universitet känt för att erbjuda högre utbildning kvalitet i olika former av undervisning och lärande -I närvaro, blandas och frånvaro (full online) - så att deras program underlätta tillgången till högre utbildning alla som vill träna i konstnärliga områdena samhällsvetenskap och ledning, med tonvikt på kommunikation, användning av teknik och innovation.

Den Universidad UNIACC är en institution som erkänts av undervisningsministeriet i Chile och en institution inte godkänd av National Accreditation Commission (CNA).

HISTORIA

Idag, mer än nio tusen akademiker i Universidad UNIACC är huvudpersoner i olika arbetssammanhang i världen av kommunikation.

Uppkomsten av Universidad UNIACC går tillbaka till 1981 då det tekniska utbildningscentret kallas Superior (CFT IACC) Institute of Arts och kommunikationsvetenskap skapades. Det var den första högre utbildningscentret som specialiserat sig på utbildning proffs för en värld av kommunikation Chile.

Således var läroplaner och utbildning som leder till karriärer erfarna tekniker inom områdena audiovisuell kommunikation och reklam genereras.

År 1987 beviljade IACC CFT officiellt erkännande och blev IACC Professional Institute. År 1989 med stöd av utestående yrkesverksamma, University of Arts, vetenskap och kommunikation, UNIACC bildades.

Universidad UNIACC föddes med syfte att utveckla en institutionell och akademiskt projekt förbundit sig att främja konst, kultur, humaniora, ny teknik och kommunikation.

Universitetet började undervisa karriärer i journalistik och arkitektur i 1991.

Parallellt började han utveckla ett företags ledningsstruktur och självvärdering, som syftar till att förbättra det systematiska och kontinuerliga processer, metoder och procedurer.

Som akademiskt projekt vid universitetet fått högre nivåer av prestation och konsolidering har nya kurser och program till. År 1993 institutionen öppnade karriärer för psykologi, PR, reklam och design.

Tillsammans med expanderande akademiska erbjudanden, Universidad UNIACC ökade fysiska och teknisk infrastruktur, system, tematiska laboratorier och avancerad utrustning.

I detta skede av sin institutionella liv, universitetet främjas starkt internationella relationer, utgör ett brett nätverk av länkar och kontakter med ansedda akademiska institutioner i Latinamerika, USA och EU.

År 1998 tog universitetet ett avgörande steg i synligheten av deras akademiska arbete, öppna sändningar sin TV-kanal i UHF-bandet. Kanal 34 TV UNIACC sedan integreras i en bredare universitetsutbyggnadsprojektet, samman med Radio UNIACC, som började som en upplevelse av intern diffusion. Idag har det blivit en station som sänder 24 timmar om dygnet via Internet, tack vare det arbete och kreativitet studenter.

Utbildningsrådet högre i december 1999 certifierade fullt institutionell autonomi universitetet, som gör det möjligt att utfärda examina och grader oberoende, från detta datum.

I detta scenario Universidad UNIACC genomförde en ambitiös reform av sin läroplaner, som gjordes i 2000, född nya karriärer och utbildningar särskilt utformade för professionella insatser i anställningsförhållanden.

Universidad UNIACC i XXI århundradet

Under 2004 Universidad UNIACC började en banbrytande process chilenska utbildningen: lärarkarriär och professionella program för online och blandade inlärningsformer. Loppet uruppfördes systemet Commercial Engineering. Doktorander och därefter 2016, diplom och utbildningsprogram samt universitetsexamen (TLU) tillsattes.

I alla kurser online och blandade inlärningsformer, har eleverna införlivade i sina nya lärande digital, interaktiv och multimediateknik. Huvudentrén till kunskap är genom eCampus plattform, som finns även för on-campus studenter från institutionen.

I sina program distansutbildning, Universidad UNIACC har differentierande fördelar: erfarenhet och kunskap för att utveckla metoder och innehåll utformat för modaliteter; dator och audiovisuell art infrastruktur; samt yrkeserfarenhet inom mediefrågor.

På grund av att den internationella potential Universidad UNIACC började utveckla genom online och blandade inlärningsformer under 2008 högskolan blev en del av den amerikanska konsortium av högre utbildning Apollo Group Inc., genom Apollo Global.

Idag antar universitetet som en kontinuerlig omskolning och omkonfigurering av deras fakulteter och skolor, tillsammans med införlivandet av nya strukturer och undervisningsmetoder.

Således Universidad UNIACC har etablerat sig som ett utbildningsprojekt med nästan tre årtionden av erfarenhet, integrerade i det globala nätverket av institutioner för högre utbildning och alltid inställnings trender i de olika uttrycken för kreativitet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se skolans Masterprogram » Se Online Magisterexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Diplom i finans och projektledning

Online Heltid 5 månader May 2019 Chile Santiago

Den studerande kommer att kunna generera och genomföra finansiella strategier i företag från olika branscher. Dessutom kommer han att ha kunskap om projektutvärdering och förvaltning, tillsammans med att utveckla kompetens för att leda lagen i båda disciplinerna. [+]

Den studerande kommer att kunna generera och genomföra finansiella strategier i företag från olika branscher. Dessutom kommer han att ha kunskap om projektutvärdering och förvaltning, tillsammans med att utveckla kompetens för att leda lagen i båda disciplinerna.

behörighetChilenska och utländska sökande måste presentera sin ursprungliga eller legaliserade chilenska gymnasieskolan för en notarie.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfyller övriga krav som fastställts av universitetet för ingången, för tävlingen eller programmet i fråga.Beskrivning av läget

Online läget kan innovation i byggandet av lärande, som kombinerar användningen av flera multimediaresurser (video, interaktiva moduler, animationer, spel, frågesport, virtuell interaktion, digitala bibliotek, videokonferenser, virtuella rum, etc.) genom plattformen Virtual learning Universidad UNIACC .... [-]


Diplom i företagsekonomi

Online Heltid 7 månader May 2019 Chile Santiago

Kandidaten kommer att vara en kvalificerad professionell att tillämpa de nya trenderna för administration och ekonomi till näringslivet. Detta gör det möjligt för dig att möta dina olika ansvarsområden och utmaningar med ett strategiskt perspektiv. [+]

Kandidaten kommer att vara en kvalificerad professionell att tillämpa de nya trenderna för administration och ekonomi till näringslivet. Detta gör det möjligt för dig att möta dina olika ansvarsområden och utmaningar med ett strategiskt perspektiv.

behörighetChilenska och utländska sökande måste presentera sin ursprungliga eller legaliserade chilenska gymnasieskolan för en notarie.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfyller övriga krav som fastställts av universitetet för ingången, för tävlingen eller programmet i fråga.Beskrivning av läget

Online läget kan innovation i byggandet av lärande, som kombinerar användningen av flera multimediaresurser (video, interaktiva moduler, animationer, spel, frågesport, virtuell interaktion, digitala bibliotek, videokonferenser, virtuella rum, etc.) genom plattformen Virtual learning Universidad UNIACC .... [-]


Diplom i Instruktionsdesign

Online Heltid 2 terminer May 2019 Chile Santiago

Kandidaten kommer att kunna ta itu med ledarskapet för pedagogiska projekt som kräver instruktionsdesignprocesser. Därför kommer den att ha förmåga att basera valet av utbildningsmodeller, val av lärstrategier, bestämning av inlärningsresurser samt genomförande av utvärderingsmekanismer för utformning av lärandes erfarenheter i virtuella miljöer. [+]

Kandidaten kommer att kunna ta itu med ledarskapet för pedagogiska projekt som kräver instruktionsdesignprocesser. Därför kommer den att ha förmåga att basera valet av utbildningsmodeller, val av lärstrategier, bestämning av inlärningsresurser samt genomförande av utvärderingsmekanismer för utformning av lärandes erfarenheter i virtuella miljöer.

behörighetChilenska och utländska sökande måste presentera sin ursprungliga eller legaliserade chilenska gymnasieskolan för en notarie.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfyller övriga krav som fastställts av universitetet för ingången, för tävlingen eller programmet i fråga. Beskrivning av läget... [-]

Diplom i utbildnings teknik

Online Heltid 1 termin May 2019 Chile Santiago

Kandidaten kommer att kunna leda utbildningsinvesteringsprojekt med kapacitet att utforma, välja, producera och utvärdera användningen av teknik i utbildningsområdet. Programmet låter eleverna utforska omfattningen av användningen och produktionen av lärande resurser, till exempel möjligheterna som erbjuds av virtuell och förstärkt verklighet för en kreativ och transformativ undervisning. [+]

Kandidaten kommer att kunna leda utbildningsinvesteringsprojekt med kapacitet att utforma, välja, producera och utvärdera användningen av teknik i utbildningsområdet. Programmet låter eleverna utforska omfattningen av användningen och produktionen av lärande resurser, till exempel möjligheterna som erbjuds av virtuell och förstärkt verklighet för en kreativ och transformativ undervisning.

behörighetChilenska och utländska sökande måste presentera sin ursprungliga eller legaliserade chilenska gymnasieskolan för en notarie.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfyller övriga krav som fastställts av universitetet för ingången, för tävlingen eller programmet i fråga.Beskrivning av läget... [-]

Forskarutbildning i pedagogisk innovation

Online Heltid 3 terminer May 2019 Chile Santiago

Kandidaten kommer att kunna leda utbildningsinvesteringsprojekt baserade på intensiv användning av virtuella arbetsredskap och pedagogisk teknik. Det kommer att ha färdigheter att genomföra instruktionsdesign av virtuella kurser, utforma lärarupplevelser som stöds av användningen av IKT, modell virtuella inlärningsmiljöer och direkta produktionsprocesser av lärande resurser. [+]

Kandidaten kommer att kunna leda utbildningsinvesteringsprojekt baserade på intensiv användning av virtuella arbetsredskap och pedagogisk teknik. Det kommer att ha färdigheter att genomföra instruktionsdesign av virtuella kurser, utforma lärarupplevelser som stöds av användningen av IKT, modell virtuella inlärningsmiljöer och direkta produktionsprocesser av lärande resurser.

behörighetChilenska och utländska sökande måste presentera sin ursprungliga eller legaliserade chilenska gymnasieskolan för en notarie.Teknisk grad av överlägsen eller professionell nivå.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfyller övriga krav som fastställts av universitetet för ingången, för tävlingen eller programmet i fråga.Beskrivning av läget... [-]

Magister i Management Building Information Modeling - BIM

Online och Campus-kombinerat Heltid 18 månader May 2019 Chile Santiago

Akademiker i masterprogrammet BIM blir proffs med en global vision och kritik av den fragmenterade byggbranschen, och med en positiv syn på möjligheterna för teknik som en faktor för förändring och integration i alla processer som konvergerar i det faktum byggas. [+]

Akademiker i masterprogrammet BIM blir proffs med en global vision och kritik av den fragmenterade byggbranschen, och med en positiv syn på möjligheterna för teknik som en faktor för förändring och integration i alla processer som konvergerar i det faktum byggas. Denna uppfattning, i kombination med en djup förståelse för de möjligheter och begränsningar av tillgängliga mjukvaruverktyg och färdigheter integration i kombination med de mänskliga och tekniska samverkansgrupper, levererade examen förmåga både inom organisationen som spela, och utanför dessa-bli en faktor för förändring och CQI genom att tillämpa BIM processen. Dessa färdigheter gör det möjligt studenter att bli viktiga offentliga och privata organisationer bitar. Visst, justerar de sina nuvarande processer kräver den virtuella verkligheten i BIM främjar konstruktion. I sin tur, även detta ses som en verklig faktor för förändring i en alltmer komplex och krävande global ekonomi effektiva och hållbara processer.... [-]


MA i Organizational Coaching

Online och Campus-kombinerat Heltid 18 månader May 2019 Chile Santiago

Graduate Master i Organizational Coaching kommer att kunna automatiskt liderarse och hantera gruppen och organisatoriska förändringar, med hjälp av olika färdigheter och verktyg från sin utbildning som en fenomenologisk coach. I sin tur kan du leverera dina kunskaper till tjänsten av människor, system och organisationer, med fokus sina ansträngningar på utbyggnaden av möjligheter i samband med måluppfyllelsen, liksom en hög individuell och organisatorisk välbefinnande. [+]

Graduate Master i Organizational Coaching kommer att kunna automatiskt liderarse och hantera gruppen och organisatoriska förändringar, med hjälp av olika färdigheter och verktyg från sin utbildning som en fenomenologisk coach. I sin tur kan du leverera dina kunskaper till tjänsten av människor, system och organisationer, med fokus sina ansträngningar på utbyggnaden av möjligheter i samband med måluppfyllelsen, liksom en hög individuell och organisatorisk välbefinnande.

behörighet/>Costulantes chilenare och utlänningar som kommer in en magisterexamen i Universidad UNIACC måste visa sin grundexamen eller en professionell, original eller legaliseras innan en notarie, nivån och innehållet i examensstudier är likvärdiga med dem som krävs för att erhålla en kandidatexamen. När det gäller utländska sökande måste lägga fram sin akademiska examen eller yrkesexamen apostille eller godkänts av den chilenska konsulatet i ursprungslandet och utrikesministeriet i Chile.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfylla de övriga kraven för tillträde som fastställts av universitetet för programmet i fråga.Beskrivning av läget/>... [-]

Master of Business Administration - MBA

Online Heltid 18 månader May 2019 Chile Santiago

Universidad UNIACC MBA-kandidaten kommer att kunna utveckla ledarskap i komplexa nationella och internationella organisationer. Det förväntas att de i slutet av sin träningsprocess kommer att uppnå detta ledarskap med hjälp av olika verktyg och strategiska färdigheter, baserat på deras solida bildning inom olika ledningsområden. [+]

Universidad UNIACC MBA-kandidaten kommer att kunna utveckla ledarskap i komplexa nationella och internationella organisationer. Det förväntas att de i slutet av sin träningsprocess kommer att uppnå detta ledarskap med hjälp av olika verktyg och strategiska färdigheter, baserat på deras solida bildning inom olika ledningsområden.

Samtidigt kommer den att placera till organisationernas tjänst sina ledarskapsförmågor och förmågor, inriktade på problemlösning, förhandlingar, kommunikation, lagarbete och ledarskap, med en strategisk vision som gör det möjligt för dem att möta utmaningarna i en global, föränderlig miljö. och mycket konkurrenskraftiga.

behörighetChilenska och utländska sökande in en magisterexamen i Universidad UNIACC måste visa sin grundexamen eller en professionell, original eller legaliseras innan en notarie, nivån och innehållet i examensstudier är likvärdiga med dem som krävs för att erhålla en kandidatexamen. När det gäller utländska sökande måste lägga fram sin akademiska examen eller yrkesexamen apostille eller godkänts av den chilenska konsulatet i ursprungslandet och utrikesministeriet i Chile.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Uppfylla de övriga kraven för tillträde som fastställts av universitetet för programmet i fråga.Beskrivning av läget... [-]

Postgraduate i Business Management

Online Heltid 12 månader May 2019 Chile Santiago

Den studerande kommer att kunna generera, förstå, utvärdera och genomföra strategier för konkurrenskraftig förvaltning tillsammans med att utveckla projekt som gör det möjligt för honom att bidra till utvecklingen av företag i olika branscher. Allt detta i en globaliserad miljö där permanenta förändringar kräver innovativ anpassnings flexibilitet hos företagen. [+]

Den studerande kommer att kunna generera, förstå, utvärdera och genomföra strategier för konkurrenskraftig förvaltning tillsammans med att utveckla projekt som gör det möjligt för honom att bidra till utvecklingen av företag i olika branscher. Allt detta i en globaliserad miljö där permanenta förändringar kräver innovativ anpassnings flexibilitet hos företagen.

behörighetChilenska och utländska sökande måste presentera sin ursprungliga eller legaliserade chilenska gymnasieskolan för en notarie.Teknisk grad av överlägsen eller professionell nivå. Har godkänt examensbevis i Business Management och Finance och Project Management.Presentera klar och läsbar kopia av båda sidor av ID-kort.Beskrivning av läget... [-]

Videoklipp

360º Universidad UNIACC

Universidad UNIACC