Universidad EAFIT

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EAFIT

EAFIT: s 50-årsjubileum under 2010 var en chans att reflektera en gång på det symbiotiska förhållandet mellan vår institution och det omgivande samhället.

Den verkliga betydelsen av vår universitetets program, i kombination med våra nära band till produktionssektorn och lärare och personal som är utbildade i enlighet med de högsta kvalitetsstandard, göra vårt universitet ett utrymme som ger direkt tillgång till omvärlden, samtidigt tid utrusta eleverna med kunskap som legitimerar det mänskliga / etisk komponent och stöds av den nya tekniken.

Befintliga akademiska program vid den tidpunkten inte till fullo uppfyller de förväntningar som Antioquia näringsliv och det missnöje var katalysatorn för undertecknandet av stadgan för Escuela de Administración y Finanzas (School of Administration och finans, eller EAF) den 4 Maj 1960 . Tre månader senare, på augusti 17, amerikansk professor Bernard J.
Hargadon jr började undervisa en klass på Redovisningsprinciper, en del av Business Administration läroplanen, i ett klassrum i centrala Medellín.

Från dessa ödmjuka början, olika utvecklingar inträffade senare skulle förvandla institutet till en av Colombias ledande akademiska centra. Den första förändringen skedde 1962, då Instituto Tecnológico (Institute of Technology) öppnade sina dörrar och började erbjuda utbildningsprogram inom textil-, industriell och mekanisk teknik och datorprogrammering. Det var det ögonblick whentwo fler bokstäver (I- och T) tillsattes till EAF namn.

År 1963 flyttade EAFIT till sin nuvarande campus, ligger La Aguacatala stadsdelen på Medellín södra sida. Det är där som institutionens viktigaste transformationer har inträffat, bland annat erkännande i 1971 som ett universitet och avbokning.
av de tekniska program för att ge plats åt nya ämnesområden. EAFIT bestod slutligen fyra skolor: Ledning (1979), Engineering (1979), och humaniora (1997) och lag (1999). Universitetets femte skola invigdes 2012: Ekonomi och Finans.

I en annan viktig utveckling beviljade nationella utbildningsministeriet universitetet ackreditering som en högkvalitativ institution för första gången under 2003 och 2010 förlängdes detta erkännande för en period på åtta år.

Idag är EAFIT en banbrytande universitet som erbjuder 19 grundutbildningsprogram, 3 doktorer, 21 magisterprogram och mer än 60 examen certifikat program, samt påbyggnadsutbildningar, språkkurser och mycket mer. Institutet har också satellit campus i Bogotá, Pereira och Llanogrande (Rionegro).

Colombia hoppar utomlands - Asien Stilla framåt. Läs mer här: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Asien vecka 2017 - Läs mer om den elfte utgåvan av den asiatiska veckan vid EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Denna skola erbjuder program i:
  • Spanish (Colombia)

Se skolans Masterprogram » Se Kurser » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Master Of International Business (MIB) - Dubbel Examen Alternativ

Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 terminer January 2018 Colombia Medellin + 1 fler

Insikter internationalisering av företag, internationella relationer eller förvaltningen av internationella konflikter är bara några av anledningarna till studenter, personal och chefer väljer en MIB ... [+]

"Överlägset mest internationella erfarenheter kan du ha i Sydamerika!" (MIB Alumni)

Insikter internationalisering av företag, internationella relationer eller förvaltningen av internationella konflikter är bara några av anledningarna till studenter, personal och chefer väljer en MIB vid EAFIT universitet.

Att redan är bekant med de allmänna verktygen i Business Administration, är MIB erbjuder en unik möjlighet för practice- och akademiska inriktade studenter. Du kommer:

Skaffa sig en bättre förståelse av processer och konsekvenser i internationella sammanhang, förbättra strategiskt tänkande, kritisk analys och global förståelse för lokala frågor Utveckla din analytiska, tolkande och argumentations färdigheter Påverka vare sig det är i den akademiska världen eller ditt företags internationalisering Njut av en mångkulturell klassrum atmosfär. ... [-]

Videoklipp

Video Institucional-Universidad EAFIT

Kontakt
Besöksadress
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellin, CO