Läs den officiella beskrivningen

EAFIT

EAFIT: s 50-årsjubileum under 2010 var en chans att reflektera en gång på det symbiotiska förhållandet mellan vår institution och det omgivande samhället.

Den verkliga betydelsen av vår universitetets program, i kombination med våra nära band till produktionssektorn och lärare och personal som är utbildade i enlighet med de högsta kvalitetsstandard, göra vårt universitet ett utrymme som ger direkt tillgång till omvärlden, samtidigt tid utrusta eleverna med kunskap som legitimerar det mänskliga / etisk komponent och stöds av den nya tekniken.

Befintliga akademiska program vid den tidpunkten inte till fullo uppfyller de förväntningar som Antioquia näringsliv och det missnöje var katalysatorn för undertecknandet av stadgan för Escuela de Administración y Finanzas (School of Administration och finans, eller EAF) den 4 Maj 1960 . Tre månader senare, på augusti 17, amerikansk professor Bernard J.
Hargadon jr började undervisa en klass på Redovisningsprinciper, en del av Business Administration läroplanen, i ett klassrum i centrala Medellín.

Från dessa ödmjuka början, olika utvecklingar inträffade senare skulle förvandla institutet till en av Colombias ledande akademiska centra. Den första förändringen skedde 1962, då Instituto Tecnológico (Institute of Technology) öppnade sina dörrar och började erbjuda utbildningsprogram inom textil-, industriell och mekanisk teknik och datorprogrammering. Det var det ögonblick whentwo fler bokstäver (I- och T) tillsattes till EAF namn.

År 1963 flyttade EAFIT till sin nuvarande campus, ligger La Aguacatala stadsdelen på Medellín södra sida. Det är där som institutionens viktigaste transformationer har inträffat, bland annat erkännande i 1971 som ett universitet och avbokning.
av de tekniska program för att ge plats åt nya ämnesområden. EAFIT bestod slutligen fyra skolor: Ledning (1979), Engineering (1979), och humaniora (1997) och lag (1999). Universitetets femte skola invigdes 2012: Ekonomi och Finans.

I en annan viktig utveckling beviljade nationella utbildningsministeriet universitetet ackreditering som en högkvalitativ institution för första gången under 2003 och 2010 förlängdes detta erkännande för en period på åtta år.

Idag är EAFIT en banbrytande universitet som erbjuder 19 grundutbildningsprogram, 3 doktorer, 21 magisterprogram och mer än 60 examen certifikat program, samt påbyggnadsutbildningar, språkkurser och mycket mer. Institutet har också satellit campus i Bogotá, Pereira och Llanogrande (Rionegro).

Colombia hoppar utomlands - Asien Stilla framåt. Läs mer här: www.eafit.edu.co/medios/eleafitense/108/Paginas/colombia-al-otro-lado-del-charco-esta-asia-pacifico.aspx

Asien vecka 2017 - Läs mer om den elfte utgåvan av den asiatiska veckan vid EAFIT: www.eafit.edu.co/centros/asia-pacifico/semana-asia/Paginas/Semana_Asia_2017.aspx

Programmen undervisas på:
Spanish (Colombia)

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Universidad EAFIT

MIB vid Universidad EAFIT ger en unik internationell och mångkulturell erfarenhet till studenter från olika samhällsskikt. ... [+]

Varför vår MIB?

MIB vid Universidad EAFIT ger en unik internationell och mångkulturell erfarenhet till studenter från olika samhällsskikt.

Curriculum

MIB: s integrerade kärnplan omfattar flera nyckelområden inom internationell verksamhet: forskningsstiftelser och statistik, ledarskap och global ekonomi, strategi, verksamhet och kommunikation. Våra kurser bygger på och kompletterar varandra.

Vår fakultet använder en rad olika undervisningsmetoder för att utveckla nyckelfunktioner som krävs i den globala ekonomins och de internationella marknadernas ständigt ökande komplexitet, som aktivt lärande, gruppprojekt och simuleringar.

Deltid MIB (4 terminer)

Studenterna i vårt ordinarie deltid MIB-program deltar i 4 terminer i olika kurser och aktiviteter, vilket kräver ungefär 24 timmars klassrums närvaro (även videokonferens möjlig) och 72 timmar som studerar på distans per månad (6h 18h per vecka).... [-]

Colombia Medellín
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Video Institucional-Universidad EAFIT

Location address
Universidad EAFIT
Main Campus

Medellín, Antioquia, CO
Location address
EAFIT Pereira
Carrera 19 #12-70 Megacentro Pinares

Pereira, Risaralda, CO
Location address
EAFIT Bogotá
Carrera 12 # 96-23, oficina 304

Bogotá, Bogota, CO