Fundación Universidad de América

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University Foundation of America

historiskt sammanhang

Dessa är de år drömmer om bättre politiska, sociala och ekonomiska verkligheten. Ambitioner konvergerar med den progressiva och humanistisk anda vars inflytande är José Celestino Mutis och hans team. Det är tiden för skapandet av den colombianska Association of Universities, där enhet av kunskap och samarbete mellan utbildningsinstitutioner, är ledstjärnan för de gemensamma målen för både elever och lärare. Och eftersom universitetet är landets framtid, måste den skildras i var och en av eleverna i någon tanke och social bakgrund. Verkligheten i Colombia är det främsta målet, inte just detta som avgör ett visst sätt att undervisa, men som ett mål, det vill säga som en punkt för ankomsten av utbildningen av sinnet och anden. År 1958 en universitetsreformen exakt reses för att uppdatera och förverkliga ambitionerna och paroller universitetet i Colombia. Bilateralt, är universitet åtagit sig att landet och staten förklarar bidrag av alla slag måste ge högskolorna. Universiteten tar sedan en avgörande roll i landets utveckling, de är självständiga och oberoende och har ansvar för, framtiden för Colombia. Det är ett sätt att ge tillbaka till landet enheten, bortsett bipartisanship och nationell sönderfall. en modell av universitet som studenten och tror på honom då uppstår. Det är en tid av förändring och reformer som leder till fast American University och rör sig mot deras utbildning och sociala mål.

University Foundation of America

vårt uppdrag

American University uppdrag är undervisningsuppdrag, bedriva forskning och göra college arbete och pedagogiska uppsökande. Utbildning, vetenskap och kulturella arbete vid University of America tjänar och tillgodose respekt för mänsklig värdighet, försvaret av frihet under ansvar, kulten av andliga värden, till diktat vetenskap och kultur och postulat kristna civilisationen. helt träna studenterna i värdena för personligt ansvar, yrkesetik, samhällskunskap och social solidaritet.

Vår vision

University of America strävar efter att vara nationellt och internationellt erkänd för sina ihärdiga ansträngningar mot kvalitet, främja en balanserad utbildning mellan akademisk excellens och integral bildandet av den person, som erbjuder möjlighet att utveckla harmon hans intelligens, sällskaplighet, etisk mening , estetiska och fysiska balans; förstärkning lämplig användning av teknik och kommunikation i samband med deras professionella utveckling med socialt ansvar.

Den innehåller följande åtaganden:

 • Stärka den institutionella identitet, respekt för tradition och utbildning i mänskliga värden med etiska kriterier.
 • Ständigt uppdatera läroplaner; stärka forskningen och dess förhållande till miljön.
 • Integrera kvalificerade lärare och stödja deras livslångt lärande.
 • Uppmuntra en kultur av samarbete mellan organ genom avtal, akademisk rörlighet och ledning kräver ett andra språk.
 • Uppmuntra utvecklingen av tekniska resurser, främja korrekt och permanent underhåll och utbyggnad av infrastruktur.
University Foundation of America

våra mål

 • Bidra till organisationen och utvecklingen av utbildning i Colombia.
 • Ge och främja högskoleutbildningar i kategorierna grund- och fortbildning.
 • Servera på andra sätt och utbildningsnivåer som är ett resultat av utvecklingen av vetenskap, kultur, utbildning innovation och auktoriserade enligt lag.
 • Vakna hos eleverna en reflekterande anda, uppnåendet av personlig autonomi inom ramen för tankefrihet som tar hänsyn till universalitet av kunskap och egenskaperna hos befintliga kulturella former i landet.
 • helt träna studenterna i värdena för personligt ansvar, yrkesetik, samhällskunskap och social solidaritet.
 • Främja en balanserad utbildning som ger studenterna alla medel för att utveckla harmon hans intelligens, hans vilja, hans andliga liv, sällskaplighet, etisk och estetisk känsla och fysisk balans.
 • Vård att högre utbildning utvecklas inom etiska kriterier som garanterar respekt för mänskliga värden och samhället.
Denna skola erbjuder program i:
 • Spansk

Se skolans Masterprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Maestría en Gerencia Integral de la Calidad y Productividad

Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Colombia Bogotá

[+]

La Maestría och Gerencia Integral de la Calidad och Produktivitet Universitetet i América erbjuder en formell social och social trygghet för socialt och ekonomiskt samarbete, vilket är en förutsättning för att man ska kunna utöva sina anställningsvillkor för att uppnå en hög grad av ansvar. Grundläggande, med tanke på utformningen av planerna, är de grundläggande förutsättningarna, men de är inte helt integrerade och de har en stor betydelse för de produktiva och konkurrenskraftiga delarna av organisatio- nerna.

Desarrollar habilidades para la dosón, el aseguramiento, la integración och la certifikatos de los sistemas de la pónlica pública en Colombia en los sistemas integrados de gestión. Identifiera, kompensera och analysera fenomener som är sociala och politiska aspekter som en del av den personliga förklaringen, att man förstår begrepp, teorier och modeller; Liderando y diseñando proyectos och entornos de diferentes niveles, proponiendo soluciones innovadoras. Identifierande förfaranden och förfaranden som krävs för att säkerställa att ekonomiskt och ekonomiskt sett är avgörande för att diagnostisera den aktuella organisationen och att utvärdera vilka konsekvenser som är avgörande för besluten om att integrera de anställda och organisationen, och att de är direktorativa och direktorativa. Desarrollar habilidades para identifierar herramientas cualitativas och cuantitativas de medición y mejora de la productividad, empleando equipos para la recolección de información, och aplicando técnicas estadísticas para el information de la information. Lösningen resulterar i att de tillåter att de planerar de flesta av dem och att dela med sig av produktivitet som organiserar och är... [-]

Maestría En Kundón Ambiental La La Competitividad

Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Colombia Bogotá

La Maestría och Gestión Ambiental för Competitividad de la Universidad de América, som är lediga för att lösa möjligheter att utöva kompetens inom branschen, och att de är avgörande för de beslut som fattas, men det är inte bara de variabler som är omgivande, sociala och ekonomiska faktorer. a la competitividad del negocio. [+]

Justificación

Con la Declaración de Rio de Janeiro (1992), La Cumbre del Milenio de las Naciones Unidas (2000) och La Cumbre de la Tierra de Johannesburgo (2002), med ensamstående samvete och medborgarskap i medellång sikt implica una relación entre lo público y lo privado. Para estar a la altura de esta kompromis, las empresas hablan ahora de Gestión Ambiental Ansvarig, och det här är en stor del av alla företag som är inriktade på yttre och externa organisationer, som bidrar till att främja socialt och socialt och ekonomiskt, Möjligen är det absolut nödvändigt att tillhandahålla en generös och konkurrenskraftig produkt. Este nuevo reto en Gestión Ambiental exige contar con profesionales preparados para participar activamente un nuevo campo de juego e el que la creatividad y la innovación tio un pelo importante para la toma de decisions estratégicas.... [-]


Magisterexamen I Förvaltningen Av Mänsklig Talang

Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Colombia Bogotá

The Master in Management of Human Talent vänder sig till yrkesverksamma inom ekonomiska och administrativa vetenskaper, teknik, humaniora och social, som arbetar i ledande befattningar Human Resource, förvaltning av mänskliga Talent Consulting Human Resources Management och ledarskapsgrupper såsom chefer från olika funktionella områden för offentliga och privata företag och chefer som vill förbättra prestanda för organisationen ur människans förvaltning. [+]

Motivering

"Företagen är komplexa sociala system som kräver tydliga mål, vägledning och riktning. Företag som leder till dessa system genom att skapa vad vi kallar fördel genom människor, det vill säga förmågan att få en konkurrensfördel genom människors strategier, kommer att positionera sig före sina konkurrenter. " Ovanstående uttalande visas i "Skapa People Fördel" The Boston Consulting Group (BCG) och World Federation of Personnel Management Associations (WFPMA) genomförde för att styra organisationer om hur man ska möta de utmaningar som HR hela värld.

I detta sammanhang, MSc i Human Resource Management vid University of America tar upp två viktiga aspekter av problemet med större komplexitet och större betydelse inför organisationer i globaliseringens tid. I den första aspekten, ger programmet teoretiska och tekniska verktyg för att avgöra hur människans förvaltning talang blir intelligens, kreativitet och initiativ av människorna i organisationen, i en kvantifierbar strategisk fördel. I den andra aspekten av problemet, utvecklas i eleverna möjlighet att skapa psykosociala förhållanden som tillåter anställda att få åta sig att sätta sina talanger till framgång för organisationen.... [-]


Videoklipp

Comercial de TV Universidad de América

Presentación Institucional Fundación Universidad de América

Kontakt
Besöksadress
Bogotá, Colombia
Campus de los Cerros: Avda Circunvalar No. 20-53 Tel: 57 1 3376680/Fax. 57 1 3362941
Posgrados: Calle 106 No. 19-18 Tel: 6580658

Bogotá, Bogota, CO
Sociala medier