Läs den officiella beskrivningen

Grundades av Jesu Samfund i 1623 , är det ett katolskt universitet, erkänt av den colombianska regeringen, som syftar till att tjäna det mänskliga samhället, särskilt Colombia, som vill skapa ett mer civiliserat, mer utbildat och rättvisare samhälle inspirerat av evangeliets värderingar.

Den främjar omfattande utbildning av människor, mänskliga värderingar, utveckling och överföring av vetenskap och kultur och bidrar till utveckling, vägledning, konstruktiv kritik och omvandling av samhället.

Det första universitetet i Colombia med institutionell ackreditering

Utbildningsdepartementet , genom resolution nr 1320, krediterade den 12 juni 2003 vid Pontificia Universidad Javeriana , för en period av åtta år.

I resolutionen betonas att universitetet "har uppnått tillräckliga kvalitetsnivåer, så att det i enlighet med reglerna i frågan kommer att erkännas offentligt detta faktum genom en formell handling av institutionell ackreditering".

Uppdrag

Javeriana University är en katolsk institution för högre utbildning, grundad och driven av Jesu samhälle, engagerad i utbildningsprinciper och riktlinjer för den grundande enheten.

Experter undervisar, forskar och service excellence som ett land integrerade regioner, globalt och tvärvetenskapligt perspektiv universitet, och föreslår:

  • Integrerad bildning av människor som står ut för deras höga kvalitet mänskliga, etiska, akademiska, professionella och sociala ansvar.
  • Skapandet och utvecklingen av kunskap och kultur i ett kritiskt och innovativt perspektiv för att uppnå ett rättvist, hållbart, inkluderande, demokratiskt, medkännande och respektfullt mänskligt värdighetssamhälle.

    576 University Board, 26 april 2013 Avtal ( Ladda ner avtal )

Programmen undervisas på:
  • Spanish (Colombia)
  • Spansk

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Pontificia Universidad Javeriana

Magisterexamen i stads- och stadsplanering är ett forskarutbildning som inrättades 1975 vid fakulteten för tvärvetenskapliga studier. Det är för närvarande en del av faku ... [+]

Magisterexamen i stads- och stadsplanering är ett forskarutbildning som inrättades 1975 vid fakulteten för tvärvetenskapliga studier. Det är för närvarande en del av fakulteten för arkitektur och design, inriktad på forskning och omfattande och tvärvetenskaplig utbildning av proffs inom analys, forskning och intervention i processerna för stads- och regionalplanering, markplanering och design av städer och regioner i Colombia , för att bidra till att söka lösningar på samhällets nuvarande problem, i enlighet med riktlinjerna för uppdraget från Pontificia Universidad Javeriana .

Allmän informationKonferens: Fredag från 14:00 till 20:00 och lördagar från 7:00 till 1:00Studie-läge:Examensbevis: Master i stads- och regionalplaneringBeräknad varaktighet: Fyra terminerÅtgärdsår: 1975SNIES: 1033Kvalificerad registerupplösning: 4647 av 7 maj 2012, giltig till 7 maj 2019.Mästarens värde: 11.172.000 / semester *Typ av utbildning: PostgraduatePlats där den erbjuds: Bogotá... [-]
Colombia Bogotá
Januari 2020
Spanish (Colombia)
Deltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska