Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är?

Vi kör kunskapsöverföring vid universitetet i La Sabana, som syftar till att bidra till tillväxt och utveckling av de produktiva sektorer av det colombianska samhället, att uppnå en social inverkan på det.

VISION

Otri är den myndighet som ansvarar för att främja och överföra till olika utbildningsgrupper, institutioner och företag, forskningsresultaten som genererats vid universitetet i La Sabana; fungerar som en agent för kunskap som främjar relationen mellan universitetet och företaget. Enheten söker effektivt och snabbt deltagande av universitetets gemenskap i olika utvecklingsprojekt.

Vi fungerar som en strategisk partner, som ger god vägledning för att göra det möjligt för företag och institutioner för att stanna kvar i verksamheten, genomföra strategier, optimera politik, stärka processerna, innovativa och skapa produkter och tjänster som är i framkant av ekonomin.

Universidad de La Sabana

Civil högskola. Med rättsliga natur stiftelse privat Företags arbete apostolat Opus Dei. Ideell eller vinstdrivande Med akademisk karaktär college

MISSION:

Sök, upptäcka, kommunicera och bevara sanningen som ett bidrag till utvecklingen av samhället. Främja omfattande utveckling av alla medlemmar i universitetssamfundet. Kristna föreställningen om människan och världen. Främja respekten för den transcendenta värdighet hos varje människa. Främja arbetsprestation, service och levde som ett sätt att bygga en mer rättvis, fredlig och medkännande samhälle.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se Online Magisterexamen » Se Kurser »

Videoklipp

Universidad de la Sabana Vívela

Kontakt
Besöksadress
Campus del Puente del Común, Km. 7, Autopista Norte de Bogotá
Chía, Cundinamarca, 53753 CO