ADEN Costa Rica

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

ADEN är ett internationellt utbildningsnätverk ackrediterad av ACBSP, vars huvudsakliga verksamhet är dess School of Business, som grundades 1992. Den är inriktad på kompetensutveckling av chefer och företagsledare, både modalitet som e-learning; och för närvarande har 26 kontor spridda över 17 länder i Latinamerika och Europa. Det bygger på tillämpad forskning bedrivs inom universitetet företagsledningen.

Vårt huvudkontor ligger i huvudstaden av landet, i staden San José de Costa Rica, särskilt i byggnader Avenida Escazú. En kommersiell fastighet där finns de största och mest erkända varumärken och företag; Den har kontor, kontor, restauranger och nöjen.

INTERNATIONELLA WORKSHOPS

Som en del av den pedagogiska förslag för vår Allumni har vi utvecklat en rad internationella workshops som hålls på följande orter: Miami, Panama och Bogota.

Globalisering, konkurrens och teknik har suddat ut gränserna för företag. Under den akademiska veckan, är verktyg som ger harmoni och synkronisering mellan de olika variablerna som är inblandade i den internationella konsert verksamhet som regleras.

teori och praktik i geopolitiska, kommersiella, finansiella processer integreras, och human hantering av interkulturella team. Vad bör förväntas med denna kurs är visionen om den riktning, det vill säga det politiska beslutet om förvaltningsbeslut och operativa beslut.

Kursen kommer att löpa från en samtalade exponering, med verkliga exempel och "live" från idéer, situationer och planteos genereras av studenter i verkliga livet, och få kontakt med de begrepp som tas upp under samma kurs fall.

Målet är att uppnå ett forum för dialog, nätverk och utbyte av nya trender i näringslivet.

Verkstäderna hålls i olika städer och i olika månader:

panamamånad juli

bogotámånad September

Miamimånad oktober

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Se MSc:er » Se Certifikater » Se PhD » Se EMBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Master Of Science I Human Capital

Online och Campus-kombinerat Heltid February 2018 Costa Rica San Jose

En omfattande vision SOM Talent Management [+]

En VISION INTEGRAL FÖR FÖRVALTNING HUMAN TALENT Syften Förbättra det tekniska och mänskliga profil med ledning och strategiskt ledarskap för en effektiv personaladministration ledningskompetens. Råda organisationer på human resource management, diagnostik utför och handlingsalternativ. Utveckla strategiska personalplaner inriktade på företagsledning. Utveckla verktyg och gör din ansökan. Övervaka kulturella förändringar, utveckla organisatoriska värderingar och kompetens. Rådgivning chefer och team som ansvarar för att utöva sin roll som drivande. Avgöra vilka behov struktur, positioner och profiler i organisationen. Driva processen av sök och sammanställning av personal och lämpligt sällskap till företaget. Designa, implementera och följa upp planer och utbildning utveckling. Utveckla verktyg för hantering och utvärdering av prestanda. Utför kontroll human resource management, sammanställning av rapporter och bidrag till företagsledningen. Delta med företaget analysera resultat och organisatoriska strategiska omplanering. mottagare Proffs som har beslutat att förstärka projektionen av dess profil, få en omfattande och systematisk bild av human resource management. Läroplan Master i HR · E-learning Internationell certifiering SHRM · Presencial AFFÄRSPLAN · Presencial eller E-learning SLUT PÅ mästerverk (TFM) · E-learning Certifiering University of California i Irvine - Förlängning och ADEN International Business School, tilldelas personal Specialisering certifikat Managementt (^) för att uppfylla kraven för programmet gemensamt. Efter avslutad och godkännande slutfört Master of Science i Human Capital utfärdats av Swiss Business School (Schweiz) 1 erhålls. (^) Certificate of fortbildning, vilket inte innebär titel eller grad, skall utfärdas i USA. (1) Titel som utfärdats i Schweiz. online-läge med valfria stöd klassrummet åtgärder. Metodik The Master of Science i Human Capital programmet... [-]

Master Of Science I Innovation Inom Företagen

Online och Campus-kombinerat Heltid February 2018 Costa Rica San Jose

Förnya sig för att leda marknaden [+]

INNOVERA Att leda MARKNADER Syften Transmit och motivera begreppet innovation som en riktig inställning och som ett giltigt sätt att närma sig verkligheten. Adresseinnovationsprojekt, med tanke på de variabler som är födda med att identifiera möjligheter och kundbehov. Ledande innovationsprocesser inom en organisation, företag eller institution, politik och utformning och utvärdering av innovativa lösningar för att äntligen kunna genomföra dem i sina egna arbetsmiljöer. Mobilisera testamenten och resurser för att förnya i produkter och tjänster, processer, organisationssystem och tillgång och marknadsutveckling. Diagnostisera tillståndet av innovation i varje företag att utforma, genomföra och utveckla en företagskultur av innovation, påverkar alla delar av företaget som genererar produkter, tjänster, processer och / eller innovativa upplevelser. mottagare Chefer med minst erfarenhet av 3 år i ledande ställning, som syftar till att utveckla en kultur av innovation i företag för vilka de arbetar. Läroplan Avslutade PRESENCIAL ONLINE avslutat SLUT PÅ mästerverk (TFM) · E-learning Certifiering University of California i Irvine - Förlängning och ADEN International Business School, tilldelas intyg om specialisering i Strategic Management of Innovation (^) för att uppfylla kraven för programmet gemensamt. Efter avslutad och godkännande slutfört Master of Science i Business Innovation utfärdas av Swiss Business School (Schweiz) 1 erhålls. (^) Certificate of fortbildning, vilket inte innebär titel eller grad, skall utfärdas i USA. (1) Titel som utfärdats i Schweiz. online-läge med valfria stöd klassrummet åtgärder. Metodik Master of Science i Business Innovation Programmet har utformats för en semi-färdig omfattande flextid. ADEN har utvecklat ett interaktivt lärande pedagogisk modell som kallas MODELL... [-]

Master Of Science I Marknadsföring

Online och Campus-kombinerat Heltid February 2018 Costa Rica San Jose

INTEGRA marknadsföring din STRATEGI [+]

INTEGRA MARKNADSFÖRING Din strategi Syften Bedöma förändringar i miljön, konsumenterna och teknik och dess inverkan på företagets strategi. Strukturera förslag utformade från kundnytta, segmenterade och anpassade till dagens krav, antingen i lokala och internationella marknader. Digitala verktyg för att integrera olika marknadsföringsprocesser. • Utveckla en systematisk strategi som gör det möjligt att länka processer, aktiviteter och verktyg. Bygga och underhålla kundrelationer som bygger på erkännande av ouppfyllda möjligheter, utveckling av lämpliga kanaler och med hjälp av statistik för att mäta graden av tillfredsställelse. Experientialize processer med hjälp av simuleringar för att förstå verkligheten i stor utsträckning. Erkänner effekten av nya marknadsföringsmetoder att skapa och upprätthålla varaktiga relationer mottagare Yrkesverksamma som innehar ledande positioner relaterade till kommersiella områden, med över tre års erfarenhet. Företagare. Alla som vill lära sig ett nytt sätt att förbättra sin marknadsföring och försäljning ledarförmåga. Reklambyråer och marknadschefer. KRAV: större än 4 år högskoleexamen eller karriär lika Läroplan Avslutade PRESENCIAL ONLINE avslutat U PRESENCIAL avslutade ONLINE SLUT PÅ mästerverk (TFM) · E-learning Certifiering University of California i Irvine - Förlängning och ADEN International Business School, tilldelas intyg om specialisering i Strategic Management of Innovation (^) för att uppfylla kraven för programmet gemensamt. Efter avslutad och godkännande slutfört Master of Science i Business Innovation utfärdas av Swiss Business School (Schweiz) 1 erhålls. (^) Certificate of fortbildning, vilket inte innebär titel eller grad, skall utfärdas i USA. (1) Titel som utfärdats i Schweiz. online-läge med valfria stöd klassrummet åtgärder. [-]

Master Of Science I Projektledning

Online och Campus-kombinerat Heltid February 2018 Costa Rica San Jose

Hur man hanterar framgångsrika projekt [+]

Hur man hanterar PROJEKT FRAMGÅNGSRIK Syften Förvärva kunskaper, färdigheter och verktyg som behövs för en riktig, effektiv och effektiv förvaltning av projekten, enligt den samlade kunskap (god praxis) som definieras av Project Management Institute (PMI) i PMBOK® 5th ed. (Guide till Project Management Body of Knowledge - PMBOK Guide). Att veta och tillämpa processen för att formulera och utvärdera ett investeringsprojekt: identifiera, mäta, utvärdera, ordning och jämföra och därmed identifiera rätt projekt. Applicera mjukvara till konst gör processer och projektledning. Träna dina färdigheter som projektledare, med hjälp av förvaltnings simulatorer, som piloter utbildas i flygsimulatorer. Att lära sig att identifiera de kritiska variablerna som avgör framgången för projekt. Hantera situationer med risk och osäkerhet, för att maximera sannolikheten för och konsekvenserna av positiva händelser och minimera sannolikheten för och konsekvenserna av negativa mål händelser projekt. Förbättra en god förvaltning av rätt projekt, tillämpa agila förvaltningsmetoder. Vara ett steg att tillämpas på internationella certifieringar av Project Management Institute PMP® (Project Management Professional) och PMI-ACP ® (PMI Agile Certified Practitioner). mottagare Chefer med ett minimum av 3 år i ledande ställning. Professionals, konsulter, entreprenörer och medlemmar av projektgrupper som är inblandade i dess konstruktion, utvärdering, finansiering och genomförande, som vill ha ett kraftfullt verktyg för beslutsfattande, genomförande och uppföljning arbete. Läroplan Specialiserade program: AGILE PROJEKTLEDNING · Presencial Specialiserade program för att förbereda och CERTIFIERING CAPM® PMI PMP AV · E-learning AFFÄRSPLAN · Presencial eller E-learning SLUT PÅ mästerverk (TFM) · E-learning Certifiering University of California i Irvine - Förlängning och ADEN International... [-]

Master Of Science I Strategisk Försäljning

Online och Campus-kombinerat Heltid February 2018 Costa Rica San Jose

Integrerad EFFEKTIV kommersiell förvaltning [+]

FOKUS INTEGRATOR FÖRVALTNING effektiv kommersiell Syften Att förstå den kommersiella fenomen, från förståelse och utveckling av strategin, erfarenhet. Definiera och utveckla verktyg för företagsledning. Genomföra en affärsplan med stark betoning på professionell säljledning. Kommersiell kontroll av förvaltningen, vilket ger deltagarna möjlighet att utvärdera dess ledning. Avmystifiera användningen av Internet som en plattform för nya affärer utveckling. Identifiera nödvändiga och effektiva verktyg för mänskliga resurser som gör kommersiella team uppnå sitt professionalisering, inför allt krävande marknader. mottagare Chefer med minst erfarenhet av 3 år i ledande befattningar, som kräver förstå och hantera avancerade verktyg för utformning och genomförande av marknadsföringsstrategier, vare sig om varor och tjänster, nationellt och internationellt. Läroplan Effektiva strategier BUSINESS · Presencial 40hs Modeller av digitala MARKETING · Presencial 40hs Avancerad marknadsföring TAKTIK · Face 50hs Människans förvaltning av handelsutrustning. E-Learning AFFÄRSPLAN. Presencial eller E-Learning SLUT PÅ mästerverk. E-Learning Certifiering University of California i Irvine - Förlängning och ADEN International Business School, tilldelas intyg om specialisering inom Strategic Sales Management (^) för att uppfylla kraven för programmet gemensamt. Efter avslutad och godkännande slutfört Master of Science Strategic Sales beviljas av Swiss Business School (Schweiz) 1 erhålls. (^) Certificate of fortbildning, vilket inte innebär titel eller grad, skall utfärdas i USA. (1) Titel som utfärdats i Schweiz. online-läge med valfria stöd klassrummet åtgärder. Metodik The Master of Science Strategic Sales Programmet har utformats för en semi-färdig omfattande flextid. ADEN har utvecklat ett interaktivt lärande pedagogisk modell som kallas MODELL TRANSFER Perikles, som möjliggör överföring av kunskaper till arbetsplatsen med... [-]

Master Of Science I Strategisk Ledning

Online och Campus-kombinerat Heltid February 2018 Costa Rica San Jose

The Master of Science i Strategic Management programmet är utformat för semi-färdig flextid. [+]

Syften En organisation som fokuserar på den lämpligaste strategin och bedöma dess effektivitet. Utforma en affärsmodell i linje med strategin. • Identifiera egenskaper ramen för beslut på strategisk nivå, för att leda i tvetydighet. Justera processer och resurser för att uppnå företagets mål. Integrerad förvaltning kontroll över ett företag baserat på sin strategi. Utveckla en affärsplan och färdigheter för att intressera potentiella investerare. Diagnostisera den ekonomiska och finansiella situationen för ett bolag. Identifiera kritiska faktorer för att förbättra finansiella resultat. Hantera resurser med optimala effektivitetskriterier. Företagare finansieringsplan. Anta en proaktiv inställning till tvetydighet och osäkerhet. mottagare MÅL Direktörer, chefer och chefer med minst erfarenhet av 3 år i ledande befattningar, delta i analys, planering och göra strategiska beslut eller beslut som påverkar resultatet i bolaget. KRAV karriär högskoleexamen större än eller lika med 4 års varaktighet. läroplan GENERATION affärsstrategier-Presencial 50hs STRATEGISK GENOMFÖRANDE OCH Balanced Scorecard-Presencial 40hs Affärsbedömning och projektion-Presencial 40hs Internetadress E-Learning AFFÄRSPLAN eller E-klassrummet lärande SLUT PÅ mästerverk-E-Learning Certifiering University of California i Irvine - Förlängning och ADEN International Business School, gemensamt tilldelas certifikat: inriktning mot Strategic Business Management (^) som uppfyller kraven för programmet. (^) Certifikat fortbildning, vilket inte bevisa titel eller grad, skall utfärdas i USA. Vid slutet av den färdiga, och efter godkännande, titeln Master of Science i Strategic Management, delas ut av Swiss Business School (Schweiz) erhålls. Metodik The Master of Science i Strategic Management programmet är utformat för semi-färdig flextid. ADEN har utvecklat ett interaktivt lärande pedagogisk modell som kallas MODELL TRANSFER Perikles, som... [-]