Copenhagen Institute of Interaction Design

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

CIID Reel från CIID på Vimeo.

Copenhagen Institute of Interaction Design värd en rad pedagogiska initiativ

Våra pedagogiska aktiviteter presenterar en integrerad miljö för deltagare, lärare och personal att arbeta tillsammans i en mångkulturell, tvärvetenskaplig studiemiljö. Skolan lockar ett imponerande och varierat urval av internationell besökande fakultet som är högt ansedd som experter inom sina områden.

Vi utvecklar kontinuerligt vår definition av interaktionsdesign genom vår läroplanens utvecklande karaktär. Leds av en "learning by doing" -filosofi och ett folkcentrerat tillvägagångssätt, uppmanas eleverna att utforska ämnen innan de skapar idéer. Dessa koncept prototyperas sedan i det välutrustade laboratoriet och verkstaden.

CIID tillhandahåller en ny utbildningsmodell som är relevant för både akademin och industrin. Genom samarbetspartnerskap och branschmässiga projekt utsätts studenter för ett brett spektrum av ämnen och verklighetskontekster.

113158_1.jpg

CIIDs sommarskola runt om i världen ger deltagarna möjlighet att få design och innovationsfärdigheter och verktyg genom en serie 5-dagars workshops. Dessa workshops underlättas av ledande internationella experter inom områdena innovation, digital teknik och kreativt ledarskap. Det är en fördjupad, men kompakt upplevelse, som ger en möjlighet att utforska möjligheterna till designtänkande, prototypning och anpassning av ny teknik. Den är öppen för alla och innebar att studenter och yrkesverksamma från alla bakgrunder kan använda interaktionsdesignfärdigheter och processer i sitt arbete / projekt. Hittills går sommarskolan i Danmark, Costa Rica och Indien, och vi är öppna för att ta den till andra regioner.

113161_2.jpeg

CIID: s professionella program är intensiva, flera dagars workshops som kommer på begäran till företag eller allmänheten i större städer runt om i världen. Lärda av världsklassdesigners och fältexperter är våra kurser byggda för att ge dig eller ditt team ett transformativt uppsving i dina kunskaper, färdigheter, nätverk och karriärperspektiv inom tre dagar eller mer. Byggda på grundval av människocentrerad design och prototyper, våra kurser betonar verkliga applikationer och handlingsbara, praktiska kompetensbyggande. Du arbetar intensivt med dina kamrater och instruktörer genom en kombination av föreläsningar, övningar och påskyndade projekt.

113160_3.jpg

CIIDs interaktionsdesignprogram (IDP) (1 år) lär deltagarna hur man utformar

Platser

San Jose

Address
Omar Dengo Foundation in San José/ La Selva Research Station in the Costa Rican jungle
San Jose, San José-provinsen, Costa Rica

köpenhamn

Address
köpenhamn, Danmark

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium