La Salle University (Universidad La Salle)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

HISTORIA ULASALLE

ULASALLE, som det också kallas, godkändes av det nationella rådet för högre utbildning (CONESUP) genom resolution nr 252-94, art. 2 den 14 november 1994. I januari 1995, universitetet La Salle Costa Rica öppnas med nummer 73 i Lasallian världen.

Trogen intuition Saint Juan Bautista de La Salle, den ULASALLE sedan starten etablerat som en riktlinje, det ger högre utbildning av hög akademisk styrka, med strikt följsamhet till mänskliga värden som är baserade på en anda av service och samarbete. Syftar till att främja individens värdighet genom utbildning som syftar till att förbereda yrkesverksamma som kan göra en rationell och kritisk, medveten om transcendenta värdigheten hos varje människa domar.

Uppmuntrar eleverna i deras djupa tekniska och humanistisk bildning enligt Lasallian karisma så att dessa principer tjänar när de examen att genomföra vårt universitet motto "Lär dig att tjäna." Internalisera och levande Lasallian värden är en viktig del av vår identitet och bör leda oss att uppleva en stark känsla av att tillhöra en institution vars syfte enligt Saint Juan Bautista de La Salle är integrerad tillväxt och utveckling av varje person, särskilt de fattiga den marginaliserade, den minst omtyckta, den uteslutna.

Vi vill lösa som en lärande gemenskap där eleverna står i centrum av processen och vår uppmärksamhet, och vivencian relationer broderskap och systerskap är. För att uppnå detta är vår betoning bör fokusera på kvalitet i alla våra tjänster.

MISSION

Träna kompetenta på universitetsnivå, kunna tänka, agera, känna, från ett värdesystem, en vision om service och djupgående demokratiska kallelse för omvandling av verkligheten.

VISION

Att vara ett universitet med humanistisk och innovativa alternativ från komplexet tanken och med hänsyn till det arbetande folket och yrkesverksamma.

MISSION uppfyller dagens DE Lasallian lärare A 86,768 (religiösa, präster och lekmän) i arbeta i partnerskap i 80 länder och når 946,698 studenter.

San Juan Bautista De La Salle är grundare av Institutet för bröderna i den kristna, beskyddare av Christian lärare skolor. Det var den första organiserade lärarutbildningscentra skolor för brottslingar, tekniska skolor, gymnasier för moderna språk, konst och vetenskap. Hans arbete spred sig snabbt i Frankrike, och efter hans död, över hela världen. År 1950, på grund av hans liv och hans skrifter inspirerade, fick han titeln skyddshelgon för dem som arbetar inom utbildningsområdet. Juan Bautista visade hur man undervisar och ta hand om ungdomar, hur man handskas med de brister och svagheter med medkänsla, hur man kan hjälpa, läka och stärka.

Totalt Lasallian Institute har 1049 skolor i hela världen. Mångfalden av verk är klar: grundskolor, gymnasieskolor, högre utbildning av lärare och kateketer, alfabetiseringsprogram, icke-formellt skolgång, pastorala centra, stödgrupper, ungdom, internatskolor, skolor jordbrukskonstskolor och handel, tekniska skolor, barnhem, rehabilitering hem, radio lärorikt.

"Skolor och Lasallian institutioner är öppna för alla som vill dra nytta av dem. Hans studenter kommer från alla kulturer och religioner. "

Lasallian uppdrag: mänsklig och kristen utbildning. En delad uppdrag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Program
För tillfället finns inga program att visa

Vänligen förfina sökningen ovan, kolla in våra populära kategorier nedan eller gör en sökning på nyckelord.


... or simply by choosing your degree: