European University Cyprus

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EuropeanUniCyprus101

European University Cypern aktivt med lokala, regionala och globala partners för att främja möjligheter för långsiktiga strategiska forskningssamarbeten och innovativa utbildningar.

Välkommen till European University Cypern, en universitet som hör till pristagare internationella universitet den största internationella universitetsorganisation och ledande världsomspännande nätverk av kvalitet, innovativa högskolor.

European University Cypern har en mycket speciell plats på Cypern och i regionen sydöstra Europa. Det är ett innovativt institution som definieras av dess dynamiska integration av avancerade utbildningsprogram, banbrytande forskning och omfattande engagemang med gemenskap, industri och samhälle.

Dessutom vår enastående lärande och undervisning som främjar och förbättrar anställbarheten samt state-of-the-art infrastruktur bidrar till det övergripande målet att European University Cypern är känt nationellt och internationellt som en av de ledande institutioner för högre utbildning. Det är därför som European University Cypern utgör en viktig del av den sociala och ekonomiska strukturen i regionen sydöstra Europa.

Genom att integrera undervisning och forskning samt upplevelsebaserat lärande i läroplanerna och praktiska fältarbete, gör vår akademiska Modell en förbättrad studerande utbildningsmiljö en central del av vår verksamhet. Som ett resultat av våra studenter får både värdefull arbetsplats kunskap och medborgerlig medvetenhet.

Vår höga kvalitet fakultet - med vetenskaplig internationell erfarenhet - har förbundit sig att delta och bidra i den kunskapsbaserade samhället. Dessutom, European University Cypern är genomgående en av de mest innovativt inklusive regionen sydöstra Europas universitet med en ihållande åtagande att tillhandahålla nya mark i utvecklingsinlärningsmetoder eller / och yrkesgångar smidda av vår banbrytande akademisk miljö.

I dagens ekonomiska klimat, är det ännu viktigare för studenter att ansöka om en hög status universitet som är No1 val för samverkan eller samarbete med prestigefyllda företag eller / och organisationer.

Microsoft, till exempel, har valt European University Cyprus att samarbeta, starta och driva "Microsoft Innovation Center" (MIC). Det är den enda MIC i Cypern och bland de 100 + Microsoft Innovation Centers (MIC) i världen som skapar ett nätverk av toppmoderna tekniska anläggningar för samverkan på innovativa forskning, teknik och mjukvarulösningar som omfattar en kombination av regeringen , akademiska och industri deltagare.

European University Cypern är ett av de bästa universiteten internationellt för att locka studenter från hela världen. De många möjligheter för våra studenter att studera utomlands och införliva en internationell akademisk erfarenhet i sin universitetsutbildning, ytterligare berikar elev erfarenhet vid European University Cyprus.

Vid European University Cyprus, dela Laureate International Universities` vision, strävar vi efter att göra kvalitet högre utbildning tillgänglig och prisvärd så fler elever kan fullfölja sina drömmar.

Det är ett uppdrag som vi tror kommer att bidra till att göra världen till en bättre plats.

VISION

För att vara ett ledande universitet i regionen, som erbjuder högsta kvalitet i undervisning, forskning och stöd till studenter

UPPGIFT

Utbilda våra studenter för framgångsrika och givande karriärer Förstå och tillgodose behoven i vårt samhälle Skapa kunskap genom forskning och innovation

VÄRDEN

  • Åtagit sig att kvalitet
  • Kundfokuserad
  • Folkorienterad
  • Innovativ
  • Ansvarig
  • Socialt ansvarig
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Grekisk

Se MA:er » Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se BScs - HealthcareStudies » Se M.D. » Se Magisterexamen » Se BBAs » Se Humanistiska kandidatexamina » Se BScs - Kandidatexamen » Se PhD » Se Kandidatprogram » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Master Of Arts I Förskoleverksamheten

Campus eller Online-studier Heltid 18 månader September 2018 Cypern Nicosia

Den masterprogrammet i "Early Childhood Education" ger kandidater med en djupgående specialisering inom utbildningsområdet med 3 till 8 åringar och bidrar till att forma sitt yrkeskunnande. Masterstudenter är utrustade för att bedöma teorier utbildning och den senaste forskningen, att engagera sig i sin egen forskning och uppnå förmågan att söka en doktorand examen. [+]

Den masterprogrammet i "Early Childhood Education" ger kandidater med en djupgående specialisering inom utbildningsområdet med 3 till 8 åringar och bidrar till att forma sitt yrkeskunnande. Masterstudenter är utrustade för att bedöma teorier utbildning och den senaste forskningen, att engagera sig i sin egen forskning och uppnå förmågan att söka en doktorand examen. De kommer att få möjlighet att engagera sig och ta en kritisk ställning i de senaste diskussionerna om trender och praxis inom området på lokal och internationell nivå.

Mål och Utfall

allmänna mål

Kursen ger lärare med potential av en djup förståelse och specialisering inom småbarnsfostran, genom att skapa lämpliga förhållanden som gör det möjligt för lärare att omdefiniera sin yrkesidentitet och / eller har potential att fortsätta sina studier på forskarnivå .... [-]


Master Of Arts In Education Ledarskap

Campus eller Online-studier Heltid 18 månader September 2018 Cypern Nicosia

"Utbildning ledarskap programmet syftar till att utveckla grundläggande kunskaper och färdigheter i teori och praktik för förvaltning och ledarskap i utbildningen. Studenterna förväntas att uppnå kompetens inom ett spektrum av relevanta ämnesområden och teman, bland annat innovation i skolorna; utbildning och teknik; kommunikation och konfliktlösning, organisationskultur och resursförvaltning; allmän ordning; inspektionssystem och översyn; och filosofin av ledarskap i utbildningen. [+]

"Utbildning ledarskap programmet syftar till att utveckla grundläggande kunskaper och färdigheter i teori och praktik för förvaltning och ledarskap i utbildningen. Studenterna förväntas att uppnå kompetens inom ett spektrum av relevanta ämnesområden och teman, bland annat innovation i skolorna; utbildning och teknik; kommunikation och konfliktlösning, organisationskultur och resursförvaltning; allmän ordning; inspektionssystem och översyn; och filosofin av ledarskap i utbildningen.

Anställningsmöjligheter

School Administration and Management, Policy Making, tankesmedjor, forskning.

[-]

Master Of Arts I Special (inclusive) Utbildning

Campus eller Online-studier Heltid 18 månader September 2018 Cypern Nicosia

MA i "Special (inclusive) utbildning" ger studenterna de kunskaper och färdigheter för att stödja införandet av särskilda behov barn och vuxna i utbildning. Programmet ger en inblick i utbildningspolitik och praxis, uppmuntra eleverna att fundera de utmaningar och lösningar för att säkerställa ökad integration. Eleverna får en förståelse för en rad försämringar, tillsammans med kompetens att möta behov av särskilt stöd i vanliga läroanstalter. [+]

MA i "Special (inclusive) utbildning" ger studenterna de kunskaper och färdigheter för att stödja införandet av särskilda behov barn och vuxna i utbildning. Programmet ger en inblick i utbildningspolitik och praxis, uppmuntra eleverna att fundera de utmaningar och lösningar för att säkerställa ökad integration. Eleverna får en förståelse för en rad försämringar, tillsammans med kompetens att möta behov av särskilt stöd i vanliga läroanstalter. Kurser inkluderar även forskningsmetoder, användning av teknik i den allomfattande klassrummet och samhällsfrågor som rör funktionshinder.

Anställningsmöjligheter

Skolor, Forskning, aktivistorganisationer, Educational Consultancy.... [-]


Master Of Arts I Teknik För Lärande Och Kommunikation

Campus eller Online-studier Heltid 18 månader September 2018 Cypern Nicosia

Den masterprogrammet i "teknik för lärande och kommunikation" är inriktad på att förbereda lärare och administratörer inom området att förvärva expertkunskap och utbildning i ny teknik i lärande och kommunikation. Det syftar till att vårda den kompetens och djup förståelse för denna snabbt föränderliga området för att ge de sökande att utforska och genomföra samtida inlärningsmetoder, verktyg och sammanhang och främja utnyttjandet av ny teknik inom undervisning och lärande. [+]

Den masterprogrammet i "teknik för lärande och kommunikation" är inriktad på att förbereda lärare och administratörer inom området att förvärva expertkunskap och utbildning i ny teknik i lärande och kommunikation. Det syftar till att vårda den kompetens och djup förståelse för denna snabbt föränderliga området för att ge de sökande att utforska och genomföra samtida inlärningsmetoder, verktyg och sammanhang och främja utnyttjandet av ny teknik inom undervisning och lärande.

Anställningsmöjligheter

Lärare och administratörer kommer att kunna anställa sina nya kunskaper och expertis inom ramen för offentlig och privat utbildning och / eller genomföra ytterligare forskning på området. ... [-]


MSc

Civilingenjör I Datavetenskap

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Cypern Nicosia

Programmet ger avancerad kunskap om alla viktiga områden för datavetenskap, såsom moderna nätverk, databassystem, algoritmer och komplexitet och programvaruteknik, gör det möjligt för eleven att gräva i åtminstone en av dem. [+]

Programmet ger avancerad kunskap om alla viktiga områden för datavetenskap, såsom moderna nätverk, databassystem, algoritmer och komplexitet och programvaruteknik, gör det möjligt för eleven att gräva i åtminstone en av dem.

Under utvecklingen av programmet studenterna lära sig att analysera komplexa problem, utnyttja teoretiska och praktiska framsteg för att utveckla högkvalitativa lösningar. I slutet av programmet får eleven följa en högproduktiv och lovande karriär inom industrin och / eller en framgångsrik doktorsexamen.

Mål och Utfall

allmänna mål

Att ge utbildning som leder till en akademisk examen, det vill säga en Master of Science i datavetenskap. Att utveckla den studerandes förmåga att tänka, skriva och tala effektivt och kreativt. Att utveckla studentens analytiska, beslutsfattande och kommunikation kompetens tillsammans med de kvaliteter självförtroende, ansvar, integritet och självinsikt som kommer att främja personlig prestation och bidrag till organisationer. För att få en bra grund i avancerade ämnen i datavetenskap genom kärnämnena och uppnå specialisering genom de valbara kurserna. Att ge studenten avancerade kunskaper som är nödvändiga för vidare avancemang i en akademisk och / eller yrkeskarriär. ... [-]

Magisterexamen I Arbetarskyddet

Campusstudier Heltid 18 månader September 2018 Cypern Nicosia

Den Civilingenjör i Arbetarskydds (MOSH) är en omfattande och djupgående kurs täcker förvaltnings, ekonomiska, juridiska och tekniska aspekter som rör riskerna i arbetsmiljön. Det riktar sig till akademiker med en teknik, numerisk, affärer, psykologi eller hälsorelaterade bakgrund och syftar till att ge en grund för eleverna att kunna definiera och utforska deras valda Examensarbete. [+]

Den Civilingenjör i Arbetarskydds (MOSH) är en omfattande och djupgående kurs täcker förvaltnings, ekonomiska, juridiska och tekniska aspekter som rör riskerna i arbetsmiljön. Det riktar sig till akademiker med en teknik, numerisk, affärer, psykologi eller hälsorelaterade bakgrund och syftar till att ge en grund för eleverna att kunna definiera och utforska deras valda Examensarbete.

Mål och Utfall

allmänna mål

Att utveckla hos eleverna en detaljerad förståelse av de nyckelbegrepp som ligger till grund arbetarskydd och hälsa; Att ge en fördjupad kunskap om det sätt på vilket arbetsgivare kan uppnå och upprätthålla en hög säkerhet och hälsa; För att ge en forskarutbildning i Safety Management för studenter från en mångsidig akademiska och yrkesmässiga bakgrund (teknik, management, psykologi, hälsa); För att säkerställa att eleverna förstår platsen för OHS inom Enterprise Risk Management och bolagsstyrning och behovet av att integrera hantering av säkerhet och hälsa i alla ansvarsnivåer i ett företag; För att säkerställa att eleverna förstår behovet av att närma arbetsmiljörisker främst genom att använda förebyggande medel ... [-]

Master Of Science I Psykologi

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Cypern Nicosia

Detta är en tillämpad program med möjlighet att följa ett av de två inriktningar (kliniska eller rådgivning) i yrket för psykologi. Det leder till en Master of Science examen (M, Sc.) Som gör det möjligt för professionella licensieringen i Republiken Cypern. Den är inriktad på att förbereda kandidaterna att kunna tillämpa psykologisk bedömning, diagnostiska formuleringar och psykoterapeutiska insatser. [+]

Detta är en tillämpad program med möjlighet att följa ett av de två inriktningar (kliniska eller rådgivning) i yrket för psykologi. Det leder till en Master of Science examen (M, Sc.) Som gör det möjligt för professionella licensieringen i Republiken Cypern. Den är inriktad på att förbereda kandidaterna att kunna tillämpa psykologisk bedömning, diagnostiska formuleringar och psykoterapeutiska insatser.

Mål och Utfall

allmänna mål

Syftet med programmet är att utbilda yrkesverksamma som bygger på utövaren forskare modell av utbildning. Detta kommer att förbereda kandidaten att fungera som en professionell psykolog som kan leverera psykologiska tjänster till kunder i samband med bedömning, diagnos och behandling av psykiska besvär. Dessutom förbereder programmet kandidaten att fungera som en vetenskapsman och utföra vetenskapligt arbete i områden av psykologisk forskning och praktik.... [-]


Magisterexamen

Magister I Karriärvägledning Och Rådgivning

Campus eller Online-studier Heltid 18 månader September 2018 Cypern Nicosia

Programmet syftar till att ge en hög nivå av vetenskaplig kunskap för att förbereda kvalificerade forskare som kommer att hjälpa individer i karriärplanering, professionell och studievägledning, och i karriärutveckling och tillväxt. [+]

Programmet syftar till att ge en hög nivå av vetenskaplig kunskap för att förbereda kvalificerade forskare som kommer att hjälpa individer i karriärplanering, professionell och studievägledning, och i karriärutveckling och tillväxt.

Anställningsmöjligheter

Yrkesvägledning och rådgivning i den offentliga och privata utbildningssektorn, ungdom och sysselsättningsprogram, Human sektor Resource, frilanskonsult.

[-]

Master Of Musik I Musikpedagogik

Campus eller Online-studier Heltid 18 månader September 2018 Cypern Nicosia

The Master of Music program i "Music Education" ger kandidater med en omfattande studie av teorin, senaste forskningen och färdigheter som formar denna inriktning samt förmågan att utforska en bredare betydelse för musikpedagogik inom den samtida sociala sammanhang. [+]

The Master of Music program i "Music Education" ger kandidater med en omfattande studie av teorin, senaste forskningen och färdigheter som formar denna inriktning samt förmågan att utforska en bredare betydelse för musikpedagogik inom den samtida sociala sammanhang.

Mål och Utfall

allmänna mål

Programmet syftar till att:

Erbjuda ett brett och omfattande forskarutbildning i musikpedagogik. Ge eleverna med omfattande och mångsidiga kunskaper, färdigheter, erfarenheter och attityder inom området musikpedagogik. Skapa förutsättningar för studenter att delta i och utveckla musikaliska och pedagogiska verksamhet på högsta nivå, inom en rad moderna utbildningsmiljöer. Ge studenterna möjlighet att utveckla kritiskt tänkande och delta i forskningsprojekt med anknytning till undervisning och inlärning av musik, både inom och utanför skolmiljön, på nationell och internationell nivå och kombinera en rad formella och informella undervisningsstrategier. Ge studenterna möjlighet att utveckla kompetens inom forskning inom området för musikpedagogik. ... [-]

Kontakt
Besöksadress
European University Cyprus
6, Diogenis Str., Engomi,
P.O. Box: 22006

Nicosia, Nicosia, 1516 CY
Sociala medier