Läs den officiella beskrivningen

Neapolis University i Cypern är en ung men dynamisk, snabbväxande universitetsdrifts sedan 2010 i hjärtat av den charmiga staden Pafos, på den västra kusten av ön Cypern, som erbjuder grund- och forskarutbildning i både grekiska och engelska. Inlärning på Neapolis University i Cypern in studenter till en hög standard, stimulerande och trevlig miljö. Den största fördelen med Neapolis är kvaliteten och engagemang av sin fakultet, varav de flesta har stor erfarenhet av att undervisa och forska i europeiska och amerikanska universitet. Baserat på en sådan lärare och en ambitiös strategi, är det snabbt bli en av de bästa privata universitet i Cypern.

Vad du förväntas göra

Under din tid på Neapolis University i Cypern, oavsett om en kandidatexamen, magisterexamen eller Doctoral (PhD), kommer du förväntas delta i föreläsningar och andra programrelaterade aktiviteter och att arbeta självständigt, antingen individuellt eller i grupp, på uppdrag. Neapolis University i Cypern lägger stor vikt vid att utveckla intellektuell självständighet av studenterna och har i stället en handledning för att hjälpa eleverna att uppnå detta.

akademisk kalender

Läsåret Neapolis University i Cypern är uppdelad i två terminers 13 undervisnings veckor vardera. I slutet av varje termin finns en utvärderingsperiod där eleverna sitta skriftliga prov. Vissa kurser har ytterligare krav på sommaren.

Utvärdering och erkännande

Neapolis University i Cypern fungerar enligt relevant lagstiftning privata universitet i Cypern. Slut licens har tagits emot från utvärderingskommittén privata universitet i Cypern (EAIP) och Neapolis universitetet i Cypern fungerar som en fullfjädrad universitet, har handlingsfrihet.

I oktober 2007 vid universitetet registrerades i registret över universiteten i undervisningsministeriet efter ett beslut av regeringen. I juni 2010 tog universitetet den första licensen för drift. Beslutet fattades efter en positiv rekommendation av EAIP Sedan 2015 Neapolis University i Cypern har fått den slutliga licens och kan fungera som en självstyrande universitet.

Alla program vid universitetet är fullt erkännande av Republiken Cypern och alla EU-länder.

Neapolis University i Cypern, efter inlämnandet av ansökan, efter noggrann utvärdering erkändes av Academic Recognition och informationscentrumet (NARIC) i Grekland National som motsvarande institution till de grekiska universitet i juli 2012.

Observera att programmen för Arkitektur och Real Estate är godkända av professionella och tekniska kammare Cypern (ETEK). Forskarutbildningen i Real Estate har säkrat dessutom en certifiering av Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). Motsvarande erkännanden finns för andra kurser relaterade till yrkesorganisationer.

Vision

Visionen om Neapolis University i Cypern är utvecklingen av folk-orienterade utbildningsorganisation med europeiska standarder, vars medlemmar samarbeta för samhällsutvecklingen genom undervisning, forskning och sociala åtgärder.

Uppdraget

Neapolis University i Cypern uppdrag är att ge sina studenter med utbildning av hög kvalitet, skapa och sprida kunskap genom forskning, bidra till utvecklingen av ekonomiska och kulturella livet i vårt samhälle

de Värden

Integrity Excellence Samverkan Innovation Respekt Solidaritet

Programmen undervisas på:
Engelska
Grekisk

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

Neapolis University Pafos

The Master of Banking, investeringar och finans ger specialiserad och hög kunskapsnivå inom vetenskapen av bank-, placerings- och finans i personer som arbetar eller vill ... [+]

The Master of Banking, investeringar och finans ger specialiserad och hög kunskapsnivå inom vetenskapen av bank-, placerings- och finans i personer som arbetar eller vill följa en karriär inom finansiella tjänster, banker, investeringar och mäkleri, eller företag inom den offentliga och privata sektor.

The Master of Banking, investeringar och finans kombinerar teoretisk utbildning bestämmelse, så att eleverna har möjlighet att fördjupa sina vetenskapliga utvecklingen inom området, med praktisk utbildning metod för analys av verkliga situationer. Övningarna omfattar att analysera ekonomiska resultat företagen, formulera och genomföra investeringsstrategier, mätning och hantering av marknads- och kreditrisker, som mäter värdet på aktier och företag, utbildningsstrategi och ekonomisk utvärdering av alternativa finansiella resurser och investeringar. Alla studenter är skyldiga att upprätta en avhandling.... [-]

Cypern Cyprus Online Paphos
September 2019
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Neapolis University Pafos

Master of Construction Management är unik i både Cypern och Grekland. Byggsektorn var under många år loket av ekonomin, och behovet av kvalificerade forskare är hög. Mast ... [+]

Master of Construction Management är unik i både Cypern och Grekland. Byggsektorn var under många år loket av ekonomin, och behovet av kvalificerade forskare är hög. Master of Construction Management erbjuder betydande fördelar för ledande befattningshavare, projektingenjörer, relevant handledning personal och andra akademiker som sysslar med konstruktion och markexploatering, som är intresserade av att utvidga sin kunskap i hanteringen av byggprojekt, förbättra sina ledaregenskaper och förbereda sig för avancemang och möjligheter till ledande positioner inom byggbranschen. Bygglednings grad syftar till att ge utbildning av hög kvalitet i alla aspekter av framgångsrik förvaltning av byggprojekt.... [-]

Cypern Paphos Cyprus Online
September 2019
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska

Neapolis University Pafos