Neapolis University Pafos

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Vilka vi är

Neapolis universitet på Cypern är ett ungt men ändå dynamiskt, snabbväxande universitet som verkar sedan 2010 i hjärtat av den charmiga staden Pafos, på ön Cyperns västkust, som erbjuder grund-, doktorander och doktorsexamen. program på både grekiska och engelska. Anmälan till Neapolis universitet på Cypern ger studenter en hög standard, stimulerande och trevlig miljö. Den största fördelen med Neapolis är kvaliteten och engagemanget för sin fakultet, varav de flesta har stor erfarenhet av att undervisa och göra forskning vid europeiska och amerikanska universitet. Baserat på en sådan fakultet och en ambitiös strategi, blir det snabbt ett av de bästa privata universiteten på Cypern.

Vad du förväntas göra

Under din studietid vid Neapolis universitet på Cypern, antingen på en kandidatexamen, magisterexamen eller doktorandnivå, kommer du att förväntas delta i föreläsningar och andra programrelaterade aktiviteter och arbeta självständigt, antingen individuellt eller i grupper , på uppdrag. Neapolis universitet på Cypern lägger stor vikt vid att utveckla studenternas intellektuella autonomi och har inrättat ett lärosystem som hjälper studenter att uppnå detta.

128651_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Utvärdering och erkännande

Neapolis universitet på Cypern verkar enligt relevant lag för privata universitet på Cypern. Den slutliga licensen har erhållits från Cyperns byrå för kvalitetssäkring och ackreditering i högre utbildning (DI.PAE) och Neapolis universitet på Cypern fungerar som ett fullgodt universitet med handlingsoberoende.

I oktober 2007 registrerades universitetet i undervisningsministeriets register över universitet efter ett beslut av regeringen. I juni 2010 tog universitetet den ursprungliga verksamhetslicensen. Beslutet fattades efter en positiv rekommendation från DI.PAE Sedan 2015 har Neapolis universitet på Cypern fått den slutliga licensen och kan fungera som ett autonomt universitet.

Universitetets alla program är fullt erkända av Republiken Cypern och alla EU-länder.

Neapolis universitet på Cypern, efter inlämnandet av begäran, efter den grundliga utvärderingen erkändes av National Academic Recognition and Information Center (NARIC) i Grekland som en motsvarande institution till de grekiska universiteten i juli 2012.

Syn

Neapolis universitets vision på Cypern är utvecklingen av den folkorienterade utbildningsorganisationen med europeiska standarder, vars medlemmar samarbetar för att utveckla samhället genom undervisning, forskning och sociala åtgärder.

Uppdrag

Neapolis universitet på Cyperns uppdrag är att förse sina studenter med en högkvalitativ utbildning, skapa och sprida kunskap genom forskning, bidra till utvecklingen av vårt ekonomiska och kulturella liv i vårt samhälle

värden

  • Integritet
  • Förträfflighet
  • Samarbete
  • Innovation
  • Respekt
  • solidaritet

128652_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Livet på universitetsområdet

Livet på Neapolis University Campus är en unik upplevelse som studenter haft mycket av under studietiden. Det leder till en byggnad av värdefulla ögonblick och minnen som håller hela livet när studentborna utvecklas akademiskt och socialt. Neapolis universitet strävar efter att skapa en bekväm och säker miljö och har etablerat ett mångsidigt, flerspråkigt, multikulturellt universitetssamhälle, som respekterar och förbättrar det fria utbytet av idéer och livsstilar.

Platsen på universitetsområdet, de olika faciliteterna och tjänsterna skapar en idealisk miljö för att uppmuntra kunskap, arbete och studentliv, vilket gör att varje student kan berika sina upplevelser under sina studier.

Campus är bekvämt beläget i hjärtat av staden med många bekvämligheter inom gångavstånd, som busshållplatser, banker, stränder, barer och restauranger, ett köpcentrum och kaféer.
Det finns dagliga busslinjer som förbinder staden och erbjuder förbindelser till alla andra städer och flygplatser.

Varför Paphos

Kombinationen av det historiska förflutet med den moderna världen, det milda medelhavsklimatet, stränderna, den naturliga skönheten, dess utmärkta transport till det yttre såväl som antalet tjänster det erbjuder gör Paphos till en idealisk plats att studera .

En av de största fördelarna med att studera vid Neapolis University Paphos är att utbildningsinstitutet ligger i hjärtat av en av de mest spännande kuststäderna i Europa. Paphos har en permanent befolkning på cirka 77 800 invånare.

  • Paphos är en stad full av ungdomar, med en av de högsta antalet ungdomar 18-35 år gamla, jämfört med andra cypriotiska städer.
  • Paphos är en modern europeisk multikulturell stad som välkomnar människor från hela världen, oavsett etniskt, socialt eller religiöst ursprung.
  • Paphos är en UNESCO: s världsarvslista, som en korsning mellan människor och idéer med arkeologiska platser för att vittna om en obeveklig marsch i 9000 år i historia och kultur.
  • Paphos är en internationell turistdestination tack vare den unika kombinationen av natur, historia och milt medelhavsklimat. Direktflyg mellan Paphos med stora grekiska städer som Aten, Patra, Thessaloniki och Chania.

121839_cyprus-4135015_640.jpg

Platser

Paphos

Address
2 Danais Avenue
8042 Paphos
Cyprus

Paphos, Paphos, Cypern

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium