University Of Mediterranean Karpasia

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till University of Mediterranean Karpasia!

Founded in 2012, är University of Mediterranean Karpasia ligger i Nicosia, huvudstaden i den turkiska republiken på norra Cypern (TRNC). Med sin andra campus grundades 2014 UMK för avsikt att höja kvaliteten på utbildningen och att utbilda toleranta, självsäkra och företagsamma individer, utrustade med världsklass professionella kunskaper, färdigheter och kompetenser. Vårt mål är att få våra elever lära sig vetenskaplig kunskap genom att experimentera samt testning och forska i Förutom att använda denna kunskap i deras dagliga liv.

University of Mediterranean Karpasia strävar efter att dra nytta av akademisk forskning och studier genom att utföra utbildning inom produktion och ibruktagande universitet - branschsamarbete. Följaktligen för att nå standarder för globala universitet och möjliggöra ut studenter att ha internationellt erkända diplom efter examen, har avtal träffats med några internationella universitet, inklusive BHMS Business & Hotel Management School - Schweiz, Superior University och College of Tourism & Hotel Management (COTHM).

Med akademiker som betonar vetenskap och praktik, erbjuder vårt universitet totalt 10 Associate Degree program inom civil luftfart yrkesskola, yrkes School of Management, Culinary Arts yrkesskola, turism amerikanska och Hospitality Management, yrkesskola redovisnings; 9 Kandidatexamen program i Faculty of Business, fakulteten för Tourism and Hospitality Management, och Juridiska fakulteten, och 12 Magisterexamen program i Institute of Social Sciences.

VÅRT UPPDRAG Under gemensamma etiska värderingar och mot bakgrund av vetenskap, är vårt universitet förbundit sig att utbilda toleranta, öppna sinnade och självsäkra företagsamma individer som är utrustade med världsklass professionella kunskaper, färdigheter och kompetens och lyhörda för inhemska och internationella frågor. Vårt främsta mål är att utbilda hög kvalitet arbetskraft i form av kunskaper, färdigheter, känslor och omtanke. Att genomföra en utbildningsmodell som omfattar moderna undervisningsmetoder och tekniker samt metoder som krävs för yrkeskunskaper och färdigheter, vi utbildar väl disciplinerade personer som har effektiva externa kommunikationsförmåga, hög känsla av ansvar och internt fokus på kontroll. Med vetenskaplig forskning av globala standarder, är universitetet i Medelhavet Karpasia göra värdefulla bidrag till den offentliga välfärden som ett forsknings- och utvecklingscenter. I detta sammanhang ger "Utbildning inom produktion programmet studenterna möjlighet att få en praktisk arbetslivserfarenhet med en avsikt att utbilda ledare mänskliga resurser som är behöriga i applikationer, miljömässigt och socialt medvetna och som befinner sig i ständig själv innovation processen.

VÅR VISION Vår vision är att bli en ledande utbildningsorganisation inom vårt område. Som en banbrytande läroanstalt, har vi för avsikt att utbilda lösningsorienterad, själv initiativ personer med goda ledaregenskaper och yrkesskicklighet, att anpassa sig till snabbt föränderliga vetenskapliga och sociala förhållanden av 21-talet med en hög nivå och uppdaterad kunskap, god social kommunikation skicklighet , effektiv användning av teknik, och de kunskaper som krävs för att framgångsrikt genomföra laget work.stitution Administration och inspektion (engelska)

VARFÖR UMK?

Norra Cypern, eftersom det ger - Enkel integrering i kulturella och klimatförhållanden, - En ö känd för sin exceptionella naturliga skönhet och historiska rikedom, - Vänliga och hjärtliga människor, - Livsstil karakteriseras med lugn och frid (mycket låg kriminalitet) - mångkulturell miljö med studenter från 80 olika länder, - En ö av universitet och kunskap, - Utbildning på globala och europeiska standarder - EngliAn fördel av utbildning på engelska för en internationell karriär, - Faciliteter och kvaliteten på utbildningen erbjuds av universitetet.

Den UMK, eftersom det ger

  • Internationellt accepterade prestigefyllda 4-års grundutbildning och forskarutbildning, - Engelska utbildningsstandarder som godtas över hela världen, - Lärande genom att leva, experimentera, observera och undersöka -Evening kurser för yrkesverksamma - Utbildning av god kvalitet till överkomliga avgifter, - Erfarna lärare och anställda.

Platser

Nicosia

Address
University Of Mediterranean Karpasia
Şht. M.Ruso Cad. No:79 Küçükkaymaklı

Nicosia, Nicosia, Cypern

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium