University of Nicosia Medical School

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Den University of Nicosia är en oberoende, Samskolan, lika möjligheter högre utbildningsanstalt, som kombinerar de bästa elementen i västra utbildning, kvalitetsnormer och en internationell filosofi.

Beläget i Nicosia, Cyperns huvudstad, en ö som ligger vid korsningen av tre kontinenter, har universitetet snabbt blivit en global utbildningscentrum. International i filosofi, värd universitetet studenter från hela världen, i en mångkulturell lärandemiljö, främja vänskap, samarbete och förståelse.

Universitetet bedriver spetskompetens inom utbildning genom höga utbildningens kvalitet, i ett ständigt förbättra akademisk miljö. Förutom klassrumsundervisning, erbjuder universitetsstuderande möjlighet att engagera sig i en hel rad aktiviteter inklusive elevklubbar, sport, offentliga föreläsningar och seminarier.

Universitetet deltar aktivt i europeiska och lokala forskningsprojekt som en partner och som en samordnande institution. Dessutom, University of Nicosia fått godkännande för en Erasmus University Charter och är en officiell deltagare i European Credit Transfer System (ECTS). The University of Nicosia deltar också aktivt i samhället med kampanjer för olika orsaker, bland annat miljöskyddet. Som ett erkännande av detta arbete fick institution det prestigefyllda "Global 500" utmärkelse från FN. Andra exempel samhällstjänst inkluderar kampanjer för att bekämpa svälten i världen och samla in pengar till välgörande ändamål. I ett pågående projekt, professorer hjälp fängelseinterner skaffa sig kunskaper och färdigheter i Computing, konst och psykologi.

Akademisk tradition uppmuntrar majoriteten av världens universitet att anta namnet på staden som är värd dem. I själva verket sker det nästan som en regel när staden i fråga råkar vara huvudstad. University of Nicosia är stolta över banden och status som dess namn förmedlar. För detta ändamål har universitetet åtagit sig att behålla sin position i spetsen för utbildning, forskning och social tjänst; i linje med den bestående motto institutionen: "Excellence in Education".

Vår historia

University of Nicosia rötter går tillbaka till 1980 och dess föregångare institution, Intercollege. Börjat små, i Nicosia, Cyperns huvudstad, Intercollege initialt beredd eleverna klarat externa tentor av professionella utbildningsorgan, medan strax efter det började erbjuda sina egna utbildningar. Inom loppet av några år hade högskolan kraftigt expanderat sin verksamhet, tillsätta två campus i de två andra stora städer, utvecklas till "den största och mest ansedda universitet i Cypern" (enligt upprepade opinionsundersökningar från oberoende forskningsföretag).

University Status

University of Nicosia uppstod under 2007, till följd av förändringar i den relevanta lokal lagstiftning och en omfattande ackrediteringsprocessen. Genom sina fyra skolor, erbjuder universitetet ett varierat utbud av akademiska utbildningar, både på grund- och avancerad nivå (kandidat-, magister- och doktorsexamen). Intercollege är fortfarande ett intresseföretag institution som kompletterar universitetets studieutbud genom sina yrkesinriktade och kortare varaktighet program, och genom en rad gemensamma program i samarbete med brittiska universitet.

Den ledande privata universitet i Cypern

Idag, är University of Nicosia den ledande oberoende universitetet i Cypern, Resultatet av fast och systematiskt arbete av alla, administration, lärare och personal, liksom, det totala bidraget från den institution eftergymnasial utbildning, inte bara på Cypern utan även i regionen. Det är kulmen på en pågående resa, som började för över 30 år sedan, och har etablerat universitetet som en ledande högre utbildningsanordnare i Cypern - i linje med den bestående motto institutionen: "Excellence in Education".

Första Medical School i Cypern

År 2011, University of Nicosia fastställer första Medical School i Cypern, och lanserar Graduate Entry 4-Year MBBS programmet (Bachelor of Medicine och Bachelor of Surgery), den första medicinska programmet på Cypern, i samarbete med S: t Georges, universitet London, en av Europas ledande medicinska skolorna i Storbritannien.

University of Nicosia Medical School erbjuder nu följande utbildningar: 1. En doktor Medicine (MD) 6-års undergraduateentry examen från University of Nicosia 2. En civilingenjörsexamen i Family Medicine examen för läkare som utfärdats av universitetet i Nicosia 3. St Georges, University of London kandidatexamen i medicin och Bachelor in Surgery (MBBS), en 4-årig examen-post brittisk medicinsk grad som är kvalitetssäkrad av den brittiska General Medical Council. Denna grad erbjuds genom ett franchiseavtal.

Platser

Nicosia

St George's University of London - University of Nicosia

Address
93 Agiou Nikolaou Street
Engomi,

Nicosia, Nicosia, Cypern
Telefon
+357 22 471945

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium