University of South Wales Online Programmes through UNICAF

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

OM OSS

UNICAF har samarbetat med University of South Wales för att erbjuda en mängd olika kurser.

Den University of South Wales är en av de största i Storbritannien, som erbjuder fler möjligheter och bättre utsikter för studenter. Universitetet leder dagordningen över ett antal branscher med fakulteter, inklusive:

  • Business och samhälle
  • Datavetenskap, teknik och vetenskap
  • Kreativa industrier
  • Biovetenskap och utbildning
UNICAF är en del av en utbildningsorganisation (EDEX) som har campus och inlärningscenter på internationella platser, inklusive Cypern, Grekland, Rumänien, Kina och Afrika. UNICAF arbetar i partnerskap med ett antal välrenommerade partners som University of South Wales vid leverans av gränsöverskridande utbildning.

Samarbetet mellan University of South Wales och UNICAF sammanför resurserna och förmågan hos båda organisationerna att erbjuda innovativa lärande lösningar och program som levereras helt online till behoven hos en lång rad professionella.

UNICAFUNICAF är ett av de mest generösa stipendprogrammen som är tillgängliga. Programmet stöder studenter som är bosatta i Afrika och ger möjligheter till studier mot de online-program som erbjuds i samarbete med University of South Wales till mycket lägre kostnader.

Det primära målet med UNICAF Scholarships Program är att göra utbildning till överkomliga priser för studenter från Afrika och att ge afrikanska studenter möjlighet att bedriva avancerade akademiska studier och att vinna internationellt erkända kvalifikationer.

De erbjudna programmen har ett starkt yrkes- och yrkesfokus som levereras med ett internationellt perspektiv för att säkerställa att eleverna är beredda för arbete på den globala marknaden och får avkastning på sina utbildningsinvesteringar. UNICAF, som University of South Wales online-leveranspartner, gör universitetets program tillgängliga online eller genom stöds öppen lärande, ger en toppmodern e-lärmiljö och personlig student och akademisk undervisning och support.

Partnerna har lång erfarenhet av att tillhandahålla kvalitet, innovativ undervisning och lärande och tillhandahållande av fortlöpande yrkesutveckling, vilket är ett viktigt inslag i en europeisk strategi för att ge en högkvalitativ HE erfarenhet i ett klimat av åtstramning och svåra budgettryck.

University of South Wales ansvarar för programmets akademiska kvalitet och det tilldelas graderna.

UNICAF
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MA:er » Se MSc:er » Se MSc » Se Humanistiska kandidatexamina » Se LLM » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

MA Education (Innovation in Learning and Teaching)

Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 18 - 24 månader September 2018 Cypern Larnaca Amerikas förenta stater New York Grekland Aten Rumänien Bukarest Storbritannien London Egypten Kairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos State Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern Online + 26 fler

[+]

För att göra det möjligt för eleverna att identifiera, utforma och genomföra forskningsaktiviteter som inkluderar möjligheter till betydande självriktning. [-]

MSc

Msc I Psykologi

Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 18 - 24 månader September 2018 Cypern Larnaca Amerikas förenta stater New York Grekland Aten Rumänien Bukarest Storbritannien London Egypten Kairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauritius Port Louis Nigeria Lagos State Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Jordanien Irbid Cypern Online + 26 fler

Denna unika kurs uppmuntrar sofistikerad kritisk bedömning av nuvarande nyckel debatter i tillämpad psykologi. [+]

Djupkritisk förståelse för hur psykologi kan tillämpas i verkliga sammanhang. PL4S142 - Hälsopsykologi 2: Främja hälsa och välbefinnande PL4S143 - Psykologiska reaktioner på samhällsutmaningar [-]

Videoklipp

UNICAF - is by your side on the road to success

Build your brilliant future you've always dreamed of!

Kontakt
Besöksadress
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue
Larnaca, Larnaca, 6019 CY
Sociala medier
Besöksadress
1745 Broadway
New York, New York, 10019 US
Besöksadress
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athens, GR
Besöksadress
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

Bucharest, 060754 RO
Besöksadress
Kemp House, 152 City Road
London, England, EC1V 2NX GB
Besöksadress
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Cairo, EG
Besöksadress
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, GH
Besöksadress
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67
Lilongwe, MW
Besöksadress
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, MU
Besöksadress
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos State, NG
Besöksadress
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, SO
Besöksadress
Unicaf University, Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (opposite United Nations headquarters),
Longacres

Lusaka, ZM
Besöksadress
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, JO
Besöksadress
Cyprus Online, CY