Läs den officiella beskrivningen

Det bästa av båda världar

University of Central Lancashire, Cypern (UCLan Cypern), har upprättats sedan 2012, i Larnaka. Det ligger i Pyla, Larnaka, och det är nu i sitt sjunde verksamhetsår. UCLan Cypern är den första Branch Campus vid University of Central Lancashire och samtidigt ett fullt licensierat universitet på Cypern. En unik och innovativ modell av en cypriotisk och brittisk universitets pedagogisk erfarenhet, godkänd och validerad av både Cyperns ministerium för utbildning och kultur och Storbritanniens kvalitetssäkringsbyrå (QAA), för högre utbildning.

118400_Keystone_1600x900px_MScDatacopy.jpg

Universitetet i centrala Lancashire, vårt moderhögskola, bygger på starka akademiska stiftelser och är mer än 191 års historia och anses vara bland de 3,3% av alla världsomspännande universiteten vid Center for World University Rankings (CWUR). UCLan Cypern är verksamt inom UCLan UKs akademiska paraply, medan dess akademiska och funktionella verksamhet inte påverkas på något sätt av de senaste politiska förändringarna av Förenade kungarikets exit från Europeiska unionen (BREXIT).

Slutförandet av studier på UCLan Cypern kommer att resultera i en dubbel examen (två certifikat) från de två universiteten, UCLAN Cypern och UCLan UK , erkänd inte bara på Cypern men över hela Europa och utöver. Våra studenter kommer också att ha fördelen av den exceptionella studentupplevelsen i varje aspekt av deras universitetsliv, oavsett om det är lärande, personligt stöd, faciliteter, boende, anställbarhet och socialt liv, såväl som personlig utveckling.

Genom att få ett världsomspännande rykte för akademisk excellens och innovativt tänkande till Cypern strävar vi efter att utveckla framtida företagsledare och internationella företagare med kompetens och affärsförmåga för framgång i den moderna globala ekonomin. Det innebär att vi kan erbjuda en unik blandning av kunskap, praktisk erfarenhet och modern relevans för att utrusta studenter med kvalifikationer och färdigheter på den internationella arbetsmarknaden. Många av våra kurser är också ackrediterade av professionella och lagstadgade organ, vilket säkerställer för alla UCLAN Cypernstudenter de standarder som förväntas av dagens företag.

Vårt engagemang för denna etos är kärnan i allt vi gör.118439_UCLAN001.JPG

Vår vision

Den strategiska visionen av UCLan Cypern är att bygga ett ledande, modernt universitet med en global räckvidd vid korsningen av tre kontinenter (Europa, Asien och Afrika), som ger grundutbildning och högre utbildning. UCLan Cypern kommer att vara ett universitet erkänt för sitt engagemang för den finaste studenten Universitets erfarenhet, enastående forskning, innovativt lärande och värdefullt engagemang med industri och samhällen inom Cypern, östra Medelhavet, Mellanöstern och längre bort.

Vårt uppdrag

  • Främja tillgång till excellens, så att du kan utveckla din potential
  • Värde och övning lika möjligheter, öppenhet och tolerans
  • Sträva efter excellens i allt vi gör: lokalt, regionalt och internationellt
  • Arbeta i partnerskap med företag, samhälle och andra lärare118440_UCLAN1051.JPG
Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

University of Central Lancashire - Cyprus

Data Analytics är vetenskapen som gör det möjligt för beslutsfattare att avslöja nya insikter genom att undersöka stora mängder data för att upptäcka dolda mönster, korre ... [+]

Översikt

Data Analytics är vetenskapen som gör det möjligt för beslutsfattare att avslöja nya insikter genom att undersöka stora mängder data för att upptäcka dolda mönster, korrelationer och andra viktiga insikter. Kursen är utformad för att ge akademiker och yrkesverksamma kunskaper och en mångsidig uppsättning färdigheter som sträcker sig över alla lager av kunskapsupptäckningsstacken, inklusive lagring, gruvdrift, analys, beslutsstödramar och visualiseringar samt praktisk erfarenhet av modern verktyg.

I synnerhet kommer eleverna att lära sig att (i) analysera stora dataset och sammanfatta deras huvudegenskaper med hjälp av attraktiva datavisualiseringar; (ii) utforma och skapa databaser som gör det möjligt för organisationer att effektivt hantera och fråga företagets data, (iii) upptäcka mönster i stora dataset med etablerade tekniker från olika områden som statistik, maskininlärning och artificiell intelligens; och (iv) förstå dagens turbulenta affärsmiljö och lär sig hur moderna BI-verktyg gör det möjligt för organisationer att överleva och utmärka sig.... [-]

Cypern Larnaca
Oktober 2019
Engelska
Heltid
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

UCLan Cyprus 2019 - TV Ad