International Business Academy

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

International Business Academy (Schweiz, Storbritannien och Danmark) har fokus på plats liksom distans och blended learning program som ger de nyaste träningsmetoder till vår målgrupp. Vårt fokus är främst internationell.

IBAS bedriver utbildning på BBA, MBA och DBA nivåer. Önskan IBA arbetar med att säkra utbildning av hög kvalitet till rimliga avgifter samtidigt som internationell utbildning med flexibla, högkvalitativa grader. Vi har en stor extern fakultet med akademiska facilitatorer från alla delar av världen. Vi försöker att säkra bästa möjliga inställning för våra internationella program.

Den globala affärsmiljön har förändrats mer under de senaste fem åren än under föregående 50. Framsteg och tävla måste du ha en grad som är lämplig för de internationella färdigheter du behöver.

IBA erbjuder alla dessa möjligheter i högt utvecklade modulbaserade program med alternativ som kan anpassas. IBA är dedikerade till att leverera hög kvalitet kunskap samt toppmoderna kompetens, så dagens studenter att engagera sig i företagsledning problem med den nödvändiga teoretiska nivån och självförtroende. Materialet är både teoretisk och praktisk.

Vår fakultet är internationell med omfattande branschspecifika erfarenhet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se Humanistiska kandidatexamina » Se MBA:er »