University of Southern Denmark

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Southern Denmark

University of Southern Denmark har mer än 20 000 studenter och mer än 3 200 anställda. Universitetet erbjuder undervisning och forskning på 6 campus på Fyn, södra Jylland, västra Zeeland och i huvudstaden - i Odense, Kolding, Esbjerg, Sønderborg, Slagelse och Köpenhamn.

University of Southern Denmark har skapat en institution med högre forskning och utbildning som ger förstklassiga utbildningsmöjligheter och är samarbetspartner för både offentliga och privata företag och organisationer för att tillhandahålla kvalificerad arbetskraft.

Organisationen

Forskning, undervisning, kommunikation och kunskapsöverföring vid University of Southern Denmark är indelade i fem akademiska fakulteter:

  • Humanistiska fakulteten
  • Naturvetenskapliga fakulteten
  • Företagsekonomiska fakulteten
  • Fakulteten för hälsovetenskap
  • Ingenjörsvetenskapliga fakulteten

Kvalitetsförbättring

Det övergripande målet med University of Southern Denmark kvalitetshöjningssystem är att underlätta och stödja kontinuerliga förbättringar av våra utbildningar enligt universitetets vision:

"Våra studenter utvecklar akademiska kompetenser och personliga färdigheter i en inspirerande och innovativ inlärningsmiljö. Undervisningen är av högsta kvalitet både vad gäller akademisk nivå och pedagogiska metoder. Våra utbildningar revideras och uppgraderas löpande för att återspegla nationella och globala krav ."

Kvalitetsförbättringsverksamheten stöds av ett brett spektrum av uppgifter som fokuserar på spottingstrender och utvecklingsindikatorer och stödjer organisationen med aktuell dokumentation, statistiska uppgifter och ackreditering av program. Uppgifter som är centralt samordnade, men utförs för och i gemensamma ansträngningar med fakulteter, avdelningar och andra universitetsenheter.

Platser

Odense

Address
Campusvej 55
DK-5230 Odense, Danmark

Kolding

Address
Universitetsparken 1
6000 Kolding Kolding, Danmark

Slagelse

Address
Sdr. Stationsvej 28
4200 Slagelse Slagelse, Danmark

Sønderborg

Address
Alsion 2
6400 Sønderborg Sønderborg, Danmark

Esbjerg

Address
Niels Bohrs vej 9-10
6700 Esbjerg Esbjerg, Danmark

Flensburg

Address
Flensburg, Schleswig-Holstein, Tyskland

köpenhamn

Address
köpenhamn, Danmark

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

MA
MSc