Scandinavian Executive Institute

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Vad betyder Scandinavian Executive Institute göra?

Scandinavian Executive Institute A / S utbildar topp chefer och styrelseledamöter i hela Skandinavien och har gjort detta sedan 2007. Vår utbildningsverksamhet bygger på ett nära samarbete med INSEAD och IMD, två internationellt erkända examen handelshögskolor. En stor del av våra utbildningar sker vid INSEAD Fontainebleau i Frankrike och vid IMD i Lausanne, Schweitz.

Vision

Vi vill vara relevanta för alla chefer och hög potential chefer i Skandinavien små och medelstora organisationer.

Vi ger tillgång: relevant innehåll i ett format som är särskilt anpassad för din verksamhet utmaning profil. Vi skapar ett planerat lärande resa som kommer att behandla dina behov.

Vi översätter: se till att det är förpackat och landade på ett sätt som gör det meningsfullt och praktiskt i den verkliga världen av ditt företag. Teori kommer alltid ner till en uppsättning "så WHAT'S".

Vi är en smart och enkel tillgång företag: ger dig de bästa kunskap från hela världen, redigeras och förpackas speciellt för de utmaningar du och ditt företag står inför.

Våra utbildningsprogram

I samarbete med INSEAD, har Scandinavian Business Institute utvecklat ett antal exceptionella utbildningsprogram för ledare som vill förbättra sina kunskaper, men som inte har tid att konkurrera en fullständig MBA:

Den verkställande Management Programme är för chefer som vill utveckla sina färdigheter på chefsnivå utan att behöva ta en fullständig MBA.

Direktionen Programme är en styrelseutbildning för nuvarande och framtida professionella styrelseledamöter och chefer som arbetar med professionella styrelser.

Den verkställande Forum bygger broar mellan de två verkställande program och skapar internationella möjligheter till nätverkande för chefer över hela världen.

Ledning Acceleration Programme IMD - Ett program för erfarna ledare som är beredda att ta deras prestanda till nästa nivå med hög effekt.

Utöver vårt samarbete med INSEAD och IMD, vi samarbetar även med prisbelönt global design och innovation konsultföretaget IDEO.

Kontor

Vi har kontor i Kolding, Köpenhamn och Oslo.

KONTAKTA

www.se-institute.dk Tel: +45 3120 5550 Post: info@se-institute.dk

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Ledarskap Acceleration Program

Online och Campus-kombinerat Heltid September 2018 Danmark Kolding Schweiz Lausanne Frankrike Fontainebleau Norge Tjøme + 5 fler

Ledarskaps Acceleration Programmet ger insikt och färdigheter du behöver för att ta itu med frågor som dessa - och hitta dina egna svar. Programmet kommer att förbättra prestandan på din nuvarande nivå och förbereder dig för nästa steg i din karriär som chef. [+]

TA ditt ledarskap och PRESTANDA TILL NÄSTA NIVÅ Vad är nyckeln till ett effektivt ledarskap? Hur utvecklar rätt strategi för ditt företag - och få det att hända? Vad krävs det för att kommunicera effektivt över hela organisationen - med högsta ledningen, dina kamrater och de människor du leder?

Ledarskaps Acceleration Programmet ger insikt och färdigheter du behöver för att ta itu med frågor som dessa - och hitta dina egna svar.

Programmet kommer att förbättra prestandan på din nuvarande nivå och förbereder dig för nästa steg i din karriär som chef.

Viktiga frågor I nära samarbete med topprankade handelshögskola, IMD och affärsexperter, är programmet utformat för att ta itu med de verkliga utmaningar som skandinaviska yrkesverksamma inom små och medelstora företag står inför. ... [-]

Styrelsen Program

Campusstudier Heltid October 2018 Danmark Kolding Frankrike Fontainebleau Norge Tjøme Schweiz Lausanne + 5 fler

Tyngdpunkten i direktionen programmet är kopplingen mellan strategi, utveckling och värdeskapande i styrelserummet. Du kommer att få en teoretisk plattform och praktiska verktyg för att fatta rätt beslut och bli en ännu mer värdefull styrelseledamot. [+]

Executive Programme i samarbete med INSEAD

Excel i styrelserummet Förbättra dina kunskaper och få fördjupad förståelse av de mest kritiska aspekterna av styrelserummet arbete.

Tyngdpunkten i direktionen programmet är kopplingen mellan strategi, utveckling och värdeskapande i styrelserummet. Du kommer att få en teoretisk plattform och praktiska verktyg för att fatta rätt beslut och bli en ännu mer värdefull styrelseledamot.

Bli en del av en unik lärande och nätverksmiljö, där du kommer att utmanas och inspireras av utvalda norska och utländska lektorer och professorer från INSEAD, en av världens främsta handelshögskolor.

Programmet är en intensiv och lärorik erfarenhet, som utformats speciellt för styrelseledamöter och ledande befattningshavare med en snäv tidsplan. Den består av två moduler - Modul I varar 2 dagar och Modul II varar 4 dagar.... [-]


Verkställande Programhantering

Campusstudier Heltid September 2018 Danmark Kolding Frankrike Fontainebleau Norge Tjøme Schweiz Lausanne + 5 fler

Tyngdpunkten i detta program är kopplingen mellan strategi, innovation och modernt ledarskap. Genom fallbaserad undervisning på MBA-nivå, deltagarna utrustade med praktiska metoder för att stärka grunden för verkställande beslutsfattandet i den egna verksamheten. [+]

Executive Programme i samarbete med INSEAD Bli en del av en unik lärande och nätverksmiljö, där du kommer att utmanas och inspireras av utvalda danska och utländska professorer och professorer från INSEAD, en av världens främsta handelshögskolor.

Programmet är en intensiv och lärorik erfarenhet särskilt utformad för ledande befattningshavare med en snäv tidsplan.

Tyngdpunkten i detta program är kopplingen mellan strategi, innovation och modernt ledarskap. Genom fallbaserad undervisning på MBA-nivå, deltagarna utrustade med praktiska metoder för att stärka grunden för verkställande beslutsfattandet i den egna verksamheten.

Programmet är uppdelat i 3 moduler - En modul i Danmark och två moduler på INSEAD i Fontainebleau, Frankrike. Mellan modul II och III, det finns en gruppuppgift, baserat på kunskap från de två första moduler. Varje modul tar fyra dagar och efter slutförandet, får deltagarna ett intyg från INSEAD.... [-]