Pontificia Universidad Católica Madre y Maestra

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Möt PUCMM

Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra (PUCMM) Det är en icke-statlig, katolska institution samhällstjänst. Den skapades av Dominikanska biskopskonferensen på September 9, 1962. Det är en institution för högre utbildning som betonar akademisk excellens och är öppen för alla personer oavsett ras, social klass, ideologi eller religiös övertygelse. Den fokuserar på den vetenskapliga sökandet efter lösningar för att ta itu sociala problem och krav för den gemensamma goda.

skola

Det Misio n

"Sök vetenskapliga lösningar på de utmaningar som Dominikanska människor och den globala miljön, och förbereder ledare, utrustade med etiska, humanistiska och kristna principer som är nödvändiga för materiella och andliga utveckling av samhället, att bevara karaktären av öppna ytor för fri diskussion av idéer".

utsikt

"Att vara en högskola bifogas kristen humanism, nationell och regional referens för kvaliteten och relevansen av deras arbete och internationellt ackrediterade program."

skola

Campus de Santiago

Santiago Campus ligger på Duarte motorvägen, en halv km från staden Santiago de los Caballeros. Detta campus, som öppnade den 26 januari 1967, är en symbol för staden. Det upptar en yta på 950.000 kvadratmeter och är en sann ekologisk lunga i regionen och en vacker trädgård som inbjuder campus studier och forskning. Med denna vision har arkitekten Francisco Camarena styrt designarbete av dess byggnader. Genom denna idé syftar till att bevara topografin och den ursprungliga skönheten i landskapet och samtidigt skapa en lämplig miljö för att utveckla akademiska och andliga liv för studenter, lärare och andra medlemmar av universitetssamfundet.

Campus St. Tomás de Aquino

St. Tomás de Aquino campus ligger i den centrala punkten i Santo Domingo, äldsta stad i Amerika. Den består av ett komplex av moderna byggnader ligger på omkrets och området kring den gamla påvliga Seminary St. Tomás de Aquino, en integrerad del av Campus. Han började arbeta i staden Santo Domingo 1981.

Denna skola erbjuder program i:
  • Spansk

Se skolans Masterprogram » Se Health M.D. » Se Health Magisterexamen » Se Health Kandidatexamen »

Program

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

MA i hög ekonomisk förvaltning (dubbel examen)

Campusstudier Heltid 20 månader January 2019 Dominikanska republiken Santiago De Los Caballeros Santo Domingo + 1 fler

Masterprogrammet i Upper Financial Management är inriktad på finansiella yrkesverksamma inom industri, handel, tjänstesektorn och finansmäklarfirmor titlar. [+]

Dubbel examen med Université Montesquieu Bordeaux IV (egen grad) ​

Presentación

Programmet Masters i High Financial Management Det riktar sig till finansiella yrkesverksamma inom industri, handel, tjänstesektorn och finansmäklarfirmor titlar.

Expertis omfattar fördjupa förståelsen för de processer för registrering, produktionsrapporter och jämföra olika redovisningssystem.

Dessutom strategisk ledning, fusioner och förvärv är också ämnen som ingår i läroplanen, även regúlatenos inslag av finansiella transaktioner och skatte ursprung har beaktats i programmet.

Liksom i andra masterprogram PUCMM har empiriska element införts. Kvantitativa metoder för beslutsfattande i näringslivet expandera den arsenal av analysverktyg för att studera de finansiella marknaderna.... [-]


Master of Business Administration (Dual degree with Creighton University)

Campusstudier Heltid 20 månader January 2019 Dominikanska republiken Santiago De Los Caballeros Santo Domingo + 1 fler

[+]

Därför

[-]

MBA försäkringsprogram

Campusstudier Heltid 2 år January 2019 Dominikanska republiken Santiago De Los Caballeros Santo Domingo + 1 fler

Under de senaste åren har Dominikanska försäkringssektorn genomgått stora förändringar och beundransvärd tillväxt. Detta har inneburit medverkan av stora företag, internationella mäklare och försäkringsjuste bedriver i vårt land erbjuda service i världsklass. [+]

Presentación

Under de senaste åren har Dominikanska försäkringssektorn genomgått stora förändringar och beundransvärd tillväxt. Detta har inneburit medverkan av stora företag, internationella mäklare och försäkringsjuste bedriver i vårt land erbjuda service i världsklass. Det är därför det krävs specialiserad akademisk utbildning av mänskliga resurser inom området för försäkring, personal med kompetens som ger dem möjlighet att på ett effektivt sätt möta de utmaningar som sektorn.

För att utbilda experter i området, har Pontificia Universidad Catolica Madre y Maestra utformat MBA Insurance Program. Syftet är att utbilda mänskliga resurser som krävs för analys, design, implementering och effektivt program fastighetsförvaltning och personförsäkring för de finansiella, företag och hushåll; specialister som kan ta itu med och lösa ett tvärvetenskapligt synsätt på de problem som är involverade i utformningen och hanteringen av försäkringsprogram.... [-]


Videoklipp

Documental Institucional PUCMM 2016

Kontakt
Besöksadress
Autopista Duarte Km 1 1/2
Santiago De Los Caballeros, Santiago Province, DO
Sociala medier
Besöksadress
Abraham Lincoln esq. Simón Bolívar
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO