ADEN Quito

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

ADEN är ett internationellt utbildningsnätverk ackrediterad av ACBSP, vars huvudsakliga verksamhet är dess School of Business, som grundades 1992. Den är inriktad på kompetensutveckling av chefer och företagsledare, både modalitet som e-learning; och för närvarande har 26 kontor spridda över 17 länder i Latinamerika och Europa.

Huvudkontoret ligger i Av.Abraham Licoln, en av de viktigaste vägarna för den ecuadorianska huvudstaden ansåg ekonomiska huvudstad i landet. Det är en livlig stad i det kommersiella området, med stora egendomar och köpcentra; med en bred och varierad ekonomisk aktivitet.

Quito är också en mycket upptagen stad i det kommersiella området, lyfta stora och moderna köpcentra, butiker textilier, hantverk och souvenirer, stora kedja stormarknader, järnaffärer, apotek, etc. Konjunkturen är varierad.

Vi förstår att utbildningen idag, det är ett utrymme mellan privatliv och arbetsliv. Det är därför vi har ett tydligt mål: att få en utbildning erfarenhet i branschen som tillför värde i alla dimensioner.

INTERNATIONELLA WORKSHOPS

Som en del av den pedagogiska förslag för vår Allumni har vi utvecklat en rad internationella workshops som hålls på följande orter: Miami, Panama och Bogota.

Globalisering, konkurrens och teknik har suddat ut gränserna för företag. Under den akademiska veckan, är verktyg som ger harmoni och synkronisering mellan de olika variablerna som är inblandade i den internationella konsert verksamhet som regleras.

teori och praktik i geopolitiska, kommersiella, finansiella processer integreras, och human hantering av interkulturella team. Vad bör förväntas med denna kurs är visionen om den riktning, det vill säga det politiska beslutet om förvaltningsbeslut och operativa beslut.

Kursen kommer att löpa från en samtalade exponering, med verkliga exempel och "live" från idéer, situationer och planteos genereras av studenter i verkliga livet, och få kontakt med de begrepp som tas upp under samma kurs fall.

Målet är att uppnå ett forum för dialog, nätverk och utbyte av nya trender i näringslivet.

Verkstäderna hålls i olika städer och i olika månader:

panamamånad juli

bogotámånad September

Miamimånad oktober

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Spansk

Se Certifikater » Se PhD »