Open UIDE

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

OpenUIDE skapades med målet att vara referensuniversitetet i Andesområdet. Stödet och godkänt av International University of Ecuador, ett ungt, innovativt, positivt, proaktivt och visionärt universitet.

UIDE på mindre än två decennier har byggt ett av de vackraste campuserna i Latinamerika, har etablerat kontor i olika städer i Ecuador och har konsoliderat viktiga internationella kontakter med världskända utbildningsinstitutioner.

Nu föreslås att man genom ny teknik erbjuder ett högkvalitativt erbjudande om distansutbildning i samarbete med en av Europas mest prestigefyllda handelshögskolor, IMF Academic Institution.

UIDE beslutar i samarbete med IMF Academic Institution att satsa på virtuell utbildning och 2018 grundar de grunden för skapandet av OpenUIDE för bildandet av högre utbildning och som en referensinstitution för virtuella mästare i Andesområdet.

Föreningen mellan båda institutionerna representerar en milstolpe i utbildningssektorn och kombinerar teoretisk och reglerad utbildning av ett universitet med visionen och praktiska erfarenheterna från en handelshögskola med internationell referens. Denna fackförening erbjuder studenter tillgång till kvalitet, virtuella och internationella utbildningar.

IMF Academic Institution är en internationell handelsskola som sedan starten 2001 valde kvalitetsutbildning med program som har akademisk stöd för universitet anpassade till det europeiska området för högre utbildning (EHEA).

Skolan har en omfattande katalog över officiella och professionella mästare och mer än 900 kurser undervisade av en fakultet med läkare och yrkesverksamma med lång erfarenhet inom var och en av dess sektorer.

För närvarande har IMF Academic Institution kontor i Latinamerika och Europa och avtal med universitet på fem kontinenter.together now John Schnobrich / Unsplash

stadgar

mission

OpenUIDEs vision är att vara en internationell referens inom online-utbildning av professionella inom tekniska områden i Andesområdet för ett framgångsrikt liv.

utsikt

Att vara ett av de bästa universiteten i Latinamerika år 2035 och bidra till integrationen av den amerikanska kontinenten.

metodik

OpenUIDE presenterar en flexibel metod baserad på modulära utbildningsplaner. Designad för att kunna få färdigheterna gradvis och genomföra utbildningen under samma läsår.

Vi kom på idén att erbjuda en utbildning tillgänglig för alla, i alla situationer.

Online-metodik Leva virtuella klasser Virtuellt campus Virtuellt bibliotek
Gå till agendan från vårt virtuella campus. Tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vi erbjuder en metodik nära studenten tack vare de grundläggande punkterna i vår metod. Så du kan se dem med bara en internetanslutning. Lyssna, fråga och debatt med läraren via den interaktiva plattformen. Om du missade en klass eller skulle vilja se den igen kan du komma åt dem från OpenUIDE campus själv. Få åtkomst när du vill till allt träningsinnehåll, med möjligheten att se oss via själva 2.0-verktyget eller ladda ner dem i PDF. Samarbeta och interagera med dina klasskamrater och lärare genom diskussions- och diskussionsgrupper, i forum och chattar. Utnyttja läsningar, fallstudier och fallstudier med möjlighet till självbedömningstester. Njut av mer online-utbildningsinnehåll, mer än 9 000 referenser från mer än 120 specialiserade utgivare relaterade till näringslivet. Det virtuella formatet låter dig understryka, lägga till anteckningar eller ändra hur texten visas med uppdraget att främja lärande.
Obegränsad handledning Masterclass och nätverk Fallstudie
Den har stöd av en personlig handledare och tillgången till professionella lärare i sektorn med vilka de ska utföra e-ansiktsguider och kontakt via chattar, forum, telefon eller e-post. En väsentlig del i utbildningsvärlden är kontaktnätverk. I IMF underlättar vi dig att väva ditt eget nätverk med kollegor och yrkesverksamma inom sektorn genom inbjudningar till webbseminarier, runda bord och alla typer av aktuella händelser. Varje modul projiceras på en fallstudie, ett verkligt och nuvarande företag, Amadeus, från vilket de kommer att studera sina uppgifter och omständigheter. Att arbeta ur varje ämnes perspektiv när studenten studerar, gör att han kan utveckla en global vision om företagets värld.

öppenhet

Från vårt ursprung är vi engagerade i en filosofi: alla har rätt till maximal utbildning av kvalitet till ett justerat pris. Vi underlättar denna möjlighet, både för privata studenter och företag, genom att erbjuda program till överkomliga priser som stöds av huvudkvalitetsakkrediteringarna. Av denna anledning har OpenUIDE arbetat med att utarbeta en bred katalog som anpassar sig till marknadens och kundens behov och erbjuder hantering av bidrag och bidrag för lärande.Laptop and notepad Nick Morrison / Unsplash

filosofi

kvalitet

OpenUIDEs vision är att vara en internationell referens inom online-utbildning av professionella inom tekniska områden i Andesområdet för ett framgångsrikt liv.

teknik

Att vara ett av de bästa universiteten i Latinamerika år 2035 och bidra till integrationen av den amerikanska kontinenten.

decalogue

 1. Kämpa för fred, frihet och demokrati
 2. Främja utvecklingen av pålitliga institutioner i Ecuador och Latinamerika
 3. Bidra till att skapa en vision om landets och personens framtid
 4. Träna entreprenörer. Öka kreativiteten, innovationen och entreprenörskapet
 5. Respektera andras rättigheter och lagen
 6. Kämpa för rättssäkerhet i Ecuador och Latinamerika
 7. Främja etik och kampen mot korruption
 8. Utveckla en känsla av solidaritet
 9. Erkänna andras meriter
 10. Främja produktivt arbete

god praxis

Från OpenUIDE främjar vi den integrerade bildningen av eleven genom god träningspraxis.

 1. Lär dig att lära: förvärva läsnings-, studie- och forskningsvanor
 2. Lev med värden
 3. Var proaktiv, positiv
 4. Behärska det spanska språket och ha kunskaper i engelska eller på ett andraspråk och i datavetenskap
 5. Var ansvarig för din utbildning: engagemang för studier, punktlighet, ansvar och etik

Platser

Quito

Address
Calle Javier Arauz 111 y Germán Alemán
170135 Quito, Pichincha, Ecuador

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium