Estonian Aviation Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Estonian Aviation Academy grundades 1993 med målet att utbilda specialister luftfarts utveckla nationella luftfarts kultur och främja flyget vetenskap och forskning i det internationella samarbetet. Sedan 1996 statligt finansierade studenter har tränats på högre utbildningsnivå.

På vår Akademi är det möjligt att studera enligt nationellt och internationellt fullt ackrediterad kursplaner. Efterlevnaden av studieprocessen med luftfartskrav erkänns och accepteras av den internationella luftfarten samfundet garanteras av certifikat utfärdade av den estniska Luftfartsverket.

Vi erkänner studerande på basis av gymnasieutbildning. Studietiden är fyra år och studier är gratis. Läroplanerna har delats in i moduler för att göra studien mer flexibelt och göra det möjligt att ändra dess sekvens vid speciella tillfällen. Som grundläggande teknisk utbildning genomförs i samarbete med estländska universitet och specialträning sker i samarbete med institutioner luftfarts vi garantera den bästa utbildning som finns på marknaden. Praktik är organiserad i företagen luftfarts både i Estland och utomlands.

Som vi på Akademin anser att det livslånga lärandet är nyckeln till framgång, ger vi möjlighet att fortsätta studierna på avancerad nivå samt professionella utveckling kurser för människor engagerade inom luftfarten.

För närvarande kan man säga att Estlands Aviation Academy är bäst utrustade flygutbildningsanstalt i de baltiska länderna. Vi är stolta över våra samtida laboratorier och snabbt utveckla simulatorn komplex.

Våra studenter är i nära kontakt med sina blivande arbetsgivare från allra första början av sina studier. Läroplanerna har utvecklats i samarbete med olika estniska institutioner luftfarts, vars företrädare har också ett ord med i akademistyrelsen i råds.

Principen vi har alltid följt är "Kvalitet först!" Därför stor vikt har lagts på att utveckla kvalitetssystemet, strävar efter att erbjuda våra studenter den bästa utbildningen på bästa inlärningsmiljö som möjligt.

Platser

Ülenurme

Address
Lennu 40, Reola küla,
Ülenurme vald

61707 Ülenurme, Tartu County, Estland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: