Estonian Business School (EBS)

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Grundades 1988, är EBS äldsta privatägda företag universitet ligger i hjärtat av Tallinn, Estland och Helsingfors, Finland. EBS lär entreprenörskap och företagsekonomi på ett praktiskt sätt på kandidat-, magister- och forskarnivå.

internationell utblick

Ett ökande antal studier på EBS genomförs på engelska, som erbjuder en möjlighet att bygga ett internationellt kontaktnät. Med mer än 1500 studenter och internationell fakultet EBS uppdrag är att tillhandahålla företagsamma människor med akademisk kunskap, praktiska färdigheter och etiska värderingar, som kan genomföras framgångsrikt i internationella karriärer. EBS har en internationell utblick, vilket innebär att skolan har ett växande rykte som en leverantör av utmärkt, praktikbaserad och akademiskt strikt utbildning till studenter från alla delar av världen. EBS Student rådet och dess International Club ordna olika program för internationella studenter både inom och utanför klassrummet, vilket gör deras vistelse särskilt minnesvärd. EBS har över 70 partneruniversitet i Europa, Amerika, Australien och Asien, vilket möjliggör omfattande utbyte av studenter och lärare. Över 30% av EBS: s studenterna är internationella studenter. Under 2011 öppnade EBS ett campus i Helsingfors. EBS har över 4500 alumner som enligt en studie av Statistiska Estland tjänar högre månadsinkomst än utexaminerade andra estniska universitet. År 2016 blev EBS engelskspråkiga grundnivå International Business Administration utbildningsprogram först i Estland att få EPAS ackreditering, vilket är bland de högsta nivå erkännande handelshögskolor kan få.

historia

När EBS grundades 1988, var det den första institutionen i Estland att införa diplom verksamhet utbildning. Eftersom företagsekonomi inte existerade i sovjetiska universitet, fanns det ingen undervisning tradition, ingen lärare och inga läroböcker: en svår startposition. Förutom universitet, har Estonian Business School Koncernen har etablerat EBS High School 1997 och Executive Training Centre i 1993. Att ge studenterna en internationell erfarenhet, undertecknade EBS en dubbel diplom avtal med Lancaster University Management School 2007. Under 2010 EBS fick tillstånd för obegränsad sikt att köra utbildningar på kandidat-, master- och forskarnivå inom företagsekonomi, vilket gjorde oss enda privata universitetet i Estland. Ett år senare, 2011, öppnade EBS ett campus i Helsingfors, Finland. År 2016 blev EBS engelskspråkiga grundnivå International Business Administration utbildningsprogram först i Estland att få EPAS ackreditering, vilket är bland de högsta nivå erkännande affärsprogram kan få. EPAS ackreditering delas ut av Europeiska fonden for Management Development (EFMD).

Varför studera på EBS?

  • Högt rankad och ackrediterade utbildningar - EBS är den första i Estland för att ta emot EPAS ackreditering och har tilldelats av Eduniversal bland världens bästa 300 bästa handelshögskolor. Alla EBS kandidat-, magister- och forskarprogram har godkänts av ministeriet för utbildning och vetenskap i Republiken Estland.
  • EBS utvecklar know-how och kompetens i våra studenter som är nödvändiga och relevanta för samhället i ett långsiktigt perspektiv.
  • Med globala partners, EBS ger konkurrensfördelar för alla berörda parter både, på personlig och professionell nivå.

Alumniprofil

EBS är stolta över och respekterar alla sina alumner. Det finns bilder på alla alumner på väggarna i skolan, inte bara för dem som har vunnit allmänt erkännande. Det är omöjligt att skära i sten "artister i livet", entreprenörer eller akademiker, eftersom varje person har sin ovärderliga bidrag till samhället att göra. Rektor EBS, säger professor Arno Almann att studenter och alumner av en handelshögskola är mer rationella och målinriktade människor som värdesätter möjligheten att framtida möjligheter att utbildning skulle utrusta dem med. "Enligt en färsk undersökning har EBS alumner varit en av de mest framgångsrika akademiker i Estland. Fjärdedel av de svarande har fått ett bättre erbjudande jobb på grund av den mottagna utbildning. Framgången för sina alumner har varit den bästa erkännande till Business School, "försäkrade Prof Arno Almann. Förutom utbildning, EBS alumner värderar också de kontakter som de har tagit emot och internationalisering av universitetet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Ackrediteringar

1

Se MA:er » Se Humanistiska kandidatexamina » Se PhD » Se MBA:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Ma Internationell Företagsekonomi

Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Estland Tallinn

Den tvååriga heltid Masterprogram i International Business Administration är utformad för studenter med Bachelor`s Civilekonom, ekonomi eller Management eller motsvarande. Det erbjuder specialister inom sitt område att fokusera på områden av marknadsföring för att bli experter inom sitt område. Föreläsningar hålls på kvällarna, som gör att du kan arbeta eller ta hand om dina andra ansvarsområden under dagtid. [+]

Den tvååriga heltid Masterprogram i International Business Administration är utformad för studenter med Bachelor`s Civilekonom, ekonomi eller Management eller motsvarande. Det erbjuder specialister inom sitt område att fokusera på områden av marknadsföring för att bli experter inom sitt område. Föreläsningar hålls på kvällarna, som gör att du kan arbeta eller ta hand om dina andra ansvarsområden under dagtid.

Internationella företagsekonomiska programmet har tre specialiseringar:

Marknadsföringshantering (undervisas endast på EBS Tallinn Campus) Finans och redovisning (läsas endast på EBS Tallinn Campus) Organisationsförändring och ledarskap (undervisas endast på EBS Helsingfors Campus) ... [-]

Videoklipp

Estonian Business School

What do you like in Estonian Business School

Kontakt

Estonian Business School

Adress, rad 1 Estonian Business School A. Lauteri 3
10114 Tallinn, Harju County, Estland
Hemsida http://www.ebs.ee/
Telefonnummer +372 665 1340