Tallinn University of Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

En vision om dagens samhälle är innovativ, företagande, tekniskt avancerad och öppen för världen, och det är detta Tallinn Unversity of Technology (TalTech) söker genom internationella studier och forskning på hög nivå.

På TalTech kan du uppleva framtiden utan att gå in i en tidsmaskin. Här möter utbildning digitala saker!

På TalTech skapar vi verkliga saker och utvecklar dem från grunden. De presenterade projekten täcker ett brett sortiment - självkörande fordon, satellit TTÜ100, e-Pavemen t (vägbeläggning som producerar solenergi), konstgjord intelligens för att skapa personliga rutter för turister och mycket mer! Vi erbjuder möjlighet att studera på ett modernt digitalt campus där många av de senaste teknikerna testas och implementeras dagligen. Ett av våra senaste initiativ - TalTechDigital - kopplar digitalisering med utbildning, vilket gör TalTech till det mest innovativa campuset i landet.

Grundades 1918 och är det enda tekniska universitetet i Estland. Det ligger i Tallinn, Estlands huvudstad, och är för närvarande det mest internationella universitetet i landet med cirka 1700 internationella examensstuderande från över 100 olika länder.

TalTech rankas i topp 2,5% av de globala universiteten och topp 2% inom vissa områden. Enligt QS Ranking innehar TalTech 601-650 position bland över 25 000 utvärderade universitet. Position efter fält:

  • 351-400 inom Elektroteknik
  • 351-400 i Ekonomi & Ekonometrik
  • 551-600 i datavetenskap

Moderna studieprogram

TalTechs utbildningsprogram och inlärningsmiljö utvecklas ständigt. Erfarna yrkesverksamma från både privat och offentlig sektor är involverade och konsulterade för att skapa läroplaner som möter arbetsmarknadens senaste behov . Flera av universitetets laboratorier har nyligen förnyats och allt fler undervisning sker via e-kanaler. Ingenjör och IT går hand i hand i TalTech, vilket återspeglas i våra moderna studieprogram som nära förenar de två områdena. Under åren har TalTech-ingenjörer utvecklat smarta och hållbara lösningar för många relevanta problem i Estland.

Våra program tillhandahåller högkvalitativ utbildning genom att kombinera djupgående studier och kreativa laboratorier . Således får du den bästa praktiska upplevelsen för din utbildning och din karriär. Du kan hitta ett lämpligt program för din karriär med internationellt erkända program i:

  • School of Information Technologies
  • School of Business and Governance
  • Institutionen för teknik
  • Vetenskapsskolan

Samla studenter, forskare och entreprenörer

På TalTech värdesätter vi samarbete med företag och företag. För många företag och offentliga myndigheter är vi ofta den första kontaktpunkten för att hitta lösningar på olika organisatoriska frågor och produktutvecklingsfrågor. Vårt innovations- och affärscentrum Mektory samlar forskare, studenter och företagare som erbjuder ungdomar inspiration, kunskap och resurser för att skapa och utveckla nystartade studenter och andra innovativa affärsidéer.

TalTech är en akademisk opinionsledare samt flaggskeppet för estnisk teknik och teknik. Modet att förändras, viljan att utvecklas och önskan att ha kunskapsbaserade diskussioner gör TalTech till en tankesmed i akademiska diskussioner.

Vi anser att en hög nivå av forskning och akademiska studier såväl som akademisk frihet är helt avgörande. TalTech har alltså blivit det första universitetet i Estland som erbjuder en tjänstebaserad akademisk karriärmodell.

Platser

Tallinn

Tallinn University of Technology

Address
Tallinn University of Technology, Ehitajate tee 5
19086 Tallinn, Harju län, Estland
Telefon
+372 620 2022

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium