Al Ghurair University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

VISION

Al Ghurair University kommer att bli en ledande elevcentrerad omfattande universitetet i GCC med internationellt erkännande för utbildning av hög kvalitet, tillämpad forskning och uppsökande.

Mission

Al Ghurair University har förbundit sig att tjäna utbildningsbehoven i samhället genom att upprätthålla kvalitet pedagogisk erfarenhet för studenter, som bedriver uppsökande verksamhet, samt att bidra till kunskapsuppbyggnad genom utredning och forskning. De utbildningsprogram vid universitetet syftar till att utveckla studentens intellektuella, praktiska och kreativa förmåga för att förbättra inlärningskapacitet och utexaminerades anställbarhet.

Mål

Erbjuda kvalitet akademiska program som förbereder eleverna för att bidra till ekonomiskt välstånd och välfärd i samhället. Erkänn och behålla kvalitet studenter. Rekrytera, utveckla och behålla kompetenta och professionellt skiftande lärare och personal. Främja en miljö som gynnar tillämpad forskning för en betydande inverkan. Foster uppsökande program och samhällsengagemang aktiviteter. Uppnå effektivitet och livskraft universitets drift och resurser.

Platser

Dubai

Address
AL GHURAIR UNIVERSITY
Dubai Academic City

PO Box 37374 Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

Skolan erbjuder också: