Canadian University Dubai

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Canadian University Dubai erbjuder ett kanadensiskt baserat läroplan i hjärtat av Dubai, inom kultur och värderingar av Förenade Arabemiraten (UAE). Canadian University Dubai (CUD) är centralt beläget strax utanför Sheikh Zayed Road på promenadavstånd från Dubai Metro (Financial Centre Station). Grundades 2006, består den kanadensiska University Dubai närvarande vid Institutionen för arkitektur och inredning, School of Business, Tekniska Högskolan, tillämpad vetenskap och teknik och Institutionen för miljö och hälsa. Vi erbjuder kandidatexamen och masterexamen. Vår engelska för högskolestudier (EAP) program är tillgänglig för de studenter som behöver extra engelska språkkunskaper.

10 skäl att välja Canadian University Dubai

Det finns många anledningar att välja Canadian University Dubai för din grund eller forskarutbildning, men låt oss berätta vad som skiljer oss från våra konkurrenter:

  1. Kanadabaserade läroplan

Vi erbjuder en utbildning baserad på den kanadensiska läroplanen, vilket ger oss internationellt erkända kvalitet och trovärdighet.

  1. Möjlighet att examen i Kanada

Som en portal till kanadensisk högre utbildning, kan du starta din examen vid CUD slutföra då dina studier och examen från en av våra partnerinstitutioner i Kanada.

  1. UAE Ackreditering

Alla våra program är ackrediterade av FAE ministeriet för utbildning: Högskoleverket frågor.

  1. Internationell fakultet

Vår internationella fakultet är högt kvalificerade och inspirerande inom sitt område, vilket innovativa undervisnings stilar och filosofier från hela världen.

  1. Graduate anställbarhet

Med en utbildning baserad på den kanadensiska principen om föreskrivna studieresultat, CUD studenter är mycket användbara i den internationella arbetsmarknaden.

  1. Flexibelt lärande

Vi erbjuder flexibla programtablåer - kväll och helg klasser finns för både grund- och forskarutbildning.

  1. Business-distriktet plats

Vi har ett bekvämt centralt läge i hjärtat av Dubais affärsdistrikt, med toppmoderna akademiska och fritidsanläggningar.

  1. elevfokus

CUD är en elevcentrerad universitet, där vi värdesätter studerande framgång över allt annat.

  1. forskningsmöjligheter

Vår forskningscentret ger studenterna möjlighet att delta i spjutspetsforskning internationellt och i Förenade Arabemiraten.

  1. Mångkulturellt studenten community

Vi har en verkligt mångkulturell inlärningsmiljö, med studenter från över 100 nationaliteter.

Mission

Canadian University Dubai främjar kanadensiska perspektiv inom lärande, forskning och tillämpning, grundad på uppskattning och respekt för olika kulturer och UAE värden.

Vision

Canadian University Dubai har åtagit sig att ge de studerande med en internationell akademisk erfarenhet, styrs av de högsta utbildnings- och företagsetik, höja värdet på de personliga och professionella liv sina studenter och de samhällen där vi verkar.

Institutionella mål och mål

Mål 1:

Att skapa och upprätthålla en gynnsam miljö för kontinuerligt lärande och förbättring medan kontinuerligt utvärdera alla aspekter av CUD i syfte att säkerställa relevans och kvalitet.

Mål:

1,1. Att ge möjligheter för studenter att förbättra deras klassrummet erfarenhet genom användning av multimedia och online-resurser.

1,2. Genom Office of Institutional Effektivitet, kontinuerligt utvärdera våra prestationer som undervisning och lärande organisation och tillfredsställelsen av studenter och personal med utförandet av universitetet.

1,3. Om du vill använda systematisk planering, baserat på bevis för att utveckla universitetet både operativt och strategiskt.

Mål 2:

Att anta och visa entusiasm och bidrag från alla anställda och studenter och att stödja ambitioner alla genom att ge dem både akademisk kompetens och praktisk erfarenhet som krävs för karriär framgång

Mål:

2,1. För att åstadkomma kvalitet i undervisning mätt som student och inbördes utvärdering.

2,2. Att ge möjligheter, i förekommande fall, för arbetsförmedling för projekt och andra aktiviteter.

2,3. Att engagera företag, myndigheter och icke-vinstdrivande organisationer inom Dubai med arbete vid universitetet.

Mål 3:

För att generera en atmosfär av värdighet och ömsesidig respekt och samtidigt främja vetenskaplig debatt och tillämpad forskning.

Mål:

3,1. Att utveckla en fokuserad forskningscentrum som bedriver tillämpad forskning och engagerar både personal och studenter i jakten på vetenskaplig verksamhet.

3,2. Att hålla regelbundna öppna och offentliga föreläsningar att uppmuntra till debatt grundad på akademisk stringens på frågor som berör regionen,

3,3. Att utveckla, med studenter och personal, är en uppförandekod detta hedrad och respekterad i det dagliga arbetet vid universitetet.

Mål 4:

Att acceptera ansvar och värde registreringen av alla berörda parter i synnerhet i vår verksamhet som en portal till kanadensisk utbildning och så gör CUD universitet val i vår målgrupp och samtidigt en attraktiv arbetsgivare för alla akademiska, ledning och stödpersonal.

Mål:

4,1. Att ha en tydlig strategi för samverkan och samarbete med kanadensiska eftergymnasial utbildningsinstitutioner och utveckla samarbetsavtal som återspeglar denna strategi.

4,2. Att systematiskt samla in uppgifter från berörda parter, interna och externa, om prestanda vid universitetet, dess strategiska marknadsposition och dess möjligheter för tillväxt,

4,3. Att fortsätta att växa basen av program och antalet studenter så att de uppfyller uppdraget och levererar till den strategiska planen vid universitetet.

Mål 5:

Redogöra för behoven hos alla interna och externa intressenter genom att säkra tillräckliga och relevanta resurser som finns tillgängliga för att uppnå alla strategiska och operativa mål, vilket ökar suveränitet universitetet som en oberoende institution för högre utbildning.

Mål:

5,1. Att genomföra systematisk resursplanering för undervisning krav, utrymmesbehov, bibliotek och krav studerande service och för informationsteknik och att använda dessa planer som underlag för budget och strategisk planering.

5,2. Att försöka säkra vår ställning som en självfinansierad organisation så snart som möjligt, med hjälp av nya investeringar för expansion och utveckling.

Platser

Dubai

Canadian University Dubai

Address
1st Interchange,
Sheikh Zayed Road

Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten