Läs den officiella beskrivningen

Emirates högskola för högre utbildning (ECAE) är hem för en dedikerad förberedelse lärarutbildningen, och skolutvecklings centrum. ECAE är en Abu Dhabi regeringen lärosäte anslutna med Abu Dhabi utbildningsrådet (ADEC). Högskolan grundades för att erbjuda grund- och forskar Degree program samt kompetensutveckling för i drift lärare med ett åtagande att spela en nyckelroll i moderniseringen av skolutbildningen i Förenade Arabemiraten, och tillhandahållande av undervisningsforskningslösningar till nationen. Kollegiet erbjuder för närvarande en kandidatexamen Program och är framstående omfattande praktik och mentorskap möjligheter för sina studenter. Undervisningsspråk på ECAE är engelska. ECAE utökar sin grundutbildning, införa nya forskarutbildningen och utöka sin forskningskapacitet.

ECAE fortsätter att förbereda en ny generation av forskar lärare och utbildningsledare för att inspirera, stärka och undervisa.

Mission, vision och mål

Vision

ECAE kommer att bli en världsledande forskningsbaserat College vars studenter redovisas som transformerande lärare i skolor i UAE och utanför.

Mission

Kollegiet kommer att förbereda och ständigt förbättra framstående lärare och pedagogiska ledare att överlämna de ekonomiska och sociala ambitioner Abu Dhabi och Förenade Arabemiraten genom forskningsbaserad studie.

institutionella mål

Rykte för Excellence:

Utveckla ett rykte som favoritdestination för högpresterande studenter som vill bli lärare i Förenade Arabemiraten och för högt kvalificerade och erfarna nationell och internationell fakultet.

Student Focus:

Skapa en elevcentrerad miljö som främjar kvalitet i undervisning och inlärning, med stöd av en ackrediterad världsklass läroplan och elevernas lärande miljö.

partnerskap:

Skapa nationella och internationella samarbetsmöjligheter som stärker elevens lärande.

Forskning:

Skapa och främja ett internationellt erkänt och respekterat forskningskulturen; visar ett engagemang för stipendium, innovation och bästa praxis med särskild inriktning på undervisning och lärande i en tvåspråkig kultur.

Samhällsengagemang:

Engagera med intressenter och samhället i stort att säkerställa ECAE är en uppskattad bidragande orsak till, och deltar i, livet i FAE.

Bedömning:

Upprätta en Centre of Excellence för bedömning inom ECAE som fastställer tydliga normer för potentiella studenter att träffas för att studera inom högskolan; mäter uppnåendet av studenter i hela emiratet; och utgör grunden för licensiering av lärare som underbyggs av professionella utvecklingsprogram.

Institutionell effektivitet:

Skapa ett kollegium omfattande engagemang för institutionell effektivitet i alla akademiska och administrativa funktioner.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Emirates College for Advanced Education

The Master of Education (M.Ed) Program är en 36 kredit-baserade två år examen i linje med nivå 9 i UAE referensramen - QF Emiraten. Programmet fokuserar på utbildning utö ... [+]

Master of Education (M.Ed)

The Master of Education (M.Ed) Program är en 36 kredit-baserade två år examen i linje med nivå 9 i UAE referensramen - QF Emiraten. Programmet fokuserar på utbildning utövare, ledare, administratörer och yrkesverksamma inom ett brett spektrum av fält och är även lämplig för andra personer vars arbete har en pedagogisk komponent eller några pedagogiska ansvar. Följande spår erbjuds inom programmet:

Specialundervisning matematik~~POS=TRUNC Science Education samhällskunskap Educational Technology Pedagogiskt ledarskap tidig barndom TESOL

Den M.Ed erbjuds över fyra terminer, och den sista terminen innehåller antingen en hörnsten projekt eller ett forskningsprojekt. Detta program är ackrediterat av kommissionen för Academic ackreditering. ... [-]

Förenade arabemiraten Abu Dhabi
September 2019
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska