Läs den officiella beskrivningen

Exeed School of Business and Finance är en institution för högre utbildning baserat på UAE, för att ta fram kvalitetsutbildning av amerikanska institut för högre utbildning och brittiska institut för högre utbildning. Beläget i Sharjah, underlättar Exeed utbildningsutbildning, högre utbildning och professionell certifiering till yrkesverksamma från olika delar av världen genom klassrums-sessioner och även genom sin toppmoderna virtuella inlärningskampus som kallas EXEEDx School.

Exeed School of Business and Finance program är ackrediterad av ledande tilldelande organisationer, ackrediteringsorgan och yrkesorganisationer och skolan underlättar mastere i företagsekonomi, magisterexamen i vetenskap, forskarutbildning, forskarutbildning och professionella korttidsprogram.

Exeed School har fakultet ritad över från olika universitet med decennier av erfarenhet inom industri och akademi och ett team av programchefer, karriärrådgivare, antagningskonsult och programkoordinatorer.

Uppdrag:

Vi är på uppdrag att utrusta dagens yrkesverksamma, chefer och ledare med expansiva kunskaper och färdigheter för att utföra och bli redo att omfamna den dynamiska världen av framtiden. För att uppnå sitt uppdrag skapar ESBF ett ekosystem där en professionell kommer att coachas, mentoreras och certifieras av världsklassiga begåvade fakulteter och insiktsfulla lärande från premiuminstitutioner förutom att uppnå kvalifikationer från de mest ansedda universiteten över hela världen.

Syn:

ESBF planerar att bli den mest eftertraktade destinationen för ledarskap i regionen där yrkesverksamma kommer att kunna hitta de bästa globala kvalifikationerna från premiumuniversiteter och tilldelande organisationer som levereras lokalt och globalt, vilket hjälper dem att få goda kunskaper inom sina praktikområden och excel i sina utvalda arenor, vilket bidrar till att bygga bra organisationer, bygga hållbara samhällen och bygga en progressiv nation som upprätthåller principerna om etik och integritet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

Exeed School of Business and Finance

Få en magisterexamen från världens äldsta och mest ansedda domänspecifika kropp i Banking and Finance System. Ett program som hjälper dig att utveckla den väsentlig kunsk ... [+]

Civilingenjör i bank och finans

Få en magisterexamen från världens äldsta och mest ansedda domänspecifika kropp i Banking and Finance System. Ett program som hjälper dig att utveckla den väsentlig kunskap som behövs för en framgångsrik karriär inom bank och finans.

MSc i bank och finans - Online klassrum

En heltid MSc i bank och finans från London Institute of Banking

MBA / MSc / Postgraduate Diploma

För att förbereda dig för en professionell omvandling tog Exceed School of Business och Finance in unika blandade akademiska program i samarbete med ett ledande US University. Dessa program är utformade för att utrusta dig för att realisera din lednings- och ledarskapspotential.... [-]

Förenade arabemiraten Sharjah Oman Oman Online Saudiarabien Saudi Arabia Online Singapore Singapore Online Bahrain Bahrain Online Indien India Online Dubai Kanada Canada Online Nigeria Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Storbritannien London Riyadh Jeddah Dammam  + 23 Mer
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Address
515000 Sharjah, Sharjah, Förenade arabemiraten
Address
Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Förenade arabemiraten
Address
Oman Online, Oman
Address
Saudi Arabia Online, Saudiarabien
Address
Singapore Online, Singapore
Address
Bahrain Online, Bahrain
Address
India Online, Indien
Address
Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Address
Canada Online, Kanada
Address
Nigeria Online, Nigeria
Address
Mumbai, Maharashtra, Indien
Address
Bengaluru, Karnataka, Indien
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten
Address
Malaysia Online, Malaysia
Address
Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF London, England, Storbritannien
Address
Riyadh, Riyadh Province, Saudiarabien
Address
Jeddah, Makkah Province, Saudiarabien
Address
Dammam, Eastern Province, Saudiarabien