Hamdan Bin Mohammed Smart University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Under ledning av Hans Höghet Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, kronprins i Dubai och rektor har universitetet åtagit publiceringen av kvalitet och kompetens och vetenskaplig forskning genom e-learning i hela den arabiska regionen kultur. Dykt upp så tydligt i disciplinerna akademiska krediter för företagsledning, kvalitet, utbildning, hälsovård och miljö. Under hela denna process, fick universitetet trovärdighet och erkännande av den internationella välförtjänt, särskilt i ljuset av utvecklingen av akademiska program och professionell distinkta inte uppfyller dagens behov på arbetsmarknaden, men är utformade som kommer att dyka upp i framtiden på behoven hos den blomstrande näringslivet i Förenade Arabemiraten och resten av världen Arab.

Detta innovativa projekt bildades inom högre utbildning år 2002, tack vare de idéer och ansträngningar Dr. Mansoor Al Awar, ordförande för universitetet, som deltog i arbetet med att förbereda och genomföra uppfyller förhoppningar och drömmar om en ny generation av arabisk ungdom har blivit ett behov av att lära samtida och modern, från övertygelsen om att e-learning är utbildning i framtiden och att den har en viktig roll för att möjliggöra dessa ungdomar. Eftersom detta projekt har bidragit till visionen om en föregångare i att bana väg för ministeriet för högre utbildning och forskning i Förenade Arabemiraten för att ställa tydliga kriterier för att införa e-learning institutioner.

Sedan starten har universitetet arbetat med att utveckla en kunskapsbaserad ekonomi genom att lansera pilotinitiativ i vetenskaplig forskning som syftar till att återuppliva den anda av vetenskaplig forskning i hela arabvärlden, och den mest framträdande av dessa initiativ, organisationen av den årliga vetenskapliga konferensen, vilket inkluderar under sitt paraply tre konferenser är kvalitetskonferensen och Excellence inom e-lärande årlig konferens om e-hälsa och miljö. Dessutom universitetet publicerade åtta vetenskapliga tidskrifter som bygger på redigerad av framstående akademiker från hela världen. Dessutom har det funnits tydliga initiativ ingår i Mellanöstern Centrum för forskning status och utveckling, och lanseringen av tilldelning av vetenskaplig forskning och andra andra utmärkelser på nivån i regionen, bidrog till den framstående vetenskapliga forskningsstöd och stöd för akademisk, vetenskap och ledarskap inom utbildning och relaterade områden trender.

Baserat på ett integrerat arbetsprogram som syftar till att spela en viktig roll på lokal nivå, deltog den i pilotprojekt ledde till inrättandet av Mellanöstern program för att säkerställa kvaliteten på e-learning, och föreningen i Mellanöstern E-Learning Association Middle East Quality Scientific Society for e-hälsa. Dessa initiativ kulminerade i projektet "Initiative e-learning gemenskap ", som lanserades av universitetet 2013.

Universitetet har erkänts av en aldrig tidigare skådad akademiskt på internationell nivå tack vare sina nära band till de mest framstående globala utbildningsinstitutioner och organ som deltar i utbildning, eftersom det var den första läroanstalt i regionen att vara värd för ständiga konferensen för International Council for Distansutbildning (SCOPE 2012). Universitetet lyckades också ingå allianser och internationella partnerskap med University of California, Berkeley, University of Bradford, University of St. Gallen, U-21 Global, University of South Africa, Australian Institute of Human Resources, International Hospital Federation, Högskolan i University of Maryland, den asiatiska e-universitetet, listan kan göras .

Utöver ovanstående har universitetet gått med en aktiv medlem av många internationella institutioner och organ som Internationella rådet för distansundervisning, den europeiska gruppen för industrin utbildning, British Quality Foundation, European Foundation for Quality Management, International Federation for Information Processing, tillsammans med många andra.

Sammanfattningsvis har universitetet medfört en kvalitativ förändring i högre utbildning genom beredning av underlaget som fokuserar på elever i sin strategi lösningar, vilket innebär att dess förmåga att tillhandahålla expertis mer innovativa och mångsidig än någon erfarenhet som erhållits av forskare i alla campus, tack vare den unika inlärningsmiljö som inkluderar inlärningsmiljön Virtual campus post. Eftersom dessa utbildningsmiljöer använder de senaste innovativa teknologier, såsom mobilt lärande telefonen och diskussions koder och elektroniska klassrum och tekniker för pedagogiska spel och sociala nätverk inom ett integrerat utbildningsområde syftar till att uppnå de behov som elever och studenter och proffs. Det bästa beviset på universitetets engagemang för att fokusera på studenter från ständiga önskan att ge fullt stöd till dem från de akademiska förfaranden acceptans genom virtuella gemenskaper och klubbar, studenter, samt ytterligare lärresurser som e-bibliotek och elektroniska tjänster för professionell vägledning, med den senaste utvecklingen inom informationstekniken och kommunikationstjänst för studenter tillsammans världen.

Platser

Dubai

Hamdan Bin Mohammed Smart University

Address
Dubai Academic City
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Telefon
+971 4 424 1111

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium