Heriot-Watt University Dubai

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Banbrytande brittisk utbildning i Dubai, med högklassiga examensprogram som uppfyller specifika krav från lokalt företag och industri.

Vårt arv går tillbaka till 1821 sedan när vårt samhälle av forskare har utvecklat transformationslösningar till specifika globala problem. Vi är specialister inom teknik, företag och vetenskap och ledare inom innovativ global utbildning för en framtida värld.

Vårt etablerade rykte

Med en historia från 1821 har vi en lång tradition av excellens och en beprövad historia i att utbilda, inspirera och utmana morgondagens professionella. Vi är ett av Storbritanniens högsta universitet för näringsliv och har ett etablerat rykte för undervisning i världsklass och praktisk, avancerad forskning.

Heriot-Watt i Dubai

Heriot-Watt University var det första utomeuropeiska universitetet som inrättades i Dubai International Academic City.

Efter 180 års tillhandahållande av världsberömd utbildning i Storbritannien, var Heriot-Watt inbjuden till Dubai för att tillhandahålla specialiserade program inom ledning, teknik, byggd miljö, matvetenskap och mode.

Våra program

Våra Dubai studieprogram sträcker sig från masterprogram i discipliner som utmanande och mångsidig som petroleumsteknik, byggprojektledning, management, energi, informationsteknik och den världsberömda Edinburgh Business School MBA, till grundutbildningen i Management, Construction, Kvantitetskontroll och Teknik.

På vår Dubai Campus kommer du att få en examen som lärs och granskas enligt samma krav som på våra brittiska campus och förbereder dig för framgång i din valda karriär.

Alla våra program lärs av vår egen fakultet, varav många finns permanent i Dubai, kompletterad med besökande experter på nyckelområden.

Högsta kvalitet brittisk utbildning

Med starka länkar till branschen och affärer, är vi stolta över att utveckla och utbilda framtida ledare, chefer och innovatörer. Med många av våra program som erkänts av relevanta yrkesorganisationer och institut är en högskoleexamen från Heriot-Watt professionellt värderad.

Våra grader är också ackrediterade och godkända av Royal Charter i Storbritannien.

Våra program inkluderar möjligheten att överföra och genomföra en del av din examen på vår hem campus i Skottland.

Heriot-Watt-kandidater är mycket eftertraktade av arbetsgivare över hela världen och våra 77 000 alumner som arbetar i nyckelpositioner runt om i världen är testamente för vår framgång.

Stödmiljö

Sedan 2005 har vi skapat en campusmiljö där du kan leda ditt studentliv fullt ut, göra varaktiga vänskap och njut av allt som en av världens största städer har att erbjuda.

På vår Dubai Campus kommer du att njuta av en stödjande och positiv inlärningsmiljö som gör att du kan göra det mesta av din tid som student.

Vi har en rad supporttjänster med vänlig och tillmötesgående personal som kan lyssna och ge dig råd, support och information du behöver.

Garanterade kursavgifter och möjligheter till stipendier är också tillgängliga för att du ska få ut det mesta av din tid med oss.

Platser

Akademisk stad

Heriot Watt Unviersity Dubai

Telefon
+971 4435 8700

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Program

MA
MSc