Khalifa University of Science and Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Det nyetablerade Khalifa University of Science and Technology kombinerar Masdar-institutet för vetenskap och teknik, Khalifa vetenskapsuniversitet, teknik och forskning och petroleuminstitutet i en världsklass, forskningsintensiv institution som integrerar forskning och utbildning på ett problemfritt sätt. ledare och kritiska tänkare inom tillämpad vetenskap och teknik. Khalifa University strävar efter att vara ledande bland forskningsintensiva universitet i det 21: a århundradet samtidigt som tillväxten av Abu Dhabi och UAE: s snabbt utvecklande kunskapsekonomi katalyseras.

KU Vision

KU har som målsättning att vara en katalysator för tillväxten i Abu Dhabi och UAE: s snabbt utvecklande kunskapsekonomi, ett val av utbildningsdestination och en global ledare bland forskningsintensiva universiteter i det 21: a århundradet.

Strategiska prioriteringar

Khalifa University of Science and Technology har identifierat följande viktiga strategiska prioriteringar:

  • Utbildning i världsklass: Förbered framtida ledare till en internationellt erkänd standard.
  • Influensiv forskning: producerar världsklass forskning med lokal relevans och internationell inverkan.
  • Katalysator för ekonomisk utveckling: berika den nationella ekonomin genom innovation och forskningskommunikation.

KU Mission

Som en världsklass, forskningsintensiv institution ska KU:

  • Ange nya standarder inom utbildning, forskning och stipendium som kommer att gynna UAE och världen.
  • Kör Abu Dhabi och UAE som kunskapsdestination och motor för socioekonomisk tillväxt genom aktiv översättning av forskning om nationens ekonomi.
  • Sömlöst integrera forskning och utbildning för att producera världsledare och kritiska tänkare inom tillämpad vetenskap, teknik, ledning och medicin.
  • Ständigt innovera och integrera den globala standarden i metoder för lärande och upptäckt.
  • Bygg ett mångsidigt samhälle av serviceorienterade, ambitiösa och begåvade individer genom en miljö som uppmuntrar och vårdar kreativ förfrågan, kritiskt tänkande och mänskliga värderingar.
  • Stärka samhället med praktiska och sociala färdigheter, affärsförmåga och en förmåga att uppnå livslångt lärande som kommer att berika arbetskraften i landet.

Platser

Abu Dhabi

Khalifa University of Science and Technology

Telefon
+971- 2 401 8000