WINC offers London Metropolitan University Programmes Online

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till London Metropolitan University & Western International College ONLINE

Partnerskapet mellan London Metropolitan University och WINC Online samlar en unik kombination av resurser och möjligheter.

London Metropolitan University är ansvarig för den akademiska kvaliteten på våra program och man tilldelar grader. De online-program som vi erbjuder har sitt ursprung i London Metropolitan University fakulteten of Business och Law.WINC Online gör universitetets program tillgängliga online, vilket ger e-lärande miljö och personligt stöd student. Båda parter är kända för kvalitet, innovation och kontinuerlig förbättring av nätbaserad undervisning och lärande.

Western International College Online (WINC) grundades 2008 och är licensierat av regeringen i Ras Al Khaimah genom IDO - Free Trade Zone och erbjuder Foundation, Grundutbildning och Post Graduate utbildningsprogram i samarbete med sina akademiska partners globalt.

London Metropolitan University (LMU) förbereder eleverna för deras framtida karriärer. I ett sådant konkurrensutsatt arbetsmarknad, de anställbarhet färdigheter som erhållits vid LMU säkerställa att eleverna sticker ut från mängden. Många av LMU kurser är ackrediterade av yrkesorganisationer, att säkerställa deras kvalifikationer har professionell valuta och kan leda till praktik, arbetslivserfarenhet och frivilliga möjligheter inom en rad olika organisationer.

Medan anställbarhet är kärnan i LMU läroplan, programmen hjälper också utveckla personliga färdigheter i studenter gör dem självsäkra och oberoende thinkers.LMU kurser har fått toppbetyg från Storbritanniens Quality Assurance Agency.

Western International College erbjuder utbildningsprogram i en mängd olika specialistområden som engineering, affärssystem och Computing. Studenter från olika akademisk bakgrund och nivåer kan gå Western International College som ett sätt att tjäna sina Foundation, Grundutbildning och Post Graduate grader. Western International College ligger i en helt ny toppmodern campus. Den specialbyggda anläggningen är en del av WINC åtagande att erbjuda bästa möjliga upplevelse för studenter. Alla Akademiska program är inrymt tillsammans i detta nya campus.

WINC är en del av KES grupp institutioner som äger och driver Högskolor och universitet i Förenade Arabemiraten, Indien och Sri Lanka.

WINC Online är online / distansutbildning flygel WINC uteslutande inrättas för att ge blivande studenter en möjlighet att fullfölja ackrediterade kvalifikationer utan att kompromissa med sitt arbete eller familjeplaner. Kurser som erbjuds genom WINC Online är i samarbete med ackrediterade institutioner eller universitet och undervisade och bedömas enligt samma normer som de som erbjuds i traditionella formen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Se BBAs » Se MBA »

Program