Masdar Institute of Science and Technology

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Masdar Institute of Science and Technology är världens första graduate-nivå universitet dedikerade till att erbjuda verkliga lösningar på frågor som rör hållbar utveckling. En världsledande forskning drivna universitet, Institutet fokuserar på vetenskap och teknik av avancerade alternativ energi, miljö- och hållbarhetsteknologier. Beläget i Abu Dhabi, huvudstad i Förenade Arabemiraten, syftar Masdar Institute att stödja Abu Dhabis ekonomisk diversifiering genom att vårda högkvalificerade mänskliga och intellektuella kapitalet samtidigt samarbetar med ledande branschföreträdare för att omvandla ekonomin till en kunskapsbaserad en och öka status Abu Dhabi som global ledare i ren energi. Institutet, som grundades i samarbete med Massachusetts Institute of Technology (MIT), integrerar teori och praktik att ruva en kultur av innovation och entreprenörskap, som arbetar för att utveckla kritiskt tänkande och morgondagens ledare. Bara de skarpaste UAE nationella och internationella studenter, som visar exceptionella intellektuella och entreprenörs styrkor och förblir fast beslutna att ta itu med världens energibehov, kan ansluta sig Masdar Institute. Med sina världsklass lärare och top-tier studenter är institutet åtagit sig att finna lösningar på de utmaningar som klimatförändringarna. Masdar Institute syftar också till att vara en ledande förnybar energi och ren teknik spelare, genom att fungera som en testbädd för världen att utveckla kommersiellt gångbara, hållbara energilösningar, samtidigt som tillämpad forskning för de fyra affärsenheter i Abu Dhabis mångfacetterade förnybar energiföretag Masdar , och FAE som helhet. Masdar Institute ligger i Masdar City, en framväxande global ren teknik kluster som syftar till att vara ett av världens mest hållbara stadsutvecklingen, som drivs med förnybar energi, och ger studenterna en unik möjlighet att leva och lära i en sann "levande laboratorium "miljö. Vision & Mission Vision:

Att vara en världsledande, graduate-nivå institution, sömlöst integrerar forskning och utbildning för att producera framtidens världens ledare och kritiska tänkare inom avancerad energi och hållbarhet. För att positionera Abu Dhabi som ett kunskapsnav och motor för socioekonomisk tillväxt.

Mission:

Upprätta och kontinuerligt utvecklas tvärvetenskaplig forskningssamarbete och utveckling kapacitet inom avancerad energi och hållbarhet. Utbilda studenter för att vara innovatörer med bredd och djup för att odla teknik och företagande i regionen och globalt

Platser

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium