Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Översikt

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) i Abu Dhabi, är en forskarbaserad akademisk institution som har specialiserade examensprogram för lokala och internationella studenter inom området för artificiell intelligens.

MBZUAI syftar till att stödja utvecklingen av vetenskaplig forskning, utveckling, överföring och användning av artificiell intelligens genom införandet av MSc och Ph.D. program som gör det möjligt för studenter att uppfylla deras intellektuella potential i en modern miljö.

Målet med MBZUAI är att uppnå akademisk och forskningskompetens på lokal, regional och internationell nivå, att hjälpa sina studenter att lyckas i sin karriär och utnyttja sin förvärvade kunskap för att ta itu med några av de största utmaningarna i vår tid.

Vår unikhet. Din kant.

1. Forskning fokuserad

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence är det första AI-fokuserade forskningsuniversitetet i världen. MBZUAI har samarbetat med det Abu Dhabi-baserade Inception Institute of Artificial Intelligence (IIAI), en global kraft inom spetskompetens och ledarskap för AI-forskning, för övervakning av Ph.D. studenter och läroplanutveckling.

2. Campus

MBZUAI är helt integrerat med staden Abu Dhabi, ett pulserande huvudstad som kombinerar arv med en modern livsstil. Campus, beläget i Masdar City - en av världens mest hållbara stadssamhällen - erbjuder avancerade anläggningar, labb och forskningscentra som ger en unik miljö där du kan bedriva din forskning.

3. Stipendium

MBZUAI erbjuder ett fullständigt stipendium som täcker 100% undervisningsavgifter och andra förmåner som månatlig ersättning, sjukförsäkring och boende,

4. Professionella möjligheter

MBZUAI: s starka förbindelser med den nationella regeringen, industrin och den akademiska världen ger en plattform för våra studenter att ansluta till ett nätverk av strategiska partners för att få enorma erfarenheter genom möjliga praktikplatser inom områden som hälso- och sjukvård, telekommunikation, teknik, regering, finans och mycket mera. Den perfekta porten för att framgångsrikt driva din professionella utveckling.

5. Internationell miljö

MBZUAI är det bästa universitetet för din forsknings vistelse. Sökande från alla länder och nationaliteter är välkomna eftersom antagningen och godkännandet till programmen kommer att baseras på hög akademisk status och meriter. Genom att skapa en internationell campusmiljö syftar MBZUAI till att främja en kultur för inkludering och utveckling.

121644_pexels-photo-1936299.jpeg

Platser

Abu Dhabi

Mohamed Bin Zayed University of Artificial Intelligence

Address
Masdar City
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium