National Design Academy

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

NDA är Storbritanniens ledande expert inom leverera nätet Inredning kvalifikationer.

National Design Academy har undervisat Inredning i över 26 år. Vi är experter på online-lärande. Specialiserad på deltid inredningskurser, levererar vi hög kvalitet, industri erkända, ackrediterade kurser från diplom till forskarnivå genom flexibel, på nätet, distansundervisning. Med alumn på över 30.000 studenter i 80 länder. NDA akademiker är mycket eftertraktade, och uppskattad för sina förtroende, kompetens och kommersiell medvetenhet.

På National Design Academy gör vi saker annorlunda. Våra kurser är utformade för att passa dina behov och studeras från var som helst i världen. Vi behandlar alla våra studenter som individer. Våra kurser är utformade för att vara flexibla så NDA har inga villkor eller terminer. Eleverna kan välja sin egen startdatum och studera i sin egen takt - inte takten i andra studenter.

Vi tror på att stödja våra studenter och erkänna varje elev har olika behov, ofta passar deras kurs runt arbete, personliga och familjeåtaganden. Det är därför varje elev har sin egen, individuella studieplanen och sin egen, mycket erfarna, personlig handledare. Våra handledare har en mängd kunskap och är experter på området för professionell inredning. De kommer att stödja dig under din resa, ge feedback och så mycket stöd som du behöver via telefon, e-post eller skype baserad på vårt huvudkontor och studior i Nottingham och kan kontaktas 5 dagar i veckan, så ofta du vill.

Lärande på nätet betyder inte att lära sig. Även studenter studerar individuellt vi tror på att ge en online community för studenter att engagera sig med varandra under studietiden. Studenter läser på nätet med hjälp av vår skräddarsydda Virtual Learning Studio (VLS) portal. Med vår mångåriga erfarenhet VLS har utformats av NDA att göra din upplevelse stimulerande och informativa. Du kan också göra vänner med andra online studenter i den livliga forum, njuta av online-seminarier och chatta med din handledare och våra alumner. Praktikplatser, karriärer och student fallstudier är alla en del av den livliga VLS som kan nås 24/7. Kolla in vårt sortiment av Interior Design kurser nu: NDA Nivå 3 Diploma kurser ackrediterade av AIM Awards.

Diplom kursavgifter subventioneras av finansiering.

Diploma accepteras för inträde på en examen

Diplom kurser

Professional Inredning Yrkes Garden Design Professional Curtain Making & mjuka möbler NDA grader valideras av vår partner, Staffordshire University.

Alla grundexamina är berättigade till studielån.

Grundexamina

FDA Inredning FDA Heritage Inredning FDA Retail Design BA (Hons) i Interior Design BA (Hons) i Heritage Interior Design BA (Hons) i Retail Design BA (Hons) i Design för uteliv

Post Graduate Grader

Pre-Masters - högskoleexamen i Utbildning - Inredning

Masterprogram

MA Inredning Livet blir inte alltid går att planera så på NDA studerar Stiftelsen Degree, för 2 år / nivåer, och fortsätt sedan till det sista året BA (Hons) fyll på. Om de inte kan fortsätta av någon anledning, de fortfarande med en examen (FDA) och kan återgå till studera BA (Hons) senare! Det är samma kursplan och kostnad, men så mycket mer flexibel.

Att ta reda på mer varför inte delta i en av våra öppna dagar på National Design Academy, eller besök vår hemsida

Ytterligare resurser kurs

NDA erbjuder också en rad interna och självstudier online som syftar till att förbättra de studerandes kunskaper i datorstödd konstruktion paket samt förbättra deras kurs färdigheter. Bland ämnena finns; AutoCAD, Photoshop, Teknisk ritning, SketchUp.

  • NDA Studenterna får gratis CAD-program (endast studerande) licenser och support, fri tillgång till brittiska universitetsbibliotek och gratis medlemskap till den brittiska Institute of Interior Design (BIID).

Platser

Dubai

Address
dubai
PO Box 333207 Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten