Läs den officiella beskrivningen

Den första amerikanska universitet som är etablerat i Förenade Arabemiraten 'huvudstad, NYIT-Abu Dhabi är en levande medlem av NYIT gemenskap av globala campus. Vi erbjuder framåtblickande, karriärinriktade utbildningsprogram grund- och forskarutbildning som bedrivs på engelska av internationella lärare som är experter inom sina områden.

Examina som erbjuds inkluderar:

Business Administration - management, BS
Information, nätverk och datasäkerhet, MS
Instructional Technology, lärare, MS
Inredning, BFA
Management, MBA
Maskinteknik, BS

Genom vår studie utomlands och Gateway to New York program, studenter i Abu Dhabi har möjlighet och flexibilitet att vidga sina vyer genom internationell studie utan avbrott i deras akademiska framsteg eller i den höga standarden på sin utbildning.

Campus ligger i centrum av Excellence för tillämpad forskning och utbildning (CERT) Technology Park, som gränsar till Higher Colleges of Technology i Abu Dhabi Män college.

Undervisning och avgifter

Ansökningsavgifter: AED 370

Kandidatexamen per kredit: AED 1950

Magisterexamen per kredit: AED 2680

Stipendier tillgängliga!

Accreditation

Alla utbildningar som erbjuds på NYIT-Abu Dhabi har fått initial ackreditering av kommissionen för Academic ackreditering (CAA), UAE ministeriet för högre utbildning och forskning (MOHESR).

Dessutom har NYIT program i Interior Design (BFA) och Business Administration (BS och MBA) därefter fått full CAA ackreditering. De Business Administration program är också ackrediterade av AACSB International, Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business.

I USA är NYIT godkänd av kommissionen om högre utbildning i mellersta staterna Association of Högskolor och skolor.

Karriärtjänster från dag ett

NYIT yrke färdiga utbildning kompletteras med många möjligheter som erbjuds av Office of Career Services-möjligheter som alltid kommer att vara tillgängliga för dig som en NYIT alumner.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

MSc

NYIT- Abu Dhabi

I Master of Science i Information, nätverk och datasäkerhet, kommer du kritiskt utvärdera olika tekniska / arkitektoniska lösningar för att begränsa risken, mildra effekt ... [+]

Information, Nätverk & datasäkerhet, MS

I Master of Science i Information, nätverk och datasäkerhet, kommer du att:

kritiskt utvärdera olika tekniska / arkitektoniska lösningar för att begränsa risken, mildra effekterna av fientliga åtgärder, och återhämta sig från attacker designa, implementera och underhålla programverktyg för att stödja nätverkssäkerhet över flera operativsystem övervaka information livscykel för en organisation, inklusive planering, förvärv, och införandet av säkra infrastrukturer studera algoritmen begrepp, dator kriminalteknik, riskhantering och juridiska frågor, och intrångsdetektering och hacker utnyttjar ... [-]
Förenade arabemiraten Abu Dhabi
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
NYIT- Abu Dhabi

Efter ett framgångsrikt slutförande av nationellt erkända och NYSED godkända NYIT program kommer du vara berättigade till statligt New York certifiering som Educational T ... [+]

Instructional Technology, lärare, MS

Eftersom tekniken utvecklingen går i halsbrytande hastigheter, måste du vara skicklig på att välja, använda och tillämpa teknologi i dina elementära och gymnasieläroplaner. Vårt program ger dig kunskap och praktisk erfarenhet för att bli en mästare lärare, skola eller distrikts instruktions teknik ledare, tränare, professionell utvecklare, eller instruktions designer.

Du får lära dig att anpassa och tillämpa teknik för att förbättra undervisningen i P-12 läroplan för olika elever. Du kommer också att få teoretiska kunskaper och ledarskapsperspektiv för att ge ledarskap för att vägleda långsiktiga strategier för teknik antagande utformning och genomförande.... [-]

Förenade arabemiraten Abu Dhabi
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska