Läs den officiella beskrivningen

RIT Dubai grundades 2008 och är en ideell globala campus för det uppskattade Rochester Institute of Technology i New York, ett av världens ledande teknologifokuserade universitet med en storleksanpassad 185-årig historia.

RIT Dubai erbjuder högt värderade kandidatexamen och magisterexamen inom affärsverksamhet och ledarskap, teknik och datorer. Läroplanen ger studenterna relevant arbetslivserfarenhet genom ett innovativt kooperativt utbildningsprogram som hjälper eleverna att sticka ut i dagens högt kompletta arbetsmarknad.

RIT Dubai erbjuder amerikanska grader, och alla RITs program är UAE-ackrediterade. Studenter i RIT Dubai har också den unika möjligheten att välja att studera utomlands på huvud campus i New York eller på en av sina andra globala campus

Excellence i utbildning är RIT Dubai högsta prioritet, med en konkurrenskraftig och selektiv antagningsprocess för att säkerställa en förlovad och mångsidig studentkår. Fakulteten består av enastående professorer från USA, Mellanöstern och runt om i världen.

RIT Dubai ligger i Dubai Silicon Oasis, en teknikpark med över 900 företag som SAP, Henkel, Schneider Electric, Fujitsu och Axiom.

Vår vision

RIT Dubai kommer att leda högre utbildning för att förbereda studenterna för framgångsrika karriärer i ett globalt samhälle.

Vårt uppdrag

RIT Dubai- samhället engagerar och motiverar studenter genom stimulerande och samarbetande erfarenheter. Vårt uppdrag är att tillhandahålla teknikbaserade utbildningsprogram för personlig och professionell utveckling. Vi strävar efter nya och nya karriärområden. Vi utvecklar och levererar läroplaner och forskarutbildning som är relevant för ny teknik och sociala förhållanden. Vårt samhälle är engagerat i mångfald och studentcentrum och kännetecknas av vår innovativa och samarbetsvilliga anda. Internt och externt partnerskap utökar våra elevernas erfarenhetslärande. RIT Dubai är engagerad i ömsesidigt berikande relationer med alumner, regering, företag och världsgemenskapen. Undervisning, lärande, stipendium, ledarskapsutveckling och studenters framgång är våra centrala företag.

värden

Studentcentrering: Uppvisar beteende, utför uppdragsuppdrag och / eller fattar beslut som visar och / eller stöder studenternas betydelse som universitetets primära valkrets och / eller bidrar direkt till studentens framgång.

Professionell utveckling och stipendium: Åtgärder för att kontinuerligt utveckla och / eller förbättra sig inom en akademisk eller professionell disciplin; som enskild bidragsgivare som en lagmedlem och / eller som organisationsledare.

Integritet och etik: Gör vad som krävs för att leverera åtaganden gjorda till avdelningen, högskolan eller divisionen och till valkretsgrupper. Byggar personliga förtroende och relationer inom och utanför universitetet genom att göra vad man säger att han eller hon kommer att göra när det är lovat.

Respekt, mångfald och pluralism: Ger hög servicenivå till medlemmar i RIT Dubai-gemenskapen. Behandlar varje person med värdighet. Demonstrer integration genom att inkorporera olika perspektiv för att planera, genomföra och / eller utvärdera arbetet i organisationen, avdelningen, högskolan eller divisionen.

Innovation och flexibilitet: Ger och / eller uppmuntrar till nya idéer som kan göra avdelningen, högskolan eller divisionen ännu bättre. Öppet till och anpassar sig bra för att förändras.

Lagarbete och samarbete: Bidrar till institutionens, divisionens eller kollegins ansträngningar som lagspelare. Fungerar bra med andra utanför avdelningen för att uppnå högskole- eller divisionsmål och mål.

ackrediteringar

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Master of Engineering Management är ett examensprogram som kombinerar den senaste tekniken för teknikprojekt med ledarskap för att ge arbetskamrater den konkurrensfördela ... [+]

Master of Engineering Management är ett examensprogram som kombinerar den senaste tekniken för teknikprojekt med ledarskap för att ge arbetskamrater den konkurrensfördelar i en snabbt föränderlig global miljö. Som ett internationellt knutpunkt i världsklasssteknikprojekt är Dubai den perfekta platsen att genomföra ett sådant program. Denna koncentration gör att du kan täcka de dubbla aspekterna av att vara teknisk ingenjör, både som tekniker och affärsekspert och ger dig en grundlig bakgrund inom områden som organisationsbeteende, ekonomi och redovisning samt kompetens inom industriteknik.

Du kommer att genomföra ett studieprogram från Saunders College of Business för att komplettera den tekniska kursen, vilket gör att du är väl positionerad för att ta ut utmaningar och leda inom sektorn.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Denna grad är särskilt lämplig för studenter som vill studera på deltid, för de som är intresserade av att uppdatera sina tekniska färdigheter, eller för de som inte är i ... [+]

Magisterexamen i maskinteknik är ett 30-timmarsexamen. Det är avsett att vara ett terminutbildningsprogram för de som vill bli ledande inom maskinteknik.

Denna grad är särskilt lämplig för studenter som vill studera på deltid, för de som är intresserade av att uppdatera sina tekniska färdigheter, eller för de som inte är inriktade på en forskningsinriktad magisterexamen. En konventionell avhandling krävs inte för programmet. I stället kompletterar eleverna en capstone-upplevelse, som kan vara en designprojektledarkurs, en välorganiserad och noga utvald industriell praktik eller ett projekt med ett pappersalternativ. En kurs för forskningsmetoder kan också uppfylla huvudstadsupplevelsen.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Detta ett-of-a-kind utbildningsprogram hjälper dig att förbereda dig för att omvandla din organisation genom att använda innovation för att driva mätbara resultat. Våra s ... [+]

Transformation genom ledarskap.

Framgång i dagens globala ekonomi kräver att organisationer har visionärt ledarskap, en 360-graders syn på kunderna och förmågan att formulera och genomföra strategiska initiativ. Detta ett-of-a-kind utbildningsprogram hjälper dig att förbereda dig för att omvandla din organisation genom att använda innovation för att driva mätbara resultat. Våra studenter förutse framtiden och ser möjligheter att positionera sina organisationer - och själva - för att nå nya framgångsnivåer i en ständigt föränderlig värld.

Mästarens i Service Ledarskap och Innovation ges ut efter framgångsrik färdigställande av 36 kredit timmar som kulminerar i en omfattande undersökning eller capstone projekt. Programmet är färdigt i en kombination av dag- och kvällskurser och online-lärande. Våra professorer i världsklass som levererar klasser är desamma som vid RIT NY och flyger in för att leverera programmet, vilket gör att du får den senaste läraupplevelsen som liknar klasskamrater i USA. Ytterligare klassrumsundervisning och uppföljningsstöd erbjuds genom virtuellt klassrum / videokonferens i Dubai och New York samtidigt med professorer.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Detta program förbereder deltagare för framgångsrika karriärer som hjälper organisationer att fatta bättre beslut genom analys. Det förbereder deltagarna att arbeta effek ... [+]

PROGRAMÖVERSIKT

Detta program förbereder deltagare för framgångsrika karriärer som hjälper organisationer att fatta bättre beslut genom analys. Det förbereder deltagarna att arbeta effektivt med komplexa, verkliga data och skapa värde för det. Programmet bygger på en helhetsutbildad erfarenhet, där teori och övning är helt interlaced genom kontinuerligt stöd från offentliga och privata partners. Detta program kommer att vara det enda programmet i UAE som säkerställer att studenterna är mycket eftertraktade datatranslationärer inom branschen. Data Analytics-programmet är utformat för att vara lämpligt för arbetande personer.

Programmet ger deltagarna möjlighet att hjälpa organisationer att öka effektiviteten i sin verksamhet och samla och tolka data mer effektivt. Samtidigt som de bedriver sin mästare, kommer de också att coachas för att genomföra det de lär sig på arbetsplatsen och ge dem fler framtida möjligheter. Programmet är noggrant utformat för att tillgodose alla nivåer av dataanalys: från att skapa en strategi och vision för organisationen mot stora data, hantera och säkra data, bygga lämplig infrastruktur för dataanalys, dataanalys och presentation för intelligent beslutsfattande. Hur ingår datainsamling och analys för ny teknik, inklusive artificiell intelligens, virtuella realiteter, robotik, maskininlärning och andra områden i programmet. Programmet är gemensamt utformat med offentliga enheter som Smart Dubai och Dubai Data samt internationella ledande organisationer inom området. Det kommer att vara första i sitt slag i UAE och kommer att tillgodose arbetande individer... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
September 2019
Engelska
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Master of Science i elektroteknik vid RIT Dubai kombinerar teoretiska grundämnen samt praktiska aspekter inom detta dynamiska område och utbildar eleverna i metoder, meto ... [+]

Att snabbt utveckla global teknik förändrar hur vi lever. Master of Science i elektroteknik vid RIT Dubai kombinerar teoretiska grundämnen samt praktiska aspekter inom detta dynamiska område och utbildar eleverna i metoder, metoder och avancerade tekniker. Du bygger på din erfarenhet av teknik och kan välja att fokusera på två områden: Kommunikation eller styrsystem.

MS-examen i elektroteknik utdelas efter avslutad godkänd studieprogram, inklusive kurser inom teknikområdet matematik, kommunikation och kontroll.

Studenter har möjlighet att göra examen på antingen avhandling, examensarbete eller omfattande tentamen. RIT Dubai erbjuder programmet i sin helhet i Dubai, men studenter kan studera utomlands eller överföra till huvudcampus i Rochester, New York, med förbehåll för att uppnå ytterligare respektive krav och godkännanden.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Detta program har skapats för tanke ledare som fascineras av det snabbt utvecklande och extremt spännande området stadsvetenskap och smarta städer. Det är särskilt lämpat ... [+]

Denna unika och innovativa mastergrad är den första i sitt slag i regionen och utforskar vilka städer som är och vad de kan vara. Det går utöver begreppet en smart stad för att också täcka viktiga tekniska, sociala och hållbarhetsfrågor för att säkerställa ett omfattande och holistiskt tillvägagångssätt för städerna idag och imorgon. Dubai är världsledande inom smarta städer och stadsutveckling, och den idealiska platsen att studera ett sådant program och se digitalisering i praktiken.

Examensgraden hjälper dig att bygga och utveckla effektiva, hållbara och samhällsbaserade städer och odla medvetenhet om de moderna städernas stadsdisciplinära historia, stadsekonomi, stadsutveckling och planeringsteori, stadsekologi, demografi och tillämpad problemlösning och forskning. metoder.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska