Rochester Institute of Technology (RIT) Dubai

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

RIT Dubai grundades 2008 och är en ideell globala campus för det uppskattade Rochester Institute of Technology i New York, ett av världens ledande teknologifokuserade universitet med en storleksanpassad 185-årig historia.

RIT Dubai erbjuder högt värderade kandidatexamen och magisterexamen inom affärsverksamhet och ledarskap, teknik och datorer. Läroplanen ger studenterna relevant arbetslivserfarenhet genom ett innovativt kooperativt utbildningsprogram som hjälper eleverna att sticka ut i dagens högt kompletta arbetsmarknad.

RIT Dubai erbjuder amerikanska grader, och alla RITs program är UAE-ackrediterade. Studenter i RIT Dubai har också den unika möjligheten att välja att studera utomlands på huvud campus i New York eller på en av sina andra globala campus

Excellence i utbildning är RIT Dubai högsta prioritet, med en konkurrenskraftig och selektiv antagningsprocess för att säkerställa en förlovad och mångsidig studentkår. Fakulteten består av enastående professorer från USA, Mellanöstern och runt om i världen.

RIT Dubai ligger i Dubai Silicon Oasis, en teknikpark med över 900 företag som SAP, Henkel, Schneider Electric, Fujitsu och Axiom.

Vår vision

RIT Dubai kommer att leda högre utbildning för att förbereda studenterna för framgångsrika karriärer i ett globalt samhälle.

Vårt uppdrag

RIT Dubai- samhället engagerar och motiverar studenter genom stimulerande och samarbetande erfarenheter. Vårt uppdrag är att tillhandahålla teknikbaserade utbildningsprogram för personlig och professionell utveckling. Vi strävar efter nya och nya karriärområden. Vi utvecklar och levererar läroplaner och forskarutbildning som är relevant för ny teknik och sociala förhållanden. Vårt samhälle är engagerat i mångfald och studentcentrum och kännetecknas av vår innovativa och samarbetsvilliga anda. Internt och externt partnerskap utökar våra elevernas erfarenhetslärande. RIT Dubai är engagerad i ömsesidigt berikande relationer med alumner, regering, företag och världsgemenskapen. Undervisning, lärande, stipendium, ledarskapsutveckling och studenters framgång är våra centrala företag.

värden

Studentcentrering: Uppvisar beteende, utför uppdragsuppdrag och / eller fattar beslut som visar och / eller stöder studenternas betydelse som universitetets primära valkrets och / eller bidrar direkt till studentens framgång.

Professionell utveckling och stipendium: Åtgärder för att kontinuerligt utveckla och / eller förbättra sig inom en akademisk eller professionell disciplin; som enskild bidragsgivare som en lagmedlem och / eller som organisationsledare.

Integritet och etik: Gör vad som krävs för att leverera åtaganden gjorda till avdelningen, högskolan eller divisionen och till valkretsgrupper. Byggar personliga förtroende och relationer inom och utanför universitetet genom att göra vad man säger att han eller hon kommer att göra när det är lovat.

Respekt, mångfald och pluralism: Ger hög servicenivå till medlemmar i RIT Dubai-gemenskapen. Behandlar varje person med värdighet. Demonstrer integration genom att inkorporera olika perspektiv för att planera, genomföra och / eller utvärdera arbetet i organisationen, avdelningen, högskolan eller divisionen.

Innovation och flexibilitet: Ger och / eller uppmuntrar till nya idéer som kan göra avdelningen, högskolan eller divisionen ännu bättre. Öppet till och anpassar sig bra för att förändras.

Lagarbete och samarbete: Bidrar till institutionens, divisionens eller kollegins ansträngningar som lagspelare. Fungerar bra med andra utanför avdelningen för att uppnå högskole- eller divisionsmål och mål.

ackrediteringar

Platser

Dubai

RIT Dubai

Address
RIT Dubai
PO Box 341055
Techno Point Building, 1st Floor
Dubai Silicon Oasis

Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten
Telefon
+971 4 371 2000

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium