Läs den officiella beskrivningen

DUBAI CAMPUS

Dubai campus sätter en atmosfär som motiverar en student att lära sig och utforska, och dra fördelar från interaktioner med den multinationella studentkåren i Dubai International Academic City (DIAC).

Den DIAC är en specialbyggd campus exklusivt för högskolor och universitet. Det ger en enda plats för eftergymnasial utbildning i emiratet samlar 30 institutioner från 13 olika länder, vilket gör att studenter och lärare från olika institutioner för att ansluta och lära av varandra.

SP Jain upptar en hel fristående byggnad omfattar cirka 60.000 kvadratfot, fördelade på tre våningar.

Campus är byggt i en modern stil, med högteknologiska lärcentra, håna handels rum, en upp-do-date bibliotek, videokonferenser anläggning, en Reuters terminal och mycket mer. In campus cafeteria tillsammans med food court av Academic City erbjuder multinationella köket till studenterna.

Studenterna deltar även i olika festivaler och tema evenemang i SP Jain och andra skolor i det akademiska City.

Hela miljön ger studenterna en omfattande inlärningsupplevelse samt en chans att förstå vad det innebär att vara en världsmedborgare.

Ranking och erkännande

The Economist rankar SP Jain i Top 100 Fulltime MBA världen (2015) Forbes (USA) Rankat SP Jain # 10 i världen, Bästa internationella ettåriga MBA 2015-2016.

Forbes (USA) Rankat SP Jain # 1 i Dubai, # 19 i världen, Forbes Bästa Internationella Handelshögskolan Ranking 2013-2014 Financial times (UK) Rankat SP Jain i topp 1% Business Schools i världen under 2011 och 2012

Accreditation

Högskolenivå Kvalitet och Standards Agency, Australien

SP Jain är ackrediterat av högre utbildning av god kvalitet och Standards Agency (TEQSA), Australien. I slutet av programmet får studenterna tilldelas med en australisk grad. Detta ökar i hög grad internationell acceptans av graden, och därmed ge impulser till högre utbildning och karriär, globalt.

Kunskap och Human Development Authority (KHDA), regeringen i Dubai, Förenade Arabemiraten

SP Jain är licensierat av kunskaps- och Human Development Authority (KHDA), regeringen i Dubai, Förenade Arabemiraten Den akademiska kvalifikationer som beviljats ​​av SP Jain och certifierats av KHDA redovisas i emiratet Dubai från alla offentliga och privata aktörer för alla ändamål.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

Magisterexamen

SP Jain School of Global Management Dubai

Master of Global Business (MGB) är en 16-månaders *, heltid utformad för att ge akademiker fördjupade tvärfunktionell kunskap om verksamheten och en god förståelse för hu ... [+]

Master of Global Business (MGB) är en 16-månaders *, heltid utformad för att ge akademiker fördjupade tvärfunktionell kunskap om verksamheten och en god förståelse för hur verksamheten fungerar i en global miljö. Kursen använder sig av ett blandat lärande modell som innehåller simuleringar, grupparbeten, verkliga fallstudier, ge alla elever till relaterade teoretiska aspekter av verksamheten till de praktiska utmaningar som dagens globala företagsledare.

Den 16-månaders kurs omfattar 12 månader för akademiska studier följt av en obligatorisk 4 månaders praktik.

Valbara moduler: Logistik, Investment Banking, marknadsföring, International Business

Målgrupper

Studenter i åldersgruppen 21-25, som har mindre än 3 års arbetslivserfarenhet. Graden kan senare uppgraderas till en Global MBA.... [-]

Förenade arabemiraten Dubai
Januari 2020
Heltid
16 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska

Arun Jaitley speech on