Läs den officiella beskrivningen

Förenade Arabemiraten University (UAEU) är ett omfattande, forskningsintensivt universitet som omfattar cirka 13 900 studenter, med mer än 900 fakulteter och 65 000 studenter som har nyckelpositioner inom regering, industri, handel och alla affärsområden i hela regionen. Internationella studenter och fakulteter som representerar mer än 65 länder berikar och berikar campus och klassrum samtidigt som de ger stimulerande kulturell mångfald.

Som landets flaggskeppsuniversitet erbjuder UAEU ett komplett utbud av internationellt ackrediterade högkvalitets- och grundutbildningar genom sina nio högskolor i nästan alla större discipliner.

Sedan starten 1976 har UAEU utvecklats från en grundutbildningsinstitution till ett omfattande universitet med större betoning på ett forskningsuppdrag.

Som en forskningsintensiv universitet arbetar UAEU med sina partners i branschen för att tillhandahålla forskningslösningar för utmaningar som nationen och regionen står inför. Nio forskningscentra av strategisk betydelse för landet och regionen främjar kunskap inom kritiska områden.

Dessutom vetenskapen

Med sin utmärkta fakultet, state-of-the-art campus och ett komplett utbud av studentstödstjänster, erbjuder UAEU en livsmiljö som är oöverträffad i regionen. UAEU är ett moget universitet med betydande prestationer och en tydlig bana för kontinuerlig förbättring med ett mål att erkännas internationellt som ett av världens bästa universitet.

högskolor

Förenade Arabemiraten har 9 separata högskolor, förutom College of Graduate Studies och University College, som är värd för ett omfattande utbud av akademiska discipliner och institutioner.

Besök kollegiets sidor för att lära dig mer.

universitet

Vi är engagerade i spetskompetens genom att skapa en livlig inlärningsmiljö och tillhandahålla avancerade inlärningsmöjligheter.

College of Business and Economics

CBE har sin effektiva inlärningsmiljö, utmärkta studieplaner för att hjälpa studenter att bygga sin framtid.

Högskolan för humaniora och samhällsvetenskap

På CHSS främjar vi avancerad vetenskaplig forskning, skapar starka band med samhället och befäster arv och samhällstjänst.

Högskolan för informationsteknologi

Vår högskola är en idealisk plats som sköter personlig, intellektuell och teknisk tillväxt och vi är stolta över våra framgångsrika kandidater.

Ingenjörshögskola

College of Engineering erbjuder utmärkta, internationellt repeterbara program och strävar efter att uppnå hållbarhet inom olika områden.

Högskolan för utbildning

Med moderna undervisningsmetoder erbjuder College of Education program som uppfyller UAE: s utbildningskrav för att bygga ett distinkt kunnigt samhälle.

College of Law

College of Law har en prestigefylld status regionalt och tillhandahåller forskningsbaserade program för att tillgodose UAE-samhällets behov.

College of Food and Agriculture

CFA är engagerad i studenternas framgång och erbjuder akademiska program som använder kritiskt tänkande för att förvärva studenter med de färdigheter som krävs på den konkurrenskraftiga arbetsmarknaden.

College of Science

Vi tillhandahåller en utmärkt experimentbaserad inlärningsmiljö för att förbereda kandidater utrustade med tekniska kvalifikationer och kompetens i enlighet med internationella standarder.

College of Medicine and Health Sciences

Vi tillhandahåller en utmärkt experimentbaserad inlärningsmiljö för att förbereda kandidater utrustade med tekniska kvalifikationer och kompetens i enlighet med internationella standarder.

College of Graduate Studies

Vi erbjuder de bästa programmen och faciliteterna för att hjälpa studenter att uppfylla deras ambitioner om att studera forskarutbildningar. Vi erbjuder också olika fullständiga och delvis stipendier för olika program.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Skolan erbjuder också:

Exekutiva kurser

UAEU United Arab Emirates University

Engineering Management är processen att planera, organisera, bemanna, leda och påverka människor och kontrollera aktiviteter som har en teknologisk komponent. Dessa funkt ... [+]

Översikt

Engineering Management är processen att planera, organisera, bemanna, leda och påverka människor och kontrollera aktiviteter som har en teknologisk komponent. Dessa funktioner kräver grundläggande färdigheter från ingenjörschefer för att hantera sig själva, personal, team, projekt, teknik och globala frågor av betydelse. Dessa krav är delvis tekniska och delvis affärsrelaterade, Colleges of Engineering and Business and Economics samlades och lanserade programmet 2006. Programmet fokuserar på produktutveckling, processledning, kvalitetsteknik och projektledning från teknisk sida och ledarskap, hantering av tekniska innovationer, leveranskedja, finansiering och beslutsfattande från affärssidan. De kunskaper och färdigheter som därmed erhålls integreras genom ett åtgärdsprojekt.... [-]

Förenade arabemiraten Abu Dhabi Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Master of Education-programmet vid Förenade Arabemiraten är praktiskt inriktat med det primära fokuset på att förbättra kunskaper, färdigheter och dispositioner för dokto ... [+]

Översikt

Master of Education-programmet vid Förenade Arabemiraten är praktiskt inriktat med det primära fokuset på att förbättra kunskaper, färdigheter och dispositioner för doktorander. Programmet är utformat för att tillgodose behoven hos skollärare, rektorer och andra yrkesverksamma i skolan som är angelägna om att fortsätta forskarutbildningar för att förbättra sina prestationer. Det fokuserar på att förbereda ledare som kommer att engagera sig i skolreform genom läroplanutveckling, beslutsfattande i skolan och samhällsövergripande. Programmet är baserat på bästa internationella standarder som hjälper till att underlätta en kontinuerlig förbättring av utbildning i Förenade Arabemiraten. Masterprogrammet erbjuder tre spår: pedagogiskt ledarskap, specialpedagogik och läroplan och undervisning (engelska, arabiska, islamiska studier, matematik, naturvetenskap och sociala studier). UAEU College of Education anses vara en pionjär i Mellanöstern i förberedelser för lärarutbildning, visat genom att det uppnått internationellt erkännande från Center for Quality Assurance in International Education (CQAIE) i samarbete med National Council for Accreditation of Teacher Education (NCATE) , 2005 respektive 2010.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

MPA är det första AACSB-ackrediterade redovisningsprogrammet i GCC och MENA-regionen. Det vänder sig till praktiserande revisorer och chefer som har valt den professionel ... [+]

Översikt

MPA är det första AACSB-ackrediterade redovisningsprogrammet i GCC och MENA-regionen. Det vänder sig till praktiserande revisorer och chefer som har valt den professionella vägen och som vill fortsätta sin utbildning med en forskarutbildning i redovisning. Programmet täcker mycket större redovisningsområden än någon av de andra professionella redovisningscertifieringarna som tenderar att vara snävt specialiserade. Dessutom utvecklar den personliga och affärsmässiga kompetenser (tekniska och icke-tekniska) för kandidater och ger dem en utmärkt grund för framgångsrika yrkeskarriärer. Examen kommer också att vara en naturlig väg till en doktorsexamen för företagsekonomi (DBA).... [-]

Förenade arabemiraten Abu Dhabi
Augusti 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska

MSc

UAEU United Arab Emirates University

Detta forskarutbildning omfattar olika civilingenjörsdiscipliner inklusive konstruktionsteknik, geoteknik, konstruktionshantering, motorväg och transport, vattenresurser, ... [+]

Översikt

Detta forskarutbildning omfattar olika civilingenjörsdiscipliner inklusive konstruktionsteknik, geoteknik, konstruktionshantering, motorväg och transport, vattenresurser, miljöteknik och kartläggning. Behovet av att upprätthålla den nationella utvecklingen ställer ökande krav på myndigheterna och den privata sektorn för att säkerställa lämplig infrastruktur, transportnät, bostads- och industrikomplex. För att möta dessa krav är programmet utformat för att förse samhället och industrin med utmärkt nationell arbetskraft och högt kvalificerade civilingenjörer för en hållbar utveckling i landet. Programmet kommer att utbilda studenter som avser att bedriva sin doktorsexamen. inom civilingenjör. Kandidater i programmet skulle ge kopplingen mellan framstegen inom civilingenjörsvetenskap och motsvarande tillämpningar.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Master of Science-programmet i elektroteknik ger avancerade studiemöjligheter för elektrotekniker. Programmet inkluderar valbara kurser, som gör det möjligt för studenter ... [+]

Översikt

Master of Science-programmet i elektroteknik ger avancerade studiemöjligheter för elektrotekniker. Programmet inkluderar valbara kurser, som gör det möjligt för studenter att individuellt anpassa sina program för att ge tonvikt i en viss specialisering (t.ex. makt, kontroll, kommunikation, etc.). Studieområden inkluderar kraftsystem, kraftelektronik, elektronik, styrsystem, datorteknik och kommunikationssystem. Programmet har en avhandling och icke-avhandlingsalternativ. Programmet ger kandidaterna alla nödvändiga förmågor att bedriva i en doktorsexamen. programmera och / eller aktivt delta i hantering och underhåll av nya tekniska innovationer samt engagemang i utveckling och design av nya produkter. Andra mål inkluderar etablering av starka tvåvägsrelationer med den lokala industrin och statliga anläggningar, förutom att främja vetenskaplig forskning och utveckling (R... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Master of Science in Physics-programmet är utformat för att tjäna och stödja UAE: s strategiska behov inom olika områden som inkluderar, men är inte begränsade till kärne ... [+]

Översikt

Master of Science in Physics-programmet är utformat för att tjäna och stödja UAE: s strategiska behov inom olika områden som inkluderar, men är inte begränsade till kärnenergi, halvledarindustri, medicinsk fysik, flygindustri, nanofysik och nanoteknologi. Programmet syftar till att förbereda sina kandidater för professionella och ledande befattningar i industriella, utbildnings- och statliga institutioner.

Förenade Arabemiraten rankas nu # 1 i UAE baserat på Times Higher Education Ranking! Vi är också # 5 i Mellanöstern, # 49 i Asien och # 70 i Young University-rankingen 2019.

ProgrammålEn robust bakgrund i begrepp och lösningsförmåga inom grundläggande fysik.Förmågan att undersöka ett ämne i samtida fysik.Möjligheten att kommunicera finner.Program Learning Learning... [-]
Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Målet med detta program är att ta examen på kemnivå på masternivå som är mycket kvalificerad för en givande yrkeserfarenhet. Kandidater kan välja att arbeta inom den kemi ... [+]

Översikt

Målet med detta program är att ta examen på kemnivå på masternivå som är mycket kvalificerad för en givande yrkeserfarenhet. Kandidater kan välja att arbeta inom den kemiska, petrokemiska eller biokemiska industrin, fortsätta till andra examensnivåer eller gå med i konsult / entreprenadföretag. Blivande studenter måste vara motiverade att söka livslångt lärande och professionell utveckling och kunna bli professionella och ledande inom den globala kemiska, petrokemiska och biokemiska industrin. (Den totala kredittiden är 30 för dessa och 33 för inga uppsatser).

Förenade Arabemiraten rankas nu # 1 i UAE baserat på Times Higher Education Ranking! Vi är också # 5 i Mellanöstern, # 49 i Asien och # 70 i Young University-rankingen 2019.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Maskinteknik är en av de bredaste och äldsta teknikgrenarna och kan kräva arbete som sträcker sig från konstruktion och tillverkning av mycket fina och känsliga instrumen ... [+]

Översikt

Maskinteknik är en av de bredaste och äldsta teknikgrenarna och kan kräva arbete som sträcker sig från konstruktion och tillverkning av mycket fina och känsliga instrument med mikro- och nanovägg till design och tillverkning av enorma kraftverk. ME-programmet betonar en grundläggande strategi för teknik där studenten lär sig att identifiera behov, definiera problem och tillämpa grundläggande principer och tekniker för att få en lösning. Denna filosofi ingår i klassrumsföreläsningar, laborationer, designprojekt och forskning. ME-kandidater förväntas ta itu med rörliga enheter och komplexa system. Studenter lär sig material, design, tillverkning, fast och fluidmekanik, termodynamik, värmeöverföring, styrning och instrumentering för att förstå mekaniska system. Specialiserade ME-ämnen inkluderar energiomvandling, energihantering, luftkonditionering, turbomaskiner, kompositmaterial och materialbearbetning, förbränning, sprickmekanik, utvalda ämnen inom mekatronik och vibration, styrteknik, introduktion till robotik, utvalda ämnen inom tillverkning och design, underhållsteknik, biomekanik och utvalda ämnen inom bioingenjör. (Den totala kredittiden är 30 för avhandlingen och 33 för ingen avhandling).... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. i miljövetenskap är ett 30-timmarsprogram som erbjuds både heltid och deltid inom biologiska avdelningen. Studenter är skyldiga att genomföra 24 poäng timmar i kurs ... [+]

Översikt

M.Sc. i miljövetenskap är ett 30-timmarsprogram som erbjuds både heltid och deltid inom biologiska avdelningen. Studenter är skyldiga att genomföra 24 poäng timmar i kurser utöver 6 kredit timmar tilldelade forskning och avslutande av en M.Sc. avhandling. Kursen omfattar 4 högskolatimmar med College of Science-krav (etik, forskningsmetoder och statistik), 10 högskolatimmar med grundläggande miljövetenskapskurser och valfria kurser (10 poängtimmar) som gör det möjligt för studenten att specialisera sig i något specifikt ämne som rör miljö vetenskaper. Studentens framsteg övervakas av en forskarhandledare (och medhandledare) och en avhandlingskommitté. Programmet är ett avgiftsbaserat program som är öppet för alla studenter som uppfyller inträdeskraven.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Målet med detta program är att ta examen på petroleumsingenjörer på masternivå som är mycket kvalificerade för en givande yrkeserfarenhet. Kandidater kan välja att arbeta ... [+]

Översikt

Målet med detta program är att ta examen på petroleumsingenjörer på masternivå som är mycket kvalificerade för en givande yrkeserfarenhet. Kandidater kan välja att arbeta i petroleumsindustrin, fortsätta till andra examensnivåer eller gå med i konsult / entreprenadföretag. Blivande studenter måste vara motiverade att söka livslångt lärande och professionell utveckling och kunna bli professionella och ledande inom den globala petroleumsindustrin. (Den totala kredittiden är 30 för dessa och 33 för inga uppsatser).

Förenade Arabemiraten rankas nu # 1 i UAE baserat på Times Higher Education Ranking! Vi är också # 5 i Mellanöstern, # 49 i Asien och # 70 i Young University-rankingen 2019.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Master of Science in Software Engineering som erbjuds av College of Information Technology är utformad för att utveckla teknisk och ledande expertis inom programvarutekni ... [+]

Översikt

Master of Science in Software Engineering som erbjuds av College of Information Technology är utformad för att utveckla teknisk och ledande expertis inom programvaruteknik. Programmet fokuserar på att möta de växande behoven hos programvaruingenjörer. Studenter förvärvar solida grunder i teori och praktik inom programvaruteknik, med djup exponering för det senaste inom mjukvaruutvecklingsprocesser, metoder och verktyg. Programmet är utformat för att förmedla kunskap och utveckla de färdigheter som krävs för att möta nuvarande och framtida behov av informationsteknologi hos myndigheter och företagsorganisationer, samt för att förbereda studenter för Ph.D. examensprogram inom IT och relaterade områden. Lagarbete betonas under hela läroplanen för att ge studenterna grundläggande färdigheter för att bli framgångsrika proffs inom programvaruteknik. Programmet är avsett för mycket motiverade grupper av yrkesverksamma yrkesmän och nyutbildade kandidatexamen.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Kandidater från magisterexamen i trädgårdsodling är efterfrågade på den nuvarande arbetsmarknaden. De yrkesmässiga tjänster som kan fyllas av kandidater i detta föreslagn ... [+]

Översikt

Kandidater från magisterexamen i trädgårdsodling är efterfrågade på den nuvarande arbetsmarknaden. De yrkesmässiga tjänster som kan fyllas av kandidater i detta föreslagna program inkluderar, men är inte begränsade till, trädgårdsarkitekter och formgivare, stadsgartikare, forskningsassistenter och universitetsinstruktörer, bland många andra. Studenter kan fokusera sin studie inom områdena trädgårdsodling, agroekologi, bioteknik, avel, grödfysiologi, grödproduktion, mineralnäring, modellering och kvantitativ trädgårdsodling, växttillväxt och utveckling, fysiologi efter skörd, omförhandling / restaurering, samt hållbar vattenförvaltning.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

The Water Resources Master Program (WRMP) är ett tvärvetenskapligt forskarprogram som erbjuder en magisterexamen som tar upp alla områden i vatten. Programmet accepterar ... [+]

Översikt

The Water Resources Master Program (WRMP) är ett tvärvetenskapligt forskarprogram som erbjuder en magisterexamen som tar upp alla områden i vatten. Programmet accepterar både heltids- och deltidsstuderande sedan det började i september 1999. WRMP erbjuder alternativ för avhandlingar och icke-avhandlingar. Studenter med avhandlingsalternativ måste slutföra 30 CH för examen; medan icke-avhandling alternativ studenter måste genomföra 33 CH för att examen. WRMP täcker olika aspekter relaterade till vattenresurser, inklusive (men inte begränsat till) Integrerad vattenresurshantering och hållbarhet, grundvattenhydrologi, ytvattenhydrologi, förorenande hydrologi under vatten, vattenkvalitet, riskbedömning, miljöteknik och skydd, miljökonsekvensbedömning, vatten Vetenskap och teknik, hydrologisk och hydrogeologisk modellering, vatten- och avloppsvattenrening, avsaltning av vatten, hydrauliska och kustnära system, vattenåtervinning, vatteninfrastruktur, planering och utvärdering av vattenresurser med GIS och fjärravkänning samt vattenekonomi och politik. Deltagandet av flera experter från olika högskolor överensstämmer med programmets tvärvetenskapliga karaktär och ger djup kunskap om enorma praktiska tillämpningar relaterade till vattenresurser.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. i kemi programmet syftar till att ge möjligheter för topp UAE och internationella studenter att bedriva högkvalitativ forskarutbildning inom området kemi. ... [+]

Översikt

M.Sc. i kemi programmet syftar till att ge möjligheter för topp UAE och internationella studenter att bedriva högkvalitativ forskarutbildning inom området kemi. Programmet bygger på kunskapsdjup och avancerad forskning för att förbereda kandidater för utmanande jobb inom flera sektorer. Detta uppnås genom att erbjuda en välbalanserad läroplan baserad på väl utformade teoretiska kurser och ge möjligheter och medel för avancerad forskning inom mycket viktiga områden där stora vetenskapliga och tekniska utmaningar tas upp. Institutionen för kemi är väletablerad när det gäller forskningsanläggningar som möjliggör avancerad kvalitetsforskning under överinseende av fakultetsmedlemmar med ett brett spektrum av forskningsintressen. Forskningsintressen täcker alla de traditionella områdena kemi, analytisk, organisk, oorganisk, fysisk och biokemi förutom tvärvetenskapliga forskningsområden som bioanalys, petroleum, material, miljö, läkemedel och beräkningskemi. Programmet är utformat med stor flexibilitet genom att acceptera heltids- och deltidsstuderande och erbjuda kvälls- och veckoslutskurser. Modellstudieplanen är att slutföra erforderligt teoretiskt kursarbete (24 hp) och forskningsarbete (6 hp) inom två år för en heltidskandidat och tre år för en kandidat på deltid.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. i matematiska vetenskaper är ett 30-timmarsprogram som erbjuds både heltid och deltid inom institutionen för matematiska vetenskaper. Studenter är skyldiga att geno ... [+]

Översikt

M.Sc. i matematiska vetenskaper är ett 30-timmarsprogram som erbjuds både heltid och deltid inom institutionen för matematiska vetenskaper. Studenter är skyldiga att genomföra 24 poäng timmar i kurser utöver 6 kredit timmar tilldelade forskning och avslutande av en M.Sc. avhandling. Kursen omfattar 4 högskolatimmar med College of Science-krav (etik, forskningsmetoder och statistik), 3 grundläggande matematikkurser och 2 avdelningsseminarier (totalt 11 poängtimmar) förutom 3 valbara kurser (9 poängtimmar) som tillåter studenten att specialisera sig i något specifikt ämne relaterat till ren eller tillämpad matematik. Studentens framsteg övervakas av en forskarhandledare (och medhandledare) och en avhandlingskommitté. Programmet är ett avgiftsbaserat program som är öppet för alla studenter som uppfyller inträdeskraven.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Avdelningen för arkitekturteknik erbjuder en civilingenjörsexamen i arkitektonik för studenter med intressen i design, konstruktion och drift av högpresterande byggd milj ... [+]

Översikt

Avdelningen för arkitekturteknik erbjuder en civilingenjörsexamen i arkitektonik för studenter med intressen i design, konstruktion och drift av högpresterande byggd miljö. MSc-graden förbereder studenter för specialiserade roller i professionell praxis samt för avancerad studie på doktorandnivå. Programmet inkluderar ett starkt arkitektursteknikarbete om ämnen relaterade till byggnadsvetenskap, ingenjörssystem, hållbar utveckling och högpresterande design på olika skalor i den byggda miljön. Programmet kulminerar i antingen ett forskningsbaserat projekt eller en avhandling. Sökande förväntas ha bakgrundsarkitektur- eller arkitekturteknisk bakgrund, antingen med en BSc-examen i arkitekturteknik från UAE University eller motsvarande inom ett nära besläktat område.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Institutionen för livsmedelsvetenskap föreslår masterprogram i matvetenskap som ger studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och s ... [+]

Översikt

Institutionen för livsmedelsvetenskap föreslår masterprogram i matvetenskap som ger studenterna möjlighet att få avancerad kunskap relaterad till livsmedelskvalitet och säkerhet, livsmedelskemi och -analys, livsmedelsbearbetning och teknik samt innovativa och funktionella livsmedel. Masterprogrammet i matvetenskap är utformat för att förstärka och förbättra studentens kunskap om vetenskapliga principer och processer som används för att producera säkra och högkvalitativa livsmedel. Programmet kommer att tillhandahålla en vetenskaplig baserad professionell utbildning som omfattar klassrumsteori, praktisk forskning och dess tillämpning. Studenterna kommer att ha möjlighet att studera teoretiska och tillämpade aspekter av matens vetenskap, teknik och teknik. En djup förståelse av vetenskap, som det gäller livsmedel, kommer att hjälpa studenter med intresse för karriär och teknisk utbildning, att förstå livsmedelsindustrin såväl som matlagning i deras dagliga liv. Detta program är utformat för att producera expert matvetenskap postgraduate med kunskap och färdigheter för att utveckla och ytterligare utmärka sig i den professionella världen.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

Master of Science in Information Security-programmet, som erbjuds av College of Information Technology, är utformat för att utveckla expertis inom ledarskap och verksamhe ... [+]

Översikt

Master of Science in Information Security-programmet, som erbjuds av College of Information Technology, är utformat för att utveckla expertis inom ledarskap och verksamhet inom området informationssäkerhet. Programmet är inriktat på att möta det växande behovet av specialister inom informationsteknologi inom informationssäkerhet. Programmet ger kandidater djupkurser utformade för att förbättra deras färdigheter och kunskaper i informationssäkerhet samt bredd informationsteknik kurser.

Programmet tillhandahåller den tekniska och ledande kompetensen som krävs för att planera, förvärva, driva, hantera och utvärdera en organisations verksamhetssystem för informationssäkerhet. Studenter som är inskrivna i detta program förväntas följa en studieplan för att säkerställa professionell kompetens och bredd av kunskap inom informationssäkerhet. Tyngdpunkten i denna specialisering är att tillämpa beprövade och innovativa metoder för att bygga industristandard säkra system, applikationer och nätverk. Detta program är för mycket motiverade grupper av yrkesverksamma och nyutbildade kandidatexamen. Programmet är utformat för att förmedla kunskap och utveckla de färdigheter som krävs för att möta aktuella och framtida informationssäkerhetsbehov hos regeringen och företagsorganisationer, samt förbereda studenter för att bedriva en doktorsexamen. inom informationssäkerhet eller relaterade områden.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

College of Information Technology erbjuder programmet Master of Science in Information Technology Management som producerar kandidater som har en grundlig förståelse av i ... [+]

Översikt

College of Information Technology erbjuder programmet Master of Science in Information Technology Management som producerar kandidater som har en grundlig förståelse av informationssystem och teknik tillsammans med relevant kompetens inom hantering, kommunikation och beslutsfattande. Eleverna lär sig att integrera informationssystemteknisk expertis och ledningsförmågor för att effektivt implementera organisatoriska lösningar. Denna kombination av avancerad teknisk kunskap och ledaregenskaper med organisationsstrategin sätter kandidater i detta program i en position att lyckas som IT-ledare och tekniska experter.

Förenade Arabemiraten rankas nu # 1 i UAE baserat på Times Higher Education Ranking! Vi är också # 5 i Mellanöstern, # 49 i Asien och # 70 i Young University-rankingen 2019.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
UAEU United Arab Emirates University

M.Sc. inom molekylärbiologi och bioteknik är en 30 poängs timme som erbjuds både heltid och deltid inom institutionen för biologi. Studenter är skyldiga att genomföra 24 ... [+]

Översikt

M.Sc. inom molekylärbiologi och bioteknik är en 30 poängs timme som erbjuds både heltid och deltid inom institutionen för biologi. Studenter är skyldiga att genomföra 24 poäng timmar i kurser utöver 6 kredit timmar tilldelade forskning och avslutande av en M.Sc. avhandling. Kursen omfattar 5 högskolatimmar av College of Science-krav (Graduate Seminar, Etik, Forskningsmetoder och statistik), 10 poängtimmar på 4 kärnkurs i molekylärbiologi och bioteknik utöver 9 studiepoäng intercollege (College of Science och College of Medicine) valfria kurser som gör det möjligt för eleven att specialisera sig i något specifikt ämne relaterat till molekylärbiologi och / eller bioteknik. Studenter kan ta upp till 6 kredit timmar valbara kurser som erbjuds av CMHS. Studentens framsteg övervakas av en forskarhandledare (och medhandledare) och en avhandlingskommitté. Programmet är ett avgiftsbaserat program som är öppet för alla studenter som uppfyller inträdeskraven.... [-]

Förenade arabemiraten Al Ain
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Address
Reem Island, 8th floor of Sky Tower
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten
Address
Sheik Khalifa Bin Zayed Street
Al Ain, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten