United Arab Emirates University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Förenade arabemiratens universitet (UAEU) - Det först och främst omfattande nationella universitet i Förenade Arabemiraten. Grundades 1976 av den sena Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, är UAEU en omfattande, forskningsintensivt universitet inskrivning cirka 14.000 emiratiska och internationella studenter. Som UAE: s flaggskepp universitet erbjuder UAEU ett komplett utbud av ackrediterade, högkvalitativ forskarutbildning och grundutbildning genom nio Högskolor: Business and Economics; Utbildning; Teknik; Livsmedel och jordbruk; Humaniora och samhällsvetenskap; DET; Lag; Medicine and Health Sciences; och vetenskap. Med en framstående internationell fakultet, state-of-the art nya campus, och komplett utbud av student stödtjänster, erbjuder UAEU ett vardagsrum med inlärningsmiljö som är oöverträffad i Förenade Arabemiraten.

Som ett forskningsintensivt universitet internationell resning, arbetar UAEU med sina partner i branschen att erbjuda forsknings lösningar på utmaningar som nationen, regionen och världen står inför. Universitetet har etablerat forskningscentra av strategisk betydelse för landet och regionen som utveckla kunskaperna inom kritiska områden som sträcker sig från vattenresurser till cancerbehandlingar. UAEU är för närvarande rankad nummer ett forskningsuniversitet i GCC, nummer två i arabvärlden, och # 385 globalt.

UAEU akademiska program har utvecklats i samarbete med arbetsgivare, så våra studenter är i hög efterfrågan. UAEU alumner håller nyckelpositioner inom industrin, handel och regeringen i hela regionen. Våra fortsatta investeringar i anläggningar, tjänster och personal att UAEU kommer att fortsätta att fungera som en modell för innovation och kvalitet.

Vision, mission, värderingar och mål

Vision

"Ledarskap och kvalitet inom högre utbildning och vetenskaplig forskning på regional och internationell nivå."

Mission

"Gör ett positivt bidrag till utvecklingen av Förenade Arabemiraten genom att förbereda studenter för framtida ledarskap, tillhandahålla högkvalitativ utbildning som uppfyller internationella normer, utveckla forsknings lösningar inom strategiska till nationen, och samarbeta effektivt med andra organisationer för att främja kunskapen i samhället. "

Värden

Även om Vision och Mission vid universitetet kan förändras över tiden, vi styrs av en uppsättning grundläggande principer och värderingar:

Respektera Värden, kulturarv och kulturell mångfald: Vi respekterar djupt rotade värderingar och det rika kulturarvet i Förenade arabemiraten och försöka upprätthålla dem. Vi respekterar också mångfald i kulturer och åsikter. Integritet och öppenhet: Vi följer de högsta etiska principer och lovar att arbeta med integritet och öppenhet för att uppnå rättvisa och främja institutionella förtroende, trovärdighet och ansvar. Spirit of Teamwork: Vi stödjer varandra i arbetet genom samarbete och lagarbete, och värde för givande och kreativ miljö som detta ger. Ledarskap och livslångt lärande: Vi främja och stödja innovation, initiativförmåga, kompetens och strävan efter internationell bästa praxis; Vi värdesätter en fokus på studenternas framgång, livslångt lärande och kunskapsutbyte. Effektivitet i beslutsprocesser: Vi åtar oss att basera våra beslut och planer på bevis och analys, och anta effektiva system och rutiner. Effektiv kommunikation: Vi är fast beslutna att effektiv kommunikation, genom en rad olika kommunikationsmetoder, med alla våra intressenter (personal, studenter, partners, leverantörer, och de lokala och internationella samhällen).

Mål

Förbereda de studerande att vara pionjärer och ledare inom sina specialområden. Utveckla vetenskaplig forskningskapacitet och innovation inom områden av regional och nationell betydelse. Uppnå akademisk excellens i enlighet med akademiska ackreditering och institutionella ackrediteringsstandarder. Främja universitetets roll i överföringen av kunskap och färdigheter för att tjäna samhället. Se till att de administrativa tjänster tillhandahålls med en hög kvalitet, effektivitet och öppenhet.

VARFÖR VÄLJA UAEU?

 1. Excellence

På UAEU vi fokuserar på kvaliteten på lärandet för varje elev. UAEU s "excellence agenda" innebär varje aspekt av universitetet. Här hittar du de finaste fakulteten i nationen, att den mest avancerade tekniken i regionen och de mest moderna och attraktiva campusanläggningar hittas någonstans. Vår hänsynslösa fokus på spetskompetens ser till att din examen är mycket uppskattad, både nationellt och internationellt, och att du kommer att lämna universitetet fullt utrustade för professionell och personlig framgång.

 1. internationellt erkännande

Baserat på vårt internationella anseende, anställningsbarheten hos våra studenter och vår forskning produktivitet fortsätter UAEU att rankas bland de bästa av världens universitet. QS, en London-baserad internationell rankning av världens ledande universitet, priser UAEU som nummer ett i landet och nummer 385 i världen. QS innehåller också UAEU på sin lista över de bästa 50 världens universitet som har grundat under de senaste 50 åren.

 1. anställbarhet av våra studenter

Eftersom våra program har utformats i samarbete med arbetsgivare, är våra studenter mycket eftertraktade av både privata och statliga företag. Våra utbildningar omfattar inte bara klassrum teori, men också praktiska praktikplatser och forsknings erfarenheter. Våra studenter konsekvent finna att deras praktiska erfarenhet ger dem både de praktiska färdigheter som arbetsgivare värdesätter och med anslutningar och relationer som är en viktig del av karriärbyggande process.

 1. En stödjande inlärningsmiljö

UAEU har åtagit sig att ge stöd för att säkerställa att varje elev kan bli framgångsrik. Våra supporttjänster omfattar rådgivning, sjukvård, IT-stöd, support funktionshinder, karriärtjänster, ekonomiskt stöd, internationell studentservice, alumner tjänster, en student framgång center och elevråd. Oavsett vilka hinder som du möter på vägen, det finns alltid en mentor, en kurator eller en rådgivare i närheten för att hjälpa till. Varje student är försedd med en individuell akademisk rådgivare för att hjälpa till med de viktiga beslut och val som du möter på vägen mot akademisk och karriär framgång.

 1. Vibrant Living miljö

Vårt mål är inte bara att ge studenterna en utmärkt grad examen utan också se till att du har kul på vägen. Våra studenter kommer från mer än 50 länder, så att du kommer att interagera med och lära av människor med olika kulturell bakgrund. Universitetet erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och livsförbättrande erfarenheter för att berika ditt universitet erfarenhet och mer än 50 klubbar och föreningar på UAEU, det finns ingen brist på möjligheter att ha kul utanför föreläsningar och göra vänner. UAEU campus är en verklig gemenskap med flera caféer och restauranger, detaljhandel och banktjänster, ljusa, moderna campus bostäder, och exceptionella idrotts och fritidsanläggningar.

 1. Magnificent New Campus

Den nya UAEU campus har den mest moderna arkitektur, zoner för specialiserade forskningscentrum, framkant IT-nätverk infrastruktur, klassrum och laboratorier som presenterar det senaste utrustningen och instruktions teknik för att förbättra elevernas lärande. Det finns också en expansiv bibliotek erbjuder stora fysiska och elektroniska resurser, två världsklass hälsoklubbar utrustade med den senaste träningsutrustning, två olympiska stora pooler, liksom tennis, basket och badminton.

 1. banbrytande forskning

Den UAEU är landets främsta forskningsuniversitet. Vi inte bara överföra kunskap till våra studenter, men genom våra högskolor och forskningscentrum vi bidrar till att skapa ny kunskap, arbete med att utveckla nya behandlingar för cancer, producera ny teknik för att ta itu med världens energibehov och utveckla nya tekniker för att öka den globala livsmedelsförsörjningen . Varje år våra historiker och arkeologer hjälper till att upptäcka och bedöma historiska artefakter som rör prestationer och kultur av folket från den här delen av världen. Som UAEU student kommer du att ha möjlighet att arbeta sida vid sida med internationellt kända forsknings lärare på dessa spännande projekt.

 1. Gemenskaps Outreach

Som UAE: s nationella universitet, erkänner UAEU ansvar universitetet och våra studenter att bidra till välbefinnande det bredare samhället. Vi uppmuntrar våra studenter och personal att ge tillbaka till samhället genom samhällsengagemang, public service, och forskning. Universitetet hjälper eleverna kontakt med frivilliga och gemenskap serviceorganisationer i elevens särskilt område av intresse.

 1. Val

Inget universitet i landet har så många akademiska val som UAEU. Universitetet erbjuder 52 kandidatexamen program, 37 masterprogram, doktor i medicin (MD), en doktor Apotek (Pharm.D), en Ph.D program, och en doktor of Business Administration (DBA) över ett brett spektrum av discipliner, bland annat företag, ekonomi, utbildning, teknik, livsmedel och jordbruk, humaniora, samhällsvetenskap, IT, juridik, medicin och hälsovetenskap, och naturvetenskap. Många av våra utbildningsprogram är unika för UAEU, och många av dem erbjuds i unika kombinationer. Oavsett dina intressen, talanger, och mål har UAEU ett program för att matcha.

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Arabiska

Se MSc:er » Se skolans Masterprogram » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Msc I Fjärranalys Och Geografiska Informationssystem

Campusstudier Heltid September 2018 Förenade arabemiraten Al Ain Dubai

Remote Sensing och geografiska informationssystem Master of Science Program vid UAE University är den första i sitt slag i regionen. [+]

Den Fjärranalys och geografiska informationssystem Civilingenjörsprogrammet vid UAE University är den första i sitt slag i regionen. Den är utformad för att ge dig den teoretiska bakgrunden och praktiska färdigheter för att starta eller främja din karriär inom fjärranalys och GIS. Vår läroplan har utvecklats speciellt för att passa elever från olika akademisk bakgrund och professionella yrken. Ingen tidigare fjärranalys eller GIS erfarenhet krävs för att utmärka sig i programmet. (Totalpoäng timmar är 30 för avhandlingar och 34 för no-teser). För mer information om detta program, klicka här.

Programmål Diskutera den teoretiska bakgrunden och praktiska färdigheter för en karriär inom fjärranalys eller GIS. Identifiera de senaste framstegen inom fjärranalys, GIS och GNSS avseende att med vetenskaplig forskning och dess roll i samhället. Applicera analytiska och spatialt tänkande färdigheter som behövs för en lyckad användning av fjärranalys och GIS för att lösa spatiala problem. Program Mål ... [-]

MSc I Klinisk Psykologi

Campusstudier Heltid Deltid 2  - 4  år September 2018 Förenade arabemiraten Al Ain Dubai + 2 fler

Psykologiska institutionen & rådgivning erbjuder en Master of Science examen i klinisk psykologi. Behovet av kvalificerade läkare och mental hälsa att tjäna samhället krävde inrättandet av detta program. [+]

Den Psykologiska institutionen & rådgivning erbjuder en Civilingenjörsexamen i klinisk psykologi. Behovet av kvalificerade läkare och mental hälsa att tjäna samhället krävde inrättandet av detta program. The Master of Science program är utformat för att ge lämplig utbildning för masternivå psykologer att arbeta i en mängd olika kliniska inställningar, inklusive sjukhus, skolor, myndigheter och privat praktik. Det ger också en grund för studenter intresserade av avancerade forskarutbildning. Programmet fokuserar på området klinisk psykologi. Läroplanen är uppbyggt för att göra det möjligt för studenterna bedriva en studieplan för att säkerställa ökad yrkeskompetens och bredd av kunskap inom området klinisk psykologi. Det här programmet kräver 39 termin timmars studier, inklusive två Practicum kurser (600 klocktimmar) handledd Practicum erfarenhet i en godkänd mental hälsa eller rehabilitering inställning.... [-]


Magisterexamen

Master Of Social Work

Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2018 Förenade arabemiraten Al Ain Dubai + 1 fler

Master of Social Work (MSW) program förbereda de studerande för avancerad yrkesutövning i ett område med koncentration. [+]

Master of Social Work MSW Vision: Socialarbetare är ledare tillägnad stärka familjer, organisationer, samfund och samhället genom den sociala utvecklingen av humankapitalet.

Master of Social Work (MSW) program förbereda de studerande för avancerad yrkesutövning i ett område med koncentration. MSW program kommer att förbereda UAEU akademiker att komma in på arbetsmarknaden kraft specialiserade utövare, acceptera ledarroller inom områdena hälsa / psykisk hälsa, straffrätt, tillämpad forskning, politisk analys, gemenskap utbildning, skolor och i planeringen och tillhandahållandet av sociala tjänster i andra områden. Den Master of Social Work består av 30 timmar kredit specialiserade kurs arbete och praktik för studenter med en kandidatexamen i socialt arbete (BSW). MSW Programmet välkomnar även studenter med en kandidatexamen i andra än socialt arbete discipliner. Men för dessa elever, kommer utbildningen består av grundkurser (30 kredit timmar) i år 1 och specialisering kurser (30 kredit timmar) i år 2 för totalt 60 högskolepoäng timmar.... [-]


Master Styrning Och Offentlig Politik

Campusstudier Heltid September 2018 Förenade arabemiraten Al Ain Dubai

Master of Governance och Allmänhet Försäkrings (MGPP) grad syftar till att förmedla kunskap, kompetens och analytisk förmåga om rationell användning av metoder, praktiska verktyg och tekniker i offentlig styrning, inklusive utformningen, genomförandet och utvärderingen av den allmänna ordningen i den dynamiska och komplex globaliseringens tidevarv. [+]

Den Master of Governance och Allmänhet Försäkrings (MGPP) grad syftar till att förmedla kunskap, kompetens och analytisk förmåga om rationell användning av metoder, praktiska verktyg och tekniker i offentlig styrning, inklusive utformningen, genomförandet och utvärderingen av den allmänna ordningen i den dynamiska och komplexa globaliseringens tidevarv. Programmet kombinerar relevanta samtida teorier, yrkesskicklighet, praktisk kunskap, hög nivå forskningskompetens och kritiskt tänkande för att närma sig frågor om styrning och policyhantering i det nya millenniet. Den MGPP utrustar eleverna med spetskompetens för att genomföra öppna, ansvarstagande, lyhörd, och inkluderande ledarskap för att ta itu med de administrativa, etiska, ekonomiska, organisatoriska och politiska utmaningar i att leverera överlägsna offentliga tjänster och göra verkningsfull beslut.... [-]