University of Dubai

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

University of Dubai har varit hem för begåvade studenter och lärare som har dragits från hela världen för att lära, skapa och studera. Vi har uppnått en internationell åtskillnad på alla de områden som vi finns i - i företagsekonomi samt Computing och informationssystem program.


När du tittar runt University of Dubai, kommer du att se en häpnadsväckande mängd affärs- och IT-program. Vid University of Dubai, är vi hängivna att utveckla och utbilda ledare som kommer att göra en skillnad i näringslivet. Framgångarna i våra alumner i olika organisationer och leden av ledarskap är en återspegling av denna commitment. Centralt för vår framgång är en framstående lärare som skapar en djup förståelse för verksamheten genom sin undervisning (med skicklighet och passion) forskning och tjänster. Våra lärare har gjort klassrum på universitetet i Dubai en plats där lärande är en intensiv och ett interaktivt engagemang. Erfarenheterna går längre än att bara tillhandahålla kompetens, verktyg eller kunskap. Det bygger också upp kritiskt tänkande och bedömning som ligger till grund för en livstid av ledarskap i en utmanande och snabbt föränderlig värld.

Accreditation

University of Dubai är ett ackrediterat top notch ledande universitet i Förenade Arabemiraten - professionell och djärvt, med gemenskap, innovation och mångfald som löper genom allt som görs. University of Dubai utbildningsprogram har erkänts av ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning (MOHESR) i Förenade Arabemiraten samt de bästa internationella ackrediteringsorgan i världen: AACSB ackreditering för College of Business Administration och ABET ackreditering för Computing och Information Systems programmet.

University of Dubai har förtjänat ackreditering sin College of Business Administration från de mest ansedda organ för att främja chefsutbildning globalt; AACSB. Mindre än 5% av de mer än 11.000 handelshögskolor i världen har tjänat AACSB ackreditering. AACSB -accredited handelshögskolor har de högsta kvalitetsklasser, lärare, forskning, studenter och program i världen. Affärs Skolor som ackrediterats av AACSB inkluderar Harvard Business School, University of California i Los Angeles (UCLA) och Stanford University.

Den University of Dubai College of Information Technology erbjuder ett Computing och informationssystem (CIS) program som är ackrediterat lokalt i UAE av ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning (MOHESR) och internationellt av Computing Ackreditering kommissionen (CAC) i ackrediterings Styrelsen för Engineering and Technology (ABET) i USA.


CAC / ABET ackreditering är en kvalitetsstämpel vid beräkning utbildning och en försäkran om att CIS programmet uppfyller de kvalitetskrav som fastställts av Computing yrket.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska

Program

Skolan erbjuder också: