University Of Dubai

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till University Of Dubai .

University Of Dubai har varit hem för begåvade studenter och fakulteter som dras från hela världen för att undervisa, skapa och studera. Vi har uppnått internationell distinktion och ackreditering inom de akademiska områden vi erbjuder.

University Of Dubai erbjuder en exceptionell mängd affärs-, lag-, ingenjörs- och IT-program. Vid University Of Dubai är vi engagerade i att utveckla och utbilda ledare som kommer att göra en skillnad i näringslivet. Våra alumners resultat i olika organisationer och ledarskap är en återspegling av detta engagemang. Central för vår framgång är en enastående fakultet som ger en grundlig förståelse för affärer genom sin skickliga, entusiastiska undervisning, forskning och service. Våra fakultetsmedlemmar har gjort klassrummet vid University Of Dubai en plats där lärande är ett intensivt och interaktivt engagemang. Erfarenheten går utöver att bara tillhandahålla färdigheter, verktyg eller kunskap: det ger också det kritiska tänkandet och bedömningen som ligger till grund för en livslängd av ledarskap i en utmanande och snabbt föränderlig värld.

Vi hoppas att du kommer att utforska vår webbplats och upptäcka varför University Of Dubai är unik bland ledande institutioner för lärande i regionen, och beslutar att vara en del av vårt University Of Dubai community.

Platser

Dubai

Address
Exit 49
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium