University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah grundades första gången 2008 och har licens av Ras Al Khaimahs regering. Vi erbjuder grundutbildningar och forskarutbildningar inom flera discipliner.

Academic Center är specialiserat på områden som; Bokföring, Byggteknik, Maskinteknik, Elektrisk

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah är den första institutionen som söker

Det akademiska centret driver en 42 000 kvadratmeter stor anläggning med klassrum, föreläsningssalar, kontorslokaler, ett bibliotek och ingenjörs- och datalaboratorier. Dessutom har våra studenter tillgång till en mängd olika läroplaner

Western International College (WINC) verkar under handelslicensen av Western International Corporation som är den nyligen namngivna akademiska infrastrukturleverantören vid University of Bolton

128487_people-coffee-notes-tea.jpgStart Stock Photos / Pexels

University of Bolton, Academic Centre- Ras Al Khaimah erbjuder följande program:

Grundutbildningsprogram

 • BIng (Hons) i maskinteknik
 • BIng (hons) i civilingenjör
 • BIng (Hons) med Advanced Standing in Electrical
 • BSc (Hons) i företagsledning
 • BA (Hons) i redovisning
 • BSc (Hons) i datorer
 • BA (Hons) i juridik
 • BSc (Hons) i psykologi

Forskarutbildningsprogram

 • Master of Business Administration (Executive - för kandidater med en ackrediterad kandidatexamen
 • MBA Top Up (för kandidater som har en forskarutbildning men inte en MBA)
 • MSc i informationsteknik
 • Civilingenjör i Byggprojektledning

Varför University of Bolton, Academic Center RAK?

Prisvärd studieavgift

University of Bolton Academic Center erbjuder program till subventionerad undervisningsavgift, som är hälften av undervisningsavgiften på Storbritanniens huvudcampus för att ge både lokal och internationell student en möjlighet att få brittisk utbildning med bästa värde i UAE.

Äkta och ackrediterade brittiska examen

University of Bolton Academic Center i RAK erbjuder ackrediterade brittiska utbildningar från University of Bolton, Storbritannien. Dessa är samma grader som erbjuds studenter som studerar på Storbritanniens huvudcampus med avskrifterna som nämner studieplatsen som RAK.

Campusfaciliteter

Den 42 000 kvm stora anläggningen innehåller klassrum, föreläsningssalar, kontorslokaler, ett bibliotek och ingenjörs- och datalaboratorier. Dessutom har eleverna tillgång till ett specialbyggt gymnastiksal och fitnesscenter med utrustning för aerob och viktträning, och utomhussportanläggningar inkluderar basketplaner, tennisgräsmattor, en fotbollsplan och volleybollplaner. Det finns också studentbostäder som tillhandahåller högkvalitativt boende och tjänster separata för flickor och pojkar med 24/7 säkerhet på campus.

Överför alternativ till UK Campus / Study Trips

Alla studenter som studerar vid University Academic Centre har möjlighet att överföra till huvudcampus i Storbritannien. Studenterna kan också besöka föräldrarcampuset på en studietur som sker regelbundet.

Studentboende

Det finns en separat toppmodern vandrarhem för flickor

Akademiska meritstipendier

University Academic Center erbjuder akademiska meritstipendier värda AED 1 miljon på årsbasis. Dessa stipendier delas ut baserat på studentens akademiska prestationer i respektive land och vid University Center i RAK.

Praktik- och placeringsmöjligheter

University Center har kopplats till mer än 200 företag i Förenade Arabemiraten. Studenter uppmuntras att bedriva praktikplatser under sommarsemesterna och det finns lättillgänglig hjälp för att säkra slutplaceringar.

Visabehandling

Alla studenter som studerar vid University Academic Center sponsras av universitetet och viseringsbehandlingen är mycket tillförlitlig med snabba vändningstider.

Över 90% av våra studenter hittar lönsam anställning inom tre månader efter det att de tog examen och campuset är väl serverat med omfattande kopplingar som det upprätthåller med över 200 företag som tillhandahåller praktikplatser

Platser

Ras Al Khaimah

Address
Al Hudaiba – Burairat
P.O.Box: 16038

Ras Al Khaimah, North Ras Al Khaimah, Förenade arabemiraten

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium