The University of Wollongong in Dubai

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Universitetet i Wollongong i Dubai (UOWD) är en av regionens äldsta, mest prestigefyllda och framtidsinriktade tertiära institutioner. Våra läroplaner och undervisningspraxis återspeglar de av UOW Australia, som ständigt rankas bland de högsta 2% av universiteten världen över, och är erkända nationellt och internationellt.

Våra kontinuerliga ansträngningar för att ge utbildningar av världsklass standarder framgår av vår långvariga rankning inom graduate employability och också anledningen till att våra studenter är mycket eftertraktade av arbetsgivare.

120815_UOWDnewcampus003.jpg

UOWD är verkligen en dynamisk och mångsidig institution som erbjuder ett brett spektrum av program inom företagsekonomi, informationsvetenskap samt konst och humaniora, som syftar till att utveckla akademiker som är etiska, mobila, tekniskt läsliga och redo för multikulturella arbetsplatser. Våra program är relevanta och branschrelaterade med ett starkt fokus på att uppmuntra kreativt och kritiskt tänkande, problemlösning och utveckling av unika ledarskapsfärdigheter.

120789_156UOWD.jpg

Alla våra program är anpassade till nationella prioriteringar men ändå skräddarsydda för att möta kraven och behoven på den globala arbetsmarknaden. Med stöd av branschexperter integrerar den verkligheten i praktiken med teorin, så att våra studenter är utrustade för att hantera komplexa affärsproblem.

Vår fakultet består av högt respekterade akademiker från hela världen som tar med sig omfattande lärar-, forsknings- och branscherfarenhet. UOWDs fakultet är aktiva forskare och fokuserar på att producera enastående forskning med resultat som kommer att gynna samhället på regional och internationell nivå.

Framgången för våra alumner är ett bevis på kvaliteten på en UOWD-utbildning - mer än 9 500 alumner gör sitt märke på världen och vi hålls i extremt högt intresse av företag, myndigheter och samhällssektorer både i UAE och internationellt.

UOWD ligger i hjärtat av Dubai, UAE: s största och snabbast växande företagskapital och studerande vid vårt universitet ger dig möjligheter att bredda ditt internationella perspektiv och utrusta dig med färdigheterna för att bli globala förändringsföretagare.

erkännande

Alla våra program är ackrediterade av UAE: s ministerium för utbildning - högre utbildning, genom kommissionen för akademisk ackreditering och även kvalitetssäkrad av UOW Australia, som är registrerad hos Australiens Tertiary Education and Quality Standards Agency (TEQSA), den nationella tillsynsmyndigheten för högre utbildning i Australien. Efter examen kan eleverna välja antingen ett examensbevis från UOWD eller ett examensbevis från University of Wollongong Australia.

120794_185UOWD.jpg 120793_183UOWD.jpg120797_365UOWD.jpg 120799_388UOWD.jpg

Platser

Dubai

Address
University of Wollongong in Dubai
Blocks 5, 14 & 15,
Dubai Knowledge Village
P.O. Box 20183

Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium