Westford University College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Introduktion:

Om Westford:

Westford University College syftar till att förbereda framtida affärsledare genom att aktivt omfamna de dynamiska förändringarna konstant över hela världen. Vår läroplan och utbudet av företagsledningsprogram ger studenter och yrkesverksamma möjlighet att utveckla ett globalt perspektiv för de stora frågorna för att skapa en hållbar inverkan på samhället.

Vem

Westford är en respekterad och eftertraktad akademisk institution som erbjuder avancerade och högre kvalifikationer inom management, mode

När

Westford är ett decennium gammalt utbildningsinstitut idag, grundat 2009. Det började med att våra grundare föreställde sig en ödmjuk tanke om att "skapa prisvärda utbildningsupplevelser"; det skulle förbli "tillgängligt för alla"; ett motiv som driver oss stolt varje dag på institutionen och symboliserar ”förtroende”, ”excellens”

Vad

Westford erbjuder en mängd internationellt ackrediterade och globalt erkända grundutbildningar, forskarutbildningar tillsammans med professionella certifieringar inom områdena management, mode, informationsteknologi från en rad ackrediterade organ. Studenter kan nu körsbär välja ett "bästa karriäralternativ", som matchar deras "ambitioner

Varför

Westford bygger på globala bästa praxis för pedagogik i online- och platsinlärning, vilket resulterar i en "interaktiv peer-to-peer inlärningsmiljö", "utvecklar avancerad forskningskapacitet," akademisk rigor ", genom ett bredare val av" noggrant utformade alternativ ”Grundutbildningsprogram och professionella certifieringar som är väl lämpade för att tillgodose de utvecklande behoven hos vanliga studenter och yrkesverksamma. Westford University College utnyttjar avancerad teknik och internetkraften optimalt för att ge dig en ovärderlig inlärningsupplevelse som omsluter den globala kunskapen om branschens bästa praxis.

Syn:

Westford University College handlar om transformationer - av individer, organisationer och samhället. Våra program är utformade för att komplettera din examen för att leda till ett jobb och karriär som använder dina passioner och färdigheter. Vår vision är att vara den främsta ledningsinstitutionen som verkar globalt genom utmärkta kvalitetsutbildningar och forskning.

Uppdrag:

Vi ”MÅL” för att sträva efter, innovera och behärska grundläggande principer för ledarutbildning och skära en nisch inom en mängd olika discipliner genom ständig forskning och effektfull undervisning. Institutionen förespråkar starkt att intensifiera kunskapsbidraget genom att överbrygga klyftan mellan akademi och industri.

värden:

Excellence: Vi strävar efter excellens i leverans, bedömning, relation mellan student och fakultet

Integritet: Vi strävar efter kvaliteten på att vara ärliga, etiska och sanningsenliga.

Mångfald: Vi uppmuntrar och stödjer inkludering, mångfald och jämlikhet på alla nivåer.

Innovation: Vi är engagerade i att skapa en miljö som främjar innovation, kreativitet och en entreprenörsanda.

Medkänsla: Vi försöker vårda medkänsla, förkroppslig social rättvisa, hjälpa och ge andra möjlighet att göra en skillnad i världen.

Ansvar: Vi är ansvariga för att säkerställa excellens, genom värdebaserade tjänster och sträva efter kvalitet i alla våra program.

Platser

Sharjah

Address
Sharjah: 1st Floor, India Trade & Exhibition Centre, Al Taawwun, Sharjah
Tel: +971 6 5939625

Sharjah, Sharjah, Förenade arabemiraten

Kapstaden

Address
Kapstaden, Western Cape, Sydafrika

Kuwait City

Address
Kuwait City, Al Asimah Governate, Kuwait

Riyadh

Address
Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudiarabien

Johannesburg

Address
Johannesburg, Gauteng, Sydafrika

Dammam

Address
Dammam, östra provinsen, Saudiarabien

Bahrain Online

Address
Bahrain Online, Bahrain

Accra

Address
Accra, Greater Accra Region, Ghana

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Kanada

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten

Kanada online

Address
Kanada online, Kanada

Nigeria Online

Address
Nigeria Online, Nigeria

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Kanada

Kapstaden

Address
Kapstaden, Western Cape, Sydafrika

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

Malaysia Online

Address
Malaysia Online, Malaysia

Amman

Address
Amman, Amman Governorate, Jordanien

UK Online

Address
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, Storbritannien