Westford University College

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Om Westford

Westford University College syftar till att förbereda framtida företagsledare genom att aktivt anamma de dynamiska förändringarna som är konstanta över hela världen. Vår läroplan och utbud av företagsledningsprogram utrustar studenterna och yrkesverksamma för att utveckla ett globalt perspektiv för de omfattande frågorna för att skapa en hållbar påverkan på samhället.

Vem

Westford är en respekterad och eftertraktad akademisk institution som erbjuder avancerade och tertiära kvalifikationer inom management, mode & branschrelevanta 'professionella certifieringar' med stöd av examen, examensbevis från globalt ackrediterade organ och universitet till blivande elever i Mellanöstern, Afrika, Europa, Storbritannien , Asien och resten av världen.

När

Westford är ett decennium gammalt utbildningsinstitut idag, som grundades 2009. Det började med att våra grundare föreställde sig en ödmjuk tanke att "skapa prisvärda utbildningsupplevelser" som skulle förbli "tillgängligt för alla"; ett motiv som driver oss stolt varje dag vid institutionen samtidigt som vi symboliserar "förtroende", "excellens" och aldrig kompromissar med "kvalitet och en kostnadsmedveten strategi".

Vad

Westford erbjuder en rad internationellt ackrediterade och globalt erkända grundutbildningar, forskarutbildningar tillsammans med professionella certifieringar inom områdena management, mode, informationsteknik från en rad ackrediterade organ. Studenter kan nu välja ett '' bästa karriäralternativ '' som matchar deras 'ambitioner och önskningar' för att överträffa och utmärka sig i livet, samt öka deras personliga mål och yrkesmässiga karriärmål samtidigt som de bedriver högre utbildningssatsningar hos oss.

Varför

Westford drar nytta av de bästa pedagogiska metoderna för lärande online och på plats, vilket resulterar i en 'interaktiv peer-to-peer-inlärningsmiljö', 'utvecklar avancerad forskningskapacitet,' akademisk rigor ', genom ett bredare urval av "noggrant utformade alternativ ”Grundutbildningsprogram och professionella certifieringar är lämpliga för att tillgodose de växande behoven hos vanliga studenter och yrkesverksamma. Westford University College använder optimalt sofistikerad teknik och internetens kraft för att ge dig en ovärderlig inlärningsupplevelse som inkapslar den globala kunskapen inom branschens bästa praxis.

Syn

Westford University College arbetar med transformationer - av individer, organisationer och samhället. Våra program är utformade för att komplettera din examen för att leda till ett jobb och en karriär som använder dina passioner och färdigheter. Vår vision är att vara den främsta ledningsinstitutionen som arbetar globalt genom excellens inom kvalitetsutbildning och forskning.

Uppdrag

Vi ”MÅL” för att sträva efter, innovera och behärska grundläggande principer för ledarutbildning och skära en nisch inom en mängd olika discipliner genom ständig forskning och effektfull undervisning. Institutionen förespråkar starkt att intensifiera kunskapsbidraget genom att överbrygga klyftan mellan akademi och industri.

värden

  • Excellence: Vi strävar efter excellens inom leverans, bedömning, student-fakultetsrelation.
  • Integritet: Vi strävar efter kvaliteten på att vara ärliga, etiska och sanningsenliga.
  • Mångfald: Vi uppmuntrar och stödjer inkludering, mångfald och jämlikhet på alla nivåer.
  • Innovation: Vi är engagerade i att skapa en miljö som främjar innovation, kreativitet och entreprenörsanda.
  • Medkänsla: Vi försöker vårda medkänsla, förkroppslig social rättvisa, hjälpa och ge andra möjlighet att göra en skillnad i världen.
  • Ansvar: Vi är ansvariga för att säkerställa kvalitet, genom värdebaserade tjänster och sträva efter kvalitet i alla våra program.

Platser

Sharjah

Address
Sharjah: 1st Floor, India Trade & Exhibition Centre, Al Taawwun, Sharjah
Tel: +971 6 5939625

Sharjah, Sharjah, Förenade arabemiraten

Kapstaden

Address
Kapstaden, Western Cape, Sydafrika

Kuwait City

Address
Kuwait City, Al Asimah Governate, Kuwait

Riyadh

Address
Riyadh, Riyadh-provinsen, Saudiarabien

Johannesburg

Address
Johannesburg, Gauteng, Sydafrika

Dammam

Address
Dammam, östra provinsen, Saudiarabien

Bahrain Online

Address
Bahrain Online, Bahrain

Accra

Address
Accra, Greater Accra Region, Ghana

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Kanada

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Förenade arabemiraten

Kanada online

Address
Kanada online, Kanada

Nigeria Online

Address
Nigeria Online, Nigeria

Toronto

Address
Toronto, Ontario, Kanada

Kapstaden

Address
Kapstaden, Western Cape, Sydafrika

Abu Dhabi

Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

Malaysia Online

Address
Malaysia Online, Malaysia

Amman

Address
Amman, Amman Governorate, Jordanien

UK Online

Address
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, Storbritannien

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium