Aldersgate University

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Aldersgate College - Irland är en gren campus av de historiska 50 år gammal Aldersgate University (AU), Filippinerna.

Aldersgate College grundades 1965, är registrerade och godkända av regeringen i Filippinerna i enlighet med kommissionens högre utbildning (CHED), Association of Christian skolor, högskolor och universitet, Federation of ackrediteringsorgan i Filippinerna, Canadian Council of Engineering Tekniker en teknologer, International Association of Universities, International Association of Methodist skolor, högskolor och universitet. Rankad 13 i Filippinerna. Noterat på WHED [IAU]

Vår mission Universidad Aldersgate grundades för att utveckla makt anledning att befria människor från okunnighet, armod, och hopplöshet och ge dem möjlighet att påbörja sin egen resa för social och ekonomisk omvandling och andlig frälsning.

Vår vision "En 21st Century University omvandla ett globalt nätverk av elever för upplysning, ledarskap och mänskliga service."

Våra mål I enlighet med ovanstående uppdrag och vision, till:

Utbilda individer att tänka och fungera som etiska ledare och ansvarsfulla medborgare i det globala samhället. Inskärpa kritiskt och innovativt tänkande, teknisk flyt, mångkulturell kompetens och ansvarstagande medborgarskap inom världssamfundet; Leverera prisvärda, flexibla, elevcentrerade, samarbets- och mångkulturella utbildningsprogram med hjälp av Online Educational Management Systems och resurser till stöd för Blended Learning Metoder som uppfyller internationella normer för utbildning av hög kvalitet, professionell licensieringen och praktik. Erbjud karriärvägar och migrationskanaler genom ett nätverk av transnationella institutioner, professionella gillen och ackrediteringsorgan.

Platser

solano

Address
Aldersgate College, Inc.
Burgos St.

03702 solano, Cagayan Valley, Filippinerna

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium