Läs den officiella beskrivningen

Om oss

Aalto University Executive Education Ltd erbjuder ledarutbildning, tjänster för professionell utveckling och utbildning med tre varumärken som har starka kopplingar till Aalto Community. Det är vårt uppdrag att bygga en bättre värld genom bättre ledarskap.

Varje år drar cirka 6 000 personer från 1 000 organisationer nytta av vår inverkan, målinriktade och omfattande inlärning. Vi vårdar och utvecklar kunskaper och färdigheter hos individer och främjar självförtroende. Vi bygger individuella inlärningsvägar och meningsfulla karriärer samt arkitekturer för kompetensutveckling i hela organisationer. Du skapar också de bästa affärsnätverken hos oss.

Aalto University Executive Education Ltd är helägt av Aalto University. Genom sitt samarbete med Aalto-universitetet ger Aalto University Executive Education Ltd ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt och nya, innovativa inlärningsmetoder till utvecklingen av experter och ledare.

Aalto University Executive Education har två fästen: vårt Helsingfors-kontor koordinerar vår verksamhet i Europa, medan Asien och Stillahavsområdet drivs från Singapore. Förutom Finland och Singapore erbjuder vi våra utbildningsprogram på flera platser över hela världen.

Vision och strategi

Vi strävar efter att vara den mest eftertraktade nordiska partneren för att stödja transformation i både privata och offentliga organisationer, särskilt i relation till tillväxt och digitalisering. Vi bygger en position som en etablerad tankeledare inom utvalda Aalto-universitetets fokusområden på utvalda marknader. Aalto-universitetet är en globalt unik tvärvetenskaplig institution där konst och vetenskap möter teknik och företag. Vidare kommer vi att befästa vår position som den oöverträffade ledande utvecklingsinstitutionen i Norden när det gäller rykte, omfattning och omfattning.

Vårt uppdrag är att bygga en bättre värld genom bättre ledarskap. Vi vill bli kända för våra slagfulla, målorienterade och omfattande inlärningsupplevelser under en individs karriär genom att vara deras föredragna plattform för livslångt lärande. Vi guidar individer på deras personliga utvecklingsresor genom kuraterat innehåll, identifiering av nya ämnesområden och genom att skapa ett sammanhang för utveckling av professionell identitet. I samband med livslångt lärande fokuserar vi på två strategiska huvudområden: digitalisering av lärande och lärande digitalisering. Dessutom är en viktig del av vår vision att skapa en solid och hållbar samhällseffekt genom organisationer och individer vi arbetar med.

Finansiella indikatorer

Verksamheten vid Aalto University Executive Education Ltd ger en betydande inkomst till universitetssamhället i olika former som utdelning, kursavgifter och hyror. År 2018 uppgick det ekonomiska fotavtrycket för Aalto University Executive Education i Aalto-samhället till cirka 3,7 miljoner euro (3,1 miljoner euro 2017).

119306_ScreenShot2019-08-05at10.34.13AM.png

Ackrediteringar och nätverk

Aalto University Executive Education Ltd är en internationellt erkänd ledarutbildning och ledarskapsutvecklingsorganisation. Som en del av Aalto-universitetet har vi "Triple Crown" av ackrediteringar, de tre mest respekterade handelsuniversitetsakkrediteringarna, beviljade endast 0,5% av världens handelshögskolor: AACSB, AMBA och EQUIS.

En av Aalto EEs styrkor är ett mångfaldigt internationellt nätverk genom vilket vi håller oss uppdaterade om de senaste internationella kunskaperna och trenderna: UNICON (International University Consortium for Executive Education), EFMD (The European Foundation for Management Development) och PIM ( Partnerskap i internationell ledning). Aalto University School of Business är också medlem i CEMS, ett nätverk förenat av de ledande europeiska universiteten och stora företag.

Financial Times Rankings

Aalto EE rankade 38 : e världen över i Financial Times Executive Education totala rankning 2019 och ligger därför inom den högsta procenten av leverantörerna av verkställande utbildning i världen. Financial Times-rankningen inkluderar endast de 50 bästa leverantörerna av utbildningsledare. Globalt erbjuds verkställande utbildning och MBA-program av cirka 4 000 institut.

År 2018 var Aalto Executive MBA återigen det enda finska programmet som höll fast vid sin plats bland de 100 bästa i Financial Times årliga globala ranking. Aalto EEs EMBA-program rankas 46: e i Europa och 93: e totalt . Över 3 000 EMBA-program erbjuds för närvarande runt om i världen, med bara de 100 bästa som kommer till Financial Times rankning.

Rangordningarna garanterar våra kunder världsklassens kvalitet på programmets innehåll, metoder och fakultet.

Programmen undervisas på:
  • Engelska

Join Us to Make a Better World through Better Leadership

Address
3C Mechelininkatu
00100 Helsinki, Finland