Aalto University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Välkommen till Aalto-universitetet

Vara ett spel växlare. Vill du skapa något unikt? Förändra samhället, utveckla en ny innovation - eller en helt ny bransch?

Vid Aalto-universitetetVi tror på nyfikenhet och vi uppmuntrar våra elever att utforska det okända och göra saker på ett helt nytt sätt. Vi erbjuder den högsta utbildningsnivån i affärer, konst och design, arkitektur och teknik i Finland.

Frihet att välja

Aalto-universitetet grader får ni för en framgångsrik karriär. I Helsingfors och på den intilliggande Otnäs campus, master och forskarutbildning dra begåvade akademiker från hela världen. Studenter får rejäl rabatter i transport, logi och restauranger. Med undantag för de gemensamma programmen, avgifter Aalto-universitetet inga terminsavgifter.

Aalto-universitetets handelshögskola är den första handelshögskolan i Norden att ha fått alla tre etiketter med särskild kompetens från världens ledande business school ackrediteringsorgan: AACSB, AMBA och EQUIS. Detta Triple Crown status är en ära som innehas av endast ett fåtal handelshögskolor i världen.

Frihet att göra

Från början av dina studier du kommer att få delta i intressanta projekt och finslipa dina praktiska färdigheter. Den blommande start scenen och initiativ som Aalto Design Factory hjälpa våra elever att generera riktiga företag ut ur sina drömmar och idéer. Under ledning av flera framstående forskare, kan du också skriva in sfären av forskning och sträva efter det bästa. Frihet att flytta Aalto-universitetet har omfattande samarbete med över 400 universitet i hela världen. Till exempel har Handelshögskolan utbytesprogram med några av de bästa handelshögskolor i världen. Internationella doktorander och post-doc forskare, lärare och sommarskolor är ett starkt bevis på våra möjligheter.

Aalto-universitetet skolor

 • Högskolan för konst, design och arkitektur
 • Företagsekonomiska
 • Högskolan för kemiteknik
 • School of Electrical Engineering
 • Tekniska Högskolan i Jönköping
 • Högskolan

Studieavgifter

Studieavgifter för kandidatexamen och masterprogram ges på engelska från den 1 augusti 2017 är föremål för årsavgifter för icke-EU / EES-medborgare. Program som lärs ut i finska eller svenska är gratis för alla studenter.

Terminsavgifter varierar från 12 000 15 000 euro per läsår beroende på program:

 • 12 000 euro per läsår för International Business BScBA utbildningsprogrammet;
 • 15 000 euro per läsår för studier alternativ som leder till en magisterexamen.

Internationella gemensamma utbildningsprogram har sin egen studieavgifter och stipendiesystem. För mer information, besök programmens hemsida: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Stipendier

Det finns flera sätt att finansiera dina studier vid Aalto-universitetet. Presumtiva icke-EU / EES studenter som söker till Aalto-universitetet kandidat- och masterprogram samt Nordic Master program är berättigade att ansöka om stipendier från Aalto-universitetets stipendieprogrammet. Vissa internationella program gemensam grad har sina egna studieavgifter och stipendiesystem. Det finns också vissa möjligheter att ansöka om ett stipendium utanför Aalto-universitetet.

Aalto-universitetet stipendieprogram

Aalto-universitetets stipendium programmet syftar till att erkänna duktiga icke-EU / EES studenter över hela världen genom att tilldela akademisk excellens. Stipendier kan täcka 50% eller 100% av studieavgiften. Antalet stipendier är begränsat och beror på den tillgängliga budgeten för programmet.

Aalto-universitetet bygger också ett incitament stipendiesystem i vilket ett ytterligare undantag kommer att belönas för studenter som har gjort stora framsteg i sina studier.

Sökande ansöka om stipendier samtidigt de ansöker om de föredrar studieval med samma ansökan. Beslutet Stipendiet ges tillsammans med antagningsbesked. Besluten om stipendium görs på grundval av akademiska meriter för de elever att studera i programmen.

Just nu, inte Aalto-universitetet inte erbjuder några stipendier för att täcka levnadskostnaderna i Finland. Studenterna förväntas att täcka alla levnadsomkostnader (app. EUR 800 per månad) och andra studierelaterade kostnader från sina egna finansiella resurser. Stipendiater måste ändå kunna finansiera sina levnadskostnader, enligt kraven i Migrationsverket. Studenter som valdes under anmälningsperioden 2016 till engelska lärd kandidatexamen eller masterprogram kommer inte att behöva betala terminsavgifter och kan inte ansöka om stipendier.

Var noga med att följa oss på snapchat!

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Finsk
 • Svenska

Se MA:er » Se MSc:er » Se MSc » Se BScs » Se PhD » Se LLM »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Kandidatexamen I Film Och Tv - Dokumentärfilm

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Målet med masterprogrammet i film och tv, huvudämne i dokumentärfilmen är att utbilda visionära dokumentärfilmdirektörer som skapar framtidens fält. [+]

Utbildningsmål

Målet med masterprogrammet i film och tv, huvudämne i dokumentärfilmen är att utbilda visionära dokumentärfilmdirektörer som skapar framtidens fält. I masterstudierna fördjupa eleverna sin vision om teori, historia och samtida uttryck i genren och utveckla sin kompetens i förhållande till det förändrade professionella området för dokumentärfilm.

En bredare förståelse av utvecklingen inom fältet och dess framtida möjligheter bygger på direktörens kompetens inom sin yrkesroll. Inriktningen på MA-examensfilmen är en viktig ram inom vilken studenterna stärker sin specialisering inom genreområdet och deltar i att utveckla en tradition av uttryck.

... [-]

Kandidatexamen I Film Och Tv - Filmljuddesign

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

En ljuddesigner och ljudingenjör får en omfattande kunskap om metoder, medel för konstnärligt uttryck, teknisk utrustning och teoretiska begrepp inom sitt eget område. [+]

Utbildningsmål

Magisterprogrammet i film och tv, huvudämne inom filmljuddesign tågkonstnärer och yrkesverksamma att arbeta som ljuddesigners och ljudingenjörer inom alla områden av filmproduktion. Målet med masterstudier är att förbättra studentens färdigheter, särskilt inom ljuddesign. Studenten får en större förståelse och behärskning av det konstnärliga, produktions- och tekniska innehållet i hans / hennes yrkesområde genom kursmoduler och övning av arbete som ständigt ökar i svårighetsgraden.

En ljuddesigner och ljudingenjör får en omfattande kunskap om metoder, medel för konstnärligt uttryck, teknisk utrustning och teoretiska begrepp inom sitt eget område. Ett viktigt mål för utbildningen är att vidareutveckla studentens talanger och personlighet, ge ytterligare teknisk och konstnärlig kompetens och grundläggande kunskaper om fältet och dess historia och utveckla ledarskap och kompetens inom forskningsverksamheten.... [-]


Kandidatexamen I Film Och Tv - Filmredigering

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Major i Filmredigering, en del av magisterprogrammet i film och tv, är en fortsättning på kandidatexamen i filmredigering. Kandidatstudier i den här huvudämnen ger en enastående grund för masterstudier. [+]

Utbildningsmål

Major i Filmredigering, en del av magisterprogrammet i film och tv, är en fortsättning på kandidatexamen i filmredigering. Kandidatstudier i den här huvudämnen ger en enastående grund för masterstudier.

Den tekniska, uttryckliga och yrkesmässiga grunden för filmredigering har legat i BA-studierna. Målet med MA-graden är att utveckla studenten till en expert på att se och se, en berättare och en konstnär. Mastering av strukturen och uttrycket av en dokumentlängd och en fiktionfilm är kärnan i undervisningen. MA-graden ger också möjlighet att specialisera sig i digital efterproduktion, animering och experimentell film. Målet med utbildningen är att ge kapacitet att bedriva vidare studier.... [-]


Kandidatexamen I Kreativ Hållbarhet

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Internationell magisterprogram i kreativ hållbarhet (CS) är en gemensam mastergradsprogram vid Konsthögskolan, Design och Arkitektur, Handelshögskolan och Tekniska Högskolan. Globala och lokala utmaningar och komplexiteten i framtida scenarier kräver förstärkning av tvärvetenskapligt tillvägagångssätt och sammanlänkning av miljö-, ekonomiska, sociokulturella aspekter av utbildningen. [+]

Magisterprogrammet i Creative Sustainability kombinerar företag, arkitektur, byggd miljö, design och fastigheter för att hjälpa dig att lära dig hur man skapar nya hållbara lösningar. http://acs.aalto.fi

Programöversikt

Kreativt hållbarhetsprogram (CS) ger en tvärvetenskaplig inlärningsplattform inom arkitektur, byggd miljö, affärer och design. Det låter eleverna studera och utveckla lösningar på globala hållbarhetshänsyn som klimatförändringar, resursbrist, global fattigdom samt social och ekonomisk ojämlikhet.

Globala och lokala utmaningar kräver multidisciplinära tillvägagångssätt och sammanlänkning av miljö-, ekonomiska, sociokulturella aspekter av utbildningen. CS-programmet samlar studenter som är dedikerade till att utveckla systemiska lösningar, arbeta i multidisciplinära team och utmana sig själva med praktiska inlärningsuppgifter. Studierna erbjuder studenter möjligheter att samarbeta med forskningsprojekt, företag, organisationer och studenter från andra discipliner.... [-]


Kandidatexamen I Modern Design

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Det moderna designprogrammet gör det möjligt för konstruktörer att uppmuntra en konstnärlig tankegång i en tvärvetenskaplig miljö som bränner design innovationer såväl som personliga och affärsengagemang. I programmet förstås utformningen i bred mening, inklusive experimentella och konceptuella verk från sfärerna av kritisk och spekulativ design, experimentell design, samtida hantverk och produktdesign. [+]

Beskrivning av programmet

Det moderna designprogrammet gör det möjligt för konstruktörer att uppmuntra en konstnärlig tankegång i en tvärvetenskaplig miljö som bränner design innovationer såväl som personliga och affärsengagemang. I programmet förstås en design i bred mening, inklusive experimentella och konceptuella verk från sfärerna av kritisk och spekulativ design, experimentell design, samtida hantverk och produktdesign.

Utbildningen förbereder eleverna att utveckla sina egna kreativa och experimentella processer för att utforska och materialisera idéer, koncept och slutliga mönster. Utöver sitt eget kreativa arbete studerar eleverna i multidisciplinära team och utvecklar sina färdigheter för att presentera, utställa, producera och kommersialisera sina designarbeten och talang.... [-]


Master Of Arts I Design För Teater, Film Och Tv - Kostymdesign

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Kostymdesign Majoriteten av masterprogrammet i design för teater, film och tv syftar till att skapa framtida yrkesverksamma inom området kostymdesign, stödja utvecklingen av en dynamisk konstnärlig vision och ett forskningsinriktat förhållningssätt för scenekunsten och filmen och media kreativa industrier. [+]

Vill du studera kostymdesign i framkant av fältet? Är du intresserad av att utforska kostym från ett praktikbaserat perspektiv som stimulerar sinnet till nya koncept och idéer? Vill du vara en del av internationella evenemang för kostym? Kostymdesign Majoriteten av masterprogrammet i design för teater, film och tv syftar till att skapa framtida yrkesverksamma inom området kostymdesign, stödja utvecklingen av en dynamisk konstnärlig vision och ett forskningsinriktat förhållningssätt för scenekunsten och filmen och media kreativa industrier.

Utbildningsmål

Kostymdesign Majoriteten av masterprogrammet i design för teater, film och television fokuserar på elevernas personliga utveckling inom konstnärlig praxis genom kreativ förfrågan och samarbete, teoretiskt och kritiskt tänkande och syftar till deras yrkeskompetens som kostymdesigners i projekt för skärmen och scenen. Studierna ständigt berikas och uppdateras av ny designpraxis, ny teknik och spetskompetens inom området.... [-]


Master Of Arts I Design För Teater, Film Och Tv - Produktionsdesign

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Huvuddelen i produktionsdesign innebär att man utbildar konstnärliga designers som ansvarar för den visuella, operativa och produktionsenheten i en filmproduktion. [+]

Utbildningsmål

Huvuddelen i produktionsdesign innebär att man utbildar konstnärliga designers som ansvarar för den visuella, operativa och produktionsenheten i en filmproduktion.

Syftet med utbildningen är att hitta och förstärka studentens personliga konstnärliga vision, att utöka sin yrkesmässiga kompetens och / eller specialisering och att ge kompetens för doktorandstudier. Tillsammans med breda yrkeskunskaper är målet att skapa förmåga att utveckla studentens eget område på ett kreativt och självständigt sätt. Magisterexamen studenter förväntas arbeta självständigt och att spela en aktiv roll i planeringen av sina studier.

Ett huvudmål för masterexamen i produktdesign är att stödja studentens personliga mål och stärka kompetensen hos studenter med olika bakgrund inom produktdesign och styra dem i deras val av specialisering. Ett annat syfte är att uppmuntra studenten att djärvt framföra sitt perspektiv på konstnärligt samarbete som helhet.... [-]


Master Of Arts I Film Och Tv - Filmkonst

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

I Masterprogrammet i film och TV, major i Cinematografi, fördjupar studenten hans / hennes yrkeskunnande för att uppnå en större behärskning av den totala konstnärliga, produktion och teknisk enhet av hans / hennes yrkesområde i olika film, tv och reklamproduktioner. [+]

Mål för utbildning

I Masterprogrammet i film och TV, major i Cinematografi, fördjupar studenten hans / hennes yrkeskunnande för att uppnå en större behärskning av den totala konstnärliga, produktion och teknisk enhet av hans / hennes yrkesområde i olika film, tv och reklamproduktioner. En student av filmkonst har en omfattande behärskning av konstnärliga uttrycksmedel, Cinematografi metoder och utmanande tekniska koncept, utrustning och arbetsmetoder. Dessutom blir den studerande förtrogen med både fotografen förändrade roll och även användningen av nya konstnärliga och tekniska arbetsmetoder och tekniker tillsammans med innovativ forskning i samband med dem.

Målet med utbildningen är att stärka studentens personliga styrkor och utveckling i linje med personliga konstnärliga vision, fördjupa samarbetsförmåga med andra ansvariga för konstnärlig film arbete, och ge de färdigheter som behövs för självständiga forskningsinsatser.... [-]


Master Of Arts I Film Och Tv - Filmregi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i film och TV, major i Film stärka studenternas regissörens idé generation färdigheter, idéutveckling, storybuilding och berättande färdigheter förutom att utveckla regissörens personliga filmiska stil och directorial identitet. [+]

Masterprogrammet i film och TV, stor i styra inte kommer att acceptera nya studenter för 2017-2018 läsåret.

Mål för utbildning Masterprogrammet i film och TV, major i Film stärka studenternas regissörens idé generation färdigheter, idéutveckling, storybuilding och berättande färdigheter förutom att utveckla regissörens personliga filmiska stil och directorial identitet.

Magisterstudier i Film fördjupa studentens produktionskompetens och ge färdigheter för att rikta en långfilm.

Mer om undervisningsspråket Undervisningen i masterprogrammet i film och TV, major i Film är finska. Men en del av kurserna ges på engelska. Graden kan fyllas i på engelska. ... [-]

Master Of Arts I International Design Business Management

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Magisterprogrammet i International Design Business Management (IDBM) är ett 120 ECTS-kreditfederbjudande mellan Aalto University School of Arts, Design och Arkitektur, School of Science och Business School. [+]

http://idbm.aalto.fi/

Utbildningsmål

Magisterprogrammet i International Design Business Management (IDBM) är en gemensam undervisnings- och forskningsplattform för alla Aalto-universitetsskolor (Konsthögskolan, Design och Arkitektur, Handelshögskolan och vetenskap och teknik). Programmet lärs helt på engelska. Det första året av studier består av en uppsättning intensiva obligatoriska studie-moduler inom alla tre områden och kräver ett heltidsarbete. Det andra året av studier är mer flexibelt för att möta individuella behov och intressen.

IDBM utbildar studenter med konster, företag, vetenskap och teknisk bakgrund som T-formade yrkesverksamma som ger dem en strategisk syn på kreativt ledarskap och ledning av internationella designcentrerade företag, verksamheter och produkt- och serviceutveckling. Målsättningen är att få kunskap i flera discipliner och att lära sig att koppla sin egen disciplinära kompetens till en bredare tvärvetenskaplig, tvärvetenskaplig och tvärvetenskaplig designbransch. Den globala strategin för IDBM-programmet förbereder studenterna att arbeta i multikulturella miljöer och samarbeta över nationella och kulturella gränser. Kandidater från IDBM-programmet kommer att kunna hantera och leda initiativ och andra individer för att kunna genomföra nya affärsverksamheter inom globala miljöer.... [-]


Master Of Arts I Mode, Kläder Och Textil Design

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Programmet fördjupar och utökar elevernas färdigheter inom mode-, kläd-, textil- och samlingsdesign på en hög konstnärlig och professionell nivå, strategiskt tänkande samt att skapa, samordna och leda mode- och designkonceptprocesser. [+]

Holistisk tänkande, kreativitet och innovation i kärnan i mode-, kläder- och textilstudier. Är du intresserad av att utforska mer? Besök hemsidan för mode, kläder och textilprogram http://fact.aalto.fi/ för kurshöjdpunkter, spännande bilder av våra elevernas verk och mer information om studiemöjligheterna och fakultetsmedlemmarna.

Utbildningsmål (lärandemål)Innehållsresultat

Programmet fördjupar och utökar elevernas färdigheter inom mode, kläder och textildesign på en hög konstnärlig och professionell nivå. Studenter utvecklar sin kreativa vision och ledarskap för mode, kläder, textil och samlingsdesign. Designprocessen omfattar hela banan från koncept och initial design till marknadsföring och försäljning. Kreativitet och nya framtänkande idéer betonas på varje steg i processen. Kärnan i programmet är förståelsen för modersystemet och dess inverkan på samhälle och näringsliv. Grundläggande och tillämpad förståelse för hållbarhetsfrågor inom mode och textilområdet ges. Eleverna utmanas att utforska möjligheterna till ny teknik, nya material och innovativa designlösningar i både fysiska och digitala media.... [-]


Master Of Arts I New Media - Ljud I Nya Medier

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Är du passionerad för att upptäcka och bredda omfattningen av ljuddesign i den digitala eran? Välkommen att studera ljud i New Media Major Subject. Utbildningen är projektorienterad, föreningspraxis med teori. Den kombinerar konst, design och media-driven ljudaspekter, som täcker ett brett spektrum av discipliner från konceptdesign till levande prestanda och från berättande till programmering. [+]

Är du passionerad för att upptäcka och bredda omfattningen av ljuddesign i den digitala eran? Välkommen att studera ljud i New Media Major Subject. Utbildningen är projektorienterad, föreningspraxis med teori. Den kombinerar konst, design och media-driven ljudaspekter, som täcker ett brett spektrum av discipliner från konceptdesign till levande prestanda och från berättande till programmering. Undervisningen är helt på engelska, och studenterna kan skriva sin examensarbete på finska, svenska eller engelska.

Lärandemål

De allmänna inlärningsmålen för Sound in New Media är följande kärnkompetenser, som studenterna kommer att utveckla under sina studier:

projektledning färdigheter,design färdigheter,tvärvetenskapliga och teamwork färdigheter,musikalisk kompetens ochkreativ användning av programvara... [-]

Master Of Arts I New Media - Ny Media Design Och Produktion

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Vill du utforska de spännande möjligheter som ny digital teknik öppnar för kommunikation, interaktion och uttryck - och hitta en karriär där du kan utnyttja din kreativitet? Ny mediedesign och produktion är ett huvudämne inom masterprogrammet i New Media, med inriktning mot konst och design i interaktiva media. [+]

Vill du utforska de spännande möjligheter som ny digital teknik öppnar för kommunikation, interaktion och uttryck - och hitta en karriär där du kan utnyttja din kreativitet? Ny mediedesign och produktion är ett huvudämne inom masterprogrammet i New Media, med inriktning mot konst och design i interaktiva media. Utbildningen är projektorienterad och kombinerar övning med teori. Du kan fokusera på dynamisk visualisering, konst

Lärandemål

Kandidater från programmet har

förmågan att förstå de komplicerade kraven i New Media och kompetensen för kreativt samarbete, konceptutveckling, design och realiseringen bred förståelse över disciplinerna, förutom en fördjupad kunskap i sin egen speciella kompetensförmågan att kritiskt analysera och utveckla etablerade designtraditionerförmågan att utöka sin yrkeskunskapen bra grund för att fortsätta externa eller doktorandstudier... [-]

Master Of Arts I New Media - Speldesign Och Produktion

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Är du intresserad av att lära dig speldesign och produktion med ledande proffs i en internationell atmosfär? Speldesign och produktion är ett huvudämne inom masterprogrammet i New Media med fokus på speldesign för interaktiva digitala media. Utbildningen är projektorienterad och ger en unik möjlighet att utveckla speldesignfärdigheter samtidigt som man bygger konceptuell förståelse av spel. [+]

Är du intresserad av att lära dig speldesign och produktion med ledande proffs i en internationell atmosfär? Speldesign och produktion är ett huvudämne inom masterprogrammet i New Media med fokus på speldesign för interaktiva digitala media. Utbildningen är projektorienterad och ger en unik möjlighet att utveckla speldesignfärdigheter samtidigt som man bygger konceptuell förståelse av spel. Du kommer att fördjupa dina färdigheter utifrån en personlig studieplan. Tvärvetenskapligheten betonas av studenternas mycket olika bakgrund - man kan ansöka med någon kandidatexamen, och studenterna inkluderar programmerare, 3D-artister, animatörer, kreativa författare, arkitekter och till och med psykologer. Lärarnätverket inkluderar branschfolk och spelforskare. Programmet läses på engelska, och studenterna kan skriva sin avhandling på finska, svenska eller engelska.... [-]


Master Of Arts In Interior Architecture

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Interiörarkitekturen tar itu med den närmaste, mänskliga skalaen av utrymme och möbler, som används för att skapa mening och värde för människor och organisationer att omvandla och förnya vardagen. Hantera designen av omedelbara interiör- och exteriörmiljöer, interiörarkitektur kräver förståelse för mänskliga strävanden och kulturen, kroppsupplevelsen och sinnena och de rumsliga, materiella och tekniska förutsättningarna för att möta dessa behov. [+]

Utbildningens mål

Interiörarkitekturen tar itu med den närmaste, mänskliga skalaen av utrymme och möbler, som används för att skapa mening och värde för människor och organisationer att omvandla och förnya vardagen. Hantera designen av omedelbara interiör- och exteriörmiljöer, interiörarkitektur kräver förståelse för mänskliga strävanden och kulturen, kroppsupplevelsen och sinnena och de rumsliga, materiella och tekniska förutsättningarna för att möta dessa behov. En skicklig inredningsarkitekt kan integrera olika element i funktionella och experimenterande designlösningar som inte bara uppfyller men överträffar användarnas och kunders förväntningar och är sociala, miljömässigt och ekonomiskt hållbara.... [-]


Master Of Arts I Nordiska Visuella Studier Och Konstutbildning (NoVA)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Kandidatprogrammet i nordisk bildstudie och konstutbildning (NoVA) utbildar yrkesverksamma och forskare för att uppnå en förståelse för de bästa nordiska praxis och traditioner inom konstutbildning och visuell kommunikation och ge relevant kompetens. [+]

Nordiska visuella studier och konstutbildning (NoVA) utbildar samtidskonst och visuella kulturfackmän och forskare för att uppnå en förståelse för de bästa nordiska praxis och traditioner inom konstutbildning och visuell kommunikation.

Genom NoVA-utbildningen uppnår du relevant kompetens och pedagogisk interaktionsförmåga för att arbeta i tvärkulturella och internationella utbildnings situationer och miljöer. Som elev kan du rikta dig mot lärande, produktion, design, vägledning och konsultuppgifter på olika nivåer av skolgång, eller inom konst- och bildkultur, sociala sektorer och företagsliv. Undervisningen ges av fakulteten från tre nordiska universitet / högskolor, och programmet är öppet för internationella studenter. NoVA bygger på nordiska kompetenser och expertis, som är relaterade till aktuella diskussioner inom internationell konstutbildning.... [-]


Master Of Arts In Photography

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Välkommen till masterprogrammet i fotografi på Aalto University! Vårt program ger en högskoleutbildning och studierna möjliggör utveckling av avancerad yrkeskompetens, expressiv kompetens och teoretiskt tänkande. [+]

Välkommen till masterprogrammet i fotografi på Aalto University! I skolan för konst, design och arkitektur möter teorin teori. Vårt program ger en högskoleutbildning, och studierna möjliggör utveckling av avancerad yrkeskompetens, expressiv kompetens och teoretiskt tänkande. En stark konstnärlig vision och förmågan att tänka konceptuellt är programmets huvudmål. Studenter utvecklar sina konstnärliga och professionella färdigheter genom sina egna projekt och praktik. Universitetet ligger i huvudstadsregionen i Helsingfors. Vår enhet är hemmet för Helsingfors skolan och Helsingfors Photomedia internationella forskningskonferens.

UtbildningsmålInnehållsresultat:Studenten stärker hans / hennes uttrycksförmåga, konstnärlig vision och yrkeskompetens.Studenten får en djup förståelse för fotografins fält och förmågan att relatera sin verksamhet till den.Kandidater från magisterprogrammet i Photography förstår de många olika användningsområdena och speciella egenskaper hos fotografering och arbetar med mediet på ett professionellt sätt.Färdighetsresultat:Studenten producerar tekniskt och konceptuellt högkvalitativt fotografiskt uttryck.Studenten kan använda olika fotopubliceringsprocesser och plattformar.Studenten kan nätverkas nationellt och internationellt och presentera sin kompetens för andra aktörer inom fotografi och bildkonst.Akademiska färdigheter:Studenten vet grunderna i fotografisteori.Han / hon kan skriva akademisk text och använda informationskällor.Han / hon känner till trenderna och metoderna inom fotografiforskning och, mer allmänt, i visuell kulturforskning och de relaterade teoretiska bakgrunden.... [-]

Master Of Arts I Samarbete Och Industriell Design

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Magisterprogrammet Samarbete och Industriell Design (CoID) fokuserar på designens roll i samhället. Det ger kompetens att arbeta med designföretagare och inom en rad roller inom branschen, affärer, samhällen, utbildning och regeringen. [+]

Intresserad av att utöka industriell design med mänsklig-centrerad tillvägagångssätt, strategiskt tänkande och forskning? Besök coid.aalto.fi på webbplatsen Samarbete och industriell design, för spännande berättelser om Coid-studenters innovativa projekt, studentkåren och mer information om kurser och fakultetsmedlemmar.

Utbildningsmål (lärandemål)Innehållsresultat

Magisterprogrammet Samarbete och Industriell Design (CoID) fokuserar på designens roll i samhället. Det ger kompetens att arbeta med designföretagare och inom en rad roller inom branschen, affärer, samhällen, utbildning och regeringen. Programmet utökar industriell design till interaktionsdesign, servicedesign, meddesign och andra framväxande områden där designaktiviteter kan förbättra miljökvaliteten och människors liv. Eleverna lär sig empatiska, kritiska, strategiska och tekniska färdigheter som behövs för designprocesser. De uppmanas också att utforska nya roller inom designbranschen.... [-]


Master Of Arts I Visual Communication Design

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Visuell kommunikation förändras snabbt. Designtänkandet innehåller nu nya former som berättande, erfarenheter och datavisualisering. Våra program representerar en utvidgad transmedialdisciplin av kommunikation och uttryck. När det gäller berättelser, har många kreativier dem: Grafiska designers, författare, animatörer, grafiska noveller och barns bokillustratörer. Var en explorer som använder bilder för att skapa övertygande originalinnehåll i vår Visual Narrative major. På samma sätt expanderar efterfrågan på väl utformade infographics. Vår Information Design Major har applikationer långt bortom de traditionella designverken. Ansök för att skapa data-driven meddelanden som sjunger. [+]

Visuell kommunikation förändras snabbt. Designtänkandet innehåller nu nya former som berättande, erfarenheter och datavisualisering. Vårt program representerar en utvidgad transmedialdisciplin av kommunikation och uttryck. När det gäller berättelser, har många kreativier dem: Grafiska designers, författare, animatörer, grafiska noveller och barns bokillustratörer. Var en explorer som använder bilder för att skapa övertygande originalinnehåll i vår koncentration i Visual Narrative. På samma sätt expanderar efterfrågan på väl utformade infographics. Vår koncentration i informationsdesign har applikationer långt bortom de traditionella designprofessionerna. Ansök för att skapa data-driven meddelanden som sjunger.... [-]


Master Of Arts I Visuella Kulturer, Curating Och Contemporary Art

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) är ett tvåårigt tvärvetenskapligt magisterprogram som utforskar ny kunskap och praxis vid korsningar av visuella kulturer, curating och samtida konst. [+]

Visual Cultures, Curating and Contemporary Art (ViCCA) är ett tvåårigt tvärvetenskapligt magisterprogram som utforskar ny kunskap och praxis vid korsningar av visuella kulturer, curating och samtida konst. Vi underlättar eleverna att utveckla och kontextualisera sina egna metoder inom och mellan dessa sammanhang. Programmet är öppet för konstnärer, curatorer, forskare och utövare med olika bakgrund och erfarenheter, som letar efter möjligheter att förstå, utmana och förskjuta paradigmerna för samtida konst och världen runt omkring oss.

Utbildningsmål (lärandemål)

ViCCA utforskar konsten i nya sammanhang. Centralt i programmet är den nya och framväxande yrkesutövningen, som är född och utvecklad i de nya utrymmena för kulturproduktion. I programmet utforskas konstproduktion och nya professionella byråer inom det bredda området av visuella kulturer.... [-]


MSc

Civilingenjör Fysik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Studier i teknisk fysik skapar en grund för tekniska tillämpningar av fysik och öppna dörrarna för olika yrken inom industri, vetenskap och forskning. [+]

Hitta nya lösningar på framtidens utmaningar!

Studier i teknisk fysik skapar en grund för tekniska tillämpningar av fysik och öppna dörrarna för olika yrken inom industri, vetenskap och forskning. En djup förståelse för fysik och matematik kan användas för att hitta nya lösningar på både nutida och framtida utmaningar.

Masterprogrammet i teknisk fysik är starkt forskningsinriktade. Nästan hälften av de MSc utexaminerade fortsätta mot en doktorsexamen. De fokusområden forsknings allt från experimentell och teoretisk materialfysik till nanofysik och nanovetenskap, och till nya energilösningar. Utbildningen skiljer sig från en mer klassisk universitetsfysik i dess närhet till konkreta, praktiska frågeställningar. Dess koppling till verkliga problem är mycket stark.... [-]


Civilingenjör I Datavetenskap, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Mänsklig-datorinteraktion

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Human-Computer Interaction är en ny tvärvetenskaplig huvudroll som bygger på framgången med våra tidigare utbildningsinsatser: Interactive Technologies track, informationsnätprogram och användarskolan vid Aalto University och Interactive Systems vid Helsingfors universitet. Huvudmannen har starka band med andra majors i masterprogrammet för datavetenskap, kommunikation och informationsvetenskap (CCIS). [+]

Bli expert på interaktion mellan människor och datorer!

Snabba framsteg inom hårdvara, algoritmer, programvara och nätverk har öppnat enorma nya möjligheter för mänsklig användning av informationsteknik. Studier inom Human-Computer Interaction (HCI) förbereder framtida experter och ledare som använder avancerad metodik för att designa och utveckla informationsteknik till förmån för människor.

Human-Computer Interaction är en ny tvärvetenskaplig huvudroll som bygger på framgången med våra tidigare utbildningsinsatser: Interactive Technologies track, informationsnätprogram och användarskolan vid Aalto University och Interactive Systems vid Helsingfors universitet. Huvudmannen har starka band med andra majors i masterprogrammet för datavetenskap, kommunikation och informationsvetenskap (CCIS).... [-]


Civilingenjör I Elektronik Och Nanoteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Detta program erbjuder allt detta och mer. Magisterprogrammet i nano- och radiovetenskap ger dig grundläggande kunskaper inom följande områden: mikro- och nanovetenskap, mikro- och nanoelektronisk kretsdesign. [+]

Är du nyfiken på hur moderna trådlösa enheter fungerar och varför den trådlösa anslutningen blir snabbare och snabbare? Vill du veta hur man integrerar radiofrekvenskretsar och antenner i minsta trådlösa sensorer, t.ex. för "saker av Internet", för satellitbaserad observation av jord eller rymd eller för implanterbara medicinsk utrustning? Kanske är du också intresserad av nanofabrikationsmetoder, solpaneler eller radiopropagering och elektromagnetik i grundforskning?

Magisterprogrammet i elektronik och nanoteknik svarar på alla dessa frågor och mer. Programmet ger dig grundläggande kunskaper inom följande områden: mikro- och nanovetenskap, mikro- och nanoelektronisk kretsdesign, avancerade material och fotonik, radovetenskap och rymdvetenskap... [-]


Civilingenjör I Fastighetsekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Intresserad av ekonomi? Vill du jobba som en holistisk expert på ett specialiserat område? Klar för att hantera de mest värdefulla tillgångar som ett land har? Om ja, då kan det här vara programmet för dig. [+]

Är du intresserad av ekonomi? Vill du arbeta som en mångsidig expert på ett specialiserat område och hantera den mest värdefulla typen av tillgångar som finns? Om så är fallet kan det här vara programmet för dig.

Magisterprogrammet i fastighetsekonomi erbjuder en grundlig förståelse för dynamiken på fastighetsmarknaderna. Du kommer att uppnå en helhetssyn över fenomenen relaterade till fastighetsmarknader och lära dig de tekniker som används för att analysera och hantera fastigheter.

Programmet kombinerar de vetenskapliga disciplinerna ekonomi, ledning, markhantering och planering för att ge dig de viktigaste färdigheterna som behövs inom ett brett utbud av karriärvägar inom fastighetsbranschen.... [-]


Civilingenjör I IKT Innovation (EIT Digital Master School) - Autonoma System

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

AUS är en kombination av datavetenskap och elektronikteknik. Under programmet kommer studenterna att få nya färdigheter på båda områdena. I datavetenskap ingår relevanta färdigheter i saker av Internet (IoT), maskininlärning, artificiell intelligens och robotvision. I elektronikteknik är relevanta områden automation, kontroll, inbyggda system och kommunikation. [+]

EIT Digital Master School erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan för tekniska kurser i kombination med innovations- och entreprenörskapsstudier.

För alla som är intresserade av en karriär relaterad till självkörande bilar, robotik eller artificiell intelligens erbjuder EIT Digital Masters School ett tvåårigt masterprogram i autonoma system (AUS).

AUS är en kombination av datavetenskap och elektronikteknik. Under programmet kommer studenterna att få nya färdigheter på båda områdena. I datavetenskap ingår relevanta färdigheter i saker av Internet (IoT), maskininlärning, artificiell intelligens och robotvision. I elektronikteknik är relevanta områden automation, kontroll, inbyggda system och kommunikation.... [-]


Civilingenjör I IKT Innovation (EIT Digital Master School) - Datavetenskap

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Data överflödar: sociala medier, tillverkningssystem, medicintekniska produkter, logistiktjänster och otaliga andra genererar dagliga databaser av data. Med en mängd data tillgängliga är vi på en punkt i historien där vi kan genomföra analyser för att upptäcka, upptäcka och i slutändan bättre förstå världen runt oss. [+]

EIT Digital Master School erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan för tekniska kurser i kombination med innovations- och entreprenörskapsstudier.

Data överflödar: sociala medier, tillverkningssystem, medicintekniska produkter, logistiktjänster och otaliga andra genererar dagliga databaser av data. Med en mängd data tillgängliga är vi på en punkt i historien där vi kan genomföra analyser för att upptäcka, upptäcka och i slutändan bättre förstå världen runt oss.

Det nybildade datavetenskapsprogrammet (DSc) erbjuder en unik akademisk läroplan, där studenterna kan studera datavetenskap, innovation och entreprenörskap vid ledande europeiska universitet. I detta program lär eleverna om:... [-]


Civilingenjör I IKT Innovation (EIT Digital Master School) - Visuell Databehandling Och Kommunikation

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Visual Computing and Communication är en perfekt Masters utbildning för dem som fascineras av algoritmer och tjänster som hanterar visuell information i dagens digitala samhälle. Studenter med utmärkta färdigheter inom data och signalbehandling, linjär algebra, sannolikhet och programmering kommer att trivas på detta program, vilket ger möjligheter att lösa verkliga problem och skapa nya innovativa lösningar. Det finns ett växande samhälle av tekniker och innovatörer på detta utmanande, men givande område. Våra studenter kombinerar tekniska och affärsmässiga aspekter för att skapa produkter och tjänster för vår okulär-centrerade värld. [+]

EIT Digital Master School erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan för tekniska kurser i kombination med innovations- och entreprenörskapsstudier.

Huvuddelen i Visual Computing and Communication (VCC) fokuserar på förvärv, bearbetning, analys, överföring och återgivning av visuell information, inklusive aspekter av lärande och beslutsfattande. Det är ett tvärvetenskapligt program vid skärningspunktet för datavetenskap och informationsteknik där eleverna kan vara aktiva inom områdena

bildbehandling och kommunikation,bildanalys,datorsyn,Datorgrafik,förstärkt verklighet,visualisering och visuell analys, såväl somwebbaserade och nätverksapplikationer.... [-]

Civilingenjör I Innovativ Hållbar Energiteknik (Nordic Master)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Den nordiska mästaren i innovativ och hållbar energiteknik (ISEE) är en världsledande energilärare som leder till en magisterexamen. [+]

Den nordiska mästaren i innovativ och hållbar energiteknik (ISEE) är en världsledande energilärare som leder till en magisterexamen.

Den nordiska mästaren i innovativ hållbar energiteknik (ISEE) kombinerar hållbar energiteknik med innovation och entreprenörskap.

Termen hållbar energiteknik omfattar ett brett spektrum av metoder, politik och teknik (konventionell, förnybar och alternativ) som syftar till att tillhandahålla energi till lägsta möjliga ekonomiska, miljömässiga och sociala kostnader. Det läggs tonvikt på att hantera energiteknikens uppgifter med vederbörlig hänsyn till relaterade tekniska, miljömässiga och socioekonomiska problem.

Stark vikt läggs också på de innovativa och entreprenörsrelaterade aspekterna av energisamhället, särskilt när det gäller hur befintliga och nya effektivitetshöjande innovationer kan marknadsföras i olika länder. De innovativa aspekterna av programmet är relaterade till både det avancerade förnybara energikonceptet i Norden och nya företag inom energisektorn.... [-]


Civilingenjör I Internationell Design Företagsekonomi - Civilekonom Grad I Teknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Syftet med IDBM-programmet är att utveckla kompetens i världsklass inom global design business management genom multidisciplinär forskning och inlärning som skär ner inom affärsområdena, design och teknik. [+]

Magisterprogrammet i International Design Business Management hjälper dig att bli en framtida kreativ professionell för att integrera design och teknik med global affärsutveckling genom tvärvetenskapligt samarbete och verkliga utmaningar från våra kända branschpartners.

Det multidisciplinära programmet International Design Business Management (IDBM) skapar drivkrafter för förändring och innovation för att leda initiativ och genomföra nya affärsverksamheter inom globala miljöer.

Programmet omfattar design i stor utsträckning som en metod, sinne och konkurrensfördelar genom att fokusera på produkt-, service- och affärsdesign, teknik och innovationshantering.... [-]


Civilingenjör I Internationell Design Företagsledning - M. Sc. Grad I Ekonomi Och Företagsekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Magisterprogrammet i International Design Business Management gör det möjligt för studenter att agera som framtida professionella i världsklass i global affärsutveckling genom design och teknik. [+]

Magisterprogrammet i International Design Business Management hjälper dig att bli en framtida kreativ professionell för att integrera design och teknik med global affärsutveckling.

Det multidisciplinära programmet International Design Business Management (IDBM) skapar drivkrafter för förändring och innovation för att leda initiativ och genomföra nya affärsverksamheter inom globala miljöer.

Programmet omfattar design bredare som en metod, sinne och konkurrensfördelar genom att fokusera på produkt-, service- och affärsdesign, teknik och innovationshantering.

Programöversikt: tvärvetenskapligt samhälle och utmaningsbaserat lärande

Programmet International Design Business Management (IDBM) är en gemensam undervisnings- och forskningsplattform för alla Aalto University .... [-]


Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Bioteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden.

Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk.... [-]


Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Fiber- Och Polymerteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

De lärandemål magisterexamen bygger på de mål som satts upp för utbildning som leder till en Master of Science (Technology) enligt definitionen i examensstadgan från skolan för kemiteknik. De lärandemål graden specificeras ytterligare i de för stor och kurs- specifika beskrivningar av läranderesultat. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden.

Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk.... [-]


Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Hållbara Metaller

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

De fokusområden i utbildningen är en hållbar användning och bearbetning av naturresurser och nya material, inklusive deras tekniska tillämpningar. I studierna mot de stora, studerande förvärva fördjupade kunskaper i ett visst område i bioteknik, kemiteknik eller materialvetenskap och teknik. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden.

Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk.... [-]


Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Kemi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden.

Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk.... [-]


Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Kemiska Och Processteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden.

Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk.... [-]


Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Raffinering Biomassa

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden.

Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk.... [-]


Civilingenjör I Marknadsföring

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Magisterprogrammet i marknadsföring centrerar kring strategisk marknadsföring, hållbar marknadsföring, detaljhandel marknadsföring och konsumentkultur. [+]

Magisterprogrammet i marknadsföring centra på strategisk marknadsföring, digital marknadsföring, detaljhandel marknadsföring och konsumentkultur.

Marknadsföring är ett sätt att tänka på och en praxis som är avgörande för alla affärsdimensioner. I detta program kommer du att få en djup förståelse för denna filosofi och en solid grund för den kompetens och know-how som krävs av en toppmarknadsföring specialist.

Programöversikt: fyra kurser och valfria kurser

I programmet studerar du fyra kärnkurser: Strategisk marknadsföring, Digital marknadsföring, Retailmarknadsföring och Konsumentkultur - se nedan för mer information om dessa kurser.

Under dina studier kompletterar du dessa kärnkurser med valfria ämnen som... [-]


Civilingenjör I Maskinteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Dagens samhälle är beroende av mekanik för effektiva och säkra lösningar överallt. Fältet omfattar det bredaste utbudet av verksamheter och teknologisektorer, inklusive energi, transport, material, maskiner och industriproduktion, men även konsumentvaror, sport, medicinsk utrustning och miljöskydd. [+]

Magisterprogrammet i maskinteknik ger eleverna möjlighet att följa sina intressen inom fältet och bli experter med mångsidiga färdigheter.

Dagens samhälle är beroende av mekanik för effektiva och säkra lösningar överallt. Fältet täcker ett brett spektrum av aktiviteter och teknologisektorer, från energi och transport till medicintekniska produkter och miljöskydd. Det finns ingen brist på uppgifter, utmaningar och möjligheter där mekaniska ingenjörer skapar innovativa lösningar. Maskinteknik gäller allt från de minsta komponenterna till de största aggregaten, vilket resulterar i en fortsatt efterfrågan på maskinteknisk expertis.

Studieprogram

Aalto-universitetets magisterprogram i maskinteknik bygger på en grundlig förståelse för kärnmekanikämnen, vilket kompletteras med avancerade studier. Studier ger en solid teknisk grund för att arbeta i en internationell, konkurrenskraftig och mycket innovativ miljö.... [-]


Civilingenjör I Rymdplanering Och Transportteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Programmet fokuserar på framtida utmaningar för hållbar byggd miljö, tack vare aktuella globala megatrendningar, såsom urbanisering och behovet av grönare städer. Programmets definierande karaktär är dess fokus på ett brett spektrum av tillvägagångssätt från människors dagliga liv och rörlighet till storskaligt strategiskt och systemtänkande som behövs för att forma den byggda miljön. [+]

Städer blir alltmer dynamiska, komplexa och fragmenterade, samtidigt som kraven ökar för deras levnadsförmåga, hållbarhet, konkurrenskraft och attraktivitet.

Nya krav på städer kräver nya färdigheter inom systemisk förståelse, problemlösning och integrerad planering och policyutformning utöver sektorsgränser.

Magisterprogrammet i fysisk planering och transportteknik fokuserar på de framtida utmaningarna för hållbara byggnader och tar itu med aktuella globala megatrendningar, såsom urbanisering och behovet av grönare städer. Programmets definierande karaktär är dess betoning på ett brett spektrum av perspektiv, från människors dagliga liv och rörlighet till den typ av storskaligt strategiskt och systemtänkande som behövs för att forma den byggda miljön.... [-]


Civilingenjör I Säkerhet Och Cloud Computing (SECCLO) (Erasmus Mundus)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

SECCLO fokuserar på två specifika aspekter av moderna datorsystem: Cloud computing, som är en bred betydelse, betyder mycket distribuerad och skalbar databehandling och datalagring i datacentraler samt fysiskt tillgängliga enheter och informationssäkerhet, vilket innebär skydd av beräkning, kommunikation och data från obehörig åtkomst. Medan cloud computing är ett högt tekniskt område som direkt möjliggör implementeringen av moderna IKT-tjänster, är informationssäkerhet ett tvärgående krav som omfattar både tekniska och icke-tekniska frågor. [+]

Två länder, två universitet och en dubbel grad i informationssäkerhet!

Vår ansökningsperiod har börjat! Kolla vår hemsida för mer information.

Magisterprogrammet i säkerhet och cloud computing (SECCLO) är ett tvåårigt dubbelprogram som ger studenterna en bred förståelse för den senaste och framtida teknologin för säkra moln och mobila datorsystem. Studenterna kommer att få både praktisk teknisk kunskap och teoretisk inblick i

säker systemteknik,distribuerad applikationsutveckling,nätverk och service arkitekturer, ochmoln och mobila plattformar.

SECCLO fokuserar på två specifika aspekter av moderna datorsystem: Cloud computing , som är en bred betydelse, betyder mycket distribuerad och skalbar databehandling och datalagring i datacentraler samt fysiskt tillgängliga enheter och informationssäkerhet , vilket innebär skydd av beräkning, kommunikation och data från obehörig åtkomst. Medan cloud computing är ett högt tekniskt område som direkt möjliggör implementeringen av moderna IKT-tjänster, är informationssäkerhet ett tvärgående krav som omfattar både tekniska och icke-tekniska frågor.... [-]


Civilingenjör I Vatten Och Miljöteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Vatten- och miljöteknik handlar i huvudsak om att världen ska fungera. Med begränsade naturresurser och en ökad efterfrågan på vatten, mat, energi och skydd ser vi på praktiska sätt att utveckla vårt samhälle på ett hållbart sätt. Vi kombinerar en stark teknisk grund med en god förståelse för ett bredare samhällssammanhang. Det ultimata målet med vårt program är att säkerställa ett hållbart och fungerande samhälle. [+]

Vatten- och miljöteknik handlar i huvudsak om att världen ska fungera.

Mot bakgrund av begränsade naturresurser och en ökad efterfrågan på vatten, mat och energi söker vi efter praktiska sätt att utveckla vårt samhälle på ett hållbart sätt. Kandidatprogrammet inom vatten- och miljöteknik kombinerar en stark teknisk grund med en god förståelse av det bredare samhällskontextet för att utbilda spelväxlare som kan uppnå detta ambitiösa mål.

Intresserad av en rad olika ämnen? Vår masters program är tvärvetenskaplig, som kombinerar det bästa av vatten och miljöteknik samtidigt som vi ger en bred bild av fältet. Vår undervisning kombinerar teori med praktik, inklusive hands-on modelleringsarbete, fallstudier och projektarbete. Vi samarbetar med andra masterprogram på Aalto University och uppmuntrar dig att gå till studentutbyte för att diversifiera dina åsikter och färdigheter.... [-]


Magisterexamen I Arkitektur

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Arkitektur är ett teknikområde och konst. Arkitektur undervisning kombinerar kunskapsbaserad professionell material och konstnärliga förståelse och uttrycksförmåga. [+]

Arkitektur är ett teknikområde och konst. Arkitektur undervisning kombinerar kunskapsbaserad professionell material och konstnärliga förståelse och uttrycksförmåga. En arkitekt måste kunna se problem från många olika håll, vilket är orsaken till den breda typen av examen i arkitektur. Den aktuella typen av utbildningen utvecklar studentens vetenskapliga och konstnärliga tänkande i samband med byggandet av ett socialt ansvarsfullt och hållbar framtid.

Mål för utbildning

Lärandemålen bygger på reglerna i EU-direktivet som gäller att fullfölja yrkesverksamhet av en arkitekt (Europaparlamentets och rådets direktiv 2005/36 / EG och rådets direktiv om erkännande av yrkeskvalifikationer). Enligt direktivet en arkitektexamen uppfyller förväntningarna hos byggbranschen och möjliggör en karriär utanför Finland också.... [-]


Magisterexamen I Matematik Och Operationsforskning

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Målet med masterprogrammet i matematik och verksamhetsforskning är att utbilda experter som har en bred kunskap om matematiska metoder och verktyg samt starka problemlösningsförmåga så att de med framgång kan klara av utmanande vetenskapliga, industriella, ekonomiska och miljömässiga problem. [+]

Utveckla dina färdigheter inom matematik och systemtänkande och möta den framtida efterfrågan på toppspecialister på området!

Målet med masterprogrammet i matematik och verksamhetsforskning är att utbilda experter som har bred kunskap om matematiska metoder och verktyg samt starka problemlösningsförmåga så att de med framgång kan klara av utmanande vetenskapliga, industriella, ekonomiska och miljömässiga problem.

Under programmet lär eleverna att tänka matematiskt. De lär sig också att bygga matematiska modeller av verkligheten och att analysera dessa modeller genom att utveckla och distribuera state-of-the-art metoder och algoritmer. Genom sina val av huvudämne kan eleverna betona matematisk teori, beräkningsmetoder eller modellerings- och problemlösningsförmåga som behövs i praktiken.... [-]


Magisterexamen I Nationalekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i nationalekonomi utvecklar förmågan att tillämpa ekonomisk teori på ett brett spektrum av ekonomiska fenomen. [+]

Masterprogrammet i nationalekonomi utvecklar förmågan att tillämpa ekonomisk teori på ett brett spektrum av ekonomiska fenomen.

Programmet kvalificerar eleverna att förstå sambandet mellan mikro- och makroekonomiska frågor samt att se orsakssamband mellan dessa frågor.

Programmet utrustar eleverna med lämpliga ekonometriska och matematiska verktyg för analys för att ta itu med ekonomiska frågor och problem. Eleverna tränas i att analysera, organisera och effektivt kommunicera sina analyser.

Studie Erfarenhet

Masterprogrammet i nationalekonomi är uppbyggt för att säkerställa internationellt jämförbara kvalifikationer och en livslång humankapital. Programmet är särskilt starkt inom områdena internationell ekonomi (inklusive utvecklingsekonomi) och Applied Microeconomics (inklusive miljö- och energiekonomi, arbete och personalekonomi, Industriell organisation och spelteori).... [-]


Master I Datateknik, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Kommunikation Teknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Communications Engineering större fokus på kommunikation och nätverksteknik, nätverk företag och mänskliga centrerad kommunikation. Beroende på ditt intresse, kan du fokusera studierna mer mot Internet Technologies, trådlös kommunikation eller kommunikation Ecosystem. [+]

Informations- och kommunikationsteknik (IKT) är i spetsen för digitala revolutionen, som radikalt förändrar världen som vi känner den. Det finns ett ständigt behov av väl avrundad kommunikation ingenjörer med stor kunskap om tekniken fundamenta, djupgående kunskaper i programmering, och gedigen förståelse för affärsdynamiken. Aalto kan du bli en sann game changer inom området.

studieprogrammet Communications Engineering större fokus på kommunikation och nätverksteknik, nätverk företag och mänskliga centrerad kommunikation. Beroende på ditt intresse, kan du fokusera studierna mer mot Internet Technologies, trådlös kommunikation eller kommunikation Ecosystem. Wireless Communications: Du lär dig moderna trådlösa kommunikation systemarkitekturer (LTE, 5G), signalbehandlingsmetoder, resurs kontrollmetoder och relaterade frågor spektrumhantering. Du får också praktisk erfarenhet med toppmoderna laboratorieutrustning och kan engagera sig med programvarudefinierad radio baserad genomförande och experimenterande arbete. Internet Technologies: Du kommer att lära dig hur Internet verkligen fungerar och utvecklas, och hur man kan utforma och genomföra nya protokoll och tjänster, och skydda ditt nätverk. Vi täcker fasta, mobila, företag och breda nätverk och deras användning för nuvarande och framtida tillämpningar. Du kommer också att lära dig hur nätverken kan virtualiserade. Kommunikation Ecosystem: Du lär dig operatörsverksamhet, att genomföra teknisk-ekonomisk analys av kommunikationssystem och tjänster och att förstå slutanvändarnas behov och beteende. Du kan också fokusera på design av användargränssnitt. ... [-]

Master Of Science I Avancerade Energilösningar - Hållbara Energisystem Och Marknader

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig. Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers). [+]

Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig.

Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers).

Programmet har fyra majors. I var och en av dem, kommer du att få en gedigen teoretisk bakgrund, kompletterat med tvärvetenskapliga studier för att bredda och fördjupa förståelsen för energiutmaningarna i vårt samhälle.... [-]


Master Of Science I Avancerade Energilösningar - Hållbara Processer För Energiomvandling

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Alla rese karriär inom energi för vårt samhälle? Vill vara delaktiga i utvecklingen av snabbt föränderlig, framtida energisystem? Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig. [+]

Alla rese karriär inom energi för vårt samhälle? Vill vara delaktiga i utvecklingen av snabbt föränderlig, framtida energisystem? Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig.

Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers).

Programmet har fyra majors. I var och en av dem, kommer du att få en gedigen teoretisk bakgrund, kompletterat med tvärvetenskapliga studier för att bredda och fördjupa förståelsen för energiutmaningarna i vårt samhälle.... [-]


Master Of Science I Avancerade Energilösningar - Hållbar Energi I Byggnader Och Byggd Miljö

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers). [+]

Alla rese karriär inom energi för vårt samhälle? Vill vara delaktiga i utvecklingen av snabbt föränderlig, framtida energisystem? Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig.

Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers).

Programmet har fyra majors. I var och en av dem, kommer du att få en gedigen teoretisk bakgrund, kompletterat med tvärvetenskapliga studier för att bredda och fördjupa förståelsen för energiutmaningarna i vårt samhälle.... [-]


Master Of Science I Avancerade Energilösningar - Industriella Energiprocesser Och Hållbarhet

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Alla rese karriär inom energi för vårt samhälle? Vill vara delaktiga i utvecklingen av snabbt föränderlig, framtida energisystem? Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig. [+]

Alla rese karriär inom energi för vårt samhälle? Vill vara delaktiga i utvecklingen av snabbt föränderlig, framtida energisystem?

Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig.

Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers).

Programmet har fyra majors. I var och en av dem, kommer du att få en gedigen teoretisk bakgrund, kompletterat med tvärvetenskapliga studier för att bredda och fördjupa förståelsen för energiutmaningarna i vårt samhälle.... [-]


Master Of Science I Avancerade Material För Innovation Och Hållbarhet (EIT Råmaterial)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogram i Advanced Materials för innovation och hållbarhet, AMIS, kommer att ta itu temat substitution av kritiska eller giftiga ämnen i produkter och för optimerad prestanda. [+]

Få en förståelse av hela råvaru värdekedjan, och en mind-set för innovation och entreprenörskap med fokus på hållbarhet.

Masterprogram i Advanced Materials för innovation och hållbarhet, AMIS, kommer att ta itu temat substitution av kritiska eller giftiga ämnen i produkter och för optimerad prestanda. Det kommer även att omfatta material kedja optimering för end-of-life produkter samt produkter och tjänster design för cirkulär ekonomi - som alla är centrala teman i ETI: s råvaror. Det primära fokus för anpassningen är på metall och mineralråvaror. Bio-bas och polymermaterial täcks med tanke på deras substitutionspotential och annat material i samband med återvinning multi-material produkt. Dessutom innehåller AMIS programmet en solid paket av kurser och projektarbete inom innovation och entreprenörskap.... [-]


Master Of Science I Bokföring

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Accounting ger studenterna fördjupade kunskaper inom produktion och användning av finansiell information. Redovisning är ett ovärderligt verktyg för att hitta finansiellt sunda, fungerande lösningar på ofta komplexa och tvetydiga ledande utmaningar. [+]

Masterprogrammet i Accounting ger studenterna fördjupade kunskaper inom produktion och användning av finansiell information.

Redovisning är ett ovärderligt verktyg för att hitta finansiellt sunda, fungerande lösningar på ofta komplexa och tvetydiga ledande utmaningar. I redovisningsmasterprogrammet lär du dig en verkligt global språk näringslivet och företagsledning.

Pålitlig, giltig och fokuserad finansiell information, för båda de finansiella redovisning och förvaltning redovisningsändamål, blir allt viktigare i den ofta turbulenta dagens organisationer.

studie Experience

Innehållet och inriktning Masterprogrammet i redovisning varierar beroende på sina två valfria inriktningar. Du kan specialisera sig på en eller två av följande områden:... [-]


Master Of Science I Byggteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i byggteknik ger studenterna omfattande akademisk och professionell kunskap om de olika discipliner inom det civila och byggteknik. [+]

Den Masterprogrammet i byggteknik erbjuder studenter omfattande akademisk och professionell kunskap om de olika discipliner inom det civila och byggteknik.

Anläggningsarbeten spelar en viktig roll för att skapa säkra och hälsosamma bebyggda miljöer, som är väsentliga delar i det dagliga livet och välbefinnande. Genom att kombinera de globala behoven för energieffektivitet och hållbarhet med egenskaperna hos en god livsmiljö kräver teoretisk förståelse, yrkesskicklighet och en vidsynt inställning.

Programmet handlar om konstruktion, tillverkning, användning och underhåll av anläggningskonstruktioner, såsom byggnader och broar. Med sina fyra huvudteman - Byggkonstruktion, prestanda, byggledning, och mineralbaserade material - Programmet ger studenterna kunskaper och färdigheter väsentliga för framtida karriärer inom industrin, forskning, utbildning eller myndighet. Baserat på de individuella val, kan studenten specialisera sig som att bygga energianvändningen, byggtjänster teknik, reparation och underhåll, inomhusluftens kvalitet och brandsäkerhet ämnen.... [-]


Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Akustik Och Ljudteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Den stora i akustik och ljudteknik ger grundläggande kunskaper om akustiska fenomen, människans hörsel och ljudtekniker, och underlättar också studenterna att tillämpa kunskaperna i praktiken. Akustik och ljudteknik är en av de åtta majors erbjuds i Masterprogram i datorn, kommunikation och informationsvetenskap (CCIS). [+]

Majoren i Akustik och ljud Technology ger grundläggande kunskaper om akustiska fenomen, människans hörsel och ljudtekniker, och underlättar också studenterna att tillämpa kunskaperna i praktiken. Akustik och ljudteknik är en av de åtta majors erbjuds i Masterprogram i datorn, kommunikation och informationsvetenskap (CCIS).

Målet för den stora är att eleverna kan använda sin lärandemål flexibelt olika uppgifter inom industrin och i den akademiska världen. Till exempel ska studenten veta varför och hur modern förstörande audio codec (MP3, AAC) arbete, eller han / hon ska kunna mäta, förstå perceptuella aspekter, och utforma akustiken i ett klassrum eller en bullerbarriär. Några exempel områden där studenterna planeras att vara behörig är ljudåtergivning, ljudkodning, musik teknik, akustiska mätningar, aktiv brusreducering, ljud signalbehandling, rum och byggnadsakustik, och omgivningsbuller.... [-]


Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Datavetenskap

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Magisterexamen i datavetenskap ger dig en möjlighet att förändra världen. Programvaran är viktig del av industri, handel, sjukvård, media, och även konst. Nya innovationer är ofta baserade på ny teknik, såsom cloud computing, webb, och stora uppgifter. [+]

Studera en allsidig examen i datavetenskap och få möjlighet att påverka framtiden!

Magisterexamen i datavetenskap ger dig en möjlighet att förändra världen. Programvaran är viktig del av industri, handel, sjukvård, media, och även konst. Nya innovationer är ofta baserade på ny teknik, såsom cloud computing, webb, och stora uppgifter.

I Institutionen för datavetenskap alla kurser mästare nivå ges på engelska. Vi tror på flexibilitet: eleverna kan bygga sina egna studieplaner bestående av kärn- och specialkurser. De centrala kurserna ger dig en stabil grund i algoritmer, datorgrafik, maskininlärning, operativsystem, säkerhet, användargränssnitt, webbutveckling programvara, etc. De specialkurser är indelade i fem spår.... [-]


Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Maskininlärning Och Data Mining

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Maskininlärning är en av de starka sidorna av Aalto-universitetet. Detta gedigen utbildning i modern beräkningsdataanalys ger dig utmärkta möjligheter för en karriär inom forskningsinstitutioner eller inom den privata sektorn i de snabbt växande områdena maskininlärning, datavetenskap och artificiell intelligens. [+]

Vill du bygga framtidens intelligenta maskiner?

Maskininlärning är en av de starka sidorna av Aalto-universitetet. Detta gedigen utbildning i modern beräkningsdataanalys ger dig utmärkta möjligheter för en karriär inom forskningsinstitutioner eller inom den privata sektorn i de snabbt växande områdena maskininlärning, datavetenskap och artificiell intelligens. Ännu viktigare är maskininlärning helt enkelt utmanande och intressant - vad kunde vara bättre än att lösa spännande och viktiga problem med snabbt växande nya kombinationer av matematik, statistik och datavetenskap?

Metoderna för maskininlärning och data mining är tillämpliga och behövs i en mängd olika områden som sträcker sig från processindustrin data vetenskap. Nyligen spjutspets applikationsområden inkluderar... [-]


Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Mjukvara Och Service Engineering

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Programvaran och Service Engineering studier utrusta eleverna med de kunskaper som kommer att vara av högsta värde för moderna organisationer. Eleverna lär sig att designa, utveckla och hantera digitala produkter och tjänster. De utvecklas till självständiga tänkare kan hantera komplexa, verkliga problem med hänsyn till de mänskliga, samhälleliga och organisatoriska faktorer. [+]

Gå med programvara och tjänster teknik och skaffa sig den kompetens att designa, utveckla och hantera digitala produkter och tjänster!

Digitala produkter och tjänster är avgörande för ekonomin, samhällen och människors välbefinnande. De tillåter företag att gå längre än de traditionella gränserna, utnyttja nya möjligheter och nå exponentiell tillväxt.

Programvaran och Service Engineering studier utrusta eleverna med de kunskaper som kommer att vara av högsta värde för moderna organisationer. Eleverna lär sig att designa, utveckla och hantera digitala produkter och tjänster. De utvecklas till självständiga tänkare kan hantera komplexa, verkliga problem med hänsyn till de mänskliga, samhälleliga och organisatoriska faktorer.... [-]


Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Speldesign Och Produktion

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Speldesign och produktion är ett tvärvetenskapligt stora som tätt integrerar studenter från olika bakgrunder. Händerna på med sinnen på - skapa och analysera spel, experimentera med ny teknik och design metoder, och träffa fantastiska människor som att bygga framtiden. [+]

Drömmer du om att vara ett spel-växlare i en av dagens hetaste branscher?

Speldesign och produktion är ett tvärvetenskapligt stora som tätt integrerar studenter från olika bakgrunder. Händerna på med sinnen på - skapa och analysera spel, experimentera med ny teknik och design metoder, och träffa fantastiska människor som att bygga framtiden.

Vid högskolan, Speldesign och produktion är en av de åtta majors erbjuds i Masterprogram i datorn, kommunikation och informationsvetenskap (CCIS). Studier i programmet bygger på både de senaste vetenskapliga forskning och industriell state-of-the-art.

Lärandemål Design spel och produktion stora arrangeras i samarbete med Aalto-universitetets högskola för konst, design och arkitektur (ARTS). Applicera genom CCIS väg om du vill uppgradera som en M.Sc. och throught ARTS om du vill ha en magisterexamen. Den Civilingenjör grad har flera tekniska kurser i ämnen som datorgrafik och artificiell intelligens. ... [-]

Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Säker Och Mobil Kommunikation

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Studier i säker och mobil kommunikation ge studenterna en bred förståelse av de senaste och framtida teknik för säkra mobila och molnsystem. [+]

Skaffa en utbildning i världsklass inom informationssäkerhet vid Aalto-universitetet!

Studier i säker och mobil kommunikation ge studenterna en bred förståelse av de senaste och framtida teknik för säkra mobila och molnsystem. Eleverna kommer att få både praktisk ingenjörskunnande och teoretiska insikter

säkra systemteknik, distribuerad applikationsutveckling, nät- och tjänstearkitekturer, och mobila och molnplattformar.

Vi tror på att kombinera säkerhetsexpertis med produktutveckling kompetens.

För nya studenter, de stora kombinerar tre tidigare studieresultat moduler: Masterprogrammet i säker och mobil kommunikation (NordSecMob), Mobile Computing - Tjänster och säkerhet stora, liksom Secure Systems spår i datavetenskap större.... [-]


Master Of Science I Entreprenörskap Och Innovationsledning

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i entreprenörskap och innovationsledning ger dig gedigen akademisk förståelse och massor av praktisk erfarenhet av entreprenörskap i den största ekosystem i Europa entreprenörskap. [+]

Masterprogrammet i entreprenörskap och innovationsledning ger dig gedigen akademisk förståelse och massor av praktisk erfarenhet av entreprenörskap i den största ekosystem i Europa entreprenörskap.

Vad är entreprenörskap och innovation management?

Entreprenörskap och innovationsledning handlar om att skapa nya idéer och genomföra dem på ett sätt som skapar ekonomiska och / eller sociala värde. Vissa innovatörer och entreprenörer starta nya företag. Andra utvecklar nya produktlinjer eller är chef för nya projekt för befintliga företag. Entreprenörer och innovatörer finns också i ideella organisationer och inom den offentliga sektorn, generera nya idéer som gör världen till en bättre plats. Entreprenörskap och innovation finns överallt!... [-]


Master Of Science I Environomical Vägar För Hållbara Energisystem (välj)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (VÄLJ) erbjuder avancerad utbildning inom området hållbara energisystem för framtiden. [+]

Masterprogrammet i Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (VÄLJ) erbjuder avancerad utbildning inom området hållbara energisystem för framtiden. VÄLJ syftar till att skapa utbildning för hög kompetens och kvalitet ingenjörskunskap i fält, bland annat industriell samverkan hela programmet. Studenter examen från SELECT-programmet kommer att ha fått erfarenhet inom följande ämnen:

Träning i tvärvetenskaplig problemanalys och lösa. Avancerad teambuilding i en multinationell miljö, tillsammans med stimulerande internationell erfarenhet. Ett nytt och flerdimensionell sätt att lära innebär verkliga och virtuella klassrum Nära samarbete med industrin under examensarbetet. Ett unikt nätverk av studiekamrater, SELECT alumner och branschspecialister inom området hållbar energi. ... [-]

Master Of Science I Europeiska Gruv, Mineraler Och Miljöprogram (emmep)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Europeiska gruv, mineraler och Miljöprogram (EMMEP) är en magisterexamen som anordnas i internationellt samarbete mellan tre Europas ledande universitet i Mining and Resource Engineering. [+]

Europeiska Mining, Minerals och Miljöprogram (EMMEP) är en magisterexamen som anordnas i det internationella samarbetet mellan tre Europas ledande universitet i Mining and Resource Engineering:

Delft University of Technology (Nederländerna) Aalto-universitetet (Finland), RWTH Aachen (Tyskland)

EMMEP bygger på de starka och kompletterande kompetens av de nämnda universiteten i Geovetenskap studier och forskning. Den europeiska Mining Course (EMC) startade 1996 och fram till 2014 över 700 studenter har deltagit i programmet och förenas i ett välorganiserat alumninätverk.

Under den tvååriga masterprogrammet studenter läser tillsammans i tre olika universitet:... [-]


Master Of Science I Geoengineering

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Geoengineering bygger på ett brett spektrum av discipliner, inklusive geografiska och materialvetenskap, mekanik och konstruktion. Strukturer av intresse inkluderar fundament, vägar, escavations och underjordiska strukturer som tunnlar. . [+]

geoengineering förlitar sig på ett brett spektrum av discipliner, inklusive geografiska och materialvetenskap, mekanik och konstruktion. Strukturer av intresse inkluderar fundament, vägar, escavations och underjordiska strukturer som tunnlar.

De flesta byggmaterial, vardagliga hushållsartiklar, energikällor och grundvatten kommer från jorden. Megatrender som urbanisering, klimatförändringar och den ökande användningen av naturresurser och energi påverkar i hög grad våra liv. De skapar både utmaningar och möjligheter för geoengineers.

Masterprogrammet i Geoengineering ger studenterna kunskaper, färdigheter och kompetens som behövs för att förstå beteendet hos jordar för geoteknik, stenar för bergteknik och gruvdrift och av vägkonstruktioner för vägbyggnad.... [-]


Master Of Science I Geoinformatik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

I Masterprogram i geoinformatik vid Aalto-universitetet, lär sig eleverna state-of-the-art i moderna metoder för att förvärva, bearbeta och utnyttja geografisk information. [+]

i Masterprogrammet i geoinformatik vid Aalto-universitetet, lär sig eleverna state-of-the-art i moderna metoder för att förvärva, bearbeta och utnyttja geografisk information. Masterprogrammet i geoinformatik kombinerar teknisk, matematisk, beräknings och visuell kunskap och ger studenterna möjlighet att inte bara använda geoinformatik teknik utan också utveckla och skapa nya beräkningsmetoder och tillämpningar. Förutom att få ett helhetsperspektiv, kan eleverna ytterligare fokusera sina färdigheter på ett av de ämnen inom geoinformatik, såsom geodesi, fotogrammetri, laserskanning, fjärranalys, geografiska informationsteknik eller kartografi.

Masterprogrammet i geoinformatik har en lång tradition som ett tekniskt och matematiskt orienterade läroplanen. Det är därför, till exempel, kunskaper i programmering, grundläggande kurser i matematik och statistik samt ett intresse GeoIT krävs. Programmet ger både teoretiska och praktiska kunskaper, och utvecklar akademiska kapacitet, problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande, bara för att nämna några. Undervisningen är tätt kopplad till pågående spetsforskning. Examen från masterprogrammet i geoinformatik förbereder dig för nyckelpositioner i den akademiska världen och industrin. Alla kurser ges på engelska.... [-]


Master Of Science I Global Förvaltning

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Global Management (GM) har eleverna två mycket prestigefyllda kvalifikationer: Civilingenjör i ekonomi och företagsekonomi beviljats ​​av Aalto-universitetets handelshögskola och CEMS Master i International Management (MIM) utfärdat av CEMS, den Global Alliance in Management Education. [+]

Är du intresserad av att bygga en framgångsrik internationell karriär? Global Management-programmet med CEMS magisterexamen i International Management utrustar eleverna med kompetens och kunskap som krävs för att agera som spel växlare i morgondagens globala affärsmiljö.

CEMS - global kvalitet CEMS är en global allians av 30 ledande handelshögskolor, nära 80 multinationella företag och icke-statliga organisationer som tillsammans erbjuder den topprankade, internationell och praktiskt orienterad CEMS Master i International Management (MIM) program. Globalt mer än 1000 studenter skriva in sig i CEMS MIM varje år och det finns över 10 000 CEMS alumner 81 nationaliteter som arbetar i 75 länder. ... [-]

Master Of Science I IKT-innovation (EIT Digital Hantverksmästarskola) - Cloud Computing Och Tjänster

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

EIT Digital hantverksmästarskola erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan av tekniska kurser i kombination med innovation och entreprenörskap studier. [+]

EIT Digital hantverksmästarskola erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan av tekniska kurser i kombination med innovation och entreprenörskap studier.

Den största av Cloud Computing och tjänster fokuserar på ett brett spektrum av tillämpningar, såsom elektronisk handel, mobila tjänster, online sociala nätverk, peer-to-peer-system och webbtjänster. Vad är gemensamt för alla dessa program är att informationskällor och kontroll decentraliserat via nätverket och flera datacenter och deras bakomliggande system blir distribueras, rekonfigurerbara och adaptiv. Allt detta gör processen med att utveckla distribuerade programvarusystem betydligt mer komplex än för centraliserade system.... [-]


Master Of Science I IKT-innovation (EIT Digital Hantverksmästarskola) - Inbyggda System

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

EIT Digital hantverksmästarskola erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan av tekniska kurser i kombination med innovation och entreprenörskap studier. [+]

EIT Digital hantverksmästarskola erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan av tekniska kurser i kombination med innovation och entreprenörskap studier.

Embedded Systems stora fokuserar på att möjliggöra teknik och konstruktionsmetoder för datasystem som är inbäddade som en integrerad del av större system och designade för specifika styrfunktioner av enheter med olika elektroniska och mekaniska komponenter.

Eleverna i Embedded Systems större vid Aalto-universitetet kommer att förvärva kunskaper för att utveckla tillämpningar och tjänster som är baserade på mobila cyberfysiska system (CPS) tekniker. De ämnen som behandlas inkluderar... [-]


Master Of Science I IKT-innovation (EIT Digital Hantverksmästarskola) - Människa-datorinteraktion Och Design

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Human Computer Interaction och design stor fokuserar på studier, design, utveckling och utvärdering av nya användargränssnitt och interaktiva system som tar hänsyn till mänskliga aspekter, på de kognitiva och sensomotorisk nivåer, tekniska aspekter, liksom affärsmässiga aspekterna. [+]

EIT Digital hantverksmästarskola erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan av tekniska kurser i kombination med innovation och entreprenörskap studier.

Den Human Computer Interaction and Design större fokus på studier, design, utveckling och utvärdering av nya användargränssnitt och interaktiva system som tar hänsyn till mänskliga aspekter, på de kognitiva och sensomotorisk nivåer, tekniska aspekter, liksom affärsmässiga aspekterna.

Studierna omfattar kurser på design och utvärdering av interaktiva system med en stark betoning på användarcentrerad design tekniker:

förstå mänskliga kapacitet och konsekvenser av att använda informationsteknologi som ett verktyg för att lösa arbetsrelaterade uppgifter, och utveckling och utvärdering av de system genom att sätta användaren i centrum av designprocessen. ... [-]

Master Of Science I Industriell Ekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i industriell ekonomi (IEM) kombinerar teknik med ekonomiska och mänskliga fundamenta för att skapa värde och effektivitet. [+]

Fokus på proaktiv problemlösning och lära sig att använda din ingenjörs mind-set för att utveckla verksamheten!

Masterprogrammet i industriell ekonomi (IEM) kombinerar teknik med ekonomiska och mänskliga fundamenta för att skapa värde och effektivitet. Unik i sitt tvärvetenskapliga och integrerande huvudsak IEM studier utforska grunderna för affärs- och tekniska processer och inspirera en ingenjörs mind-set för att utveckla verksamheten. Den distinkta fokus för programmet är att utbilda akademiker med kunskap, kompetens och vilja att skapa och förändra teknikbaserade företag i nya eller etablerade företag.

Du kan välja mellan de tre stora företagen erbjuds:... [-]


Master Of Science I Informations- Och Service Management

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Information och Service Management erbjuder tre inriktningar: Business Analytics, Informations, och logistik och Service Management. [+]

Masterprogrammet i Information och Service Management erbjuder tre inriktningar: Business Analytics, Informations, och logistik och Service Management.

Informationsbaserade tjänster ses av Europeiska unionen som den primära tillväxtområdet utvecklade ekonomier. Masterprogrammet i Information och Service Management (ISM) utbildar framtida informations yrkesverksamma som har möjlighet att utveckla och förvalta dessa tjänster.

Den tvärvetenskapliga karaktär och betoning på dataanalys och projektledning ger studenterna med kompetens att analysera ständigt växande utbudet av information och ny teknik och hantera elektroniska affärsverksamheten.

Studie Erfarenhet ... [-]

Master Of Science I Informationsnätverk

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogram i informationsnätverk är en tvärvetenskaplig studieprogram i verkstadsbyggnad på informations- och kommunikationsteknik (IKT) och digitala medier. Den kombinerar områdena samhällsvetenskap, avancerad digital teknik och affärer. [+]

Bli expert på människocentrerad syn på digital teknik!

Masterprogram i informationsnätverk är en tvärvetenskaplig studieprogram i verkstadsbyggnad på informations- och kommunikationsteknik (IKT) och digitala medier. Den kombinerar områdena samhällsvetenskap, avancerad digital teknik och affärer.

Programmet ger studenterna en övergripande förståelse för samspelet mellan människa och digital teknik på individ-, grupp-, organisations- och samhällsnivå. Du kommer att lära om gemensam utveckling av digital teknik och verksamhet i en ny människocentrerad, samarbete och kreativt sätt.

studieprogrammet

Studier i Masterprogrammet i informationsnätverk kombinera kurser i datavetenskap, medieteknik, industriell ekonomi och affärer med en människocentrerad strategi. Programmet uppmuntrar eleverna att bygga sin personliga studieplan i en tvärvetenskaplig sätt genom att erbjuda välstrukturerade studie enheter inom programmets kärnsubstansområden. Du kan fokusera på ett ämne område, eller välja att bygga en bredare tvärvetenskapligt kombination av kompetenser. De fyra fokusområden, spår, i informations Networks större är: IKT i Business, Knowledge och Business Networks, Media och användarcentrerad design.... [-]


Master Of Science I Kallt Klimat Teknik (Nordic Master)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Nordic Master i kallt klimat Engineering är den första omfattande masterprogrammet i kallt klimat teknik i Europa och ger studenterna en unik möjlighet att göra fältarbete och projekt på Grönland eller Svalbard. [+]

Nordic Master i kallt klimat Engineering är den första omfattande masterprogrammet i kallt klimat teknik i Europa och ger studenterna en unik möjlighet att göra fältarbete och projekt på Grönland eller Svalbard.

Arktis är en plats till skillnad från någon annanstans. Ekosystemet är bräcklig, vädret kan vara utmanande och infrastrukturen är knappa. Dessa villkor ställer höga krav på ingenjörer som arbetar here.By faktiskt kommer att Arktis Svalbard eller Grönland och tillämpa sina kunskaper, de nyutexaminerade få värdefull förstahands insikt i att arbeta som ingenjör i ett av de mest utmanande områdena i världen.

Kallt klimat Engineering har en allt viktigare roll att spela för att säkerställa en hållbar utveckling i Arktis. Nya farleder samt gruvmöjligheter växer fram i regionen. Utvecklingen av ny industri i den arktiska regionen intensifieras snabbt och branschen nu kräver ingenjörer som har specifika arktiska kompetens.... [-]


Master Of Science I Kreativ Hållbarhet - M.Sc. Examen I Arkitektur

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Den internationella Masterprogrammet i Creative Sustainability (CS) är en gemensam masterutbildning vid Högskolan för konst, design och arkitektur, School of Business och School of Engineering. [+]

Mål för utbildning

Den internationella Masterprogrammet i Creative Sustainability (CS) är ett gemensamt masterprogram vid Högskolan för konst, design och arkitektur, School of Business och School of Engineering. Programmet skapar en tvärvetenskaplig lärplattform inom arkitektur, affär, design och fastigheter. Programmet sammanför studenter från olika områden för att studera i multidisciplinära team som ökar förståelsen för olika discipliner och möjliggör anpassning helhetssyn. Detta aktiverar eleverna att skapa nya hållbara lösningar för mänskliga miljöer med flit för att bygga ett socialt ansvarstagande och hållbar framtid.

Innehålls utfall

CS Programmet ger akademiker med kunskaper och färdigheter på flera kompetensområden:... [-]


Master Of Science I Kreativ Hållbarhet - M.Sc. Examen I Teknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Creative Sustainability (CS) är en examen som anordnas i samarbete med Aalto-universitetets högskola för konst, design och arkitektur, School of Business och School of Engineering. [+]

Masterprogrammet i Creative Sustainability (CS) är en examen som anordnas i samarbete med Aalto-universitetets högskola för konst, design och arkitektur, School of Business och School of Engineering. Vid Tekniska Högskolan, är det möjligt att studera mot MSC (Tech) examen och i detta fall den största är Creative Sustainability i Real Estate.

Globala och lokala utmaningar och komplexiteten av framtidsscenarier kräver förstärkning av sektorsövergripande tillvägagångssätt och mellan kopplingen mellan miljömässiga, ekonomiska, sociala och kulturella aspekter i utbildningen. Programmet ger en tvärvetenskaplig lärplattform inom arkitektur, affär, design och fastigheter för att hantera de stora utmaningar som rör hållbarhet utveckling som bakgrund är klimatförändringen, den globala fattigdomen, social och ekonomisk ojämlikhet, demografiska förändringar och anpassning till snabb global ekonomiska förändringar. CS-programmet sammanför studenter från olika områden för att studera i multidisciplinära team som ökar förståelsen för olika bakgrunder och erbjuder studenterna möjlighet att samarbeta med forskningsprojekt, företag, organisationer och studenter från andra discipliner.... [-]


Master Of Science I Management Och International Business

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Magisterprogrammet i Management och International Business (M [+]

Magisterprogrammet i Management och International Business (MIB) är ett flexibelt program som ger dig möjlighet att skapa en unik professionell profil baserat på dina intressen.

Följ din passion, bli en spelväxlare

Vill du vara en av de framtida spelväxlarna som

Genererar innovativa strategier för globala marknader?Skapar inspirerande arbetsplatser?Ger människor i multikulturella affärsmiljöer?Kommunicerar effektivt med förändrade organisatoriska sammanhang?Leder vägen mot en mer hållbar framtid?

Om ja, är Masterprogrammet i Management och International Business (MIB) för dig!

MIB-programmet ger dig nuvarande ledarskap och ledarskapsförmåga kombinerat med en helhetssyn av verksamheten som gör att du kan ta itu med de utmaningar som den snabbt föränderliga digitaliserade miljön ställer. Vi erbjuder dig en internationell och interaktiv studiemiljö där du kan utveckla dig till en kompetent professionell med allmänt tillämplig kunskap. I våra utmaningsbaserade kurser arbetar vi nära med olika organisationer och affärsmän som erbjuder dig de senaste insikterna såväl som levande fall att lösa.... [-]


Master Of Science I Marinteknik (nordisk Magister)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Den nordiska mastern i marinteknik bygger på de deltagande universitetens kompetens inom marin arkitektur, offshore engineering och mariteknik. [+]

Den nordiska master i marinteknik (NMME) bygger på de deltagande universitetens kompetens inom marin arkitektur, offshore engineering och marinteknik. Programmet riktar sig till internationella studenter som vill dra nytta av Nordic Five Tech universitets långa tradition och kompetens inom området och nordiska studenter som vill specialisera sig inom ett specifikt kompetensområde inom alliansen. Medlemsinstitut i Nordic Five Tech är:

Aalto UniversityChalmers tekniska högskolaDanmarks Tekniska Universitet (DTU)Kungliga Tekniska Högskolan (KTH)Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet (NTNU)Studieprogram

NMME bygger på första principerna för konstruktion, konstruktion och drift av fartyg och offshore-strukturer, inklusive hydrostatik och stabilitet, hydrodynamik, våg- och vindbelastningar samt strukturella analyser. Undervisningen omfattar föreläsningar, uppdrag, workshops och projektarbete. Teorin stöds av experimentellt arbete och datasimuleringar används intensivt.... [-]


Master Of Science I Miljöteknik (Nordic Master)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Miljöteknik och grön teknik är bland de snabbast växande marknaderna i världen, och det finns en ökad efterfrågan på innovativa lösningar och många nyutexaminerade. [+]

Miljöteknik och grön teknik är bland de snabbast växande marknaderna i världen, och det finns en ökad efterfrågan på innovativa lösningar och många nyutexaminerade. De eNviro5Tech gemensam magisterexamen adresser denna efterfrågan genom att samla resurser för att skapa den mest omfattande examen i miljöteknik i världen.

Den eNviro5Tech MSC erbjuds av Nordic Five Tech, En strategisk allians av de fem starkaste tekniska universitet i Norden, med partners i Danmark (DTU), Sverige (KTH och Chalmers tekniska högskola), Norge (NTNU) och Finland (Aalto-universitetet). Programmet omfattar en uppsättning 5 fördefinierade studiespår leder till dubbla examina i miljöteknik. Webbanmälan är öppen vid DTU entré tjänst en Novemver 2016-16 jan 2017.... [-]


Master of Science in Chemical, Biochemical and Materials Engineering - Functional Materials

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

[+]

Studieprogram

[-]

Master Of Science In Finance

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i finans förbereder eleverna för jobb i världens mest selektiva företag i finansbranschen. [+]

Masterprogrammet i finans förbereder eleverna för jobb i världens mest selektiva företag i finansbranschen.

Finans Programmet ger en dynamisk, krävande, men stödjande inlärningscentrerad miljö som förbereder eleverna för arbetstillfällen i världens mest selektiva företag inom områdena internationella bank, managementkonsultföretag, och närliggande områden.

Eleverna att utveckla en solid vetenskaplig syn på ekonomiska problem. Programmet främjar utvecklingen av den bredare kommunikation, lagarbete, etiska, kvantitativa och interkulturella färdigheter som eleverna behöver både i ledande befattningar och som aktiva medborgare som kan diskutera frågor av dagen.... [-]


Master Of Science Inom Automation Och Elektroteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogram i automation och elektroteknik är ett brett tvärvetenskapligt program ger akademiker med en förmåga att arbeta i och mellan en mängd olika områden - allt från traditionella Elektroteknik och energisektorn till medicinsk teknik, reglerteknik och robotik. Ritning från omfattande forskning i matematiska och naturvetenskap, är läroplanen flexibel och gör det möjligt för studenter att studera en unik kombination av kurser som passar deras egna intressen. [+]

Masterprogrammet i Automation och elektroteknik är en bred tvärvetenskaplig program ger akademiker med en förmåga att arbeta i och mellan en mängd olika områden - allt från traditionella Elektroteknik och energisektorn till medicinsk teknik, reglerteknik och robotik. Ritning från omfattande forskning i matematiska och naturvetenskap, är läroplanen flexibel och gör det möjligt för studenter att studera en unik kombination av kurser som passar deras egna intressen.

De centrala teman i programmet är hållbarhet, t.ex. energieffektivitet, intelligenta transportsystem; distribuerade och nätverkssystem, till exempel smarta elnät, smart livsmiljö, trygghet och säkerhet i distribuerade / nätverkssystem; avkänning och uppfatta miljön, till exempel mikro, maskin uppfattning; övergång från automatisering till autonomi och personlig vård.... [-]


Master Of Science I Polymerteknik (Nordic Master)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Den nordiska Master i polymerteknik är ett dubbelstudieprogram gemensamt av Nordic Five Tech-nätverket (N5T). Programmet är starkt baserat på matematik och vetenskap, och på forskning och undervisningspraxis hos deltagande universitet som är Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm, DTU, Aalto-universitetet, Chalmers tekniska högskola och norska universitetet av vetenskap och teknik (NTNU). [+]

Den nordiska Master i polymerteknik är ett dubbelstudieprogram gemensamt av Nordic Five Tech-nätverket (N5T). Programmet är starkt baserat på matematik och vetenskap, och på forskning och undervisningspraxis hos deltagande universitet som är Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm, DTU, Aalto-universitetet, Chalmers tekniska högskola och norska universitetet av vetenskap och teknik (NTNU).

Studenterna kommer, utöver grundläggande färdigheter inom polymerteknik, att få en bredare förståelse för forskningen inom detta område genom studierna i två olika universitet. Programmet omfattar ett år i ett av partneruniversitetet och det andra året i andra partneruniversiteter.... [-]


Master Of Science I Rymdvetenskap Och Teknik (SpaceMaster) (Erasmus Mundus)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Kursens huvudsyfte är att kombinera den stora mångfalden av rymdkunskap vid sex europeiska universitet och två tredjelandsuniversiteter till en gemensam kompetensplattform inom ramen för Bolognaprocessen. [+]

Handla om

Kursens huvudsyfte är att kombinera den stora mångfalden av rymdkunskap vid sex europeiska universitet och två tredjelandsuniversiteter till en gemensam kompetensplattform inom ramen för Bolognaprocessen. Utbildningssamarbetet stöds av vetenskapliga och industriella organisationer, vilket ger direktkontakter med professionell forskning och industri.

Ett annat mål är att ge eleverna tvärvetenskaplig förlängning från laboratorie- och datasimuleringsmiljöer till praktisk arbete med stratosfäriska ballonger, raketer, satellit- och radarstyrning, robotik, sensordatafusion, automatisk styrning och dynamik med flera kroppsdelar.

Kursen samlar studenter från hela världen för att dela sin befintliga kompetens inom rymdvetenskap och teknik och utveckla den med Europas rymdindustri och forskargrupp. Mervärdet för SpaceMaster Course jämfört med andra kurser i samma fält kan sammanfattas som... [-]


Masterprogrammet I Kreativa Hållbarhet - M. Fm. Examen I Ekonomi Och Företagsekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

I Masterprogrammet i Creative Sustainability eleverna lär sig att skapa nya hållbara lösningar som kombinerar affärer med arkitektur, design, landskapsplanering, fastigheter och stadsplanering. [+]

I Masterprogrammet i Creative Sustainability eleverna lär sig att skapa nya hållbara lösningar som kombinerar affärer med arkitektur, design, landskapsplanering, fastigheter och stadsplanering.

De mest betydande utmaningar som rör hållbarhet utvecklings samman med klimatförändringen, den globala fattigdomen, social och ekonomisk ojämlikhet samt demografiska förändringar och anpassning till snabba globala ekonomiska förändringar.

Globala och lokala utmaningar och komplexiteten av framtidsscenarier kräver förstärkning av sektorsövergripande tillvägagångssätt och mellan kopplingen mellan miljömässiga, ekonomiska, sociala och kulturella aspekter i utbildningen.... [-]


Urban Studies And Planning - Civilingenjör Grad I Arkitektur

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Urbanisering är ett globalt fenomen som bestämmer framtiden för våra samhällen. De flesta av de viktigaste utmaningarna för samtida samhällen möter och adresseras i städerna. Städer ger enorma ekonomiska, tekniska och kulturella möjligheter, men de är också platser för sociala konflikter och segregering samt miljö- och hälsoproblem. Storleken på sådana utmaningar innebär att inget enskilt forskningsområde eller yrke bara kan hantera dem. Urban utveckling kräver en integrerad strategi. [+]

Urban Studies and Planning in Architecture

Urbanisering är ett globalt fenomen som bestämmer framtiden för våra samhällen. De flesta av de viktigaste utmaningarna för samtida samhällen möter och adresseras i städerna. Städer ger enorma ekonomiska, tekniska och kulturella möjligheter, men de är också platser för sociala konflikter och segregering samt miljö- och hälsoproblem. Storleken på sådana utmaningar innebär att inget enskilt forskningsområde eller yrke bara kan hantera dem. Urban utveckling kräver en integrerad strategi. För detta ändamål har två framstående finska universitet förenat sig i detta unika och tvärvetenskapliga mastersprogram. Ansökan genom Aalto Universitets upptagningsprocess är inriktad på sökande med kandidatexamen i planering, arkitektur, landskapsarkitektur och stads- och fastighetsekonomi.... [-]


Urban Studies And Planning - Civilingenjör Grad I Landskapsarkitektur

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Urbanisering är ett globalt fenomen som bestämmer framtiden för våra samhällen. De flesta av de viktigaste utmaningarna för samtida samhällen möter och adresseras i städerna. Städer ger enorma ekonomiska, tekniska och kulturella möjligheter, men de är också platser för sociala konflikter och segregering samt miljö- och hälsoproblem. Storleken på sådana utmaningar innebär att inget enskilt forskningsområde eller yrke bara kan hantera dem. Urban utveckling kräver en integrerad strategi. [+]

Urban Studies and Planning i landskapsarkitektur

Urbanisering är ett globalt fenomen som bestämmer framtiden för våra samhällen. De flesta av de viktigaste utmaningarna för samtida samhällen möter och adresseras i städerna. Städer ger enorma ekonomiska, tekniska och kulturella möjligheter, men de är också platser för sociala konflikter och segregering samt miljö- och hälsoproblem. Storleken på sådana utmaningar innebär att inget enskilt forskningsområde eller yrke bara kan hantera dem. Urban utveckling kräver en integrerad strategi. För detta ändamål har två framstående finska universitet förenat sig i detta unika och tvärvetenskapliga mastersprogram. Ansökan genom Aalto Universitets upptagningsprocess är inriktad på sökande med kandidatexamen i planering, arkitektur, landskapsarkitektur och stads- och fastighetsekonomi.... [-]


Urban Studies And Planning - Civilingenjör Grad I Teknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Två framstående finska universitet, Aalto-universitetet och Helsingfors universitet har gått ihop i detta unika och tvärvetenskapliga mastersprogram. Aalto University tillåter studenter till programmet genom tre kanaler: för grader av civilingenjör, arkitektur, civilingenjör och landskapsarkitektur för fastighetsspecialisering. Fastighetsspecialiseringen är inriktad mot sökande med kandidatexamen i planering, stadsekonomi, fastighet eller ekonomi. [+]

Urbanisering är ett globalt fenomen som bestämmer framtiden för våra samhällen. De flesta av de viktigaste utmaningarna för samtida samhällen möter och adresseras i städerna. Städer ger enorma ekonomiska, tekniska och kulturella möjligheter, men de är också platser för sociala konflikter och segregering samt miljö- och hälsoproblem. Storleken på sådana utmaningar innebär att inget enskilt forskningsområde eller yrke bara kan hantera dem. Urban utveckling kräver en integrerad strategi.

Två framstående finska universitet, Aalto-universitetet och Helsingfors universitet har gått ihop i detta unika och tvärvetenskapliga mastersprogram. Aalto University tillåter studenter till programmet genom tre kanaler: för grader av civilingenjör, arkitektur, civilingenjör och landskapsarkitektur för fastighetsspecialisering. Fastighetsspecialiseringen är inriktad mot sökande med kandidatexamen i planering, stadsekonomi, fastighet eller ekonomi.... [-]


Videoklipp

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Kontakt

Aalto University

Adress, rad 1 Otakaari 1 B
02150 Esbo, Finland
Hemsida http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefonnummer +358 9 47001

Adress, rad 1 Helsingfors, Finland