Aalto University

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Välkommen till Aalto-universitetet

Vara ett spel växlare. Vill du skapa något unikt? Förändra samhället, utveckla en ny innovation - eller en helt ny bransch?

Vid Aalto-universitetetVi tror på nyfikenhet och vi uppmuntrar våra elever att utforska det okända och göra saker på ett helt nytt sätt. Vi erbjuder den högsta utbildningsnivån i affärer, konst och design, arkitektur och teknik i Finland.

Frihet att välja

Aalto-universitetet grader får ni för en framgångsrik karriär. I Helsingfors och på den intilliggande Otnäs campus, master och forskarutbildning dra begåvade akademiker från hela världen. Studenter får rejäl rabatter i transport, logi och restauranger. Med undantag för de gemensamma programmen, avgifter Aalto-universitetet inga terminsavgifter.

Aalto-universitetets handelshögskola är den första handelshögskolan i Norden att ha fått alla tre etiketter med särskild kompetens från världens ledande business school ackrediteringsorgan: AACSB, AMBA och EQUIS. Detta Triple Crown status är en ära som innehas av endast ett fåtal handelshögskolor i världen.

Frihet att göra

Från början av dina studier du kommer att få delta i intressanta projekt och finslipa dina praktiska färdigheter. Den blommande start scenen och initiativ som Aalto Design Factory hjälpa våra elever att generera riktiga företag ut ur sina drömmar och idéer. Under ledning av flera framstående forskare, kan du också skriva in sfären av forskning och sträva efter det bästa. Frihet att flytta Aalto-universitetet har omfattande samarbete med över 400 universitet i hela världen. Till exempel har Handelshögskolan utbytesprogram med några av de bästa handelshögskolor i världen. Internationella doktorander och post-doc forskare, lärare och sommarskolor är ett starkt bevis på våra möjligheter.

Aalto-universitetet skolor

 • Högskolan för konst, design och arkitektur
 • Företagsekonomiska
 • Högskolan för kemiteknik
 • School of Electrical Engineering
 • Tekniska Högskolan i Jönköping
 • Högskolan

Studieavgifter

Studieavgifter för kandidatexamen och masterprogram ges på engelska från den 1 augusti 2017 är föremål för årsavgifter för icke-EU / EES-medborgare. Program som lärs ut i finska eller svenska är gratis för alla studenter.

Terminsavgifter varierar från 12 000 15 000 euro per läsår beroende på program:

 • 12 000 euro per läsår för International Business BScBA utbildningsprogrammet;
 • 15 000 euro per läsår för studier alternativ som leder till en magisterexamen.

Internationella gemensamma utbildningsprogram har sin egen studieavgifter och stipendiesystem. För mer information, besök programmens hemsida: http://www.aalto.fi/en/studies/education/international_double_degree_programmes/

Stipendier

Det finns flera sätt att finansiera dina studier vid Aalto-universitetet. Presumtiva icke-EU / EES studenter som söker till Aalto-universitetet kandidat- och masterprogram samt Nordic Master program är berättigade att ansöka om stipendier från Aalto-universitetets stipendieprogrammet. Vissa internationella program gemensam grad har sina egna studieavgifter och stipendiesystem. Det finns också vissa möjligheter att ansöka om ett stipendium utanför Aalto-universitetet.

Aalto-universitetet stipendieprogram

Aalto-universitetets stipendium programmet syftar till att erkänna duktiga icke-EU / EES studenter över hela världen genom att tilldela akademisk excellens. Stipendier kan täcka 50% eller 100% av studieavgiften. Antalet stipendier är begränsat och beror på den tillgängliga budgeten för programmet.

Aalto-universitetet bygger också ett incitament stipendiesystem i vilket ett ytterligare undantag kommer att belönas för studenter som har gjort stora framsteg i sina studier.

Sökande ansöka om stipendier samtidigt de ansöker om de föredrar studieval med samma ansökan. Beslutet Stipendiet ges tillsammans med antagningsbesked. Besluten om stipendium görs på grundval av akademiska meriter för de elever att studera i programmen.

Just nu, inte Aalto-universitetet inte erbjuder några stipendier för att täcka levnadskostnaderna i Finland. Studenterna förväntas att täcka alla levnadsomkostnader (app. EUR 800 per månad) och andra studierelaterade kostnader från sina egna finansiella resurser. Stipendiater måste ändå kunna finansiera sina levnadskostnader, enligt kraven i Migrationsverket. Studenter som valdes under anmälningsperioden 2016 till engelska lärd kandidatexamen eller masterprogram kommer inte att behöva betala terminsavgifter och kan inte ansöka om stipendier.

Var noga med att följa oss på snapchat!

Denna skola erbjuder program i:
 • Engelska
 • Finsk
 • Svensk

Se MA:er » Se MSc:er » Se MSc » Se BScs » Se PhD »

Program

Skolan erbjuder också:

MA

Master Of Arts I Design För Teater, Film Och TV - Kostymdesign

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Den kostym Major av masterprogrammet i design för teater, film och TV syftar till att skapa framtida proffs för området kostym, att stödja utvecklingen av en dynamisk konstnärlig vision och en forskningsinriktad strategi för scenkonst och film och media kreativa näringar. [+]

Vill du studera kostym i framkant av fältet? Är du intresserad av att utforska kostym från en praktikbaserad perspektiv som stimulerar sinnet mot nya koncept och idéer? Vill du vara en del av internationella evenemang för området kostym? Den kostym Major av masterprogrammet i design för teater, film och TV syftar till att skapa framtida proffs för området kostym, att stödja utvecklingen av en dynamisk konstnärlig vision och en forskningsinriktad strategi för scenkonst och film och media kreativa näringar. Mål för utbildning Den kostym Major av magisterprogrammet i design för teater, film och TV fokuserar på elevernas personliga utveckling i konstnärlig praktik, genom kreativ utredning och samarbete, teoretisk och kritiskt tänkande, och syftar till att deras yrkeskompetens som kostymörer i projekt för skärmen och scenkonst. Studierna kontinuerligt kompletteras och uppdateras med nya konstruktionsmetoder, ny teknik och banbrytande forskning inom området. En student som tar examen från magisterprogrammet har möjlighet att: Demonstrera en detaljerad kunskap och förståelse för kostym inom samtida kreativ praktik i levande och medierelaterad prestanda. Ta en aktiv roll som kostymtecknare i konstnärliga produktioner inom olika områden av scenkonst, i film, tv och andra kamera- och mediabaserade projekt, liksom i kreativa projekt inom en bredare prestanda sammanhang. Experiment på nya koncept för att skapa kostymer, initiera och föreslå nya konstnärliga idéer i kostymdesign i olika tids- och rumssammanhang. Utforska hans / hennes konstnärliga potential och utveckla en personlig konstnärlig vision kostym. Reflektera över tidigare lärande och utveckla nya arbetsmetoder genom att återvända till kärnfrågorna i kostym förfrågan via... [-]

Master Of Arts I Film Och Tv - Dokumentärfilm

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Målet med masterprogrammet i film och TV, major i dokumentärfilm är att utbilda visionära dokumentär filmregissörer som skapar framtiden för området. [+]

Mål för utbildning Målet med masterprogrammet i film och TV, major i dokumentärfilm är att utbilda visionära dokumentär filmregissörer som skapar framtiden för området. I studier examen Mästarens, eleverna fördjupa sin vision om teori, historia och nutida uttryck i genren, och utveckla sin kompetens i förhållande till den förändrade yrkesområdet dokumentärfilm. En bredare förståelse för utvecklingen på området och dess framtida möjligheter är byggd på grunden av regissörens kompetens inom hans / hennes yrkesroll. Riktning av MA diplom film är en viktig ram inom vilken eleverna stärka sin specialisering inom yrkesområdet i genren och delta i att utveckla en tradition av uttryck. En examen med inriktning på dokumentärfilm (masterprogrammet) kan: fungera som en oberoende dokumentärfilm regissör, ​​lärare, instruktör eller användas i tillämpad arbetsuppgifter i dokumentärfilmen yrke (t.ex. festivaler, finansiering, distribution, produktion, produktion av uppdrag filmer) identifiera hans / hennes stil som regissör fråga och utveckla praxis på området fråga och reflektera över traditionerna i hans / hennes område och ansöka om ytterligare filmvetenskap. Mer om undervisningsspråket Undervisningsspråket i masterprogrammet i film och TV, major i dokumentärfilm är finska. Men en del av kurserna ges på engelska. Graden kan fyllas i på engelska. Utbildning innehåll Den stora i dokumentärfilm tillåter eleven att fördjupa hans / hennes vision om att rikta en dokumentärfilm. Undervisningen består av seminarier och föreläsningsmoduler som byggts upp kring olika varierande teman, där fortskrider i examensfilmen processen är integrerad med avancerade studier i olika förhållningssätt till genren och stilar, traditioner och historia, nya former av modern dokumentär och... [-]

Master Of Arts I Film Och Tv - Filmkonst

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

I Masterprogrammet i film och TV, major i Cinematografi, fördjupar studenten hans / hennes yrkeskunnande för att uppnå en större behärskning av den totala konstnärliga, produktion och teknisk enhet av hans / hennes yrkesområde i olika film, tv och reklamproduktioner. [+]

Mål för utbildning I Masterprogrammet i film och TV, major i Cinematografi, fördjupar studenten hans / hennes yrkeskunnande för att uppnå en större behärskning av den totala konstnärliga, produktion och teknisk enhet av hans / hennes yrkesområde i olika film, tv och reklamproduktioner. En student av filmkonst har en omfattande behärskning av konstnärliga uttrycksmedel, Cinematografi metoder och utmanande tekniska koncept, utrustning och arbetsmetoder. Dessutom blir den studerande förtrogen med både fotografen förändrade roll och även användningen av nya konstnärliga och tekniska arbetsmetoder och tekniker tillsammans med innovativ forskning i samband med dem. Målet med utbildningen är att stärka studentens personliga styrkor och utveckling i linje med personliga konstnärliga vision, fördjupa samarbetsförmåga med andra ansvariga för konstnärlig film arbete, och ge de färdigheter som behövs för självständiga forskningsinsatser. Mer om undervisningsspråket Undervisningen i masterprogrammet i film och TV, major i Biofilm är finska. Men en del av kurserna ges på engelska. Graden kan fyllas i på engelska. Utbildning innehåll Under utbildningen, är studentens personliga vision förstärktes med fokus på konstnärlig tekniska filmkonst kompetens och samarbetsförmåga. Jobbet beskrivning av en filmfotograf förstärks och fördjupas i omfattande masterstudiehelheter och verkstadsövningar, både i Finland och internationellt och genom kurser på yrkes teknik och konstnärligt uttryck. Utbildningen bygger i huvudsak på praktisk learning by doing, arbetar i små grupper, personlig vägledning och dialogbaserad interaktion. Under studierna studenten introduceras till alla faser av preliminär planering i foto och konstnärlig och produktionssamarbete i film- och TV-produktioner. Karriärmöjligheter En fotograf med en MA kan arbeta som den person... [-]

Master Of Arts I Film Och TV - Film Ljuddesign

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

En ljuddesigner och ljudtekniker vinster en omfattande kunskap om de metoder, medel för konstnärliga uttryck, teknisk utrustning och teoretiska begrepp i hans / hennes eget område. [+]

Mål för utbildning Masterprogram i film och TV, major i Film Sound Design tåg konstnärer och yrkesverksamma att arbeta som ljuddesigners och ljudtekniker i alla delar av filmproduktionen. Syftet med masterstudier är att förbättra studentens kompetens, särskilt när det gäller ljuddesign. Studenten får en större förståelse och behärskning av den konstnärliga, produktion och tekniska innehållet i hans / hennes yrkesområde genom kursmoduler och praxis arbete som stadigt ökar i sin svårighetsgrad. En ljuddesigner och ljudtekniker vinster en omfattande kunskap om de metoder, medel för konstnärliga uttryck, teknisk utrustning och teoretiska begrepp i hans / hennes eget område. Ett viktigt mål med utbildningen är att vidareutveckla studentens kompetens och personlighet, ger ytterligare tekniska och konstnärliga färdigheter och grundläggande kunskaper inom området och dess historia, och utveckla ledningskompetens och en forsknings yrkeskompetens. Grundläggande färdigheter som kan dras är audiovisuellt dramaturg och innehåll tänkande filmiska uttrycket, förmågan att förstå ljud och utrymme, ledarförmåga, kommunikations- och samarbetsförmåga, ljuddesign och hantera dramaturg koncept och tekniska utförandet processen för en långfilm, en fördjupad kunskap om traditioner och moderna trender i hans / hennes område, och förmågan att tänka kritiskt och analytiskt. Efter examen från masterprogrammet, har en ljuddesigner en behärskning av den totala konstnärliga och tekniska processen av ljuddesign - från förprojektering till den färdiga filmen. Under studierna blir studenten förtrogen med alla faser av inspelning, ljud arbete och ljuddesign i en långfilm och konstnärliga och produktionssamarbete i film- och TV-produktioner. Målet med utbildningen är att ge en förmåga till vidare studier. Mer om undervisningsspråket Undervisningen... [-]

Master Of Arts I Film Och Tv - Film Och Tv Som Producerar

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Målet för masterprogrammet i film och TV, major i film och TV Producera är att fördjupa studentens kunskaper i hans / hennes valda riktning - mot oberoende audiovisuella företagande, ett forsknings- eller utvecklingsprojekt inom området producerar filmen ... [+]

Mål för utbildning Målet med masterprogrammet i film och TV, major i film och TV Producera är att fördjupa studentens kunskaper i hans / hennes valda riktning - mot oberoende audiovisuell företagande, ett forsknings- eller utvecklingsprojekt inom området producerar filmen, en djupare förståelse av konstnärligt ledarskap eller motsvarande avancerad kompetens planeras tillsammans med eleven. Efter studierna, besitter den studerande de färdigheter som behövs för att förverkliga och leda högkvalitativa film-och tv-produktioner och har förvärvat särskild kompetens i hans / hennes personliga specialområde som möjliggör arbete i en föränderlig yrke och visionär utveckling av arbetsmetoder inom fält. Mer om undervisningsspråket Undervisningsspråket i masterprogrammet i film och TV, major i film och TV Producera är finska. Men en del av kurserna ges på engelska. Graden kan fyllas i på engelska. Utbildning innehåll Personal och studenter undervisning planera innehållet utbildning med hjälp av PSP-diskussionerna. Utgångspunkten för utbildningen är studentens egen önskan att utveckla och styra hans / hennes yrkesskicklighet inom film och tv producerar samt moduler byggda runt detta. I början av masterstudier, är en plan görs om de projekt som ingår i studierna och realiserade på skolan och de allmänna ämnen, realisering metod och tidsplan för rapporter och uppsatser skrivna i samband med studierna. Masterstudenter bekanta med inriktningar av sina studiekamrater och delta i kurser som behandlar dessa områden. Huvudansvaret för planeringen studier och formulera en lämplig modul ligger hos varje enskild elev. Trots att studieplanen är unik för varje elev, inte eleven inte kompilera det ensam, men i samarbete med lärarna.... [-]

Master Of Arts I Film Och Tv - Filmredigering

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Majoren i klippning, en del av masterprogrammet i film och TV, är en fortsättning på kandidatstudier i filmredigering. Kandidat studier i denna viktiga ger en enastående grund för magisterstudier. [+]

Mål för utbildning Majoren i Klippning, En del av masterprogrammet i film och TV, är en fortsättning på kandidatstudier i filmredigering. Kandidat studier i denna viktiga ger en enastående grund för magisterstudier. Den tekniska, uttrycksfulla och yrkes grund för filmredigering har lagts i BA studier. Syftet med magisterexamen är att utveckla den studerande till en expert på visning och se, en berättare och en konstnär. Behärska struktur och uttryck av en långfilm dokumentär och en funktion fiction-film är kärnan i undervisningen. MA examen ger också möjlighet att specialisera sig på digital efterproduktion, animation och experimentell film. Målet med utbildningen är att ge en kapacitet för att bedriva fortsatta studier. Syftet med masterstudier är att studenten upptäcker hans / hennes eget sätt att arbeta och kan planera tidsanvändningen på lämpligt sätt under redigeringsprocessen i en stor produktion. I filmredigering studier, lär sig studenten att behärska den konstnärliga, produktionsrelaterade och tekniska enhet av hans / hennes yrkesområde genom kurs undervisning och övningar som gradvis blivit mer krävande. Målet med undervisningen är att stärka studentens kompetens och utveckling och kritiskt tänkande i enlighet med konstnärliga vision. Akademiker med en inriktning på klippning kan bearbeta strukturen för en långfilm och hantera stora mängder material, schemalägga sitt eget arbete i förhållande till de krav som produktionen. Han / hon förstår kraven för att göra visuella effekter och kan andelen digital efterproduktion till hans / hennes arbete. Å andra sidan, har han / hon möjlighet att specialisera sig på digital efterproduktion och som ett visuella effekter... [-]

Master Of Arts I Film Och Tv - Filmregi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i film och TV, major i Film stärka studenternas regissörens idé generation färdigheter, idéutveckling, storybuilding och berättande färdigheter förutom att utveckla regissörens personliga filmiska stil och directorial identitet. [+]

Masterprogrammet i film och TV, stor i styra inte kommer att acceptera nya studenter för 2017-2018 läsåret. Mål för utbildning Masterprogrammet i film och TV, major i Film stärka studenternas regissörens idé generation färdigheter, idéutveckling, storybuilding och berättande färdigheter förutom att utveckla regissörens personliga filmiska stil och directorial identitet. Magisterstudier i Film fördjupa studentens produktionskompetens och ge färdigheter för att rikta en långfilm. Mer om undervisningsspråket Undervisningen i masterprogrammet i film och TV, major i Film är finska. Men en del av kurserna ges på engelska. Graden kan fyllas i på engelska. Utbildning innehåll I magisterstudier i huvud i Film utvecklar studenten hans / hennes konstnärliga tänkande och film vision. Studierna omfattar tematiska studiehelheter med att byta innehåll. De studiehelheter är indelade i teori undervisningsperioder och verkstadsarbete eller kombinationer av dessa två element. Några av studierna är laboratorier byggt runt en enda centralt tema för att utveckla forskning färdigheter och realiseras i samband med en eller flera majors. Under masterutbildningar, utvecklar studenten hans / hennes konstnärliga tänkande, studerar idiomatics film, struktur och undersöker utgångspunkter för hans / hennes personliga konstnärligt arbete i mer detalj. En diskussion om studentens plan för studier ger underlaget för den individuella studieplanen (ISP), enligt vilken den studerande, förutom Film studier, förvärvar större djup kompetens inom manus, visuellt berättande och / eller ljud berättande studier, eller ansöker om någon befintlig modul mindre studier är öppna för MA studenter. Under magisterstudierna leder studenten en kort film som kan realiseras på smala resurser och som bygger på ett... [-]

Master Of Arts I Film Och Tv - Manusskrivande

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

I Masterprogram i Screenwriting studierna Student i större djup centrala teoretiska frågor och konstnärliga former av uttryck inom området och erhåller de färdigheter som behövs för att tillämpa denna lärande i sin egen manusarbetet. [+]

I Masterprogram i Screenwriting studierna Student i större djup centrala teoretiska frågor och konstnärliga former av uttryck inom området och erhåller de färdigheter som behövs för att tillämpa denna lärande i sin egen manusarbetet. De färdigheter som behövs för olika arbetsuppgifter och roller, till exempel arbeta som dramaturg, stärks genom enskilda projekt, grupparbeten, internationella studier och samarbetsprojekt med andra aktörer inom området som är involverade i konstnärliga och produktionsarbete. Den masterstudent förvärvar också kompetens genom engagemang i forskning. Mål för utbildning Masterstudenter i Screenwriting utvecklar sin förmåga att producera högkvalitativa och konstnärligt betydelsefulla arbete och har möjlighet att tillämpa denna förmåga i den konstnärliga produktionsprocessen och relaterade grupparbete. Masterstudenter bekanta sig med de centrala teoretiska frågor inom området och skaffa sig de färdigheter som behövs för forskningsverksamhet. Den pedagogiska mål inom manusskrivande för film och TV är för akademiker att kunna arbeta professionellt inom området och att forskning och förnya den nuvarande rike mänsklig erfarenhet, där livet är mer planerat, produceras och dokumenteras i skrift än någonsin tidigare. Den magisterprogram riktar eleverna att engagera sig i de djupare intellektuella och samhälleliga strukturer i samband med sätt för konstnärligt uttryck, med särskild fokus på användningen av animation i manus under studieprocessen och i forskning. Mer om undervisningsspråket Undervisningsspråket i masterprogrammet i film och TV, major i Screenwriting är finska. Men en del av kurserna ges på engelska. Graden kan fyllas i på engelska. Utbildning innehåll Det centrala innehållet i magisterexamen Programmet består av ett strukturerat projektarbete där studenterna arbetar individuellt för... [-]

Master Of Arts I Fotografi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Välkommen till masterprogrammet i Photograhy vid Aalto-universitetet! Vårt program ger en utbildning av hög nivå och studierna möjliggör utveckling av avancerad yrkeskompetens, uttrycksförmåga och teoretiskt tänkande. [+]

Välkommen till masterprogrammet i Photograhy vid Aalto-universitetet! Vid Institutionen för konst, design och arkitektur, teori möter praktik. Universitetet ligger i huvudstadsregionen i Finland. Vårt program ger en utbildning av hög nivå och studierna möjliggör utveckling av avancerad yrkeskompetens, uttrycksförmåga och teoretiskt tänkande. En stark konstnärlig vision och förmåga att tänka konceptuellt är viktiga målen för programmet. Eleverna kan utveckla sina konstnärliga och yrkesskicklighet med fotografi av sin egen praktik. Skolan fokuserar på att lära genom praktiska uppgifter och projekt och teori. Vår enhet är hemmet av Helsingfors handelshögskola och Helsingfors Photomedia internationella forskningskonferensen. Mål för utbildning Innehålls utfall: Studenten stärker sin / hennes tidigare uttrycksförmåga, konstnärliga visioner och yrkeskompetens Studenten får en allmän förståelse för området fotografi och kan relatera hans / hennes verksamhet till det Akademiker i masterprogrammet i Photo förstå de många olika användningsområden och särskilda egenskaper hos ett fotografi och kan arbeta med dem på ett professionellt sätt. Skill resultat: Studenten producerar fotografiska uttryck för hög halt och teknisk kvalitet Studenten kan använda olika fotografi publiceringsprocesser och plattformar Studenten kan nätverka nationellt och internationellt och presentera hans / hennes kompetens till andra aktörer inom fotografin området Akademiska Färdigheter: Den studerande känner till grunderna i fotografering teori Han / hon kan skriva undersökande text och använda informationskällor Han / hon känner trender och metoder inom fotografi forskning och, mer allmänt, i visuell kultur forskning och tillhörande kunskapsteoretiska bakgrund. Efter att ha avslutat en magisterexamen studenten kan ansöka om doktorandstudier i fotografi. Mer om undervisningsspråket Undervisningsspråket i masterprogrammet i... [-]

Master Of Arts I Internationell Design Företagsledning

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i International Design Business Management (IDBM) är en 120 studiepoäng gemensamma erbjudandet mellan Aalto-universitetets högskola för konst, design och arkitektur, högskolan, och School of Business. [+]

http://idbm.aalto.fi/ Mål för utbildning Masterprogrammet i International Design Business Management (IDBM) är en 120 studiepoäng gemensamma erbjudandet mellan Aalto-universitetets högskola för konst, design och arkitektur, högskolan, och School of Business. Programmet ges helt på engelska. Det första året av studier består av en uppsättning av intensiva obligatorisk studiehelheter i alla tre skolor och kräver heltid engagemang. Det andra året av studierna är mer flexibel för att möta individuella behov och intressen. IDBM utvecklar kompetens inom global konstruktion företagsledning genom tvärvetenskapligt samarbete och lärande som skär över affärsområden, design och teknik. Programmet betonar vikten av design som en viktig konkurrensfaktor, kopplat med state-of-the-art teknik och affärskompetens. Studenterna får behörighet strategisk och operativ design management; förbättra enskilda förmåga att känna igen och erkänna värdet av olika tänkesätt, färdigheter och praxis för andra yrken. Uppnå system kompetens kräver en förståelse för tvärvetenskapliga färdigheter i den globaliserade sammanhang förmågor inom strategisk framsynthet och kunskap om agila utvecklingsmetoder. Studenterna lär sig att förstå de frågor som rör skapandet och tillämpningen av ny kunskap inom och mellan domäner. De lär sig att hantera tvetydighet verkliga projekt genom integrativ tänkande, designprocesser och tvär kulturell mångfald. De får en möjlighet för individuell, team belägen och gemenskap vitt lärande och kompetensutveckling. De utvecklar förmåga att hantera och leda insatser och andra personer; och de får visuell, muntlig och skriftlig kommunikation för den professionella sfären och utanför. Utbildning innehåll Lärandemålen uppnås genom obligatoriska och valfria studier. De tre obligatoriska kärn IDBM moduler är kopplade till ett omfattande gemensamt industri projekt... [-]

Master Of Arts I Kreativ Hållbarhet

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Internationella Masterprogrammet i Creative Sustainability (CS) är en gemensam magisterprogram vid Högskolan för konst, design och arkitektur, School of Business och School of Engineering. Globala och lokala utmaningar och komplexiteten av framtidsscenarier kräver förstärkning av sektorsövergripande tillvägagångssätt och mellan kopplingen mellan miljömässiga, ekonomiska, sociala och kulturella aspekter i utbildningen. [+]

Den Internationellt masterprogram i Creative Sustainability (CS) är en gemensam magisterprogram vid Högskolan för konst, design och arkitektur, School of Business och School of Engineering. Globala och lokala utmaningar och komplexiteten av framtidsscenarier kräver förstärkning av sektorsövergripande tillvägagångssätt och mellan kopplingen mellan miljömässiga, ekonomiska, sociala och kulturella aspekter i utbildningen. Kreativa program Hållbarhet ger ett tvärvetenskapligt lärplattform inom arkitektur, byggd miljö, affär, design och fastigheter för att hantera de stora hållbarhetsutmaningar, såsom klimatförändringar, resursbrist, global fattigdom, social och ekonomisk ojämlikhet, och anpassning till snabba globala socioekonomiska förändringar. CS program sammanför studenter från olika områden för att studera i multidisciplinära team som ökar förståelsen för olika bakgrunder och ger studenterna möjlighet att samarbeta med forskningsprojekt, företag, organisationer och studenter från andra discipliner. CS studenter kommer att ta examen med grader av Master of Arts. CS programmet erbjuds också som biämnesstudier till eleverna vid Aalto-universitetet. Lärandemål Tvärvetenskapligt synsätt: Eleverna lär sig att anpassa kunskaper, färdigheter och nya metoder för att nå samarbetslösningar baserade på ekologiska, ekonomiska och socio-kulturell hållbarhet. Systemtänkande: Eleverna lär sig att genomföra systemtänkande i problemlösning och konstruktionsuppgifter som skapar ny helhetssyn på komplexa situationer och kritisk infrastruktur i samhället. Tyngdpunkten ligger på global medvetenhet inom ramen för lokalsamhällen och samtidig modifiering av olika hållbarhetsaspekter. Designtänkande: Eleverna lär sig att tillämpa kreativa problemlösning metoder och verktyg för att underlätta dialoger, definiera problem, generera idéer och få lösningar. management Hållbarhet: Eleverna lär sig att utveckla nya metoder för att skapa hållbara affärsmodeller och att främja affärsetik och samhällsansvar. Eleverna får också... [-]

Master Of Arts I Mode, Kläder Och Textildesign

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Programmet fördjupar och förlänger elevernas färdigheter inom mode, kläder, textil och insamling design på en hög konstnärlig och professionell nivå, strategiskt tänkande samt skapa, samordna och leda mode och design koncept processer. [+]

Holistiskt tänkande, kreativitet och innovation kärnan i mode, kläder och textilvetenskap. Är du intresserad av att utforska mer? Besök mode, kläder och textil Programmets webbplats http://fact.aalto.fi/ för kurshöjdpunkter, spännande visuella av våra studenter fungerar och mer information om studiemöjligheter och lärare. Mål för utbildning (Lärandemål) Innehålls utfall Programmet fördjupar och förlänger elevernas färdigheter inom mode, kläder, textil och insamling design på en hög konstnärlig och professionell nivå, strategiskt tänkande samt skapa, samordna och leda mode och design koncept processer. Eleverna att utveckla sin kreativa vision och ledningskompetens som en bas för portföljdesign genom att skapa mode, kläder och textil och insamlings design. Designprocessen är omfattar hela vägen från idé och planering till marknadsföring och försäljning. Kreativitet och nya framsynta idéer betonas på varje steg i processen. Kärnan i programmet är förståelsen av modesystemet och dess inverkan på samhället och näringslivet. Eleverna utmanas att undersöka möjligheterna av ny teknik och innovativa designlösningar i både fysiska och digitala medier. Skill utfall Eleverna lär sig att kombinera design, handel, industri och forskningsbaserade approaches.Artistic och kreativ problemlösning strategier och metoder för att bemästra silhuetter, strukturer och material är en del av studierna. Eleverna lär sig en experimentell och konceptuellt förhållningssätt till att skapa mode, konfektion, yta design och färgsamlingar av hög internationell standard. Programmet betonar förståelsen för olika kulturer och uppmuntrar eleverna att förnya och tänka om nuvarande praxis inom mode samt design näringslivet. Entrepreneurial och hållbart tänkande samt tvärvetenskapligt samarbete och kommunikation i produktutvecklingen är viktiga färdigheter. Akademiska färdigheter Studenterna lär sig att... [-]

Master Of Arts I Nordiska Visuella Studier Och Konstutbildning (nova)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i nordiska bildvetenskap och konstpedagogik (Nova) utbildar yrkesmänniskor och forskare, för att uppnå förståelse av de bästa nordiska praxis och traditioner i konstfostran och visuell kommunikation, och ge relevanta kompetenser ... [+]

Masterprogrammet i nordiska bildvetenskap och konstpedagogik (Nova) kommer inte att acceptera nya studenter för 2016-2017 läsåret. Masterprogrammet i nordiska bildvetenskap och konstpedagogik (Nova) utbildar yrkesmänniskor och forskare, för att uppnå förståelse av de bästa nordiska praxis och traditioner i konstfostran och visuell kommunikation, och ge relevanta kompetenser och pedagogiska interaktions färdigheter för att arbeta i tvärkulturell och internationella utbildnings situationer och miljöer. NoVA bygger på nordisk expertis, och är öppen för internationella studenter. Nordiska perspektiv är relaterade till pågående diskussioner inom internationella konstutbildning. Att studera i ett annat nordiskt universitet / högskola för en eller två terminer är ett krav i programmet. Studenter är ansvariga för levnadskostnaderna under sin studietid. Samarbetande universitet och avdelningar: Institutionen för konstpedagogik på Konstfack, University College of Arts, konsthantverk och design, Sverige; Institutionen för konst, design och musik vid Oslo och Akershus University College of Applied Science, Norge; Institutionen för Konst på Aalto-universitetets högskola för konst, design och arkitektur, Finland; Institutionen för kommunikation på Aalborg Universitet, Danmark. Varje universitet eller högskola har betydande erfarenhet och kapacitet med konst och / eller mediefostran på nationell nivå. Kompetenser mellan och bland institutioner erbjuder ett brett spektrum av utbildningsområden, bland annat kritisk pedagogik och social och kulturell medvetenhet; samtida konst didaktik, digital teknik och IKT; projektorienterat, samarbete, problembaserat och arbetet deltagande baserade; hållbar utveckling; interkulturell och socialt entreprenörskap; och dubbelt perspektiv - kombinera teori och praktik. Mål för utbildning Innehålls utfall Eleverna förstår ett brett spektrum av frågor, teorier och metoder för nordisk konst utbildning och bildvetenskap Eleverna... [-]

Master Of Arts I Nya Medier - Ljud I Nya Medier

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Är du brinner för att upptäcka och en utvidgning av ljuddesign i den digitala tidsåldern? Välkommen att studera Sound i New Media huvudämne. Utbildningen är projektorienterat, gå praktik med teori. Den kombinerar konst, design och media drivna aspekter av ljud, som täcker ett brett spektrum av discipliner från konceptdesign till liveframträdande och från berättande till programmering. [+]

Är du brinner för att upptäcka och en utvidgning av ljuddesign i den digitala tidsåldern? Välkommen att studera Sound i New Media huvudämne. Utbildningen är projektorienterat, gå praktik med teori. Den kombinerar konst, design och media drivna aspekter av ljud, som täcker ett brett spektrum av discipliner från konceptdesign till liveframträdande och från berättande till programmering. Undervisningen är helt på engelska och eleverna kan skriva sitt examensarbete på finska, svenska eller engelska. Mål De allmänna målen inlärnings av ljud i New Media är följande kärnkompetenser, där studenterna kommer att utvecklas under sina studier: projektledning, färdigheter, tvärvetenskapliga och samarbetsförmåga, musikalisk kompetens och kreativ användning av programvara Studierna vid Media Lab betonar tvärvetenskapligt och gemensamt arbete, medan individuella färdigheter studeras i workshops och genom lärde studioarbete enligt en personlig studieplan. Du kommer också att lära sig teorin i samband med ljuddesign och musikkultur. Vetenskaplig kommunikation och skrivande är en del av studierna, och fler forskarkurser kan väljas om du planerar att bli en forskare. Eleverna uppmuntras att nätverka internationellt och har en möjlighet att tillbringa en del av sina studier utomlands. Läroplanen innehåller några viktiga program och programmeringskurser, men i allmänhet förväntar vi oss studenter att vara antingen skickliga i att använda de verktyg av handeln, eller är villiga att avsätta tid för självstudier. För detta ger vi ett bibliotek av handledning, samt en-mot-en handledning. Vi arbetar i nära samarbete med de bästa enheterna och fakulteter i olika universitet i huvudstadsregionen, till exempel Centrum för musik och teknik i Sibelius-Akademin, samt Institutionen... [-]

Master Of Arts I Nya Medier - Nya Media Design Och Produktion

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Vill du utforska de spännande möjligheter ny digital teknik öppnar för kommunikation, interaktion och uttryck - och hitta en karriär där du kan använda din kreativitet? New Media design och produktion är ett huvudämne inom Masterprogrammet i New Media, med fokus på konst och design i interaktiva medier. [+]

Vill du utforska de spännande möjligheter ny digital teknik öppnar för kommunikation, interaktion och uttryck - och hitta en karriär där du kan använda din kreativitet? New Media design och produktion är ett huvudämne inom Masterprogrammet i New Media, med fokus på konst och design i interaktiva medier. Utbildningen är projektorienterat, kombinerar praktik med teori. Du kan fokusera på dynamisk visualisering, konst & kultur, interaktionsdesign och interaktiv och generativ berättande. Programmet är helt ges på engelska, och din magisteruppsats kan skrivas på finska, svenska eller engelska. Lärandemål Utexaminerade från programmet har förmågan att förstå de komplexa krav nya medier och färdigheter för kreativ samverkan, konceptutveckling, design och realisering en bred förståelse mellan ämnesområden, förutom en fördjupad kunskap i en egen specialkompetens förmågan att kritiskt analysera och utveckla etablerade designtradition förmågan att utöka sin yrkeskompetens en god grund för att fortsätta externa eller forskarutbildning Under studierna får du bekant med en mängd olika verktyg för att förstå egenskaperna hos nya medier. Vetenskaplig kommunikation och skrivande är en betydande del av studierna och ytterligare forskningsinriktade kurser kan väljas om du strävar efter en akademisk karriär. Studenter och forskare uppmuntras att nätverka internationellt, och har en möjlighet att tillbringa en del av sina studier utomlands genom någon av våra utbytesprogram. För ytterligare information om innehållet utbildning, se studiehandboken för läsåret. Karriärmöjligheter Studenterna har en utmärkt grund för en internationell karriär. Deras framtida yrkesprofiler gäller de olika områdena av nya medier design och forskning, inklusive gränssnittsdesign, interaktionsdesign, informationsdesign, interaktivt berättande, nya medier produktion, mediekonst... [-]

Master Of Arts I Nya Medier - Speldesign Och Produktion

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Är du intresserad av att lära speldesign och produktion med proffs i en internationell atmosfär? Speldesign och produktion är en Huvudämne inom Masterprogrammet i New Media fokuserar på speldesign för interaktiva digitala medier. Utbildningen är projektorienterad och ger en unik möjlighet att utveckla spel färdigheter samtidigt bygga konceptuell förståelse på spel. [+]

Är du intresserad av att lära speldesign och produktion med proffs i en internationell atmosfär? Speldesign och produktion är en Huvudämne inom Masterprogrammet i New Media fokuserar på speldesign för interaktiva digitala medier. Utbildningen är projektorienterad och ger en unik möjlighet att utveckla spel färdigheter samtidigt bygga konceptuell förståelse på spel. Du kommer att fördjupa dina kunskaper baserat på en individuell studieplan. Tvärvetenskapliga understryks av de mycket skiftande bakgrunder studenter - en kan gälla någon kandidatexamen, och eleverna inkluderar programmerare, 3D-konstnärer, animatörer, kreativa författare, arkitekter och även psykologer. Läraren nätverket ingår Toppspel branschfolk och spel forskare. Programmet ges på engelska och eleverna kan skriva sin avhandling på finska, svenska eller engelska. Lärandemål De kärnkompetenser som eleverna kommer att utvecklas är design, projektledning, prototyper, forskning, samarbetsförmåga, och djupare kompetens inom sitt eget område av speldesign och productio Som en examen du har förståelse av spel som system, förmåga att ta en viktig del i en spelproduktion grupp, förståelse för de olika kompetenser som behövs i spelproduktion och förmåga att kritiskt analysera och utveckla etablerade traditioner Studier kan kompletteras med kurser från närstående områden såsom 3D-animering, interaktivt berättande och interaktionsdesign. Den Huvudämne ger en utmärkt grund för en internationell karriär. Ett stort antal av institutionens studenter, lärare och forskare från utlandet. Studenter och forskare uppmuntras att nätverka internationellt och har en möjlighet att tillbringa en del av sina studier utomlands. Karriärmöjligheter Spelindustrin är en spännande och växande område. Du kan hitta karriärer inom speldesign, spelprogrammering, spel konst, spelproduktion, spel manus och viltforskning,... [-]

Master Of Arts I Produkt- Och Rumslig Gestaltning

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Programmet utbildar designers med en distinkt utformning personlighet. Studenterna kommer att lära sig att hantera designprocesser, lär dig mer om reglerna i bygg, materialkunskap, färdigheter i 3D sammansättning, och förstå rumslighet människor och produkter. [+]

http://psd.aalto.fi/ Mål för utbildning Innehålls utfall Programmet utbildar designers med en distinkt utformning personlighet. Studenterna kommer att lära sig att hantera designprocesser, lär dig mer om reglerna i bygg, materialkunskap, färdigheter i 3D sammansättning, och förstå rumslighet människor och produkter. De fördjupa kunskaper som lärs ut i kandidatstudier och bredda sina kunskaper i rumslig gestaltning, möbeldesign och produktdesign. De lär sig att öva design i ett bredare verksamhetsmiljö för produktutveckling, näringsliv och kultur. Skill utfall Eleverna lär sig att tolka och omvandla livsmiljö och kultur genom sin insikt och yrkesskicklighet. De utvecklar en konstnärlig och designerly insikt, lära sig att behärska sin kreativa designprocessen och fördjupa sin kompetens inom materialteknik, kunskap om designtradition och kulturella diskussioner. Programmet utbildar eleverna i personlig design uttryck, ger dem möjlighet att behärska designprocesser, samt att förstå disciplin tradition och närvaro som en bas för nyfikenhet och experimenterande. Studenter är också utbildade för att utveckla tekniska, estetiska och forskningskompetens för att stödja designprocessen. De blir behöriga att utforska teknik och visualisera, skapa och visa innovativa koncept och erfarenheter med den senaste tekniken. De blir proffs bevandrade i design tradition med kompetens inom multidisciplinärt lagarbete. Vetenskaplig skicklighet Programmet förbättrar elevernas presentationsteknik skriftligen och visualisering. Eleverna lär sig färdigheter i problem inställning och problemlösning är relevant för produkten och rumslig gestaltning och i praktiken ledde designforskning. De lär sig också att samla in och analysera information och använda den för att utforma och forskning. Utbildning innehåll Programmet bygger på en förberedande inställning till design-baserade problem inställning, utarbetande... [-]

Master Of Arts I Samarbete Och Industriell Design

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Collaborative och industriell design (CoID) fokuserar på designens roll i samhället. Det ger färdigheter att arbeta som konstruktions entreprenörer och i en rad olika roller inom industrin, företag, samhällen, utbildning och regeringen. [+]

Intresserade av att expandera industriell design med mänskliga centrerade metoder, strategiskt tänkande och forskning? Besök Collaborative och industridesignprogrammet webbplats coid.aalto.fi för spännande historier om CoID elevernas innovativa projekt, studentsamfundet, och mer information om kurser och lärare. Mål för utbildning (Lärandemål) Innehålls utfall Masterprogrammet i Collaborative och industriell design (CoID) fokuserar på designens roll i samhället. Det ger färdigheter att arbeta som konstruktions entreprenörer och i en rad olika roller inom industrin, företag, samhällen, utbildning och regeringen. Programmet sträcker sig industridesign i interaktionsdesign, servicedesign, co-design och andra tillväxt områden där projektering kan förbättra kvaliteten på miljön och människors liv. Eleverna lär sig empatisk, kritiska, strategiska och tekniska färdigheter som behövs i design innovationsprocesser. De uppmuntras också att utforska nya roller i designbranschen. Skill utfall Den CoID programmet uppfattar design som en människocentrerad och multidisciplinär Samverkan. Det erbjuder sina studenter kreativa färdigheter i problem miljö, problemlösning och lagarbete. Under programmets löptid, eleverna utveckla en förståelse för design i relation till samtida kultur och innovationssystemet, vare sig det lokala eller globala, privat eller offentlig. Studenterna uppnå en förmåga att utforma, leda konstruktionsarbetet och samarbeta med icke-designers, och därmed få kompetens att forma förändring i dagens samhällen och företag. Eleverna tränas i konceptdesign, co-design, servicedesign, strategisk design och designforskning. De lär sig färdigheter som behövs för att fånga och omformulera konstruktions trosor och problem att motivera sina insikter och göra välgrundade designkoncept. De lär sig att konstruera dessa begrepp med modeller och prototyper och att argumentera för och testa sina designidéer genom forskning. De... [-]

Master Of Arts I Visuell Kommunikation Design

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Visuell kommunikation förändras snabbt. Designtänkande omfattar nu nya former såsom berättande, erfarenheter och datavisualisering. Våra program representerar ett utökat transmedia disciplin kommunikation och uttryck. När det gäller historier, många annonser har dem: Grafiska formgivare, författare, animatörer, grafiska författare och Barnboks Illustratörer. Var en utforskare som använder grafik för att skapa övertygande ursprungliga innehållet i vår bildberättande större. Likaså är efterfrågan på väldesignade infographics expanderar. Vår Information Design stor har tillämpningar långt bortom de traditionella konstruktions yrken. Utför för att datadrivna meddelanden som sjunger. [+]

Visuell kommunikation förändras snabbt. Designtänkande omfattar nu nya former såsom berättande, erfarenheter och datavisualisering. Våra program representerar ett utökat transmedia disciplin kommunikation och uttryck. När det gäller historier, många annonser har dem: Grafiska formgivare, författare, animatörer, grafiska författare och Barnboks Illustratörer. Var en utforskare som använder grafik för att skapa övertygande ursprungliga innehållet i vår bildberättande större. Likaså är efterfrågan på väldesignade infographics expanderar. Vår Information Design stor har tillämpningar långt bortom de traditionella konstruktions yrken. Utför för att datadrivna meddelanden som sjunger. Lärandemål Vid tjäna magisterexamen ska studenten kunna: tillämpa konstruktion kunskaper och färdigheter i multidisciplinära produktioner inom visuell kommunikation. Dessa produktioner kan ta formen av informationsvisualisering, konceptdesign, visuell berättelse eller design som är undersökande och kritiskt i naturen; använda visuell analys, design forskningsmetoder och akademiskt skrivande för att undersöka designrelaterade frågeställningar; engagera andra discipliner och industrier som använder designtänkande och metoder, författande både innehåll och form för att svara med riktade konstruktions berättelser; placera konstruktions svar inom kulturella, sociala, konceptuella och ekologiska sammanhang använder etnografisk forskning för att skapa en medvetenhet om användare och publik, både lokalt och globalt, med en känslighet för kulturella perspektiv och en empatisk återkopplingsslinga. Studenter med en koncentration i Information Design kommer också att kunna: skapa övertygande och insikts datavisualiseringar, infographics och kartor baserade på en mängd olika uppgifter, effektivt distribuera ett brett utbud av olika information och forskning från en rad olika områden, bland annat vetenskapliga, tekniska och ekonomiska data; konstruera och programmera interaktiva datavisualiseringar som visar medvetenhet om gällande professionella standarder... [-]

Master Of Arts I Visuell Kultur Och Samtida Konst - Curating, Hantera Och Medla Konst (cumma)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

CuMMA (Curating, VD och Mediating konst) är en tvåårig, tvär stora på samtida konst och dess publiker. Det ger en struktur för reflektion och skådespeleri, lärande och organisering i konstinstitutioner och den offentliga sfären. [+]

Notera! Masterprogram i Curating, VD och Mediating konst (CuMMA) kommer inte att acceptera nya studenter för 2016-2017 läsåret. Mål för utbildning CuMMA (Curating, VD och Mediating konst) är en tvåårig, tvär stora på samtida konst och dess publiker. Det ger en struktur för reflektion och skådespeleri, lärande och organisering i konstinstitutioner och den offentliga sfären. Vi strävar efter att undersöka möjligheterna att förstå och flytta paradigm för samtida konst och världen omkring oss. Vi förstår alltså curating, utbilda och organisera så sätt att vara aktiv, att skapa relationer och att vara öppen för oväntade möten, tankar och kunskaper. De CuMMA studier ger studenterna möjlighet att lära sig med och av konstnärer, aktivister, praktiker och teoretiker. Innehållet aktivt utvecklas i förhållande till förändrade krav i curatorial och kulturella området. Vi lägger tonvikten på att utveckla sätt att främja varje elevs egna curator, teoretiska och pedagogiska tänkande. Våra pedagogiska modeller bygger på gemensam expertis och undersökande lärande och tillämpas för att skapa en öppen, konversera och dialogisk utrymme för lärande och skådespeleri. Studierna utvecklar omfattande och innovativa professionell expertis inom kritiska curating, hantera och medla konst. Studenterna lär sig att navigera de mångfacetterade teoretiska och praktiska landskap av konstvärlden. CuMMA akademiker är proffs som har möjlighet att använda sina kunskaper både fantasifullt och kritiskt i olika uppgifter och organisationer inom den samtida konstscenen. Innehålls utfall Eleverna förstår och är intresserad av internationella diskurser på det visuella konstscenen Eleverna lär sig och diskutera relevanta teorier för curating, hantera och medla konst Eleverna ser... [-]

Master Of Arts I Visuell Kultur Och Samtida Konst - Visuell Kultur Och Samtida Konst (vicca)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Visuell kultur och samtida konst fokuserar på handledning eleverna att utveckla och kontextualisera sin egen konstnärliga, curatoriska eller teoretiskt arbete. Det är öppet för konstnärer och utövare med olika bakgrunder. [+]

Visuell kultur och samtida konst fokuserar på handledning eleverna att utveckla och kontextualisera sin egen konstnärliga, curatoriska eller teoretiskt arbete. Det är öppet för konstnärer och utövare med olika bakgrunder. Programmet undersöker nya former av konstnärlig produktion och professionell byrå inom det bredare området av samtida konst och visuell kultur. Teori och praktik är tätt sammanflätade, och tonvikten läggs på att utveckla varje elevs konstnärligt, curatorial och teoretiskt tänkande. Programmet har två majors: Visuell kultur och samtida konst (ViCCA) och Curating, VD och Mediating konst (CuMMA). Den ViCCA stora arbetar genom fyra fokusområden: webbplatser, sinnen och situationer; Ord och Spaces; Varelser och saker, och CuMMA, varav CuMMA finns också en separat stor. Den CuMMA stora fokuserar på yrkeskunskaper som krävs för curating och medla konst. I båda stora företagen några av kurserna är också tillgängliga för eleverna i den andra huvud. Mål för utbildning (Lärandemål) ViCCA (visuell kultur och samtida konst) är en tvåårig major, som förbinder världarna av konst och icke-konst. Central för programmet är nya och framväxande professionella metoder, som föds och utvecklas i denna nya plats av kulturproduktion. I den stora, är konst som görs och nya förmedlingar utforskas inom det bredare området visuell kultur. Aalto-universitetet erbjuder en mycket bra multi-vetenskapliga sammanhang för detta. Konsten i vår tid arbetar alltmer i samspel med forskning, planering, aktivism och offentlig debatt. Målet med ViCCA stora är att utforska och utveckla systematiskt dessa nya områden och former för konstnärligt arbete. Konst i stormarknader, konst hävdar parker och experiment konstnärlig forskning... [-]

Master Of Science I Design För Teater, Film Och TV - Design För Scenkonst

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Den scenograf arbete innebär ständig rekreation i världen och göra saker synliga. Den scenograf är en konstnär som arbetar med de innebörder, visuell karaktär, funktionalitet och dramatiska egenskaper fysiska utrymmen. Arbetet innebär konstruktion fokuserade på tid och rum av prestanda, i vilket material och konceptuella metoder används för att skapa en plats, miljö och / eller villkor för utförandet. [+]

Den scenograf arbete innebär ständig rekreation i världen och göra saker synliga. Den scenograf är en konstnär som arbetar med de innebörder, visuell karaktär, funktionalitet och dramatiska egenskaper fysiska utrymmen. Arbetet innebär konstruktion fokuserade på tid och rum av prestanda, i vilket material och konceptuella metoder används för att skapa en plats, miljö och / eller villkor för utförandet. Scenografi både konstruerar en värld av prestanda och öppnar upp det fysiska utrymmet som helhet, och arbetet genomförs tillsammans med de ansvariga för andra produktionsområden såsom belysning och ljud och med artister själva. Området scenkonst består av teater, opera, performance, dans och cirkus, liksom nya former av prestanda som fortfarande håller på att utvecklas. Vid sidan av scenkonsten är scenografi också expanderar till museum och utställningsdesign, olika evenemang och spel, och även miljö- och gemenskap konst. Mål för utbildning Programmet ger de färdigheter som behövs för utmanande scenografisk arbete inom scenkonstområdet och tillämpar dessa kunskaper i ett mångsidigt sätt till nya tvärvetenskapliga konstområdena. Området scenkonst består av teater, opera, performance, dans och cirkus, liksom nya former av prestanda som fortfarande håller på att utvecklas. Vid sidan av de olika typer av scenkonst är scenografi också expanderar till museum och utställningsdesign, olika evenemang och spel, och även miljö- och gemenskap konst. Målet är att fördjupa den konstnärliga visionen förvärvats under kandidatstudier och både bredda kunskaper som förvärvats samt att främja deras specialisering. Dessutom är en ytterligare målsättning att studenterna bekanta sig med historia, nuvarande skolbildningar och centrala teorier inom konstfältet och att... [-]

Master Of Science I Design För Teater, Film Och TV - Scenografi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Den stora produktions design innebär utbildning konstnärliga designers som ansvarar för den visuella, operativ och produktion enhet i en filmproduktion. [+]

Mål för utbildning Den stora produktions design innebär utbildning konstnärliga designers som ansvarar för den visuella, operativ och produktion enhet i en filmproduktion. Syftet med utbildningen är att hitta och förbättra elevens personliga konstnärliga vision, att förlänga hans / hennes professionella kompetens och / eller inriktning och ge färdigheter som behövs för forskarutbildning. Tillsammans med bred omfattande yrkeskunskaper, är målet att få möjligheten att utveckla den egna fält på ett kreativt och självständigt sätt. Magisterexamen studenter förväntas arbeta självständigt och att spela en aktiv roll i planeringen av sina studier. Ett centralt mål för magisterstudier i scenografi är att stödja elevens personliga mål och förstärka kompetensen hos elever med olika bakgrund inom produktion design samt styra dem i deras val av specialisering. Ett annat syfte är att uppmuntra studerande att modigt föra fram hans / hennes perspektiv på konstnärligt samarbete som helhet. En examen från magisterprogrammet i scenografi kommer att kunna arbeta som scenograf i krävande film- och TV-produktioner hantera breda konstnärliga enheter vägleda och motivera arbetsgruppen genomföra design fördjupa hans / hennes konstnärliga uttryck expandera hans / hennes kompetens genom utvecklingen inom området och nya krav, (till exempel, digital produktion design, nya berättarformer för film och television) utveckla nya metoder fungerar med hjälp av experimentella och utredningsarbete förnya området i samarbete med andra personer som ansvarar för konstnärliga innehållet i film / TV-produktioner fortsätta hans / hennes studier i ett program som leder till en doktorsexamen Mer om undervisningsspråket Undervisningsspråket i masterprogrammet i design för teater, film och TV... [-]

MSc

Civilingenjör Fysik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Studier i teknisk fysik skapar en grund för tekniska tillämpningar av fysik och öppna dörrarna för olika yrken inom industri, vetenskap och forskning. [+]

Hitta nya lösningar på framtidens utmaningar! Studier i teknisk fysik skapar en grund för tekniska tillämpningar av fysik och öppna dörrarna för olika yrken inom industri, vetenskap och forskning. En djup förståelse för fysik och matematik kan användas för att hitta nya lösningar på både nutida och framtida utmaningar. Masterprogrammet i teknisk fysik är starkt forskningsinriktade. Nästan hälften av de MSc utexaminerade fortsätta mot en doktorsexamen. De fokusområden forsknings allt från experimentell och teoretisk materialfysik till nanofysik och nanovetenskap, och till nya energilösningar. Utbildningen skiljer sig från en mer klassisk universitetsfysik i dess närhet till konkreta, praktiska frågeställningar. Dess koppling till verkliga problem är mycket stark. studieprogrammet Det finns två majors i masterprogrammet i teknisk fysik från vilka eleverna kan välja mellan när de kommer in i programmet: Teknisk fysik och fysik avancerade material. Den förstnämnda är mer allmän, medan den senare fokuserar på material och nanovetenskap i synnerhet. Teknisk fysik Den Teknisk fysik stora består av två delar: en kärninnehåll och ett flexibelt val av kurser väljs av studenten. De grundläggande kurser i de stora täcker viktiga ämnen för teknisk fysik och metoder från beräknings, teoretisk och experimentell fysik. Innehållet kärna innehåller också en del alternativ för mer detaljerad fokus på ett visst ämne. Resten av studierna har en mycket flexibel struktur, och ger studenten möjlighet att fokusera i fysik, nanovetenskap, energistudier, eller utforma en mer tvärvetenskapligt innehåll för de stora. Studenten kan också välja att fylla biämne, eller fylla en mer utsträckt stor. Syftet med den stora är... [-]

Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Bioteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk. studieprogrammet De lärandemål magisterexamen bygger på de mål som satts upp för utbildning som leder till en Master of Science (Technology) enligt definitionen i examensstadgan från skolan för kemiteknik. De lärandemål graden specificeras ytterligare i de för stor och kurs- specifika beskrivningar av läranderesultat. De fokusområden i utbildningen är en hållbar användning och bearbetning av naturresurser och nya material, inklusive deras tekniska tillämpningar. I studierna mot de stora, studerande förvärva fördjupade kunskaper i ett visst område i bioteknik, kemiteknik eller materialvetenskap och teknik. Den utbildning som leder till en magisterexamen är baserad på de professionella praxis fält som kräver kompetens inom vetenskap och teknik och på vetenskaplig forskning generera ny kunskap. Eleverna kan välja sina minderåriga eller valbara studiehelheter så att deras examen är en kombination av teknik, affärer, och konst, typisk för Aalto-universitetet. Eleverna kommer att anta en ansvarsfull, målinriktad och systematiskt arbetssätt och utveckla färdigheter att arbeta som experter inom sitt specialområde, både självständigt och i samarbete med... [-]

Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Fiber- Och Polymerteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

De lärandemål magisterexamen bygger på de mål som satts upp för utbildning som leder till en Master of Science (Technology) enligt definitionen i examensstadgan från skolan för kemiteknik. De lärandemål graden specificeras ytterligare i de för stor och kurs- specifika beskrivningar av läranderesultat. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk. studieprogrammet De lärandemål magisterexamen bygger på de mål som satts upp för utbildning som leder till en Master of Science (Technology) enligt definitionen i examensstadgan från skolan för kemiteknik. De lärandemål graden specificeras ytterligare i de för stor och kurs- specifika beskrivningar av läranderesultat. De fokusområden i utbildningen är en hållbar användning och bearbetning av naturresurser och nya material, inklusive deras tekniska tillämpningar. I studierna mot de stora, studerande förvärva fördjupade kunskaper i ett visst område i bioteknik, kemiteknik eller materialvetenskap och teknik. Den utbildning som leder till en magisterexamen är baserad på de professionella praxis fält som kräver kompetens inom vetenskap och teknik och på vetenskaplig forskning generera ny kunskap. Eleverna kan välja sina minderåriga eller valbara studiehelheter så att deras examen är en kombination av teknik, affärer, och konst, typisk för Aalto-universitetet. Eleverna kommer att anta en ansvarsfull, målinriktad och systematiskt arbetssätt och utveckla färdigheter att arbeta som experter inom sitt specialområde, både självständigt och i samarbete med... [-]

Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Funktionella Material

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

De lärandemål magisterexamen bygger på de mål som satts upp för utbildning som leder till en Master of Science (Technology) enligt definitionen i examensstadgan från skolan för kemiteknik. De lärandemål graden specificeras ytterligare i de för stor och kurs- specifika beskrivningar av läranderesultat. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk. studieprogrammet De lärandemål magisterexamen bygger på de mål som satts upp för utbildning som leder till en Master of Science (Technology) enligt definitionen i examensstadgan från skolan för kemiteknik. De lärandemål graden specificeras ytterligare i de för stor och kurs- specifika beskrivningar av läranderesultat. De fokusområden i utbildningen är en hållbar användning och bearbetning av naturresurser och nya material, inklusive deras tekniska tillämpningar. I studierna mot de stora, studerande förvärva fördjupade kunskaper i ett visst område i bioteknik, kemiteknik eller materialvetenskap och teknik. Den utbildning som leder till en magisterexamen är baserad på de professionella praxis fält som kräver kompetens inom vetenskap och teknik och på vetenskaplig forskning generera ny kunskap. Eleverna kan välja sina minderåriga eller valbara studiehelheter så att deras examen är en kombination av teknik, affärer, och konst, typisk för Aalto-universitetet. Eleverna kommer att anta en ansvarsfull, målinriktad och systematiskt arbetssätt och utveckla färdigheter att arbeta som experter inom sitt specialområde, både självständigt och i samarbete med... [-]

Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Hållbara Metaller

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

De fokusområden i utbildningen är en hållbar användning och bearbetning av naturresurser och nya material, inklusive deras tekniska tillämpningar. I studierna mot de stora, studerande förvärva fördjupade kunskaper i ett visst område i bioteknik, kemiteknik eller materialvetenskap och teknik. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk. studieprogrammet De lärandemål magisterexamen bygger på de mål som satts upp för utbildning som leder till en Master of Science (Technology) enligt definitionen i examensstadgan från skolan för kemiteknik. De lärandemål graden specificeras ytterligare i de för stor och kurs- specifika beskrivningar av läranderesultat. De fokusområden i utbildningen är en hållbar användning och bearbetning av naturresurser och nya material, inklusive deras tekniska tillämpningar. I studierna mot de stora, studerande förvärva fördjupade kunskaper i ett visst område i bioteknik, kemiteknik eller materialvetenskap och teknik. Den utbildning som leder till en magisterexamen är baserad på de professionella praxis fält som kräver kompetens inom vetenskap och teknik och på vetenskaplig forskning generera ny kunskap. Eleverna kan välja sina minderåriga eller valbara studiehelheter så att deras examen är en kombination av teknik, affärer, och konst, typisk för Aalto-universitetet. Eleverna kommer att anta en ansvarsfull, målinriktad och systematiskt arbetssätt och utveckla färdigheter att arbeta som experter inom sitt specialområde, både självständigt och i samarbete med... [-]

Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Kemi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk. studieprogrammet De lärandemål magisterexamen bygger på de mål som satts upp för utbildning som leder till en Master of Science (Technology) enligt definitionen i examensstadgan från skolan för kemiteknik. De lärandemål graden specificeras ytterligare i de för stor och kurs- specifika beskrivningar av läranderesultat. De fokusområden i utbildningen är en hållbar användning och bearbetning av naturresurser och nya material, inklusive deras tekniska tillämpningar. I studierna mot de stora, studerande förvärva fördjupade kunskaper i ett visst område i bioteknik, kemiteknik eller materialvetenskap och teknik. Den utbildning som leder till en magisterexamen är baserad på de professionella praxis fält som kräver kompetens inom vetenskap och teknik och på vetenskaplig forskning generera ny kunskap. Eleverna kan välja sina minderåriga eller valbara studiehelheter så att deras examen är en kombination av teknik, affärer, och konst, typisk för Aalto-universitetet. Eleverna kommer att anta en ansvarsfull, målinriktad och systematiskt arbetssätt och utveckla färdigheter att arbeta som experter inom sitt specialområde, både självständigt och i samarbete med... [-]

Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Kemiska Och Processteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk. studieprogrammet De lärandemål magisterexamen bygger på de mål som satts upp för utbildning som leder till en Master of Science (Technology) enligt definitionen i examensstadgan från skolan för kemiteknik. De lärandemål graden specificeras ytterligare i de för stor och kurs- specifika beskrivningar av läranderesultat. De fokusområden i utbildningen är en hållbar användning och bearbetning av naturresurser och nya material, inklusive deras tekniska tillämpningar. I studierna mot de stora, studerande förvärva fördjupade kunskaper i ett visst område i bioteknik, kemiteknik eller materialvetenskap och teknik. Den utbildning som leder till en magisterexamen är baserad på de professionella praxis fält som kräver kompetens inom vetenskap och teknik och på vetenskaplig forskning generera ny kunskap. Eleverna kan välja sina minderåriga eller valbara studiehelheter så att deras examen är en kombination av teknik, affärer, och konst, typisk för Aalto-universitetet. Eleverna kommer att anta en ansvarsfull, målinriktad och systematiskt arbetssätt och utveckla färdigheter att arbeta som experter inom sitt specialområde, både självständigt och i samarbete med... [-]

Civilingenjör I Kemisk, Biokemisk Och Materialteknik - Raffinering Biomassa

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. [+]

Skolan för kemiteknik kombinerar naturvetenskap och teknik på ett unikt sätt. Detta gör att resultaten av vår forskning att förfinas långt och omsättas i praktiken som färdiga produkter och processer. Varje innovation säkrar både våra förnybara och icke-förnybara naturresurser för framtiden. Skolan erbjuder utbildning för ett brett spektrum av ansvariga framtida proffs. M.Sc. och Ph.D. utexaminerade inom teknik arbete i olika positioner i Finlands största industrisektorerna, i metall och elektronikindustrin, träförädlingsindustrier samt kemiska, läkemedels-, bioteknik- och livsmedelsindustrin. Den forskning och undervisning stöds av en omfattande internationell akademisk och industriell samarbetsnätverk. studieprogrammet De lärandemål magisterexamen bygger på de mål som satts upp för utbildning som leder till en Master of Science (Technology) enligt definitionen i examensstadgan från skolan för kemiteknik. De lärandemål graden specificeras ytterligare i de för stor och kurs- specifika beskrivningar av läranderesultat. De fokusområden i utbildningen är en hållbar användning och bearbetning av naturresurser och nya material, inklusive deras tekniska tillämpningar. I studierna mot de stora, studerande förvärva fördjupade kunskaper i ett visst område i bioteknik, kemiteknik eller materialvetenskap och teknik. Den utbildning som leder till en magisterexamen är baserad på de professionella praxis fält som kräver kompetens inom vetenskap och teknik och på vetenskaplig forskning generera ny kunskap. Eleverna kan välja sina minderåriga eller valbara studiehelheter så att deras examen är en kombination av teknik, affärer, och konst, typisk för Aalto-universitetet. Eleverna kommer att anta en ansvarsfull, målinriktad och systematiskt arbetssätt och utveckla färdigheter att arbeta som experter inom sitt specialområde, både självständigt och i samarbete med... [-]

Civilingenjör I Marknadsföring

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i marknadsföring kretsar kring strategisk marknadsföring, hållbar marknadsföring, Retail Marketing och konsumtionskulturen. [+]

Masterprogrammet i marknadsföring kretsar kring strategisk marknadsföring, hållbar marknadsföring, Retail Marketing och konsumtionskulturen. Marknadsföring är ett sätt att tänka och sätt att praktiken kvintessensen till alla dimensioner av verksamheten. I detta program kommer du att nå en fördjupad förståelse av denna filosofi och en solid grund av den kompetens och know-how som krävs av en topp marknadsföring specialist. Studie Erfarenhet Programmet går i spetsen för fyra grundläggande kurser: Strategic Marketing, hållbar marknadsföring, Retail Marketing och konsumtionskulturen. För att ytterligare stärka dessa kärnkunskapsområden, kan du också lära dig om Service Business Strategy, Brands i strategisk marknadsföring, VD Innovativ Selling, digital marknadsföring, konsumentbeteende inom design och mode, Fashion Marketing, och konsumentpsykologi. Den Strategisk marknadsföring Naturligtvis tar dig till kärnan i verksamheten. Dessa kurser täcker ett brett spektrum av frågor om betydelsen av marknadsföring i företagens strategier, förvaltningspraxis, konkurrensfördel och affärs prestanda, samtidigt bekanta dig med rollen av marknadsföring i hållbart ledarskap och samhälls ansvarsfullt beslutsfattande. Kursen ger dig konkreta kunskaper, färdigheter och analytisk fallenhet för att bygga effektiva affärsmodeller och kommersialisera lönsamma innovationer. Den hållbar marknadsföring Kursen utforskar rollerna för marknadsföring i ett hållbart samhälle. Hållbar marknadsföring har två krav: 1) att uppträda på ett sätt som avancerar en organisations ekonomiska framgång och samtidigt skapa en positiv inverkan på samhället och miljön, och 2) att bidra till ett samhälle som värderingar och den praxis social och miljömässig hållbarhet i alla dess beteenden. På den här kursen lär du dig att identifiera hållbara marknadsföringsmöjligheter, koppla dem till marknadsföringsstrategi, och erbjuder särskilda taktik och... [-]

Magisterexamen I Arkitektur

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Arkitektur är ett teknikområde och konst. Arkitektur undervisning kombinerar kunskapsbaserad professionell material och konstnärliga förståelse och uttrycksförmåga. [+]

Arkitektur är ett teknikområde och konst. Arkitektur undervisning kombinerar kunskapsbaserad professionell material och konstnärliga förståelse och uttrycksförmåga. En arkitekt måste kunna se problem från många olika håll, vilket är orsaken till den breda typen av examen i arkitektur. Den aktuella typen av utbildningen utvecklar studentens vetenskapliga och konstnärliga tänkande i samband med byggandet av ett socialt ansvarsfullt och hållbar framtid. Mål för utbildning Lärandemålen bygger på reglerna i EU-direktivet som gäller att fullfölja yrkesverksamhet av en arkitekt (Europaparlamentets och rådets direktiv 2005/36 / EG och rådets direktiv om erkännande av yrkeskvalifikationer). Enligt direktivet en arkitektexamen uppfyller förväntningarna hos byggbranschen och möjliggör en karriär utanför Finland också. I enlighet med ovan nämnda direktiv, är syftet med programmet för att se till att efter avslutad examen, har studenten: förmåga att utforma arkitektoniska projekt som uppfyller både estetiska och tekniska krav tillräckliga kunskaper om historia och teorier om arkitektur och närliggande områden av konst, teknik och humaniora Kunskap om de sköna konsternas inflytande på arkitektonisk formgivning tillräcklig kunskap om stadsplanering planläggning och den teknik som används i planläggningsprocessen förståelse för relationer mellan människor och byggnader och mellan byggnader och deras omgivning och om behovet av att anpassa byggnaderna och ytorna mellan dem efter mänskliga behov och skala förståelse av yrket arkitekturen och arkitektens roll i samhället, i synnerhet vid utarbetandet underlag, som tar hänsyn till sociala faktorer förståelse för utredningsmetoder och framställning av den korta för ett designprojekt förståelse för de strukturella och byggnadstekniska problem som är förbundna med byggnadskonstruktion Tillräcklig kunskap om... [-]

Magisterexamen I Nationalekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i nationalekonomi utvecklar förmågan att tillämpa ekonomisk teori på ett brett spektrum av ekonomiska fenomen. [+]

Masterprogrammet i nationalekonomi utvecklar förmågan att tillämpa ekonomisk teori på ett brett spektrum av ekonomiska fenomen. Programmet kvalificerar eleverna att förstå sambandet mellan mikro- och makroekonomiska frågor samt att se orsakssamband mellan dessa frågor. Programmet utrustar eleverna med lämpliga ekonometriska och matematiska verktyg för analys för att ta itu med ekonomiska frågor och problem. Eleverna tränas i att analysera, organisera och effektivt kommunicera sina analyser. Studie Erfarenhet Masterprogrammet i nationalekonomi är uppbyggt för att säkerställa internationellt jämförbara kvalifikationer och en livslång humankapital. Programmet är särskilt starkt inom områdena internationell ekonomi (inklusive utvecklingsekonomi) och Applied Microeconomics (inklusive miljö- och energiekonomi, arbete och personalekonomi, Industriell organisation och spelteori). Ett långsiktigt samarbete arrangemang mellan Nationalekonomiska institutionen vid Aalto-universitetets handelshögskola, Institutionen för politik och ekonomi vid Helsingfors universitet, Institutionen för nationalekonomi för Svenska handelshögskolan, och ett utvidgat Institute, kan en student vid en institution för att ta föreläsning kurser på annan institution med ett minimum av pappersarbete. Lärandemål Studenter examen från programmet kommer att ha: Förståelse för ekonomisk teori och förmåga att använda den i nya situationer förmåga att läsa vetenskaplig litteratur inom området, med undantag av de mest avancerade material allmän förståelse av moderna mikroekonomi och makroekonomi och djupare förståelse av utvalda delområden av nationalekonomi förmåga att göra små ändringar av befintliga teoretiska modeller förmåga att tolka verkliga fenomen mot bakgrund av teorier Möjlighet att använda argument på ekonomisk teori i praktiken förmåga att formulera rekommendationer för beslutsfattande både inom den offentliga och den privata sektorn förmåga att analysera effekterna av politiken Kvantitativa... [-]

Master I Datateknik, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Kommunikation Teknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Communications Engineering större fokus på kommunikation och nätverksteknik, nätverk företag och mänskliga centrerad kommunikation. Beroende på ditt intresse, kan du fokusera studierna mer mot Internet Technologies, trådlös kommunikation eller kommunikation Ecosystem. [+]

Informations- och kommunikationsteknik (IKT) är i spetsen för digitala revolutionen, som radikalt förändrar världen som vi känner den. Det finns ett ständigt behov av väl avrundad kommunikation ingenjörer med stor kunskap om tekniken fundamenta, djupgående kunskaper i programmering, och gedigen förståelse för affärsdynamiken. Aalto kan du bli en sann game changer inom området. studieprogrammet Communications Engineering större fokus på kommunikation och nätverksteknik, nätverk företag och mänskliga centrerad kommunikation. Beroende på ditt intresse, kan du fokusera studierna mer mot Internet Technologies, trådlös kommunikation eller kommunikation Ecosystem. Wireless Communications: Du lär dig moderna trådlösa kommunikation systemarkitekturer (LTE, 5G), signalbehandlingsmetoder, resurs kontrollmetoder och relaterade frågor spektrumhantering. Du får också praktisk erfarenhet med toppmoderna laboratorieutrustning och kan engagera sig med programvarudefinierad radio baserad genomförande och experimenterande arbete. Internet Technologies: Du kommer att lära dig hur Internet verkligen fungerar och utvecklas, och hur man kan utforma och genomföra nya protokoll och tjänster, och skydda ditt nätverk. Vi täcker fasta, mobila, företag och breda nätverk och deras användning för nuvarande och framtida tillämpningar. Du kommer också att lära dig hur nätverken kan virtualiserade. Kommunikation Ecosystem: Du lär dig operatörsverksamhet, att genomföra teknisk-ekonomisk analys av kommunikationssystem och tjänster och att förstå slutanvändarnas behov och beteende. Du kan också fokusera på design av användargränssnitt. Tvärvetenskaplig allt I en värld av nätverk, blir allt sammanflätade: säkerhet, affär, användbarhet ... Det är därför det tvärvetenskapliga synsätt Aalto-universitetet garanterar dig en intressant studiemiljö. Du kan göra forskning som är inte bara teoretisk, utan också leker spännande nya riktiga program. Utmärkta Provbänk... [-]

Master Of Science I Avancerade Energilösningar - Hållbara Energisystem Och Marknader

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig. Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers). [+]

Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig. Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers). Programmet har fyra majors. I var och en av dem, kommer du att få en gedigen teoretisk bakgrund, kompletterat med tvärvetenskapliga studier för att bredda och fördjupa förståelsen för energiutmaningarna i vårt samhälle. Större Sustainable Energy Systems och Markets erbjuder en fast teoretisk bas samt praktiska verktyg och färdigheter som behövs av ingenjörer som arbetar på fältet av energisystem. Integrera intermittenta förnybara energikällor, som sol-, vind- och vågenergi, i energisystemet är en av de största utmaningarna i vår hållbar framtid. Denna stora erbjuder grundläggande förståelse för energisystemen, de viktigaste utmaningar som våra energilösningar idag och möjliga vägar mot en hållbar framtid står inför. De övriga stora i de avancerade energilösningar är: Energi i byggnader och byggd miljö Industriella energiprocesser och hållbarhet Energiomvandlingsprocesser OBS Programmet startar för första gången under hösten 2017. Strukturen av examen Master of Science (Technology) examen är 120 högskolepoäng. Graden består av större studier, examensarbete och valbara studier. Alla de stora ämnen har en gemensam modul, vars innehåll är från 15 till 20 poäng, beroende på de stora i fråga. Huvudsyftet med den gemensamma modulen är att ge studenten grundläggande förståelse av energisystem och energimarknader, och å andra sidan finns... [-]

Master Of Science I Avancerade Energilösningar - Hållbara Processer För Energiomvandling

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Alla rese karriär inom energi för vårt samhälle? Vill vara delaktiga i utvecklingen av snabbt föränderlig, framtida energisystem? Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig. [+]

Alla rese karriär inom energi för vårt samhälle? Vill vara delaktiga i utvecklingen av snabbt föränderlig, framtida energisystem? Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig. Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers). Programmet har fyra majors. I var och en av dem, kommer du att få en gedigen teoretisk bakgrund, kompletterat med tvärvetenskapliga studier för att bredda och fördjupa förståelsen för energiutmaningarna i vårt samhälle. De stora hållbar energiomvandlingsprocesser har en nyckelposition om förnybar och hållbart utnyttjande av naturresurser och bioenergi. Värme och kraft och kärnkraft relaterade system är viktiga inslag i detta stora. Den stora kommer att erbjuda en studiegången på beräkningsmetoder, liksom. De övriga stora i de avancerade energilösningar är: Industriella energiprocesser och hållbarhet Energisystem och marknader Energi i byggnader och byggd miljö Examensstruktur Master of Science (Technology) examen är 120 högskolepoäng. Graden består av större studier, examensarbete och valbara studier. Alla de stora ämnen har en gemensam modul, vars innehåll är från 15 till 20 poäng, beroende på de stora i fråga. Huvudsyftet med den gemensamma modulen är att ge studenten grundläggande förståelse av energisystem och energimarknader, och å andra sidan finns det ett syfte att ge samma utgångspunkt för alla studenter oavsett deras tidigare tillbaka marken. De stora ämnen kommer att ge huvudinriktningar... [-]

Master Of Science I Avancerade Energilösningar - Hållbar Energi I Byggnader Och Byggd Miljö

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers). [+]

Alla rese karriär inom energi för vårt samhälle? Vill vara delaktiga i utvecklingen av snabbt föränderlig, framtida energisystem? Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig. Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers). Programmet har fyra majors. I var och en av dem, kommer du att få en gedigen teoretisk bakgrund, kompletterat med tvärvetenskapliga studier för att bredda och fördjupa förståelsen för energiutmaningarna i vårt samhälle. Den stora hållbar energi i byggnader och byggd miljö fokuserar på nya energilösningar för energianvändning, produktion och effektivitet som behövs i byggnader och samhällen. Redan idag är en stor majoritet av de människor som lever i städer och urbanisering är en pågående trend. Utveckling av energieffektiva byggnader och städer är en stor utmaning i dag. Denna stora kommer att erbjuda avancerade kurser med fokus på en effektiv användning av energi fokus inom byggteknik och design, samhällen, infrastruktur, trafik, tjänster och när det gäller värme, ventilation och luftkonditionering (HVAC). De övriga stora i de avancerade energilösningar är: Industriella energiprocesser och hållbarhet Energisystem och marknader Energiomvandlingsprocesser Examensstruktur Master of Science (Technology) examen är 120 högskolepoäng. Graden består av större studier, examensarbete och valbara studier. Alla de stora ämnen har en gemensam modul, vars innehåll är från 15 till 20 poäng, beroende på de stora... [-]

Master Of Science I Avancerade Energilösningar - Industriella Energiprocesser Och Hållbarhet

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Alla rese karriär inom energi för vårt samhälle? Vill vara delaktiga i utvecklingen av snabbt föränderlig, framtida energisystem? Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig. [+]

Alla rese karriär inom energi för vårt samhälle? Vill vara delaktiga i utvecklingen av snabbt föränderlig, framtida energisystem? Masterprogrammet i Advanced Energy Solutions kan vara den perfekta matchen för dig. Det pågår en övergång till hållbar energi som kombinerar smartness, flexibilitet och miljöprestanda med en kundacceptans och engagemang. Nytt energisystem kommer att bli en komplex kombination av centrala och lokala resurser. Detta kräver nytänkande av primärkällor, produktion, marknader, överföring, användning och kunder som producentkonsumenter (prosumers). Programmet har fyra majors. I var och en av dem, kommer du att få en gedigen teoretisk bakgrund, kompletterat med tvärvetenskapliga studier för att bredda och fördjupa förståelsen för energiutmaningarna i vårt samhälle. De stora Industriella energiprocesser och hållbar utveckling kommer att behandla grundläggande kemiteknik kunskap och enhetsoperationer som deltar i kemiska processer som integreras för att energilagring, energiomvandling, återvinningsteknik och hållbarhet. Detta inkluderar termodynamik, massa och energibalanser för reagerande system, kemisk jämvikt, kemisk kinetik, katalys, roll interfas och intraphase värme- och massöverföring. Modellering och simulering har en viktig roll i analys och design av energiprocesser. De övriga stora i de avancerade energilösningar är: Energi i byggnader och byggd miljö Energisystem och marknader Energiomvandlingsprocesser Strukturen av examen Master of Science (Technology) examen är 120 högskolepoäng. Graden består av större studier, examensarbete och valbara studier. Alla de stora ämnen har en gemensam modul, vars innehåll är från 15 till 20 poäng, beroende på de stora i fråga. Huvudsyftet med den gemensamma modulen är att ge studenten grundläggande förståelse av energisystem och energimarknader, och å andra sidan... [-]

Master Of Science I Avancerade Material För Innovation Och Hållbarhet (EIT Råmaterial)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogram i Advanced Materials för innovation och hållbarhet, AMIS, kommer att ta itu temat substitution av kritiska eller giftiga ämnen i produkter och för optimerad prestanda. [+]

Få en förståelse av hela råvaru värdekedjan, och en mind-set för innovation och entreprenörskap med fokus på hållbarhet. Masterprogram i Advanced Materials för innovation och hållbarhet, AMIS, kommer att ta itu temat substitution av kritiska eller giftiga ämnen i produkter och för optimerad prestanda. Det kommer även att omfatta material kedja optimering för end-of-life produkter samt produkter och tjänster design för cirkulär ekonomi - som alla är centrala teman i ETI: s råvaror. Det primära fokus för anpassningen är på metall och mineralråvaror. Bio-bas och polymermaterial täcks med tanke på deras substitutionspotential och annat material i samband med återvinning multi-material produkt. Dessutom innehåller AMIS programmet en solid paket av kurser och projektarbete inom innovation och entreprenörskap. Rörligheten av studenterna är en integrerad del av programmet och under den tvååriga programmet kommer studenterna studera vid två av konsortiets partneruniversitet. Efter genomgången av programmet kommer eleverna att få en dubbel examen. Undervisningsspråket är engelska. AMIS-programmet kommer att öka unga yrkesverksamma att bli förändringsagenter med ett företagande tänke kunna skydda hållbarheten EIT råmaterial i hela den industriella och forskningsmiljön. University partners Grenoble Institut Polytechnique (GINP), Frankrike (koordinator) Technische Universität Darmstadt, Tyskland Aalto-universitetet, Finland University of Bordeaux, Frankrike University of Liege, Belgien industri~~POS=TRUNC partners~~POS=HEADCOMP ARKEMA ArcelorMittal Fraunhofer-Gesellschaft Commissariat à l'Energie Atomique et aux energi Renouvelables (CEA) IMEC [-]

Master Of Science I Bokföring

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Accounting ger studenterna fördjupade kunskaper inom produktion och användning av finansiell information. Redovisning är ett ovärderligt verktyg för att hitta finansiellt sunda, fungerande lösningar på ofta komplexa och tvetydiga ledande utmaningar. [+]

Masterprogrammet i Accounting ger studenterna fördjupade kunskaper inom produktion och användning av finansiell information. Redovisning är ett ovärderligt verktyg för att hitta finansiellt sunda, fungerande lösningar på ofta komplexa och tvetydiga ledande utmaningar. I redovisningsmasterprogrammet lär du dig en verkligt global språk näringslivet och företagsledning. Pålitlig, giltig och fokuserad finansiell information, för båda de finansiella redovisning och förvaltning redovisningsändamål, blir allt viktigare i den ofta turbulenta dagens organisationer. studie Experience Innehållet och inriktning Masterprogrammet i redovisning varierar beroende på sina två valfria inriktningar. Du kan specialisera sig på en eller två av följande områden: Internredovisning fokuserar på framställning och användning av finansiella och icke-finansiella information som tjänar behoven hos ledningens kontroll och beslutsfattande. Kärn ämnen i detta område av specialisering omfattar redovisning för ekonomisk styrning, strategisk ekonomistyrning, beslut kapitalinvesteringar, och internredovisning informationssystem. finansiell redovisning fokuserar på framställning och användning av finansiell information uttalande betjäna behoven hos externa intressenter, särskilt beslutsfattandet av skuld och aktieägarna. Det centrala innehållet i detta område av specialisering omfattar teorier om finansiella rapporter, internationella och nationella redovisningsstandarder, frågor i koncernredovisnings och koncernredovisningen samt revisions teori och praktik. Dessutom ger studenterna kunskap och kompetens inom finansieringsöversikten analys, bolagsrätt, finansiella institutioner, bolagsstyrning, samt olika forskningsmetoder masterprogrammet i redovisning. Lärandemål Masterprogrammet i redovisning utbildar skickliga yrkesmän inom produktion och användning av finansiell information av företag och andra organisationer. Studenter examen från programmet vet hur man skapar, analysera, tolka och förmedla finansiell information för ledande ändamål liksom för behoven hos externa intressenter. De kan på ett effektivt sätt bidra till... [-]

Master Of Science I Byggteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i byggteknik ger studenterna omfattande akademisk och professionell kunskap om de olika discipliner inom det civila och byggteknik. [+]

Den Masterprogrammet i byggteknik erbjuder studenter omfattande akademisk och professionell kunskap om de olika discipliner inom det civila och byggteknik. Anläggningsarbeten spelar en viktig roll för att skapa säkra och hälsosamma bebyggda miljöer, som är väsentliga delar i det dagliga livet och välbefinnande. Genom att kombinera de globala behoven för energieffektivitet och hållbarhet med egenskaperna hos en god livsmiljö kräver teoretisk förståelse, yrkesskicklighet och en vidsynt inställning. Programmet handlar om konstruktion, tillverkning, användning och underhåll av anläggningskonstruktioner, såsom byggnader och broar. Med sina fyra huvudteman - Byggkonstruktion, prestanda, byggledning, och mineralbaserade material - Programmet ger studenterna kunskaper och färdigheter väsentliga för framtida karriärer inom industrin, forskning, utbildning eller myndighet. Baserat på de individuella val, kan studenten specialisera sig som att bygga energianvändningen, byggtjänster teknik, reparation och underhåll, inomhusluftens kvalitet och brandsäkerhet ämnen. Programmet strävar efter att utveckla arbets livskunskap som analytiskt och kritiskt tänkande, tvärvetenskapligt samarbete och samverkan och kommunikation för vetenskapliga och tekniska specialister. Aspekter av yrkesetik och socialt och miljömässigt ansvar är integrerade i studierna. Examensstruktur Programmet omfattar sex kurser (totalt 30 hp) av vanliga grundstudier som bildar höstterminen det första året. Efter den första terminen, kan eleverna specialisera sig inom ett visst område av byggteknik eller de kan - genom att kombinera kurser från olika områden - skaffa sig en god allmän förståelse för tekniska tillämpningar med anknytning till byggteknik. Tekniska kunskaper kommer att fördjupas genom att välja sex kurser (30 hp) från paket av avancerade kurser utbildningen. Syntes eller specialisering av studierna kan stärkas ytterligare genom... [-]

Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Akustik Och Ljudteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Den stora i akustik och ljudteknik ger grundläggande kunskaper om akustiska fenomen, människans hörsel och ljudtekniker, och underlättar också studenterna att tillämpa kunskaperna i praktiken. Akustik och ljudteknik är en av de åtta majors erbjuds i Masterprogram i datorn, kommunikation och informationsvetenskap (CCIS). [+]

Majoren i Akustik och ljud Technology ger grundläggande kunskaper om akustiska fenomen, människans hörsel och ljudtekniker, och underlättar också studenterna att tillämpa kunskaperna i praktiken. Akustik och ljudteknik är en av de åtta majors erbjuds i Masterprogram i datorn, kommunikation och informationsvetenskap (CCIS). Målet för den stora är att eleverna kan använda sin lärandemål flexibelt olika uppgifter inom industrin och i den akademiska världen. Till exempel ska studenten veta varför och hur modern förstörande audio codec (MP3, AAC) arbete, eller han / hon ska kunna mäta, förstå perceptuella aspekter, och utforma akustiken i ett klassrum eller en bullerbarriär. Några exempel områden där studenterna planeras att vara behörig är ljudåtergivning, ljudkodning, musik teknik, akustiska mätningar, aktiv brusreducering, ljud signalbehandling, rum och byggnadsakustik, och omgivningsbuller. Vi söker studenter som är intresserade av musik, hörsel, hjälp hörsel, ljudåtergivning, eller ljud i allmänhet. För att lyckas i vår läroplan, bör din kandidatstudier innehåller grundläggande universitets fysik, matematik och digital signalbehandling. studieprogrammet Studierna (120 hp) består av en stor ämnesstudier, examensarbete (30 hp) och valfria studier (25-35 hp). Akustik och ljud Technolog större kan tas antingen som en lång (55-65 hp) eller en kompakt (40-45 hp) större. Kommunikations akustik: utveckla tekniker för mänskliga lyssnare Banan är en mycket bred introduktion till alla andra kurser i dur. Hur kan vi höra ljud, och vilka egenskaper hos omvärlden vi avkoda genom att lyssna? Hur utforma ljudåtergivning att det bäst passar människans hörsel? Kan vi mäta begriplighet av allmänna i en tunnelbanestation? Kan vi uppskatta hur "skarp" ett... [-]

Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Datavetenskap

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Magisterexamen i datavetenskap ger dig en möjlighet att förändra världen. Programvaran är viktig del av industri, handel, sjukvård, media, och även konst. Nya innovationer är ofta baserade på ny teknik, såsom cloud computing, webb, och stora uppgifter. [+]

Studera en allsidig examen i datavetenskap och få möjlighet att påverka framtiden! Magisterexamen i datavetenskap ger dig en möjlighet att förändra världen. Programvaran är viktig del av industri, handel, sjukvård, media, och även konst. Nya innovationer är ofta baserade på ny teknik, såsom cloud computing, webb, och stora uppgifter. I Institutionen för datavetenskap alla kurser mästare nivå ges på engelska. Vi tror på flexibilitet: eleverna kan bygga sina egna studieplaner bestående av kärn- och specialkurser. De centrala kurserna ger dig en stabil grund i algoritmer, datorgrafik, maskininlärning, operativsystem, säkerhet, användargränssnitt, webbutveckling programvara, etc. De specialkurser är indelade i fem spår. Datavetenskap är ett av de åtta majors erbjuds i Masterprogram i datorn, kommunikation och informationsvetenskap (CCIS). Studier i programmet bygger på både de senaste vetenskapliga forskning och industriell state-of-the-art. studieprogrammet Som student huvudämne i datavetenskap kan du välja fem kurser från följande: Beräknings User Interface Design Datorgrafik Diskreta modeller och Sök Informationssäkerhet Maskininlärning: Grundläggande principer Operativsystem Principer för algoritmiska tekniker Web Software Development Dessutom kan du välja ett av spåren som beskrivs nedan. Algoritmer, logik, och Beräkning Big Data och storskalig Computing interaktiva Technologies Programvarusystem och teknik Webbteknologier, tillämpningar och vetenskap Studierna (120 hp) består av en stor ämnesstudier, examensarbete (30 hp) och valfria studier (25-35 hp). Datavetenskap stora finns i två former, kort och lång. Den korta stora (40-45 hp) innehåller en biämne (20-25 hp) från andra områden av Aalto-universitetet eller från andra universitet. På lång stora (55-65 hp), väljer en student kurser från olika områden av datavetenskap. tvärvetenskapligt... [-]

Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Maskininlärning Och Data Mining

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Maskininlärning är en av de starka sidorna av Aalto-universitetet. Detta gedigen utbildning i modern beräkningsdataanalys ger dig utmärkta möjligheter för en karriär inom forskningsinstitutioner eller inom den privata sektorn i de snabbt växande områdena maskininlärning, datavetenskap och artificiell intelligens. [+]

Vill du bygga framtidens intelligenta maskiner? Maskininlärning är en av de starka sidorna av Aalto-universitetet. Detta gedigen utbildning i modern beräkningsdataanalys ger dig utmärkta möjligheter för en karriär inom forskningsinstitutioner eller inom den privata sektorn i de snabbt växande områdena maskininlärning, datavetenskap och artificiell intelligens. Ännu viktigare är maskininlärning helt enkelt utmanande och intressant - vad kunde vara bättre än att lösa spännande och viktiga problem med snabbt växande nya kombinationer av matematik, statistik och datavetenskap? Metoderna för maskininlärning och data mining är tillämpliga och behövs i en mängd olika områden som sträcker sig från processindustrin data vetenskap. Nyligen spjutspets applikationsområden inkluderar bioinformatik, beräknings astrofysik, biologi och medicin, interaktiv teknik, informationsinhämtning, informationsvisualisering, neuro, och sociala nätverksanalys. Maskininlärning och Data Mining (Macadamia) är en av de åtta majors erbjuds i Masterprogram i datorn, kommunikation och informationsvetenskap (CCIS). Macadamia Doctoral Track Förutom normal masterprogrammet, kommer Macadamia att erbjudas som en doktorsavhandling spår under läsåret 2017-2018. Doctoral spår innebär att en del av de elever till Macadamia större kan ha sina studier anpassade mot en forskarkarriär och kan börja arbeta mot PhD i en av institutionens forskargrupper redan under sin herre studier. De sökande ombeds att meddela sitt intresse av att komma in på forskar spår i sin ansökan motivation brev. Lärandemål Den stora i maskininlärning och Data Mining (Macadamia) täcker ett brett spektrum av ämnen i moderna beräkningsdataanalys och modellering metoder. En Macadamia examen kan formalisera problem dataanalys i termer av underliggande statistiska och beräkningsprinciper; kan bedöma lämpligheten av olika maskininlärningsmetoder för... [-]

Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Mjukvara Och Service Engineering

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Programvaran och Service Engineering studier utrusta eleverna med de kunskaper som kommer att vara av högsta värde för moderna organisationer. Eleverna lär sig att designa, utveckla och hantera digitala produkter och tjänster. De utvecklas till självständiga tänkare kan hantera komplexa, verkliga problem med hänsyn till de mänskliga, samhälleliga och organisatoriska faktorer. [+]

Gå med programvara och tjänster teknik och skaffa sig den kompetens att designa, utveckla och hantera digitala produkter och tjänster! Digitala produkter och tjänster är avgörande för ekonomin, samhällen och människors välbefinnande. De tillåter företag att gå längre än de traditionella gränserna, utnyttja nya möjligheter och nå exponentiell tillväxt. Programvaran och Service Engineering studier utrusta eleverna med de kunskaper som kommer att vara av högsta värde för moderna organisationer. Eleverna lär sig att designa, utveckla och hantera digitala produkter och tjänster. De utvecklas till självständiga tänkare kan hantera komplexa, verkliga problem med hänsyn till de mänskliga, samhälleliga och organisatoriska faktorer. Programvara och tjänster Engineering är en av de åtta majors erbjuds i Masterprogram i datorn, kommunikation och informationsvetenskap (CCIS). Studier i programmet bygger på både de senaste vetenskapliga forskning och industriell state-of-the-art. studieprogrammet Eleverna kan välja att specialisera sig på en av de fyra delområden: programvaruteknik, service design och teknik, användarcentrerad design, eller Enterprise Systems. Software engineering Service Design and Engineering Användarcentrerad design Enterprise Systems Studierna (120 hp) består av en stor ämnesstudier, examensarbete (30 hp) och valfria studier (25-35 hp). Programvara och Service Engineering större kan tas antingen som en lång (55-65 hp) eller en kompakt (40-45 hp) större. Flexibilitet och frihet Som student av programvaran och Service Engineering större, kan du fritt anpassa studierna för att passa dina egna intressen eftersom det finns mycket få obligatoriska kurser. Våra professorer ge stöd och vägledning för att hjälpa dig att planera dina studier och framtida karriär. För studenter som är... [-]

Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Signal, Tal Och Språkbehandling

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Syftet med den stora är att ge studenterna grunderna i antingen signalbehandling eller tal och språkbehandling och förmåga att tillämpa dem inom olika områden av vetenskap och teknik. [+]

studieprogrammet Syftet med den stora är att ge studenterna grunderna i antingen signalbehandling eller tal och språkbehandling och förmåga att tillämpa dem inom olika områden av vetenskap och teknik. Studenter med fokus på signalbehandling ges en stark teoretisk bakgrund av modern signalbehandling. Detta innebär en verktygslåda med kunskap om signaler och system modellering, representation genom trans, system optimering och genomförande. Vissa Tyngdpunkten ligger på de senaste forskningsprioriteringar inom signalbehandling på områden av dataanalys, kompression och lagring, kommunikation samt representation av signaler. Dessutom kan eleverna få ännu djupare förståelse av signalbehandling och angränsande vetenskaper, eller tillämpa signalbehandling i andra områden. Intressanta applikationer inkluderar radar-system och nätverk, dataöverföring, avkänning och spårning av föremål och utrymmen, samt analys av teknisk (maskin baserad) och sociala (mänskliga baserade) nätverk. Den cyber nivå smarta elnät är allt viktigare för effektiv energidistribution och användning, erbjuder en plattform för att applicera signalbehandlings metod för att lösa viktiga problem av stor samhällspåverkan. Studenter med fokus på tal och språk Processing tillhandahålls grunderna i detta område och förmåga att tillämpa dem inom olika områden av vetenskap och teknik. Tal och språkbehandling utnyttjar signalbehandling, matematisk modellering och maskininlärning för modellering statistisk språk, informationssökning och talanalys, syntes, erkännande och kodning. Applikationer och forskningsprioriteringar har nyligen t ex taligenkänning och talsyntes, diktamen, textning, maskinöversättning, språkinlärning, videodata storskalig indexering och hämtning, talkodning och kvalitetsförbättring i mobiltelefoner och nätverk samt i medicinsk forskning av den mänskliga rösten. Studieavgifter Icke-EU / EES-studenter som väljs ut i ansökningsomgången 2017 kommer att debiteras studieavgifter. Behörighetskrav Grundläggande behörighet De... [-]

Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Speldesign Och Produktion

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Speldesign och produktion är ett tvärvetenskapligt stora som tätt integrerar studenter från olika bakgrunder. Händerna på med sinnen på - skapa och analysera spel, experimentera med ny teknik och design metoder, och träffa fantastiska människor som att bygga framtiden. [+]

Drömmer du om att vara ett spel-växlare i en av dagens hetaste branscher? Speldesign och produktion är ett tvärvetenskapligt stora som tätt integrerar studenter från olika bakgrunder. Händerna på med sinnen på - skapa och analysera spel, experimentera med ny teknik och design metoder, och träffa fantastiska människor som att bygga framtiden. Vid högskolan, Speldesign och produktion är en av de åtta majors erbjuds i Masterprogram i datorn, kommunikation och informationsvetenskap (CCIS). Studier i programmet bygger på både de senaste vetenskapliga forskning och industriell state-of-the-art. Lärandemål Design spel och produktion stora arrangeras i samarbete med Aalto-universitetets högskola för konst, design och arkitektur (ARTS). Applicera genom CCIS väg om du vill uppgradera som en M.Sc. och throught ARTS om du vill ha en magisterexamen. Den Civilingenjör grad har flera tekniska kurser i ämnen som datorgrafik och artificiell intelligens. Tvärvetenskapliga understryks av de mycket skiftande bakgrunder studenter - en kan gälla någon kandidatexamen, och eleverna inkluderar programmerare, 3d konstnärer, animatörer, kreativa författare, arkitekter och även psykologer. Den stora är också flexibel när det gäller valfria studier. Du kan inkludera kurser från kärn datavetenskap till animation och interaktivt berättande. Förutom en djup förståelse för spel, kommer akademiker har en portfölj av färdigställda projekt, som hjälper till att komma in i spelindustrin. Karriärmöjligheter Profilerna för akademiker inkluderar t.ex. spelprogrammerare, speldesigner och Game Studio grundare. Våra bästa elev spel som Pako och Shadow Bug har haft världssuccé och kritik. Studieavgifter och stipendier Icke-EU / EES-studenter som väljs ut i ansökningsomgången 2017 kommer att debiteras studieavgifter.... [-]

Master Of Science I Dator, Kommunikations- Och Informationsvetenskap - Säker Och Mobil Kommunikation

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Studier i säker och mobil kommunikation ge studenterna en bred förståelse av de senaste och framtida teknik för säkra mobila och molnsystem. [+]

Skaffa en utbildning i världsklass inom informationssäkerhet vid Aalto-universitetet! Studier i säker och mobil kommunikation ge studenterna en bred förståelse av de senaste och framtida teknik för säkra mobila och molnsystem. Eleverna kommer att få både praktisk ingenjörskunnande och teoretiska insikter säkra systemteknik, distribuerad applikationsutveckling, nät- och tjänstearkitekturer, och mobila och molnplattformar. Vi tror på att kombinera säkerhetsexpertis med produktutveckling kompetens. För nya studenter, de stora kombinerar tre tidigare studieresultat moduler: Masterprogrammet i säker och mobil kommunikation (NordSecMob), Mobile Computing - Tjänster och säkerhet stora, liksom Secure Systems spår i datavetenskap större. studieprogrammet Programmet omfattar ämnen på säkra systemteknik, mobila och trådlösa nätverk, service och nätverksarkitektur, och distribuerade tjänster och tillämpningar. Studierna är nära knutna till den forskning som utförts av lärarna, till exempel på sakernas Internet, molntjänster, mobila plattform säkerhet, energi och grön IT, genomgripande och ubiquitous computing, och protokoll rörlighet. Särskild uppmärksamhet ägnas åt säkerhetsfrågor och integritet som de är kritiska krav på att utveckla och driftsätta tjänster i öppna nät och distribuerade system. Undervisningsmetoder kombinerar teori med praktiska övningar och mjukvaruutveckling på mobila enheter och molnplattformar. Eleverna tränar också skriva och presentationsteknik och lära sig att följa den senaste forskningen. Lärandemål Som studieresultat, eleverna i säker och mobil kommunikation större vilja har den teoretiska förståelsen av informationssäkerhet och praktiska färdigheter som krävs för att utforma och analysera säkra datorsystem; förstå arkitektoniska principer för distribuerade tjänster och tillämpningar. De har också möjlighet att konstruera, analysera och implementera distribuerade, mobila och molnsystem. Fokuserad läroplan med flexibilitet Säker och mobil... [-]

Master Of Science I Den Fysiska Planeringen Och Transportteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Programmet är inriktat på framtida utmaningar för en hållbar byggd miljö, angripa aktuella globala megatrender såsom urbanisering och behovet av grönare städer. Utmärkande för programmet är dess fokus på ett brett spektrum av metoder från människors dagliga liv och rörlighet till storskaliga strategiska och systemtänkande som krävs för att forma den byggda miljön. [+]

Städer blir allt mer dynamisk, komplex och fragmenterad samtidigt som kraven för deras dragningskraft, hållbarhet, konkurrenskraft och attraktionskraft ökar. Detta kräver nya färdigheter i systemisk förståelse, problemlösning, och integrativ planering och beslutsfattandet utöver sektorsgränserna. Programmet är inriktat på framtida utmaningar för en hållbar byggd miljö, angripa aktuella globala megatrender såsom urbanisering och behovet av grönare städer. Utmärkande för programmet är dess fokus på ett brett spektrum av metoder från människors dagliga liv och rörlighet till storskaliga strategiska och systemtänkande som krävs för att forma den byggda miljön. Vad kommer du att lära dig? Som student kommer du att få bra kompetens att arbeta smartare och mer beboeliga städer och att svara på nya frågor om ständigt föränderliga byggda miljöer och tekniker. Förutom en stark teoretisk grund, kommer du att få insikt i aktuell forskning teman och möjligheter att tillämpa en mängd olika planerings- och analysverktyg i samtida uppgifter markanvändning och transport. Genom interaktiva inlärningsmetoder, kommer du att få praktiska erfarenheter om en rad urbana teman och metoder. Engagerad i studio kurser, kommer du att lära systemtänkande, kreativ problemlösning, etisk reflektions, samt verktyg för deltagandeprocesser och kommunikationsförmåga i olika forum och genom olika medier. Dessutom kommer du att kunna kritiskt tolka och processkunskap från flera källor och implementera denna kunskap i en mängd komplexa urbana processer. Gemensamma studier (40 sp) omfattar sju kurser, som alla är obligatoriska. Dessa studier utgör grunden för fysisk planering och transporttekniska undersökningar på vilka olika profiler kompetens kan byggas genom utvalda avancerade och valfria studier. De... [-]

Master Of Science I Entreprenörskap Och Innovationsledning

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i entreprenörskap och innovationsledning ger dig gedigen akademisk förståelse och massor av praktisk erfarenhet av entreprenörskap i den största ekosystem i Europa entreprenörskap. [+]

Masterprogrammet i entreprenörskap och innovationsledning ger dig gedigen akademisk förståelse och massor av praktisk erfarenhet av entreprenörskap i den största ekosystem i Europa entreprenörskap. Vad är entreprenörskap och innovation management? Entreprenörskap och innovationsledning handlar om att skapa nya idéer och genomföra dem på ett sätt som skapar ekonomiska och / eller sociala värde. Vissa innovatörer och entreprenörer starta nya företag. Andra utvecklar nya produktlinjer eller är chef för nya projekt för befintliga företag. Entreprenörer och innovatörer finns också i ideella organisationer och inom den offentliga sektorn, generera nya idéer som gör världen till en bättre plats. Entreprenörskap och innovation finns överallt! Varför ska jag studera entreprenörskap och innovation management? Fylla i vår magisterexamen i entreprenörskap och innovationsledning ger dig tänkesätt och förmåga att generera nya (affärs) idéer och omsätta dem i handling, vare sig det gäller nya oberoende företag eller i befintliga organisationer. Du kommer också att få erfarenhet av att hantera komplexa projekt och arbeta i team med kollegor från olika bakgrunder. Varför Aalto-universitetet för entreprenörskap och innovation studierna? Det finns åtminstone två mycket goda skäl att välja Aalto-universitetet för magisterexamen i entreprenörskap och innovationsledning: Våra studenter får både en gedigen akademisk förståelse för och massor av praktisk erfarenhet i ämnet. Förutom mer traditionella former av akademisk undervisning, vårt program innehåller många kurser där studenterna arbetar på verkliga affärsidéer eller andra projekt, med riktiga kunder och laget upp med andra studenter inte bara från Business School, men också från design, vetenskap och teknik . Aalto företagande ekosystem är unik... [-]

Master Of Science I Environomical Vägar För Hållbara Energisystem (välj)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (VÄLJ) erbjuder avancerad utbildning inom området hållbara energisystem för framtiden. [+]

Masterprogrammet i Environomical Pathways for Sustainable Energy Systems (VÄLJ) erbjuder avancerad utbildning inom området hållbara energisystem för framtiden. VÄLJ syftar till att skapa utbildning för hög kompetens och kvalitet ingenjörskunskap i fält, bland annat industriell samverkan hela programmet. Studenter examen från SELECT-programmet kommer att ha fått erfarenhet inom följande ämnen: Träning i tvärvetenskaplig problemanalys och lösa. Avancerad teambuilding i en multinationell miljö, tillsammans med stimulerande internationell erfarenhet. Ett nytt och flerdimensionell sätt att lära innebär verkliga och virtuella klassrum Nära samarbete med industrin under examensarbetet. Ett unikt nätverk av studiekamrater, SELECT alumner och branschspecialister inom området hållbar energi. SELECT masterprogrammet är för närvarande ett samarbete mellan Kungliga Tekniska Högskolan i Sverige (KTH), Politecnico di Torino (Polito), Eindhovens tekniska universitet i Nederländerna (TUE), Technical University of Catalonia i Spanien (UPC), Instituto Superior Técnico i Portugal (IST), AGH University of Science and Technology i Polen (AGH), och Aalto-universitetet i Finland (Aalto). SELECT är en del av InnoEnergy Sustainable Energy hantverksmästarskola. Det är ett tvåårigt masterprogram inklusive obligatorisk rörlighet för studenterna. VÄLJ drivs av stipendiemöjligheter från EIT KIC InnoEnergy. Studenter från hela världen är välkomna att söka. Utbildningsprogram Hållbara energitjänster är en av de viktigaste frågorna för mänskligheten, med tanke på den fullständiga miljöpåverkan för de tjänster som levereras. SELECT Masters programmet startar från begreppet grundläggande förnybara energikällor (sol, jordvärme och månen drivna tidvatten) att fastställa environomical vägar mot ett framtida hållbart energisystem. SELECT Läroplanen betonar de termodynamiska verktyg för energi och thermoeconomic analys för att utbilda blivande ingenjörer energi i avancerad well-to-wheel-analys.... [-]

Master Of Science I Europeiska Gruv, Mineraler Och Miljöprogram (emmep)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Europeiska gruv, mineraler och Miljöprogram (EMMEP) är en magisterexamen som anordnas i internationellt samarbete mellan tre Europas ledande universitet i Mining and Resource Engineering. [+]

Europeiska Mining, Minerals och Miljöprogram (EMMEP) är en magisterexamen som anordnas i det internationella samarbetet mellan tre Europas ledande universitet i Mining and Resource Engineering: Delft University of Technology (Nederländerna) Aalto-universitetet (Finland), RWTH Aachen (Tyskland) EMMEP bygger på de starka och kompletterande kompetens av de nämnda universiteten i Geovetenskap studier och forskning. Den europeiska Mining Course (EMC) startade 1996 och fram till 2014 över 700 studenter har deltagit i programmet och förenas i ett välorganiserat alumninätverk. Under den tvååriga masterprogrammet studenter läser tillsammans i tre olika universitet: 30 högskolepoäng vid Aalto-universitetet, Finland 30 hp på RWTH Aachen, Tyskland 30 hp på TU Delft 30 ECTS examensarbete (co-övervakas av alla tre partneruniversitet) EMMEP och antagning till programmet samordnas av TU Delft. Hög kvalitet studenter vid de deltagande universiteten liksom hela världen är välkomna att söka till EMMEP. Ansökningsdatum 1 mars 2017. Professor ansvarig för programmet vid Aalto-universitetet School of Engineering är Mikael Rinne. [-]

Master Of Science I Företagskommunikation

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Corporate Communication är unik i sin kombination av internationella affärer, management och kommunikation. [+]

Masterprogrammet i Corporate Communication är unik i sin kombination av internationella affärer, management och kommunikation. I dagsläget snabbt föränderlig omvärld, de utmaningar uppfyllas av företag och andra organisationer kräver en djupgående förståelse av dynamiken i media och kommunikation. Den globaliserade värld är mer komplex och mindre förutsägbar än någonsin tidigare, och kommunikationer måste strategiskt hanteras. Studie Erfarenhet Corporate Communication (CC) Masterprogrammet syftar till att ge studenterna en grundlig, tvärvetenskaplig förståelse av områdena kommunikations- och mediehantering. Programmet ser företagens kommunikation som en affär fungerar och samtidigt, som social interaktion. Under hela studietiden, lyfter vi effekterna av den globaliserade miljön på kommunikation praktiken, management och ledarskap. På världsskala, är CC programmet unik i sin kombination av internationella affärer, management och kommunikation. Genom en noggrant utformad, forskningsbaserad läroplan, ger programmet studenter med djup kunskap om den strategiska roll kommunikation och mediehantering i dagens organisationer. CC Programmet erbjuder professionella och akademiska kompetens inom sådana särskilda områden som medierelationer, anställd kommunikation, investor relations, ledningsfrågor och förändringar och kriskommunikation. Framför allt utvecklar den kompetens som krävs för att hantera internationella företagskommunikation, hantera relationer interna och externa intressenter och delta i företagets strategiarbete. I alla kurser och problembaserat lärande aktiviteter tränar vi den kompetens som krävs för en mängd olika mångkulturella och flerspråkiga situationer. Corporate Communication Masterprogrammet rekryterar studenter från en mängd olika bakgrunder, men en sund verksamhet kunskap i tidigare studier krävs. Vi värdesätter mångfald i klassen, och uppmana dem från hela världen, med tidigare akademisk kompetens som sträcker sig från t.ex. management och marknadsföring till... [-]

Master Of Science I Geoengineering

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Geoengineering bygger på ett brett spektrum av discipliner, inklusive geografiska och materialvetenskap, mekanik och konstruktion. Strukturer av intresse inkluderar fundament, vägar, escavations och underjordiska strukturer som tunnlar. . [+]

geoengineering förlitar sig på ett brett spektrum av discipliner, inklusive geografiska och materialvetenskap, mekanik och konstruktion. Strukturer av intresse inkluderar fundament, vägar, escavations och underjordiska strukturer som tunnlar. De flesta byggmaterial, vardagliga hushållsartiklar, energikällor och grundvatten kommer från jorden. Megatrender som urbanisering, klimatförändringar och den ökande användningen av naturresurser och energi påverkar i hög grad våra liv. De skapar både utmaningar och möjligheter för geoengineers. Masterprogrammet i Geoengineering ger studenterna kunskaper, färdigheter och kompetens som behövs för att förstå beteendet hos jordar för geoteknik, stenar för bergteknik och gruvdrift och av vägkonstruktioner för vägbyggnad. Som geoengineer du har en god förståelse för hela livscykel konstruerad struktur. Denna förståelse täcker hela livscykeln från forskning och design till konstruktion, underhåll och återvinning. Fältundersökningar, laboratorieexperiment och numerisk modellering är verktyg geoengineers räkna med. Examensstruktur Programmet består av 60 sp större studier (30 sp gemensamma grundstudier, 30 hp avancerade selektiva studier), 30 hp valbara studier och en magisteruppsats (30 hp). Eleverna kan fokusera sina studier inom områdena geoteknisk, sten eller trottoar teknik genom att välja lämpliga kurser i avancerade och valfria studier. I geoteknik, de viktigaste forskningsområdena är mekaniska, hydrauliska och termiska egenskaperna hos jord och deras inverkan på fundament, jord-struktur interaktion och jordförbättringsmedel. Bra geoteknisk kunskap är grunden för allt byggande. Kärn områdena bergteknik är bergmekanik, utgrävningsteknik och tillämpas geovetenskap. Bergteknik ger utbildning på att utnyttja berggrund som ett underjordiskt utrymme och som en mineraltillgång. Utbildningen ger kunskaper i att utforma optimala strukturer i berget och expertis för att genomföra dessa planer på... [-]

Master Of Science I Geoinformatik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

I Masterprogram i geoinformatik vid Aalto-universitetet, lär sig eleverna state-of-the-art i moderna metoder för att förvärva, bearbeta och utnyttja geografisk information. [+]

i Masterprogrammet i geoinformatik vid Aalto-universitetet, lär sig eleverna state-of-the-art i moderna metoder för att förvärva, bearbeta och utnyttja geografisk information. Masterprogrammet i geoinformatik kombinerar teknisk, matematisk, beräknings och visuell kunskap och ger studenterna möjlighet att inte bara använda geoinformatik teknik utan också utveckla och skapa nya beräkningsmetoder och tillämpningar. Förutom att få ett helhetsperspektiv, kan eleverna ytterligare fokusera sina färdigheter på ett av de ämnen inom geoinformatik, såsom geodesi, fotogrammetri, laserskanning, fjärranalys, geografiska informationsteknik eller kartografi. Masterprogrammet i geoinformatik har en lång tradition som ett tekniskt och matematiskt orienterade läroplanen. Det är därför, till exempel, kunskaper i programmering, grundläggande kurser i matematik och statistik samt ett intresse GeoIT krävs. Programmet ger både teoretiska och praktiska kunskaper, och utvecklar akademiska kapacitet, problemlösningsförmåga och analytiskt tänkande, bara för att nämna några. Undervisningen är tätt kopplad till pågående spetsforskning. Examen från masterprogrammet i geoinformatik förbereder dig för nyckelpositioner i den akademiska världen och industrin. Alla kurser ges på engelska. Examensstruktur Examensarbete (30 hp) Magisteruppsats (30 hp) är en del av tillämpad forskning som innefattar inte bara den skriftliga avhandlingen utan också mognad uppsats och seminarieföredrag eller motsvarande presentation. Den viktigaste målet för magisteruppsats är att lösa ett problem som är relevanta för ämnesområdet baserat på befintlig vetenskaplig kunskap i enlighet med principerna för ansvarsfullt genomförande av forskning. Målet är att ta fram en vetenskaplig uppsats. Examensarbetet ska skrivas på ett ämne relaterat till de fördjupade studierna i utbildningsprogrammet, som överenskommits mellan studenten och den övervakande professorn. Ett lämpligt ämne kan till exempel... [-]

Master Of Science I Global Förvaltning

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Global Management (GM) har eleverna två mycket prestigefyllda kvalifikationer: Civilingenjör i ekonomi och företagsekonomi beviljats ​​av Aalto-universitetets handelshögskola och CEMS Master i International Management (MIM) utfärdat av CEMS, den Global Alliance in Management Education. [+]

Är du intresserad av att bygga en framgångsrik internationell karriär? Global Management-programmet med CEMS magisterexamen i International Management utrustar eleverna med kompetens och kunskap som krävs för att agera som spel växlare i morgondagens globala affärsmiljö. CEMS - global kvalitet CEMS är en global allians av 30 ledande handelshögskolor, nära 80 multinationella företag och icke-statliga organisationer som tillsammans erbjuder den topprankade, internationell och praktiskt orienterad CEMS Master i International Management (MIM) program. Globalt mer än 1000 studenter skriva in sig i CEMS MIM varje år och det finns över 10 000 CEMS alumner 81 nationaliteter som arbetar i 75 länder. Konsekvent rankad bland de bästa i världen av Financial Times, förenar CEMS MIM multinationella företag och internationella kaliber professorer från ledande universitet och handelshögskolor. Tjäna två examina samtidigt Den Masterprogrammet i Global Management (GM) erbjuder eleverna två mycket prestigefyllda kvalifikationer: Civilingenjör i ekonomi och företagsekonomi beviljats ​​av Aalto-universitetets handelshögskola och CEMS Master i International Management (MIM) utfärdat av CEMS, den Global Alliance in Management Education. Programmet består av: 1. en specialisering spår med ett examensarbete i ett av följande områden: redovisning Organisationskommunikation Entreprenörskap och innovationsledning finans Förvaltning och internationella affärer marknadsföring eller Strategi; och 2. CEMS MIM studier vid Aalto-universitetet och på en annan CEMS skola. Under sin första MSC år, studenter slutföra specialisering spår kurser och examensarbete. Det andra året innehåller de flesta av de CEMS MIM komponenter, inklusive en utbytestermin på en annan CEMS skola. Förutom den Aalto MSc grad har studenten att slutföra en internationell praktik och... [-]

Master Of Science I I Fastighetsekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Intresserad av ekonomi? Vill du arbeta som en holistisk expert inom ett specialområde? Redo att hantera de mest värdefulla tillgångar ett land har? Om ja, då detta kan vara programmet för dig. [+]

Intresserad av ekonomi? Vill du arbeta som en holistisk expert inom ett specialområde? Redo att hantera de mest värdefulla tillgångar ett land har? Om ja, då detta kan vara programmet för dig. Masterprogrammet i fastighetsekonomi erbjuder studenterna en grundlig förståelse av dynamiken i fastighetsmarknaden. Du kommer att uppnå en helhetsförståelse av de fenomen som rör fastighetsmarknaderna, och lära sig tekniker som används för analys och hantering av verkliga estate.The program kombinerar de vetenskapliga disciplinerna ekonomi, management, markanvändning och planering för att ge eleverna den nyckelkompetens behövs i brett spektrum av yrken inom fastighetssektorn. För att förstå komplexiteten i de ämnen, många kurser kombinera teoretiska kunskaper med verkliga projekt och affärsidéer. Eftersom de flesta jobb i fastigheter är om människor och interaktion, är en stark betoning i studierna sätta på lagarbete. Vad lär du dig i det här programmet? Kurser inom programmet täcker de kunskaper och färdigheter som krävs för att förvalta fastigheter under hela sin livscykel. Alla elever i fastighetsekonomi kommer att introduceras till principer för fastighetsekonomi och dynamiken i fastighetsmarknaden, samt värderingsmetoder och investeringsanalys. Alla elever kommer också att öka sina kunskaper om fastigheter och miljölagstiftning och planeringssystemet, och deras roll i fastighetsmarknaden. Efter dessa gemensamma studier eleverna kan välja att specialisera sig på antingen Real Estate ekonomi eller i Land Management. Real Estate ekonomi fokuserar på fastighetsinvesteringar och företag, fastighetsutveckling och förvaltning av fastighetstillgångar under hela deras livscykel. Markförvaltning fokuserar på processen för att hantera användning och utveckling av markresurser. I denna inriktning eleverna öka sin kunskap om... [-]

Master Of Science I IKT-innovation (EIT Digital Hantverksmästarskola) - Cloud Computing Och Tjänster

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

EIT Digital hantverksmästarskola erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan av tekniska kurser i kombination med innovation och entreprenörskap studier. [+]

EIT Digital hantverksmästarskola erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan av tekniska kurser i kombination med innovation och entreprenörskap studier. Den största av Cloud Computing och tjänster fokuserar på ett brett spektrum av tillämpningar, såsom elektronisk handel, mobila tjänster, online sociala nätverk, peer-to-peer-system och webbtjänster. Vad är gemensamt för alla dessa program är att informationskällor och kontroll decentraliserat via nätverket och flera datacenter och deras bakomliggande system blir distribueras, rekonfigurerbara och adaptiv. Allt detta gör processen med att utveckla distribuerade programvarusystem betydligt mer komplex än för centraliserade system. Cloud Computing och tjänster stora kommer att ge studenterna ett system av kunskap både i formella grunder, tekniska plattformar och praktiska färdigheter i genomförandet av distribuerade program. Detta program har separata ansökningstider och inreseförfarandena än resten av masterprogram som erbjuds av Aalto-universitetet. Cloud Computing och tjänster (CCS) är en av de fem jättarna i Masterprogrammet i ICT Innovation (EIT Digital hantverksmästarskola) som erbjuds av Aalto-universitetet. Partneruniversiteten som denna dubbla utbildningsprogrammet kan fyllas är: TU Berlin (Tyskland) University Rennes 1 (Frankrike) Université Paris-Sud (Frankrike) KTH (Sverige) TU Delft (Nederländerna). Inriktningar Inriktningar tillhandahålls under det andra året. CCS Programmet erbjuder 6 inriktningar, var på en annan plats. För att uppfylla kraven på geografisk rörlighet måste den valda utgång skiljer sig från den valda ingångspunkten. Mobila tjänster vid Aalto Cloud & Data Analytics på TU Berlin Cloud infrastrukturer vid University Rennes 1 Data Intensiv Computing på KTH Distributed Information Management vid Université Paris-Sud Distribuerad... [-]

Master Of Science I IKT-innovation (EIT Digital Hantverksmästarskola) - Inbyggda System

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

EIT Digital hantverksmästarskola erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan av tekniska kurser i kombination med innovation och entreprenörskap studier. [+]

EIT Digital hantverksmästarskola erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan av tekniska kurser i kombination med innovation och entreprenörskap studier. Embedded Systems stora fokuserar på att möjliggöra teknik och konstruktionsmetoder för datasystem som är inbäddade som en integrerad del av större system och designade för specifika styrfunktioner av enheter med olika elektroniska och mekaniska komponenter. Eleverna i Embedded Systems större vid Aalto-universitetet kommer att förvärva kunskaper för att utveckla tillämpningar och tjänster som är baserade på mobila cyberfysiska system (CPS) tekniker. De ämnen som behandlas inkluderar programmering webb och multimediasystem, bearbetning av video och ljud, designa användargränssnitt, och behärska inbyggda system flöde. Akademiker i Embedded Systems programmet kommer att vara i världsklass specialister och innovatörer inom området inbyggda system, kan utveckla inbyggda lösningar för nya utmaningar i cyberfysiska system och Internet-of-saker domäner. Inbyggda system (ES) är en av de fem jättarna i Masterprogrammet i ICT Innovation (EIT Digital hantverksmästarskola) som erbjuds av Aalto-universitetet. Partneruniversiteten som denna dubbla utbildningsprogrammet kan fyllas är: KTH (Sverige), TU Berlin (Tyskland), TU / Eindhoven (Nederländerna). print Feedback Varför studera inbyggda system? Inbyggda system finns överallt. Mer än 98% av världens processorer finns i inbyggda system. Ansökningarna omfattar en mängd olika industriella och personliga system såsom satelliter, robotar, bilar, flygplan, hissar, mobiltelefoner, tvättmaskiner och hälso-och sjukvård utrustning bara för att nämna några. På alla dessa områden, ålägger inbyggda system mervärde till produkter genom att antingen utvidga utbudet av levererade funktioner eller genom att höja kvaliteten... [-]

Master Of Science I IKT-innovation (EIT Digital Hantverksmästarskola) - Människa-datorinteraktion Och Design

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Human Computer Interaction och design stor fokuserar på studier, design, utveckling och utvärdering av nya användargränssnitt och interaktiva system som tar hänsyn till mänskliga aspekter, på de kognitiva och sensomotorisk nivåer, tekniska aspekter, liksom affärsmässiga aspekterna. [+]

EIT Digital hantverksmästarskola erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan av tekniska kurser i kombination med innovation och entreprenörskap studier. Den Human Computer Interaction and Design större fokus på studier, design, utveckling och utvärdering av nya användargränssnitt och interaktiva system som tar hänsyn till mänskliga aspekter, på de kognitiva och sensomotorisk nivåer, tekniska aspekter, liksom affärsmässiga aspekterna. Studierna omfattar kurser på design och utvärdering av interaktiva system med en stark betoning på användarcentrerad design tekniker: förstå mänskliga kapacitet och konsekvenser av att använda informationsteknologi som ett verktyg för att lösa arbetsrelaterade uppgifter, och utveckling och utvärdering av de system genom att sätta användaren i centrum av designprocessen. Dessutom kommer studierna i huvud utveckla verksamheten tänka i termer av användarprofiler, användarsegment, branding, marknadsutveckling och produktintroduktioner. Varför studera EIT Digital Human Computer Interaction och design-programmet? EIT Digital HCID Programmet erbjuder: Frontlinjen tekniska innehållet inom området Studier vid två av Europas främsta tekniska universitet leder till en dubbel examen. En bra integration med skräddarsydda affärs kurser i innovation och entreprenörskap Ett examensarbete väl förankrad i industriella problem Tillgång till kompetens åtta EIT Digital handlings innovation linjer åtminstone genom en sommarskola mellan de två åren. Tillgång till samlokaliseringscentrum och innovations ekosystemen i nio EIT digitala noder. Vad är programmet om? Programmet i Human Computer Interaction och design fokuserar på studier, design, utveckling och utvärdering av nya användargränssnitt och interaktiva system med hänsyn till mänskliga aspekter, på kognitiva och sensomotorisk nivåer, tekniska aspekter, liksom... [-]

Master Of Science I IKT-innovation (EIT Digital Hantverksmästarskola) - Programvaru- Och Tjänstearkitekturer

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Programvaran och Tjänsten arkitekturer stora täcker ett brett spektrum av ämnen från användarstudier, användarcentrerad utveckling och modellering av affärsprocesser till software engineering, dataanalys, mjukvara säkerhet och distribuerad programvarusystem. Studenter i den stora lär sig att arbeta i team för att styra utvecklingsprocessen av komplexa informationssystem programvara. [+]

EIT Digital hantverksmästarskola erbjuder en tvåårig utbildning där du kan välja två universitet i två olika europeiska länder, bygga en läroplan av tekniska kurser i kombination med innovation och entreprenörskap studier. Studier i Programvara och tjänstearkitekturer viktigt mål att utbilda nästa generation av designers tjänster och mjukvaruarkitekter kan utforma och ingenjörs nya mjukvarusystem till: Kör digitaliseringen av företag, Skapa nya företag baserade på mjukvaruintensiva tjänster, Vara ansvarig för framkallande och definition av vad programvara produkter och tjänster företagen ska skapa för att bli framgångsrik; och Ansvara för de processer och metoder för en effektiv utveckling av moderna programvarusystem. Den Programvara och tjänstearkitekturer stora täcker ett brett spektrum av ämnen från användarstudier, användarcentrerad utveckling och modellering av affärsprocesser till software engineering, dataanalys, mjukvara säkerhet och distribuerad programvarusystem. Studenter i den stora lär sig att arbeta i team för att styra utvecklingsprocessen av komplexa informationssystem programvara. Programvara och tjänster arkitekturer (SSA) är ett av de fem stora företagen i Masterprogrammet i ICT Innovation (EIT Digital hantverksmästarskola) som erbjuds av Aalto-universitetet. Partneruniversiteten som denna dubbla utbildningsprogrammet kan fyllas är: University of Trento (Italien), ELTE (Ungern), TU / Eindhoven (Nederländerna), UPM (Spanien). Varför studera EIT Digital Software och tjänstearkitekturer program? EIT Digital SSA programmet erbjuder: Innovativa och välgrundade utbildning för nästa generation av designers tjänster och mjukvaruarkitekter. Studier vid två av Europas främsta tekniska universitet leder till en dubbel examen. En bra integration med skräddarsydda kurser i innovation och entreprenörskap. En examensarbete ansluten till intressanta industriella utmaningar. Tillgång till kompetens åtta EIT Digital handlings... [-]

Master Of Science I Industriell Ekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i industriell ekonomi (IEM) kombinerar teknik med ekonomiska och mänskliga fundamenta för att skapa värde och effektivitet. [+]

Fokus på proaktiv problemlösning och lära sig att använda din ingenjörs mind-set för att utveckla verksamheten! Masterprogrammet i industriell ekonomi (IEM) kombinerar teknik med ekonomiska och mänskliga fundamenta för att skapa värde och effektivitet. Unik i sitt tvärvetenskapliga och integrerande huvudsak IEM studier utforska grunderna för affärs- och tekniska processer och inspirera en ingenjörs mind-set för att utveckla verksamheten. Den distinkta fokus för programmet är att utbilda akademiker med kunskap, kompetens och vilja att skapa och förändra teknikbaserade företag i nya eller etablerade företag. Du kan välja mellan de tre stora företagen erbjuds: Ledarskap och Knowledge Management Drift och Service Management Strategi och Venturing Att skapa värde genom proaktiv problemlösning IEM professionalism är en integrerad kompetens bestående av matematiska, tekniska, ekonomiska och sociala kompetenser som fokuserar på proaktiv problemlösning i värdeskapande processer. I huvudsak etos IEM studier betonar en systemisk, lösningsorienterad ingenjörs mind-set. Tonvikten ligger på förmågan att lösa rätt problem rätt, dvs identifiera behov, definiera problem följaktligen och lösa dem effektivt. Bygga på dessa grunder, utvecklar programmet starka kompetenser för att skapa och omvandling av teknikbaserade företag som kombinerar strategisk, verksamheter och människor perspektiv. Industriell ekonomi är en av de två specialisering alternativ som erbjuds inom masterprogrammet i industriell ekonomi, den andra är strategin. Programmet arrangeras av Institutionen för industriell teknik och management. studieprogrammet Läroplanen för Industriell ekonomi specialisering kombinerar forskningsbaserade insikter (teorier, analytiska ramverk, och den senaste forskningen kunskap) med upplevelsebaserat lärande (fall uppdrag, och lagarbete). Du kan välja mellan de tre stora företagen undersöker skapande och omvandlingen... [-]

Master Of Science I Industriell Ekonomi - Strategi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Syftar till högpresterande studenter med en bakgrund inom teknik, utbildar Strategi specialisering framtida ledare med en global vision! [+]

Syftar till högpresterande studenter med en bakgrund inom teknik, Strategi specialisering utbildar framtida ledare med en global vision! Masterprogrammet i industriell ekonomi (IEM) kombinerar teknik med ekonomiska och mänskliga fundamenta för att skapa värde och effektivitet. Strategin specialisering unika egenskap är dess tvärvetenskapliga angreppssätt för att hantera komplexa affärsproblem. Studier i Strategi produceras i samarbete med School of Business och dess Masterprogram i Strategi, ge alla elever en unik brett perspektiv problem till hands. Samarbets Utbildningen tillåter eleverna att skapa en examen för att passa sina karriärmål genom ett unikt utbud av valbara kurser från de två Aalto skolor, inklusive, till exempel, affärsstrategi, innovation och teknisk förvaltning, internationella affärer, business satsningar, marknadsföring och finans. studieprogrammet Målet för strategin specialisering är att utbilda och utveckla experter på området för affärsutveckling i nya organisationer, etablerade företag och multinationella företag, apt att trivas och lyckas i dagens ständigt föränderliga och alltmer komplex omvärld. Förutom analytisk förmåga och kunskap om centrala idéer inom näringsliv och organisationer är specialisering också syftar till att utveckla deltagarnas interkulturella och inter känslighet, beteenden, attityder samt internationella kontakter och nätverk. Vår obligatoriska kursprogrammet är utformat för att ge praktisk erfarenhet av att lösa affärsproblem i team. Kurserna tar upp de tre nyckelområden som behövs i både junior och ledande roller inom affärsutveckling, rådgivning och förvaltning: analytiska färdigheter, förmågan att skapa och hantera förändring, och ledarskapsförmåga. Läroplanen är utvecklat i samarbete med viktiga arbetsgivare och alumner, med förståelse för att våra studenter börjar vanligen sin karriär i konsultföretag, unga tillväxtföretag,... [-]

Master Of Science I Informations- Och Service Management

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Information och Service Management erbjuder tre inriktningar: Business Analytics, Informations, och logistik och Service Management. [+]

Masterprogrammet i Information och Service Management erbjuder tre inriktningar: Business Analytics, Informations, och logistik och Service Management. Informationsbaserade tjänster ses av Europeiska unionen som den primära tillväxtområdet utvecklade ekonomier. Masterprogrammet i Information och Service Management (ISM) utbildar framtida informations yrkesverksamma som har möjlighet att utveckla och förvalta dessa tjänster. Den tvärvetenskapliga karaktär och betoning på dataanalys och projektledning ger studenterna med kompetens att analysera ständigt växande utbudet av information och ny teknik och hantera elektroniska affärsverksamheten. Studie Erfarenhet Innehållet och inriktning i programmet varierar beroende på sina tre valbara inriktningar: Business Analytics, informatik och Logistik och Service Management. Fokus för informationssystem är på att hantera och utveckla affärsprocesser med hjälp av informationssystem och nätverk. Ämnen inkluderar affärs informationssystem, e-handel och mjukvaror samt deras strategiska applikationer. Målet är en effektiv hantering av informationsresurser och skickliga genomförande av informationssystem som tillämpar teknik som bäst stöder de speciella affärsbehov. Fokus för Logistik och Service Management är att ge studenterna med kapacitet att hantera och utveckla företagens produktion, distribution, försörjning, inköp och serviceverksamhet. Bland ämnena finns supply chain management i olika miljöer, service och drift, lagerstyrning modeller och strategier, kvalitetsstyrning och olika affärsmodeller. Detta fokusområde förbereder eleverna för de utmaningar som nätverksekonomin och ger möjlighet att styra och utforma komplexa logistikkedjor och tillämpa projektledningskompetens till olika miljöer. Affärsanalys orientering utbildar eleverna att hantera och analysera den snabbt växande volymen och olika uppgifter som du kan användas för affärer, teknik och omvärldsanalys. Managerial teman hos den resulterande datadriven beslutsfattandet bland annat konsument analyser i traditionella... [-]

Master Of Science I Informationsnätverk

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogram i informationsnätverk är en tvärvetenskaplig studieprogram i verkstadsbyggnad på informations- och kommunikationsteknik (IKT) och digitala medier. Den kombinerar områdena samhällsvetenskap, avancerad digital teknik och affärer. [+]

Bli expert på människocentrerad syn på digital teknik! Masterprogram i informationsnätverk är en tvärvetenskaplig studieprogram i verkstadsbyggnad på informations- och kommunikationsteknik (IKT) och digitala medier. Den kombinerar områdena samhällsvetenskap, avancerad digital teknik och affärer. Programmet ger studenterna en övergripande förståelse för samspelet mellan människa och digital teknik på individ-, grupp-, organisations- och samhällsnivå. Du kommer att lära om gemensam utveckling av digital teknik och verksamhet i en ny människocentrerad, samarbete och kreativt sätt. studieprogrammet Studier i Masterprogrammet i informationsnätverk kombinera kurser i datavetenskap, medieteknik, industriell ekonomi och affärer med en människocentrerad strategi. Programmet uppmuntrar eleverna att bygga sin personliga studieplan i en tvärvetenskaplig sätt genom att erbjuda välstrukturerade studie enheter inom programmets kärnsubstansområden. Du kan fokusera på ett ämne område, eller välja att bygga en bredare tvärvetenskapligt kombination av kompetenser. De fyra fokusområden, spår, i informations Networks större är: IKT i Business, Knowledge och Business Networks, Media och användarcentrerad design. Master of Science (Technology), 120 hp, består examensstruktur av en större (antingen lång eller kompakt), ett examensarbete och valbara studier. En kompakt stor alltid kompletteras med en mindre. Senaste magisteruppsats ämnen informationsnät studenter t.ex. Skillnader mellan observationer och intervjuer för att skapa användningsfall för användbarhet inspektion; Användarundersökningar i kommersialisering - varför och hur; Persona skapas baserad på sekundärdata: en studie om upplevd tillförlitlighet i UX design; skapande kundnytta och värde fånga i digitalt förbättrade industriella tjänster; Mobil gränssnittsdesign för att framkalla motivation: designimplikationer från självbestämmande teori och motiverande samtal; och roll användarcentrerad design i startup-företagens affärs- och produktutveckling. Karriärmöjligheter Den... [-]

Master Of Science I Innovativ Hållbar Energiteknik (Nordic Master)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Nordic Master i innovativ och hållbar energiteknik (ISEE) är en världsledande energiutbildning som leder till en civilingenjörsexamen. [+]

Nordic Master i innovativ och hållbar energiteknik (ISEE) är en världsledande energiutbildning som leder till en civilingenjörsexamen. Termen "Hållbar energiteknik" innefattar en brett spektrum av metoder, strategier och teknik (Konventionell och förnybar / alternativ) syftar till att ge energi till minst ekonomiska, miljömässiga och sociala kostnader. En stark tonvikt läggs på att hantera energitekniska uppgifter med vederbörlig hänsyn till tekniska, miljömässiga och socioekonomiska frågor. En annan stark betona läggs på Innovativa och entreprenörs aspekter av energisamhället, särskilt i samband med hur befintliga och nya effektiviserings innovationer kan föras ut på marknaden i olika länder. De innovativa aspekterna inuti programmet både i samband med den avancerade förnybar koncept i de nordiska länderna samt när det gäller nya företag inom energisektorn. studieprogrammet Fokus i programmet är att ge en state-of-the-art utbildning inom konventionella och förnybara energikällor som konventionell och ny elproduktion, solenergi, biomassa, vindkraft, geotermisk energi, och energiutnyttjande i den byggda miljön med hjälp av ekonomiskt och miljömässigt hållbara system och tekniker. Programmet är uppdelat i Fördefinierade studier och rörlighet spår med kompetensprofiler. Varje konsortiemedlem universitet; KTH, Sverige, Chalmers, Sverige, NTNU, Norge, DTU, Danmark, Aalto, Finland, Uol har Island huvudansvaret för ett spår. Programspecifika krav Förkunskaper: BSc / Beng examen eller motsvarande (normalt 3-4 år) i maskinteknik, kemiteknik eller motsvarande. (För att få motsvarande behörighet, måste grundläggande kunskaper i matematik, fysik och kemi vara i nivå med BSc / BEng). Engelska krav toefl Pappersbaserade testet: minst 580 (skriftlig avsnitt grad 4) Internet-baserade test: minst 92 (skriftlig avsnitt klass 22) TOEFL-kod: 9520 IELTS:... [-]

Master Of Science I Internationell Design Företagsledning

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i International Design Business Management gör det möjligt för studenter att fungera som framtida världsklass yrkesverksamma inom global affärsutveckling genom design och teknik. [+]

Den Masterprogrammet i International Design Business Management gör det möjligt för studenter att fungera som framtida världsklass yrkesverksamma inom global affärsutveckling genom design och teknik. International Design Business Management (IDBM) program är en gemensam undervisning och forskning plattform för de tre Aalto-universitetet skolorna: School of Business, Högskolan för konst, design och arkitektur, och School of Science. Programmet riktar sig till alla studenter med intresse för tvärvetenskapligt arbete, design driven innovation, kreativa affärsmodeller och produktutveckling. Syftet med IDBM programmet är att utveckla världsledande kompetens inom global konstruktion företagsledning genom tvärvetenskaplig forskning och lärande som skär över affärsområden, design och teknik. IDBM Programmet syftar till att utbilda skickliga yrkesmän för nyckelroller i den globala designaffär. Programmet betonar vikten av design som en konkurrensfaktor, kopplat med state-of-the-art teknik och affärsmodeller. studie Experience Den huvudsakliga erbjudande av IDBM programmet är Industry Project, som är en verklig uppdrag från ett uppdragsgivande-företag som ett multidisciplinärt team av fyra till sex studenter åtar under det första läsåret. Programmet ger framtida marknadsförare, tekniska experter och designers en möjlighet att öva viktiga sociala färdigheter genom samarbetsprojekt industri och specialiserade kurser. Programmet bygger på affär, design eller tekniska färdigheter och kompetens som uppnåtts på kandidatnivå, gör det möjligt för eleverna att till fullo utnyttja sin egen potential som medlemmar i tvärvetenskapliga team, ofta inom projektbaserat arbete. Lärandemål Eleverna lär sig vad som behövs för att genomföra nya affärsprojekt i globala miljöer. De behärskar professionella specialiserade koncept, applikationer och kunskap som är kopplade till sin egen verksamhet, design eller teknik bakgrund... [-]

Master Of Science I Internationell Design Företagsledning - M.Sc. Examen I Teknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Syftet med IDBM programmet är att utveckla världsledande kompetens inom global konstruktion företagsledning genom tvärvetenskaplig forskning och lärande som skär över affärsområden, design och teknik. [+]

Syftet med IDBM programmet är att utveckla världsledande kompetens inom global konstruktion företagsledning genom tvärvetenskaplig forskning och lärande som skär över affärsområden, design och teknik. Den International Design Business Management (IDBM) Programmet är en gemensam undervisning och forskning plattform för de tre Aalto-universitetet skolor: School of Business, Institutionen för konst, design och arkitektur, och School of Science. Programmet riktar sig till alla studenter med intresse för tvärvetenskapligt arbete, design driven innovation, kreativa affärsmodeller och produktutveckling. Syftet med IDBM programmet är att utveckla världsledande kompetens inom global konstruktion företagsledning genom tvärvetenskaplig forskning och lärande som skär över affärsområden, design och teknik. IDBM Programmet syftar till att utbilda skickliga yrkesmän för nyckelroller i den globala designaffär. Programmet betonar vikten av design som en konkurrensfaktor, kopplat med state-of-the-art teknik och affärsmodeller. studieprogrammet Alla masterstudenter från de tre spåren (Arts, teknik, affärer) kommer att studera samma obligatoriska IDBM kurser under det första studieåret. Kärnan i programmet är Industry Project, som varar ett helt läsår, där tvärvetenskapliga studentteam arbetar tillsammans på verkliga utmaningar som tillhandahålls av industriella partners Programmet ger framtida marknadsförare, tekniska experter och designers en möjlighet att träna viktiga social kompetens genom samarbetsprojekt industri och specialiserade kurser. Programmet bygger på affär, design eller tekniska färdigheter och kompetens som uppnåtts på kandidatnivå, gör det möjligt för eleverna att till fullo utnyttja sin egen potential som medlemmar i tvärvetenskapliga team, ofta inom projektbaserat arbete. Karriärmöjligheter IDBM studier förbereda sig för arbete inom de kreativa näringarna och företag som använder och hanterar kreativitet som en viktig... [-]

Master Of Science I Kallt Klimat Teknik (Nordic Master)

Campusstudier Heltid August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Nordic Master i kallt klimat Engineering är den första omfattande masterprogrammet i kallt klimat teknik i Europa och ger studenterna en unik möjlighet att göra fältarbete och projekt på Grönland eller Svalbard. [+]

Nordic Master i kallt klimat Engineering är den första omfattande masterprogrammet i kallt klimat teknik i Europa och ger studenterna en unik möjlighet att göra fältarbete och projekt på Grönland eller Svalbard. Arktis är en plats till skillnad från någon annanstans. Ekosystemet är bräcklig, vädret kan vara utmanande och infrastrukturen är knappa. Dessa villkor ställer höga krav på ingenjörer som arbetar here.By faktiskt kommer att Arktis Svalbard eller Grönland och tillämpa sina kunskaper, de nyutexaminerade få värdefull förstahands insikt i att arbeta som ingenjör i ett av de mest utmanande områdena i världen. Kallt klimat Engineering har en allt viktigare roll att spela för att säkerställa en hållbar utveckling i Arktis. Nya farleder samt gruvmöjligheter växer fram i regionen. Utvecklingen av ny industri i den arktiska regionen intensifieras snabbt och branschen nu kräver ingenjörer som har specifika arktiska kompetens. Utexaminerade från Nordic Master i kallt klimat Engineering kommer att ha den kompetens som krävs för att möta kraven från industrin och att arbeta i den känsliga arktiska miljön. Program Tyngdpunkten i Nordic Master i kallt klimat Engineering är att ge studenterna en djup förståelse för hur de erhållna inriktningar kan appliceras i jobb som forskare, rådgivning eller praktiserande ingenjörer i Arktis. Alla studenter kommer att ha möjlighet att arbeta inom ett team av experter med olika internationella bakgrunder såsom utbildning, värderingar, språk, kultur, etc .. och har en djup förståelse av den utmanande arktiska miljön. Undervisningen omfattar föreläsningar, övningar, fältarbete, laborationer och projektarbeten. Teori stöds av experimentellt arbete och modellering,... [-]

Master Of Science I Kreativ Hållbarhet - M.Sc. Examen I Arkitektur

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Den internationella Masterprogrammet i Creative Sustainability (CS) är en gemensam masterutbildning vid Högskolan för konst, design och arkitektur, School of Business och School of Engineering. [+]

Mål för utbildning Den internationella Masterprogrammet i Creative Sustainability (CS) är ett gemensamt masterprogram vid Högskolan för konst, design och arkitektur, School of Business och School of Engineering. Programmet skapar en tvärvetenskaplig lärplattform inom arkitektur, affär, design och fastigheter. Programmet sammanför studenter från olika områden för att studera i multidisciplinära team som ökar förståelsen för olika discipliner och möjliggör anpassning helhetssyn. Detta aktiverar eleverna att skapa nya hållbara lösningar för mänskliga miljöer med flit för att bygga ett socialt ansvarstagande och hållbar framtid. Innehålls utfall CS Programmet ger akademiker med kunskaper och färdigheter på flera kompetensområden: Tvärvetenskapligt synsätt: förmåga att anpassa kunskaper, färdigheter och nya metoder för att nå samarbetslösningar baserade på ekologiska, ekonomiska och sociokulturella hållbarhet. Systemtänkande: förmåga att integrera analytisk och systemtänkande i kritisk problemlösning som skapar nya helhetsförståelse om komplexa situationer i samhället. Tyngdpunkten ligger på global medvetenhet inom ramen för lokalsamhällen och samtidig modifiering av olika hållbarhetsaspekter. Designtänkande: kapacitet i kreativ problemlösning som använder metoderna i designprocessen att definiera problemet, generera idéer och få lösningar. Projektledning: kapacitet i multidisciplinära team ledarskap och kommunikation i mångsidiga miljöer som främjar hållbarhet i olika kulturella sammanhang. Företagsledning: förmåga att utveckla nya metoder och färdigheter för att skapa hållbara affärsmodeller och förbättring av affärsetik och samhällsansvar. Skill utfall Utöver de särskilda målen för CS-programmet akademiker arkitektur måste besitta den nödvändiga kunskaper och färdigheter för en professionell arkitekt som nämns i EU-direktivet 2005/36. De är: Förmåga att utforma arkitektoniska projekt som uppfyller både estetiska och tekniska krav, tillräckliga kunskaper om historia... [-]

Master Of Science I Kreativ Hållbarhet - M.Sc. Examen I Teknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Creative Sustainability (CS) är en examen som anordnas i samarbete med Aalto-universitetets högskola för konst, design och arkitektur, School of Business och School of Engineering. [+]

Masterprogrammet i Creative Sustainability (CS) är en examen som anordnas i samarbete med Aalto-universitetets högskola för konst, design och arkitektur, School of Business och School of Engineering. Vid Tekniska Högskolan, är det möjligt att studera mot MSC (Tech) examen och i detta fall den största är Creative Sustainability i Real Estate. Globala och lokala utmaningar och komplexiteten av framtidsscenarier kräver förstärkning av sektorsövergripande tillvägagångssätt och mellan kopplingen mellan miljömässiga, ekonomiska, sociala och kulturella aspekter i utbildningen. Programmet ger en tvärvetenskaplig lärplattform inom arkitektur, affär, design och fastigheter för att hantera de stora utmaningar som rör hållbarhet utveckling som bakgrund är klimatförändringen, den globala fattigdomen, social och ekonomisk ojämlikhet, demografiska förändringar och anpassning till snabb global ekonomiska förändringar. CS-programmet sammanför studenter från olika områden för att studera i multidisciplinära team som ökar förståelsen för olika bakgrunder och erbjuder studenterna möjlighet att samarbeta med forskningsprojekt, företag, organisationer och studenter från andra discipliner. Examensstrukturen för studerande vid Institutionen för teknik Mål av Master`s Programmet i Creative Sustainability: Tvärvetenskapligt angreppssätt: Eleverna lär sig att anpassa kunskaper, färdigheter och nya metoder för att nå samarbetslösningar baserade på ekologisk, ekonomisk och sociokulturellt hållbar. Systemtänkande: Eleverna lär sig att genomföra systemtänkande i kritisk problemlösning som skapar nya helhetsförståelse om komplexa situationer i samhället. Tyngdpunkten ligger på global medvetenhet inom ramen för lokalsamhällen och samtidig modifiering av olika hållbarhetsaspekter. Designtänkande: Eleverna lär sig att tillämpa kreativa problemlösning metoder och verktyg för att underlätta dialoger, definiera problem, generera idéer och få lösningar. Projektledning: Eleverna lär sig att hantera tvärvetenskapligt... [-]

Master Of Science I Life Science-teknik - Bioinformatik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Bioinformatik är ett ungt forskningsområde som söker svar på de mångsidiga frågeställningar inom biologi, medicin och bioteknik med datormodellering av biologiska system och analys av komplexa stora data som produceras av modern teknik med hög kapacitet mätning. [+]

Följ med på en lärorik resa med studier i biovetenskap och beräkningsmetoder i sökandet efter en unik grad! Bioinformatik är ett ungt forskningsområde som söker svar på de mångsidiga frågeställningar inom biologi, medicin och bioteknik med datormodellering av biologiska system och analys av komplexa stora data som produceras av modern teknik med hög kapacitet mätning. Förstå sådana uppgifter kräver robust statistisk modellering och beräknings effektiva metoder. Bioinformatics stora är utformad för att ge en stark kompetens inom beräknings och data vetenskap, färdigheter för att utveckla nya beräkningsmetoder och modeller, och tillämpa dem på verkliga biomolekylära data. Således kommer studenten förvärva god kunskap om sannolikhetsmodellering och maskininlärning, samt färdigheter att tolka och visualisera olika biomolekylära data. Doctoral Track i bioinformatik större Bioinformatik kommer att lansera en doktorsavhandling spår under läsåret 2017-2018. Doctoral spår är en konkurrenskraftig bana där endast ett begränsat antal toppstudenter kommer att antas. Studenter som väljs till forskar spår kan ha sina studier skräddarsys mot bedriver forskarutbildning och kan börja arbeta mot PhD i en av institutionens forskargrupper redan under sin herre studier. Den fullständiga masterprogrammet (120 hp) inklusive examensarbete måste slutföras (i två år med mycket goda betyg) innan den formellt in i forskarutbildningen, men syftet med forskar spåret är att förbereda studenten för den akademiska karriär och ger studenten med färdigheter och kunskaper som krävs för forskarstudier. De sökande ombeds att meddela sitt intresse av att komma in på forskar spår i sin ansökan motivation brev. studieprogrammet Studier i bioinformatik större täcker ett brett spektrum av... [-]

Master Of Science I Management Och Internationella Affärer

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i Management och International Business (M & IB) vänder sig till entusiastiska elever som tycker att lösa praktiska och intellektuella utmaningar. [+]

Masterprogrammet i Management och International Business (M & IB) vänder sig till entusiastiska elever som tycker att lösa praktiska och intellektuella utmaningar. i Masterprogram i Management och International Business (M & IB) vi samverkar nära med olika organisationer och internationella forskare för att ge dig möjlighet att bli en mycket skicklig yrkesman med allmänt tillämpbara kunskaper i Management och internationell affärsjuridik. Vårt program är mångfacetterat och flexibel vilket gör att du kan skapa en unik yrkesprofil baserat på dina intressen. Följ din passion Drömmer du om att skapa inspirerande arbetsplatser? Är du intresserad av att lösa problem som skapas av tvärkulturella sammanhang? Kanske du fascinerad av de strategiska utmaningar som globala marknader? Eller motiverade att göra en förändring för en hållbar framtid? Om en eller flera av dessa utmaningar intriger dig, har du kommit till rätt ställe! studie Experience I hjärtat av masterprogrammet i Management och International Business är ett praktiskt jordad och forskningsbaserad kunskap om ledning och internationella affärer. Som en M & IB Master student kan du specialisera sig på en eller två av följande områden: Human Resource Management internationella affärer Strategiarbetet Sustainability Management. Utöver de specialisering alternativ i M & IB Masterprogrammet flervetenskaplighet av Aalto-universitetet kan du lägga till din unika yrkesprofil genom att välja en intressant minderårig bland de olika ämnena i Aalto-universitetet, eller till och med utomlands. Enligt en examen undersökning våra alumner uppskattar mångfalden och interaktivitet av studierna samt den internationella atmosfären, det praktiska tillvägagångssättet och fokus på aktuella ämnen. Lärandemål Programmet syftar till... [-]

Master Of Science I Maritim Teknik (Nordic Master)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Nordic Master i Marinteknik bygger på sakkunskapen hos de deltagande universiteten inom skeppsbyggnad, off-shore verksamhet och maritim teknik. [+]

Nordic Master i Marinteknik bygger på sakkunskapen hos de deltagande universiteten inom skeppsbyggnad, off-shore verksamhet och maritim teknik. Programmet riktar sig internationella studenter som vill dra nytta av Nordic Five Tech universitetens lång tradition och kompetens inom området och nordiska studenter som vill specialisera sig inom ett visst område av expertis erbjuds inom alliansen. Webbanmälan är öppen 1 Nov 2016 -16 Jan 2017 studieprogrammet Utbildningen bygger på första principer inom design, konstruktion och drift av fartyg och offshore-strukturer, inklusive hydrostatik och stabilitet, hydrodynamik, vågor och vindlaster och strukturanalyser. Undervisningen omfattar föreläsningar, inlämningsuppgifter, seminarier och projektarbete. Teori stöds av experimentellt arbete och datorsimuleringar används intensivt. Aalto studien spår: Passagerarfartyg Aalto-universitetet erbjuder för Nordic Master i Marinteknik studiespår Passagerarfartyg. Denna studie spår ger en omfattande översikt av de olika aspekter som rör utformning, analys och optimering av passagerarfartyg. Studierna omfattar både grundläggande kunskap samt tillämpning av metoder för riskbedömning i fartygsdesign. De motstridiga intressen av olika intressenter kommer att tas upp under studietiden, och studenten tvingas att skapa en lösning som tillfredsställer intressent preferenser. Syftet med studierna är att arbeta på samma projekt fartyget hela specialisering terminen och arbeta på olika delar av fartyget under olika kurser. Kurserna som vidtagits kommer att väljas så att de stöder projektarbete. På detta sätt erhållna kunskap och know-how kommer att vara på samma gång djupt och syntetiseras. Dessutom ska studenten tvingas planera tiden på olika delar som ger studenten förmåga att arbeta med utmanande projekt med begränsade resurser. Efter examen studenten skulle vara belägen vid... [-]

Master Of Science I Maskinteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Dagens samhälle är beroende av maskinteknik för effektiva och säkra lösningar överallt. Fältet spänner över bredaste utbud av aktiviteter och tekniksektorer, inklusive energi, transport, material, maskiner och industriell produktion, men också konsumtionsvaror, sport, medicinsk utrustning, och miljöskydd. [+]

Dagens samhälle är beroende av maskinteknik för effektiva och säkra lösningar överallt. Fältet spänner över bredaste utbud av aktiviteter och tekniksektorer, inklusive energi, transport, material, maskiner och industriell produktion, men också konsumtionsvaror, sport, medicinsk utrustning, och miljöskydd. Det finns ett oändligt utbud av aktiviteter, utmaningar och möjligheter, där grundläggande principer för solid- och fluidmekanik, i kombination med avancerad kunskap om material, konstruktion, produktionsmetoder, och säkerhetsfrågor, gör det möjligt för maskiningenjörer för att få kreativa svar. Maskinteknik gäller allt från de minsta komponenter till stora aggregat och system med komplexa funktioner. Som ett resultat, finns det ihållande efterfrågan på mekanisk ingenjörskonst. Aalto-universitetets Masterprogram i maskinteknik utgår från en grundlig förståelse av de centrala mekanik ämnen att komplettera den med tvärvetenskaplig kvalitetstänkande och samtidiga tekniska principer tillsammans med användning av de mest moderna datorstödd konstruktion / teknik (CAD / CAE) och simuleringsverktyg. Studierna ger en solid teknik grund för att arbeta i en internationell, konkurrensutsatt och mycket innovativ miljö. Programmet är ett tvärvetenskapligt, flexibel och mångsidig alternativ som erbjuder många möjligheter till specialisering eller för kombination med andra discipliner. Vår undervisning bygger på problembaserat lärande, ofta lösa praktiska verkliga problem i samarbete med industrin, och graden öppnar dörrarna till en mängd framtida karriärvägar. Utexaminerade från programmet kan arbeta i en mängd olika områden, bland annat rådgivning, design, produktutveckling, forskning och förvaltning. De är också välkomna att ansöka till en forskarutbildning position inom Aalto-universitetet. studieprogrammet Programmet börjar med en projektkurs itu en proto maskinteknik problem. Våra elever utveckla "mjuka färdigheter" som är viktiga... [-]

Master Of Science I Matematik Och Operationsanalys

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Målet med masterprogrammet i matematik och Operations Research är att utbilda experter som har breda kunskaper om matematiska metoder och verktyg samt stark problemlösningsförmåga så att de framgångsrikt kan hantera utmanande vetenskapliga, industriella, ekonomiska och miljömässiga problem. [+]

Utveckla dina färdigheter i matematik och systemtänkande och möta framtida efterfrågan på bästa specialister inom området! Målet med masterprogrammet i matematik och Operations Research är att utbilda experter som har breda kunskaper om matematiska metoder och verktyg samt stark problemlösningsförmåga så att de framgångsrikt kan hantera utmanande vetenskapliga, industriella, ekonomiska och miljömässiga problem. Under programmet, eleverna lära sig att tänka matematiskt. De lär sig också att bygga matematiska modeller av verkligheten och att analysera dessa modeller genom att utveckla och driftsätta state-of-the-art metoder och algoritmer. Genom sitt val av större, kan eleverna betona matematisk teori, beräkningsmetoder, eller modellering och problemlösning färdigheter som behövs i praktiken. studieprogrammet Masterprogram i matematik och Operations erbjuder tre majors: Matematik, tillämpad matematik, och system och Operations Research. Karriärmöjligheter Utexaminerade från masterprogrammet i matematik och Operations Research är i växande efterfrågan inom många branscher och inom den offentliga sektorn. Denna tillväxt är delvis driven av förmågan att samla in mer data om en stor mängd företeelser, som tillsammans med framsteg inom matematiska metoder och ökad datorkraft gör det möjligt att utnyttja matematiska färdigheter allt större utsträckning. Typiska titlar av nyutexaminerade inkluderar, till exempel konsult, Data Analyst, Supply Chain Planner, Business Analyst, Junior analytiker, forskningsassistent, doktorand ... Alla tre majors ger en utmärkt grund för att bygga en karriär inom vetenskaplig forskning. Således, en stor del av eleverna fortsätta sina studier och få en doktorsexamen. Studieavgifter och stipendier Icke-EU / EES studenter som väljs till matematik och Operations Research program i ansökningsomgången 2017 kommer att debiteras studieavgifter.... [-]

Master Of Science I Miljöteknik (Nordic Master)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Miljöteknik och grön teknik är bland de snabbast växande marknaderna i världen, och det finns en ökad efterfrågan på innovativa lösningar och många nyutexaminerade. [+]

Miljöteknik och grön teknik är bland de snabbast växande marknaderna i världen, och det finns en ökad efterfrågan på innovativa lösningar och många nyutexaminerade. De eNviro5Tech gemensam magisterexamen adresser denna efterfrågan genom att samla resurser för att skapa den mest omfattande examen i miljöteknik i världen. Den eNviro5Tech MSC erbjuds av Nordic Five Tech, En strategisk allians av de fem starkaste tekniska universitet i Norden, med partners i Danmark (DTU), Sverige (KTH och Chalmers tekniska högskola), Norge (NTNU) och Finland (Aalto-universitetet). Programmet omfattar en uppsättning 5 fördefinierade studiespår leder till dubbla examina i miljöteknik. Webbanmälan är öppen vid DTU entré tjänst en Novemver 2016-16 jan 2017. studieprogrammet Den eNviro5Tech Nordic Masterprogrammet i ämnesområdet Environmental Engineering and Technology. Programmet har två fokus: (i) förståelse och hållbar hantering av effekter på miljön som orsakas av mänskliga aktiviteter och (ii) utveckling av ny teknik för att lösa miljöproblem. Det tar några av de mest angelägna aktuella politiska frågor som klimatförändringar, hållbar energi, förvaltning och förnyelse av åldrande urban infrastruktur, tillhandahållande av rent dricksvatten och förorenad mark och avfallshantering. Miljöteknik är en tvärvetenskaplig vetenskap, överbrygga alla vetenskaper och placera dem i en social, ekonomiska och rättsliga sammanhang. Inom disciplinen, det finns områden av specialisering, eller små ämnesområden. Din utbildning kommer att innehålla föreläsningar, seminarier och en stor del av projektarbetet. I många kurser att inlärning är problembaserat lärande (PBL), som kännetecknas av att använda verkliga situationer och grupparbeten som utgångspunkt för lärande och elevernas eget ansvar för att få kunskap. studie Track rest Resources... [-]

Master Of Science I Nano Och Radiovetenskap

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Detta program erbjuder allt detta och mer. Masterprogrammet i Nano och radiovetenskap erbjuder grundläggande kunskaper inom följande områden: mikro- och nanovetenskap, mikro- och nanokretsdesign ... [+]

Är du nyfiken på hur den moderna trådlösa enheter fungerar och varför trådlös anslutning blir snabbare och snabbare? Vill du veta hur man kan integrera radiofrekventa kretsar och antenner till minsta trådlösa sensorer t.ex. för "sakernas Internet", för satellitbaserad jord eller rymdobservation, eller för medicintekniska produkter för implantation? Kanske du också intresserad av nano tillverkningsmetoder, solpaneler eller radioutbredning och elektromagnetik inom grundforskning? Detta program erbjuder allt detta och mer. Masterprogrammet i Nano och radiovetenskap erbjuder dig grundläggande kunskaper inom följande områden: mikro- och nanovetenskap, mikro- och nanoelektroniska kretsdesign, avancerade material och fotonik, radiovetenskap och rymdvetenskap och teknik. I detta program du närmar ingenjörsstudier från både industriella och vetenskapliga perspektiv. Du kan vara teoretiskt orienterade eller rikta dina studier mer mot praktiska tillämpningar. Utbildningsprogram Programmet erbjuder fem huvudalternativen. Under den första terminen du fokusera på de gemensamma ämnena, och i slutet av terminen du väljer din stora. Under andra och tredje terminerna du får en djup insikt i din valda stora, vilket leder till examensarbete under det andra året av dina studier. Programmet är en kombination av teoretiska och praktiska kurser som består av föreläsningar, självständiga övningar, datorsimuleringar, laborationer och grupparbeten. Studierna är nära kopplad till aktuell forskning inom det aktuella området. Programmet gör det också möjligt för valfria studier från ett brett urval av ämnen inom exempelvis konst, affärer och andra tekniska ämnen. Magisterexamen (120 sp) består av studier i större (65 ECTS), valfria studier (25 hp), och Examensarbete (30 hp). Majors Advanced Materials och fotonik Mikro- och nano Circuit... [-]

Master Of Science In Finance

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i finans förbereder eleverna för jobb i världens mest selektiva företag i finansbranschen. [+]

Masterprogrammet i finans förbereder eleverna för jobb i världens mest selektiva företag i finansbranschen. Finans Programmet ger en dynamisk, krävande, men stödjande inlärningscentrerad miljö som förbereder eleverna för arbetstillfällen i världens mest selektiva företag inom områdena internationella bank, managementkonsultföretag, och närliggande områden. Eleverna att utveckla en solid vetenskaplig syn på ekonomiska problem. Programmet främjar utvecklingen av den bredare kommunikation, lagarbete, etiska, kvantitativa och interkulturella färdigheter som eleverna behöver både i ledande befattningar och som aktiva medborgare som kan diskutera frågor av dagen. Programmet förbereder några av studenterna för världens bästa forskarutbildningen i finans. Studie Erfarenhet Studenterna har möjlighet att skräddarsy sin examen genom specialisering inom ett av två områden av koncentration: corporate finance eller finansmarknaden. i företagsekonomi område, studenter fokuserar på sådana frågor som att analysera och välja investeringsprojekt, fusioner och förvärv, agentteori, investment banking och erhålla medel från de primära marknader, projekt och handelsfinansiering samt kapitalstruktur och utdelningsbeslut. Corporate finance förbereder eleverna för nybörjar positioner i t.ex. investeringar eller affärsbanker, management consulting, eller finans- och företagsplanerings funktioner industriföretag. i finansmarknader område, studenter fokuserar på frågor som beteende och bestämnings priser säkerhets deras konsekvenser för portföljförvaltning, behavioral finance och investerare psykologi, riskkapital, riskhantering, samt prissättning optioner, terminer och andra derivat. Den finansmarknaderna området förbereder eleverna för nybörjar positioner inom t ex kapitalförvaltning och strategi, riskkapital och private equity, och riskhantering. Lärandemål Efter avslutad masterprogrammet i finans studenter har: en grundlig förståelse av de modeller och teorier om företagsfinansiering och investeringsbeslut färdigheter som krävs för att tillämpa dessa idéer självständigt och... [-]

Master of Science in ICT Innovation (EIT Digital Master School) - Digital Media Technology

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

[+]

Hypermedia vid Aalto Media Processing och kommunikation vid KTH Medicinsk Visualisering på TU Delft Media kommunikationstjänster på BME Budapest [-]

Master Of Science Inom Automation Och Elektroteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogram i automation och elektroteknik är ett brett tvärvetenskapligt program ger akademiker med en förmåga att arbeta i och mellan en mängd olika områden - allt från traditionella Elektroteknik och energisektorn till medicinsk teknik, reglerteknik och robotik. Ritning från omfattande forskning i matematiska och naturvetenskap, är läroplanen flexibel och gör det möjligt för studenter att studera en unik kombination av kurser som passar deras egna intressen. [+]

Masterprogrammet i Automation och elektroteknik är en bred tvärvetenskaplig program ger akademiker med en förmåga att arbeta i och mellan en mängd olika områden - allt från traditionella Elektroteknik och energisektorn till medicinsk teknik, reglerteknik och robotik. Ritning från omfattande forskning i matematiska och naturvetenskap, är läroplanen flexibel och gör det möjligt för studenter att studera en unik kombination av kurser som passar deras egna intressen. De centrala teman i programmet är hållbarhet, t.ex. energieffektivitet, intelligenta transportsystem; distribuerade och nätverkssystem, till exempel smarta elnät, smart livsmiljö, trygghet och säkerhet i distribuerade / nätverkssystem; avkänning och uppfatta miljön, till exempel mikro, maskin uppfattning; övergång från automatisering till autonomi och personlig vård. Programmet ger studenterna kunskaper och färdigheter för att tillämpa vetenskapliga metoder och teorier i ett brett utbud av teknik- och forskarkarriären, liksom i forskarutbildningen. Karriär alternativ Utexaminerade från programmet är utrustade med kunskaper och färdigheter för att arbeta i ett brett utbud av tekniska karriärer inom både offentlig och privat sektor. Programmet erbjuder också utmärkt vetenskaplig grund för karriärer inom forskning och akademiska yrken, liksom andra tvärvetenskapliga områden. Utbildningsprogram Eleverna kan välja mellan tre olika majors inom programmet Elkraft och energiteknik Kontroll, robotik och autonoma system Translationell Engineering. Beroende på valet, kan eleverna sedan fokusera på, till exempel, elnät, elmotordrifter, belysning, reglerteknik, robotik, automation system, inbyggda system, Imaging och maskin Perception, Microsystems, New Hybrid Carbon Nanomaterial, Medicinsk teknik eller personifierade Health Care. Programmet erbjuder en mängd olika praktiska projekt och workshops för att förbereda de studerande för framtida karriärer. Dessa... [-]

Master Of Science I Polymerteknologi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Nordic Master i polymerteknologi är en dubbel examen program som utvecklats gemensamt av Nordic Five Tech nätverk (N5T). Programmet är starkt baserad på matematik och naturvetenskap, samt på forskning och undervisning förträfflighet deltagande universitet som är Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm (KTH), Danmarks tekniska universitet (DTU), Aalto-universitetet, Chalmers Tekniska Högskola och norska universitetet för vetenskap och teknik (NTNU). [+]

Den Nordic Master i polymerteknologi är en dubbel examen program som utvecklats gemensamt av Nordic Five Tech nätverk (N5T). Programmet är starkt baserad på matematik och naturvetenskap, samt på forskning och undervisning förträfflighet deltagande universitet som är Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm (KTH), Danmarks tekniska universitet (DTU), Aalto-universitetet, Chalmers Tekniska Högskola och norska universitetet för vetenskap och teknik (NTNU). Studenterna kommer i överskott i förhållande till grundläggande färdigheter i polymerteknologi, få en bredare förståelse av forskningen inom detta område genom studierna i två olika universitet. Programmet omfattar ett år i ett av partneruniversiteten och andra året i andra partneruniversitet. studieprogrammet Polymerteknologi är av avgörande betydelse för den tekniska utvecklingen i stort antal områden och det spelar en viktig roll för att möta de utmaningar inom områdena hälsa, energi och hållbarhet. Utbildningen bygger på forskning och undervisning excellens delta universities.The studenter kommer i överskott i förhållande till grundläggande färdigheter i polymerteknologi, få en bredare förståelse av forskningen inom detta område genom studierna i två olika universitet. I programmet ingår det första året i en partneruniversitet och andra året i en annan partner universitet. Struktur av studier Polymer Technology är ett tvåårigt program för heltidsstudier med 120 studiepoäng points.The Programmet är uppdelat i två delar: en. Det första året studierna är indelade i grundläggande kurser (25-35 hp) och nyckelkompetens (25-35 hp). Grundläggande kurser täcker områdena polymerkemi och polymerfysik. 2. Under det andra året du specialisera sig på en av de fem ämnen: biomaterial vetenskap, avancerade material, polymerteknik, makromolekylära material, och industriella processer.... [-]

Master Of Science I Rymden Vetenskap Och Teknik (Spacemaster) (Erasmus Mundus)

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Huvudsyftet med kursen är att kombinera den stora mångfalden av rymd expertis på sex europeiska universitet och två tredjelandsuniversitet till en gemensam plattform för kompetens inom riktlinjerna i Bolognaprocessen. [+]

Huvudsyftet med kursen är att kombinera den stora mångfalden av rymd expertis på sex europeiska universitet och två tredjelandsuniversitet till en gemensam plattform för kompetens inom riktlinjerna i Bolognaprocessen. Den utbildningssamarbete stöds av vetenskapliga och industriella organisationer, vilket ger direkta kontakter med professionell forskning och industri. Ett annat mål är att ge studenterna tvärvetenskaplig förlängning från laboratorie- och datorsimulerings miljöer praktiskt arbete med stratosfäriska ballonger, raketer, satellit och radarkontroll, robotik, sensordata fusion, automatisk kontroll och flerkroppsdynamik. Kursen sammanför studenter från hela världen för att dela sin befintliga kompetens inom rymdvetenskap och teknik och att utveckla den med EU: s rymdindustri och forskarsamhället. Mervärdet för Spacemaster Course jämfört med andra kurser i samma område kan sammanfattas som strukturerat samarbete mellan akademiska institutioner och industri utbildning påverkas av nuvarande framsteg inom forskning ökad interkulturell förståelse och integration strukturerat samarbete mellan universiteten genom användning av ECTS-betygssystemet som förenar olika pedagogiska modeller erfarenhetsutbyte för både akademisk och administrativ personal ett brett utbud av inriktningar förbättrar studenters karriärmöjligheter. Kursstruktur Kursen har ett gemensamt första år för alla studenter. 1: a halvåret sker på JMUW, Würzburg, Tyskland, sker 2: a halvåret plats vid LTU, Kiruna Rymdcampus, Sverige. Under 3: e terminen eleverna fördelas mellan de sex europeiska universitet. Eleverna välja spår av specialisering för 3: e och 4: e terminer när de tillämpar. Fördelningen för 3: e och 4: e terminer är avslutad i mitten av 2: a halvåret. Under den 4: e terminen eleverna utföra sina Examensarbeten i sex europeiska universitet och två tredjelands universitet.... [-]

Master Of Science I Strategin - M. Fm. Examen I Ekonomi Och Företagsekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Helsingfors Esbo Björneborg Michel + 3 fler

Masterprogrammet i strategin ger deltagarna de kunskaper och färdigheter som krävs för en framgångsrik karriär inom management, affärsutveckling eller allmänna chefsbefattningar. [+]

Masterprogrammet i strategin ger deltagarna de kunskaper och färdigheter som krävs för en framgångsrik karriär inom management, affärsutveckling eller allmänna chefsbefattningar. Denna flexibla program utvecklar kompetens att diagnostisera affärsproblem och utforma och genomföra nya strategiska initiativ i affärssammanhang som sträcker sig från multinationella företag till nystartade företag. Den unika programmet är utformat för att kombinera styrkorna hos Aalto-universitetets School of Business och Institutionen för industriell ekonomi vid Aalto-högskolan, vilket det bredaste utbudet av valbara kurser. Programmets innehåll har utvecklats i nära samarbete med de ledande konsultbolagen att ge en lärorik erfarenhet som kombinerar den mest relevanta teoretiska kunskaper med praktisk erfarenhet av uppgifter affärsutveckling verkliga. Studie Erfarenhet Programmet består av flera obligatoriska centrala moduler som ger deltagarna med den nyaste kunskap om strategiformulering och genomförande samt de nödvändiga metodologiska färdigheter. Huvuddelen av studierna består av valbara kurser, som kan väljas från den kombinerade erbjudande av Aalto-universitetets Schools of Business och Science. Valbara kurser inkluderar ämnen som innovation och teknisk förvaltning, internationella affärer, business satsningar, marknadsföring och Industriell ekonomi. I hjärtat av programmet ligger en student fokuserad inlärningsmetod som betonar personlig utveckling genom reflektion, praktiska övningar, erfarenhet och lära genom att göra. Kurser utnyttja universitetets långvariga kontakter med de finländska och internationella företag samt alumner att erbjuda en blandning av teoretiska och konceptuella kunskaper genom verkliga exempel och affärs insikter. Dag till dag utmaningar som ledande organisationer, samt utflykter företag, fallstudier och uppdrag är viktiga delar av lärande. Kurser kombinerar sanna och testade inlärningsmetoder, såsom fallstudier, grupparbeten, och interaktiva seminarietillfällen med... [-]

Master Of Science I Teknik Life Science - Biosensing Och Bioelektronik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Den stora i biosensing och Bioelektronik kombinerar både teoretiska och praktiska studier att designa, utveckla, tillverka och karakterisera biosensorer, biomedicinska anordningar och medicinska instrumentering. Praktisk erfarenhet har vunnits för att förstå biokompatibilitet av både organiska och oorganiska material som används inom elektronik, liksom samspelet mellan lågfrekventa elektromagnetiska fält och levande vävnad, och i specialapplikationer dessa interaktioner även med enskilda celler och biomolekyler. [+]

Den största i Biosensing och Bioelektronik kombinerar både teoretiska och praktiska studier att designa, utveckla, tillverka och karakterisera biosensorer, biomedicinska anordningar och medicinska instrumentering. Praktisk erfarenhet har vunnits för att förstå biokompatibilitet av både organiska och oorganiska material som används inom elektronik, liksom samspelet mellan lågfrekventa elektromagnetiska fält och levande vävnad, och i specialapplikationer dessa interaktioner även med enskilda celler och biomolekyler. Målet är att utbilda ingenjörer experter, som har mångsidiga förståelse av biosensorer och andra elektroniska applikationer. För att åstadkomma detta är att studenten introduceras till nanoskala fenomen, mikrotillverkningstekniker, biomaterial vetenskap, biokemisk igenkänning av biomolekyler, fysiska givare, sensorteknik och en god utsträckning även till klinisk utrustning som medicinsk avbildning. De verktyg som behövs för att utveckla innovationer inom biosensorer och bioelektronik tillhandahålls och eleverna uppmuntras att kommersialisera sina egna idéer. Karriärmöjligheter Den stora ger akademiker med banbrytande vetenskapliga kunskaper och färdigheter som gör det möjligt för dem att integreras i den internationella life science tekniker arbetsmarknaden eller att bedriva forskarstudier i specialistområden. Därför karriärmöjligheter omfatta både karriärer inom forskning, utveckling och rådgivning i medicinteknik och bioteknikindustrin. Aalto-universitetet Karriär Services erbjuder information om arbetsgivare, jobb och examensmöjligheter och tips för jobbjakt för alla Aalto studenter. Behörighetskrav Sökande till alla Aalto-universitetets magisterprogram inom vetenskap och teknik måste först uppfylla de generella urvalskriterierna och språkkrav. Dessutom måste de sökande till de stora företagen i Life Science Technologies program möta de stora specifika krav som anges nedan om innehållet i deras tidigare examen. Den akademiska bedömningen av ansökningarna baseras på kriterier gemensamma utvärdering.... [-]

Master Of Science I Teknik Life Science - Biosystem Och Biomaterial Teknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Den stora i Biosystems och Biomaterial Engineering är starkt forskningsdrivna och är tätt kopplat till forskning med anknytning till områdena bioteknik, organisk kemi, kemiska och biologiska mikrokomponenter, och polymervetenskap vid Högskolan för kemiteknik. sektorer sysselsättning för akademiker finns inom den breda ramen för ingenjörskonst i kombination med kemi och bioteknik inom läkemedels- och medicinteknisk industri. [+]

Den största i Biosystems och Biomaterial Engineering är starkt forskningsdrivna och är tätt kopplat till forskning som syftar till områdena bioteknik, organisk kemi, kemiska och biologiska mikrokomponenter, och polymervetenskap vid Högskolan för kemiteknik. sektorer sysselsättning för akademiker finns inom den breda ramen för ingenjörskonst i kombination med kemi och bioteknik inom läkemedels- och medicinteknisk industri. studieprogrammet Tekniska innovationer har blivit en viktig del av den moderna sjukvården, välbefinnande och bioekonomi. Därför både inom akademisk forskning och industri finns det ett ökande behov av personer som kan hantera dagens allt mer komplexa biomedicinska problem. Masterprogram i Life Science Technologies erbjuder en tvärvetenskaplig läroplan med fokus på viktiga aspekter av aktuell biomedicinsk forskning, som omfattar områden som biologisk dataanalys och modellering, avancerad biomaterial och bioelektronik, medicinsk teknik och neurovetenskap. Programmet bygger på grundläggande och tillämpad kunskap om dessa områden och är nära kopplat till forskning som bedrivs i de deltagande skolorna och avdelningar. Gränssnittet för biologi, biomaterial och droger Den stora Biosystems och Biomaterial Engineering ger en gedigen förståelse för biologiska fenomen, biomaterial och små organiska molekyler som är viktiga för området Life Science. Kärnan i undervisningen är förståelsen av nivåfenomen molekylära och cellulära, omprogrammering av celler, molekylär design och karakterisering av små farmaceutiskt aktiva molekyler, och syntes och karaktärisering av biomaterial. Specialisering under större tillåter att förvärva djupgående förståelse i en av de valda fälten eller studera vid gränsytan mellan de olika områdena. Karriär alternativ Den stora ger studenter banbrytande vetenskaplig kunskap och färdigheter som gör det möjligt eleverna att integreras... [-]

Master Of Science I Teknik Life Science - Komplexa System

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Skaffa en stark beräknings och teoretisk bakgrund för att förstå komplexa system - från den mänskliga hjärnan till en mångfald av biologiska och sociala system! [+]

Skaffa en stark beräknings och teoretisk bakgrund för att förstå komplexa system - från den mänskliga hjärnan till en mångfald av biologiska och sociala system! Komplexa system är en tvärvetenskaplig forskningsområde som bygger på statistisk fysik, datavetenskap, datavetenskap och tillämpad matematik. Den stora i komplexa system ger studenterna verktyg för att förstå system med ett stort antal samverkande faktorer, från den mänskliga hjärnan till sociala nätverk och från att leva till tekniska system. Studier i komplexa system kommer att fokusera på systemnivå förståelse samt på att ge studenterna praktisk erfarenhet av data intensiv forskning. Uppsättningen av verktyg i läroplanen ingår nätverk vetenskap, ickelinjär dynamik, agentbaserad modellering, maskininlärning, och Bayesian statistik, tillsammans med grunderna för att hantera empiriska data och computational dataanalys. Detta tvärvetenskapliga större är lämplig för studenter från olika bakgrunder (t.ex. fysik, bioinformatik, datavetenskap), och eleverna kan välja att lägga tonvikten på beräkningsdataanalys, teori, eller tillämpningsområden, i enlighet med sina egna önskemål. Doctoral Track i komplexa system större Komplexa system kommer att lansera en doktorsavhandling spår under läsåret 2017-2018. Doctoral spår innebär att en del av de elever till komplexa system större kan ha sina studier skräddarsydda mot bedriver forskarutbildning och kan börja arbeta mot PhD i en av institutionens forskargrupper redan under sin herre studier. Den fullständiga masterprogrammet (120 hp) inklusive examensarbete måste slutföras (i två år med mycket goda betyg) innan den formellt in i forskarutbildningen, men syftet med forskar spåret är att förbereda studenten för den akademiska karriär och ger studenten med kunskaper och färdigheter som... [-]

Master Of Science I Vatten Och Miljöteknik

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

Vatten och miljöteknik handlar i huvudsak om att göra världen arbete. Med begränsade naturresurser och en ökad efterfrågan på vatten, mat, energi och tak över huvudet, tittar vi på praktiska sätt att utveckla vårt samhälle på ett hållbart sätt. Vi kombinerar en stark teknisk grund med en god förståelse av ett bredare samhälleligt sammanhang. Det yttersta målet med vårt program är att säkerställa en hållbar och fungerande samhälle. [+]

Vatten och miljöteknik handlar i huvudsak om att göra världen arbete. Med begränsade naturresurser och en ökad efterfrågan på vatten, mat, energi och tak över huvudet, tittar vi på praktiska sätt att utveckla vårt samhälle på ett hållbart sätt. Vi kombinerar en stark teknisk grund med en god förståelse av ett bredare samhälleligt sammanhang. Det yttersta målet med vårt program är att säkerställa en hållbar och fungerande samhälle. Alla rese många saker? Vår Masterprogram är tvärvetenskaplig och sammanföra det bästa av vatten och miljöteknik och ger en bred bild av området. Vår utbildning kombinerar teori med praktik, inklusive praktisk laboratoriearbete, fallstudier och projektarbeten. Vi samarbetar med andra masterprogram i Aalto, och uppmuntrar dig att gå för studentutbyte att diversifiera dina åsikter och kunskaper. Vill du skapa din egen specialisering inom vårt område? Vårt program är elevcentrerad, att använda sig av våra elevers varierande bakgrunder. Vårt område är varierande och du har flera möjligheter att driva din karriär. För att säkerställa att du kommer att studera saker som du är glada om, kan du designa din egen studieväg. Vår personliga portfölj process hjälper dig att känna igen dina styrkor och intressen tillsammans med din mentor och kamrater. Redo att förändra världen? Det yttersta målet med vårt program är att säkerställa en hållbar och fungerande samhälle. Ett sådant mål innebär också att vi är passionerade och motiverade om vad vi gör: vi är stolta över att vara vatten och miljöingenjörer! Vår Masterprogram baseras på Aalto University School of Engineering, och det fokuserar... [-]

Masterprogrammet I Kreativa Hållbarhet - M. Fm. Examen I Ekonomi Och Företagsekonomi

Campusstudier Heltid 2 år August 2018 Finland Esbo Helsingfors Björneborg Michel + 3 fler

I Masterprogrammet i Creative Sustainability eleverna lär sig att skapa nya hållbara lösningar som kombinerar affärer med arkitektur, design, landskapsplanering, fastigheter och stadsplanering. [+]

I Masterprogrammet i Creative Sustainability eleverna lär sig att skapa nya hållbara lösningar som kombinerar affärer med arkitektur, design, landskapsplanering, fastigheter och stadsplanering. De mest betydande utmaningar som rör hållbarhet utvecklings samman med klimatförändringen, den globala fattigdomen, social och ekonomisk ojämlikhet samt demografiska förändringar och anpassning till snabba globala ekonomiska förändringar. Globala och lokala utmaningar och komplexiteten av framtidsscenarier kräver förstärkning av sektorsövergripande tillvägagångssätt och mellan kopplingen mellan miljömässiga, ekonomiska, sociala och kulturella aspekter i utbildningen. studie Experience Masterprogrammet i Creative Sustainability (CS) är ett tvärvetenskapligt lärplattform inom affär, design, arkitektur, landskapsplanering, fastigheter och stadsplanering. Creative Sustainability är ett gemensamt program för de tre Aalto-universitetet skolor: School of Business, Högskolan för konst, design och arkitektur och Tekniska Högskolan. De doktorander med fältspecifika grad. School of Business studenter tilldelas en Master of Science i Economics and Business Administration examen. I andra områden de tilldelade grader är: Master of Arts, Master of Science i arkitektur och Master of Science i Real Estate. CS Programmet sammanför studenter från olika områden för att studera i multidisciplinära team. Detta syftar till att aktivera eleverna att skapa nya hållbara lösningar för människor, urban, industri- och affärsmiljöer. Multidisciplinär syn på hållbarhet School of Business studenter få kunskap om hantering av organisationer och om betydelsen av olika aktörer hållbarhet för att främja och få till stånd mer hållbara, rättvisa samhällen. Hållbarhetsfrågor införs i det här programmet som en allt viktigare sammanhang företag och företagens sociala och miljömässiga ansvar. Studera Creative Sustainability vid School of Business ökar problemlösningsförmåga, bidrar... [-]

Videoklipp

Aalto University has gained reputation as a mecca of Scandinavian design education. The students have succeeded well in international fashion competitions and work as designers in fashion houses around the world.

Are you interested in a career in the game industry? Then, Aalto University is the right choice for you. You will learn about game design, production, and technology using a project-oriented, hands-on with minds-on approach.

The world population is growing exponentially while the natural resources are decreasing. Therefore, sustainable material development at low cost and minimum environmental impact will be the only way to warrant human wellbeing.

What happens when students of technology, business, arts and design bang their heads together and start to collaborate? This video gives a glimpse of the energetic atmosphere at Product Design Gala 2015.

Kontakt

Aalto University

Adress, rad 1 Otakaari 1 B
02150 Esbo, Finland
Hemsida http://www.aalto.fi/en/studies/
Telefonnummer +358 9 47001

Adress, rad 1 Helsingfors, Finland