Arcada

Inledning

Läs den officiella beskrivningen

Välkommen till Arcada - hem för nyfikna och ambitiösa!

Arcada är ett mångprofessionellt universitet för tillämpade vetenskaper (UAS) i Helsingfors, Finland. Vi erbjuder högst rankad praktikorienterad högre utbildning på kandidatexamen och magisternivå. Alla program inkluderar praktiska träningsperioder, vilket ger dig ett försprång för din framtida karriär.

På Arcada våra 2700 studenter och 170 anställda olika discipliner för att utbilda morgondagens experter. För närvarande erbjuder vi program på engelska inom Business, Media and Engineering.

Vårt campus i Arabianranta erbjuder modernt boende med konkurrenskraftiga hyror i vackra omgivningar med havet precis runt hörnet. Studentlägenheterna, totalt 610, ligger nära allt du behöver: UAS: s huvudbyggnad, ett köpcentrum samt spårvagns- och busshållplatser. Du kommer till Helsingfors centrum på 15 minuter med kollektivtrafik.

Oavsett om detta är det första steget i din karriär eller om du redan är nedsänkt i arbetslivet kommer du på Arcada att utveckla färdigheter för att ta itu med framtida utmaningar.

Följ med oss på Arcada ! Det är din tid att lysa.

Platser

helsingfors

Address
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
helsingfors, Finland

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium