Läs den officiella beskrivningen

Henley Business School grundades 1945 och var den första handelshögskolan i Storbritannien och är en av de äldsta och mest respekterade skolorna i Europa. Med över 7 000 deltagare är vi en av Europas största fullskoliga handelshögskolor.

Henley Business School rankas ständigt bland världens 50 största handelshögskolor av Financial Times och The Economist. Vi är också bland de få få handelshögskolorna - de högsta 1% i världen - att vara tredubbla ackrediterade av de ledande brittiska, europeiska och amerikanska ackrediteringsorganen (AMBA, EQUIS och AACSB) för kvaliteten och förmågan hos vår fakultet och produktionen .

Henley Business School erbjuder rigorösa, utmanande och karriärinriktade program som ställer höga krav på lärande. Du presenteras med stimulerande begrepp och nytt tänkande som är direkt tillämpliga på arbetsplatsen. Dessutom kommer du att få möjlighet att tillämpa kunskaper i verkliga situationer. Resultatet kommer att vara konkret, betydande och bestående.

Vi strävar efter att bemyndiga individer att bli bra professionella och enastående företagsledare som tänker med klarhet och agerar med självförtroende och övertygelse. Vår styrka ligger i vår strategi. Vi gör det möjligt för människor att bättre förstå sig och sina ansvarsområden samtidigt som de blandar övning och teorier om framgångsrik verksamhet.

Henley Alumni-nätverket är en dynamisk och engagerande gemenskap med över 70 000 personer i över 170 länder.

Henley Business School är erkänd för

Att vara en verklig internationell företagsskola Utmärkelsen av vår inlärningserfarenhet Världsklass forskning och tänkande Vår känsla av samhälle och ansvar Styrkan i våra nätverk Bredden och djupet i våra relationer med industrin

Som en del av University of Reading arbetar Henley inom en akademisk institution som ligger inom de högsta 1% av alla globala universitet.

I Finland har Henley Business School tillhandahållit MBA-program sedan 1986. Idag omfattar vår portfölj Henley Executive MBA samt anpassade och öppna Executive Education-program.

Financial Times och Economist rankings

Kvaliteten på fakulteten, nätverksmöjligheter, personlig utveckling och möjligheter att öka din lön är avgörande för att välja MBA, Executive MBA eller Executive Education. Bara några företagsskolor och MBA-program i världen rankas högt regelbundet.

I Norden finns det ingen annan skola än Henley Business School att bryta sig in på höga ställen i global ranking med så många ledarskapsutbildningar.

År 2016 steg Henley Business School igen i Financial Times ranking av de bästa Executive MBA-programmen och behöll sin position som en av världens 50 bästa och Europas 20 största handelshögskolor. Även för Executive Education-program placerar Financial Times-resultaten Henley Business School 20: e i världen och 12: e i Europa.

The Economist placerar Henley Business School nummer 36 i världen och topp 10 i Europa i sina 2015 rankningar för Executive MBA-program.

Programmen undervisas på:
Engelska

Skolan erbjuder också:

The Henley Flexible Executive MBA

Henley Business School Finland MBA Alumni – Jirimiko Oranen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Vesa Erolainen

Henley Business School Finland MBA Alumni – Mikko Jääskeläinen