Jyväskylä University School of Business and Economics

Introduktion

Läs den officiella beskrivningen

JSBE är det första universitetet i hela Skandinavien erbjuder ett komplett masters och forskarutbildningen i Corporate Environmental Management sedan 1995.

School of Business and Economics

Den dynamiska och internationellt orienterade Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) är en av de sju fakulteter vid universitetet i Jyväskylä. JSBE har erbjudit utbildningsprogram inom ekonomi och verksamhet sedan 1967.

Som en del av en internationellt erkänd forskningsuniversitet, JSBE strävar efter högsta kvalitet i forskning och utbildning i de viktigaste områdena företagsekonomi och nationalekonomi. Omkring 120 lärare och personal, inklusive 23 professorer, arbete på JSBE. Vi serverar 1100 examensstuderande, 170 doktorander och 200 MBA-studenter.

Full-Service Business School

Vi är en fullservice handelshögskola med kandidat-, magister- och doktorsexamen utbildning och MBA Executive Education. Omkring 150 magister-och 15 doktorsexamina tilldelas varje år JSBE. Våra huvudsakliga områdena utbildning inkluderar redovisning, ekonomi, entreprenörskap, management och ledarskap, och marknadsföring. Utbildning erbjuds på JSBE baseras på upp-to-date forskning som utförs vid fakulteten.

Kvaliteten på utbildningen vid JSBE är internationellt erkänd: Association of MBA (AMBA) har tilldelats Avance MBA-program med en femårig ackreditering, vilket placerar programmet bland topp verkställande program globalt. JSBE är också medlem i föreningen till Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). Kvalitetssystemet vid universitetet i Jyväskylä har fått RUH kvalitetsstämpel från utvärdering av högskolorna rådet (RUH).

JSBE erbjuder flera program ges på engelska. Våra två internationella program magisterexamen erbjuds inom områdena Corporate Environmental Management (CEM) och International Business och entreprenörskap (IBE), och våra doktorandprogram uteslutande ges på engelska. Utbytesstudenter kan ta kurser från vår icke-graders kursprogram på engelska, som också är öppen för finska och utländska examensstuderande.

JSBE har specialistkompetens inom miljö- och sociala frågor kopplade till verksamheten. Vi var den första handelshögskolan i Skandinavien att erbjuda ett komplett master och forskarprogram i Corporate Environmental Management (sedan 1995). JSBE har upprepade gånger erkänt för vår enastående ledarskap utbilda framtida beslutsfattare affärsbeslut i miljölednings färdigheter i den globala Beyond Grey Pinstripes undersökning. Miljömässiga och sociala frågor är en integrerad del också i fokusområdena JSBE strategiska.

innovativ forskning

Forskning vid JSBE fokuserar på beteendet hos individer, företag och organisationer för att förstå deras funktioner som en del av samhället. I alla våra discipliner, ligger tyngdpunkten särskilt på empirisk forskning om chefs relevanta frågor och politiskt relevanta frågor.

Vår forskning organiseras genom discipliner och forskargrupper. De JSBE forskargrupper lappar disciplin gränser. Nyligen forskargrupper som fokuserar på rumslig analys arbetsmarknaden och ansvarsfullt ledarskap har varit särskilt uttalad och erkänd.

JSBE Forskargrupper

Redovisning i organisatoriska och sociala sammanhang Corporate Environmental Management Entreprenörskap och International Business Tvärvetenskaplig forskning om Management Education Marketing Research Group Research Group om internationell Makro och Finans Analys Spatial Arbetsmarknads Strategisk och Technology Management Hållbart ledarskap en globaliserad värld

aktivt samarbete

JSBE deltar aktivt i nationella och internationella samarbetsnätverk inom områdena utbildning och forskning. Vi upprätthåller starka band till det omgivande samhället genom att främja våra senaste forskningsresultaten och genom att utbilda akademiska experter, ledare och entreprenörer att tjäna samhället.

JSBE har partnerinstitutioner över hela världen, och deltar i flera utbytesprogram, såsom en första, ISEP, Erasmus och Norek nätverket. Dessutom är rörligheten för lärare och annan personal aktivt främjas. JSBE också regelbundet emot internationella gästföreläsare att undervisa på alla utbildningsnivåer.

JSBE Mission och värderingar

Aktivera kompetens för framtiden i ansvarsfullt företagande och politiskt relevant ekonomi

Värden

JSBE som en del av universitetet i Jyväskylä har förbundit kärnvärden universitetet: kompetens, insikt och engagemang. Universitetet följer och främjar etiska värderingar och främjar hållbarhet i fråga om ekonomisk, social och ekologisk utveckling. Rörelse kultur vid universitetet bygger på öppenhet, jämlikhet och förtroende.

Mission

Aktivera kompetens för framtiden i ansvarsfullt företagande och politiskt relevant ekonomi Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) strävar efter att möjliggöra spetskompetens inom ansvarsfullt företagande och politiskt relevanta ekonomi. Vi är en viktig del av en internationellt erkänd forskningsuniversitet noteras genom sin historia för avancemang finländska hög kvalitet och innovativ utbildning med påverkan. JSBE har åtagit sig att kontinuerligt förbättra kvaliteten i forskning och utbildning i företagsekonomi (redovisning, Corporate Environmental Management, Management och ledarskap, marknadsföring, och Strategi och Entreprenörskap) och ekonomi.

Vi kombinerar effektivt teori och praktik för att främja ansvarsfullt företagande och politiskt relevanta ekonomi. Ny forskningsbaserad ekonomisk kunskap skapas i samarbete med våra partner i näringslivet, offentliga organisationer och forskningsinstitut regionalt, nationellt och internationellt.

Vi tjäna samhället genom att utbilda experter, ledare och entreprenörer på alla nivåer i den akademiska företagsutbildning: kandidat-, magister-, Doctoral och Executive MBA. Vi är också en betydande leverantör av utbildning i företag och ekonomi för studenter inom andra fakulteter vid universitetet i Jyväskylä.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Finsk

Se MSc:er »

Program

Skolan erbjuder också:

MSc

Magisterprogram i företagens miljöstyrning (CEM)

Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Finland Jyväskylä

CEM Masterprogrammet är ett hållbarhetsprogram med ett miljöfokus. Det erbjuder sina studenter en integrerad och tvärvetenskapligt sätt att miljöfrågor förbereder akademiker att ta itu med dessa komplexa frågor i arbetslivet. [+]

studiemål

Vill du bidra till att göra verksamheten mer hållbar? Är du intresserad av att hitta hållbara lösningar för företag och organisationer? Vill du vara en del av klimatförändringarna? Corporate Environmental Management Masterprogrammet (CEM) ökar förståelsen och erbjuder expertis i dessa frågor och mycket mer.

CEM-masterprogrammet är ett hållbarhetsprogram med miljöfokus. Det erbjuder sina studenter en integrerad och tvärvetenskapligt sätt att miljöfrågor förbereder akademiker att ta itu med dessa komplexa frågor i arbetslivet. Den internationella inlärningsmiljö ger färdigheter för att identifiera och hantera miljökonsekvenser; främja miljömässig hållbarhet i näringslivet; och innovativa nya affärslösningar och hållbara affärsmodeller. Jyväskylä var det första universitetet i i Norden att erbjuda en komplett master och forskarutbildningen i Corporate Environmental Management. Utbildning i CEM lanserades 1995 och programmet har varit ett internationellt magisterprogram sedan 2003. Jyväskylä University School of Business and Economics har varit drivande i att integrera företagens miljöledning i sin läroplan, forskning och andra aktiviteter. Vår utbildning har därför internationellt erkänd av World Resource Institute 2001 och Aspen Institute i 2005-2011.... [-]


Magisterprogram i internationella affärer och företagande (Ibe)

Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Finland Jyväskylä

Programmet är en generalist program med ett helhetsperspektiv. IBE ger studenterna kompetens som är tillämpliga inom olika sektorer av ekonomin, olika typer av jobb, och olika miljöer. [+]

studiemål

Efter att ha fullgjort JSBE-masterprogrammet i internationellt företagande och entreprenörskap , kommer studenterna att vara redo att arbeta i krävande chefsinsatser i internationella företag, som företagskonsulter eller som företagare i sina egna företag. Oavsett vilken väg planeras kommer programmet att förbereda de studerande så att de har ett affärsmässigt och strategiskt tänkande, med fasta analytisk förmåga. Programmet är en generalist program med ett helhetsperspektiv. IBE ger studenterna kompetens som är tillämpliga inom olika sektorer av ekonomin, olika typer av jobb, och olika miljöer.

Studieinnehåll

En djup förståelse för den globala ekonomin är en viktig del av IBE. Den framåtblickande program kombinerar de viktigaste innehållet i internationella affärer, entreprenörskap, och strategi. Dessa tre element är i centrum för moderna företag, där tyngdpunkten ligger på flexibilitet, mångfald och innovation... [-]


Magisterprogram inom bank och internationell finansiering (BIF)

Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Finland Jyväskylä

BIF Programmet ger ett tvärvetenskapligt grad och en stark kvantitativt orienterad bakgrund för studenter att tjäna som professionella särskilt på de finansiella marknaderna, banktjänster och andra arbetsuppgifter inom områdena ekonomi och finans som kräver mycket analytisk prestanda. [+]

studiemål

BIF-programmet ger en tvärvetenskaplig grad och en stark kvantitativt orienterad bakgrund för att eleverna ska fungera som professionella, särskilt på finansmarknader, bank och andra uppgifter inom ekonomi och finans som kräver hög analytisk prestanda.

Studieinnehåll

Läroplanen för Programmet innehåller kurser i kärnteman ekonomi, finans och redovisning. Programmets struktur och kursbeskrivningar finns här.

Studieavgifter

Studieavgifter kommer att införas endast för icke-EU / EES studenter i Finland från augusti 2017 och framåt. Avgifterna kommer att gälla utanför EU / EES-studerande som börjar sina studier i engelska undervisade program magisterexamen i augusti 2017 eller efter att vid Jyväskylä universitet. Avgifterna kommer inte att beröra de icke-EU / EES-studenter som... [-]


Magisterprogram inom digital marknadsföring och företagskommunikation (DMCC)

Campusstudier Heltid 2 år August 2019 Finland Jyväskylä

Masterprogrammet i digital marknadsföring och Corporate Communication vid Jyväskylä University School of Business and Economics (JSBE) utbildar yrkesverksamma inom digital marknadsföring och företagskommunikation för behoven hos både ideella sektorn och den privata sektorn. Vi kombinerar de mest relevanta aspekter av digital affärsinformation, marknadsföring och företagskommunikation med den senaste akademiska forskningen inom området. [+]

studiemål

Varje marknadsföring och kommunikationsexpert behöver numera kunskap om den digitala miljön och de kanaler som verkligen gör en inverkan på de valda målgrupper. Om du är intresserad av att utveckla dina kunskaper och färdigheter lite längre, är det här programmet för dig. Den unika kombinationen av marknadsföring och företagskommunikation gör detta program föregångare inom utbildningssektorn.

Kandidatprogrammet i digital marknadsföring och företagsekonomi vid Jyväskylä universitetskunskap (JSBE) utbildar yrkesverksamma inom digital marknadsföring och företagskommunikation för behoven inom såväl ideell sektor som privat sektor. Vi kombinerar de mest relevanta aspekter av digital affärsinformation, marknadsföring och företagskommunikation med den senaste akademiska forskningen inom området. Examen från programmet ger fördjupade kunskaper och färdigheter för att planera och genomföra strategiska och taktiska aktiviteter i lednings- och expertuppgifter i samband med marknadsföring, försäljning och företagens kommunikation i dagens digitaliserade samhälle.... [-]


Kontakt
Besöksadress
Mattilanniemi 2, Building Agora

Ylistö
Ohjelmakaari 10

Jyväskylä, FI
Sociala medier